Отговори
# 270
така като гледам в тази тема ще си честитим и св.валентин  Thinking
Ави, оздравявайте бързо със Сашко  Hug Фиби действително е в София, но явно е доста натоварена - иваче се разбрахме ако има пауза да звънне - не че съм за срещи де... нода знаеш.

# 271
irinii, взе ми думите от устата... Laughing. Тъкмо щях да пиша, че когато и да влезна във форума, все на тази тема сме още. Май наистина ще си честитим и св. Валентин в нея...Я, да се взимаме в ръце. Laughing Преди една тема за 3-4  дена я изписваме, а сега...къде сте??? Laughing

Днес ние решихме да дойдем до майка ми и да оставим Дани, а ние малко да поразпуснем, ще излизаме с приятели. Crazy Че не помня от кога не се е случвало, това... Rolling Eyes Но днес ще го направим. Дани ще помага на баба и ще гали братовчедчетата и ще им бърка в очите... Laughing Незнам какво да взимам за подарък на милото ми съпруже тази година.. newsm78 Направо съм в дилема...Все му купувам, разни плюшени сърца или една година му подарих една лампа (нощна), под формата на сърце и на нея пише "Обичам те"...а сега какво да е, дайде идея! Може да му направя някаква изненада например, да поръчам някаква торта под формата на сърце с няколко реда пожелание или просто "Обичам те" да пише, незнам, но ще трябва да реша. Миналата годинс, когато му подарих едно плюшено сърце, което казва: "Обичамте, толкова много", го държах до 00часа на 13-ти да си говорим и като стана точно 00:01часа, му го подарих. Много беше изненадан и съм сигурна, че и тази година ще очаква изненада, той вече си ме знае, а аз много си падам по изненадите, обичам да му правя... Flutter

Ави, ти как си, расте коремчето, а? Прегръдки от нас с Даная!!! Hug

dennis , а аз дотолкова съм свикнала Даная все да е край мен (защото до сега все е с мене, където и да сме, само аз я гледам), че веднъж като бяхме на кафе, по едно време както си стояхме, чух дете да плаче и скочих и казах: Боже, Даная падна"...и се втурнах, а Дани изобщо не беше с нас, беше с баба си.Така, че... Rolling Eyes свикнали сме много с тях.

Щастливка , много са сладички децата на тази снимка...Пу-пу. Това най-голямото е на сестра ти нали? Или се бъркам... newsm78

Момичета, чао за сега! Пак ще пиша, чао!!! Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 272
Здравейте  Hug
При нас новото е че Крис вече освен че маха с ръчичка и казва тао-тао за чао. И той като Спаси като се събуди вика мама или бабо или тата. Не си играе с играчки. Рисува по столовете и мнооого обича да изсипва всичко на земята, да изважда нещата от шкафовете и така хаоса вкъщи е пълен, но какво да се прави, период. Вече е 81см. и 10кг., незнам дали се отчетох.
irinii, и при нас така като са се заредили едни болести няма край но при нас причината е основно яслата а покрай Крис и аз се заразявам. Дано вече да минават тези болести, стига ни толкова си мисля  Hug Кураж, мноого е неприятно и физически но и психически.
марианка, много е порастнала сладката Веси. Поздравления на Мими за балета. Дано си ходи с желание, а ти да разказваш.
dennis, бързо да се въстановите, и да имате време и да си починете, докато Арен завладява домът на баба и дядо  Laughing Винаги ми е мнооого забавно за нещата които споделяш за Арен, голям образ е  Heart Eyes
фиби, чакаме те с добри новини  Praynig
стес, много те бива с фотошопа, поздравления и от мен  Peace
Доника, чакаме клипчето да се порадваме и ние на твоя любител на водата, а банята обича ли я или само локвите  Laughing
Кузманка да си изкарате много добре на срещата с приятелите ви.
Ави, бързо да оздравявате с бате Сашко и прегръдки на коремко
tzvety roussimova дано му избягаш на грипа. Поздрвления и от мен, и аз все се каня но засега само надничам в дюканската ви темичка, но ... някой ден  Wink.
mama_meggie честито и от мен, със здраве и безаварийно.
Щастливка представям си купона който е траел 9 дни у вас с трима енергични и смели експериментатори  Joy
Купих му една играчка и сега чакам да остави прахосмукачката и да се заиграе с нея.

Laughing прахосмукачката е къде къде по интерестна от дори нова играчка. Вече незнам аз ли немога да му подбера играчки на моя син но нашите само събират прахта.
yoana77 как са малките
Поздрави на всички и приятни почивни дни  Hug

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 15:41 от viki81

# 273
Мацки, тука сме, да....
Нали писах, 4е 6те идваме - от 4етвъртък сме тук, но програмата ни е стройна и използваме времето да се видим с приятели и колеги.....
Но вас не ви изтървам от око  Wink
Утре се прибираме и 6те се вклю4а при първа възможност!
 Hug

# 274
  • Пловдив
Да надникна и аз и да се отчета, че наистина една тема по 2месеца я пишем... #Crazy Rolling Eyes

Ние снощи купонясвахе на РД на един от най-добрите приятели на мъжа ми....отдавна не сме се забавлявали така добре....Стенли е при баба и деди и днес успях да се наспя, да пооправя вкъщи, да напазарувам, а след малко и ще готвим 2-та с мъжа ми разни италиански нещица.... Hug

fibi4ka , надявам се че всичко е добре с Йоанка! Да пишеш!
viki81, и при нас играчките са интересни 1-2 часа, максимум ден....след това се започва нов погром на къщата.... Mr. Green
Кузманка, радвам се, че сте добре! Добре е да се излиза понякога без мъниците и ние имаме нужда от разтоварване! Hug Идеи за Св.Валентин не мога да ти дам, защото тази година и аз съм зациклила!
irinii, ама ужасно са те нападнали тези простуди и грипове....Хайде да си отива зимата, че да не боледувате повече нито ти, нито Спаси! Praynig
Ави, по принцип хомеопатията помага, но по-бавно ......Дано и Сашко бързо се възстанови!
Щастливка, голяма мъжка банда си имала! Аз имам също 2 племенника и те също за родени през 2006, но все още им е трудно да се забавляват заедно 3-та със Стенли!
 tzvety,dennis и вие бързичко да се възстановявате!  Hug

Отивам да готвя, че вече ме викат.....Хубав уикенд на всички! Hug

П.С. Вчера Додо за първи път ме целуна и то цели 2 пъти ......Беше много вълнуващо за  мен!

# 275
 Grinning да знаете,че ви хвърлям по едно око,обаче не мога да пиша,че съм с контузена и шинирана дясна лапичка  Rolling Eyes ,а лявата ми е наистина лява.От грипа и следа няма,преборихме го бързо.
Всички от другата седмица да сте здрави,във форма и добро настроение.Целувки  Heart Eyes

# 276
 Денис, какво се е случило с лапичката ти ...???  Sad

# 277
Денис, как така пострада, бързо въстановяване  Hug
Стели, честито за целувките, те са най-хубавите за една майка, да получаваш още мнооооого  Heart Eyes

# 278
Добър вечер момичета!
Денис,дано да не ти се е случило нещо сериозно и бързо да ти мине лапичката Hug
Вики81,благодаря за вниманието,добре са децата,по цял ден лудуват,много приказват,особено Дари Laughing,като жена трябва да е по-приказлива естествено Mr. GreenБързо да оздравява Крис ,целувки Hug
Фиби,чакаме те да разкажеш как е Йони и как се забавлявахте в София Hug
Ирини,само темичката ни да не отиде чак първомартенска ooooh!
Как си ти,дано не е нещо сериозно и бързо се оправиш! HugСпаси здравичък ли е?
Стели,Дария все ме целува,но и моя Додо е по пестелив на целувки,все се подсмихва и бяга Flutter

Не исках да натоварвам и вас,но мисля,че като споделя тук малко ще ми олекне.Днес следобед разбрах,че е починал един мой бивш приятел,всъщност това беше и първият ми мъж,бяхме заедно последните години от гимназията,едни весели и безгрижни години,пълни само с купони,веселие и танци.Много мъчно ми стана,съвсем млад човек на 34,има и детенце много сладко момченце на 3 годинки CryСпирам,извинявайте.........

# 279
 yoana77 , наистина е тъжно, това е човек на нашите години, а за детенцето е още по-тъжно.
 DennisHug   irinii , и ти оздравявай! И tzvety roussimova . Аз само чета и добавям, хъм .
steli, пак на купон!
bonne_esperance, ей такива неща да се пишат в темата!
 Щастливка, великолепната тройка!
 viki81, специално при нас си мисля, че играчките повечето са заварени от Мишето и е свикнал с тях и не му правят впечатление. Тази вечер исках да направя нещо на компютъра, а той милия сяда  на коленете ми и си допира нослето в моя нос, или пък търка чело в моето, много сладко. Много хитро го беше измислил, защото аз не виждах монитора.
 Кузманка, засега само бонбони съм поръчала от тук.
 Ави, още като разбрах, че съм болна, майка каза че ще си вземе отпуск, но беше късно вече.
 Плами е ясна, а  Тонита защо не пише?
Лека нощ  и да сънувате дървеници за разкош!  С по-големите деца знаят защо.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ с името ВАЛЕНТИН и ВАЛЕНТИНА!

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 08:13 от Amaretto

# 280
Добро утро, мами-сладурани! Grinning
Бързам да сложа кафето, преди да съм се разбъбрила Laughing

И искам да се похваля с моята Мими. В четвъртък се получи голям пробив при нея. Научи се (най-накрая!) да играе съвсем сама на компютъра. И сега двете се бием за него Laughing Понеже тя има проблем с фината моторика, това си е цяло постижение за нас, ще я тренира, а и за вниманието и е чудесно. Толкова съм щастлива! Освен това, напоследък много се е разбъбрила, изненадва ме с нови думички. Grinning Започна да изрязва картинки, е, все още е далече от това, което трябва, но важното е, че се започна! Няма много да се бавя тук, че мисля след малко да я заведа на неделно училище, което се провежда в църквата. Един час там децата пеят и рисуват, разказват им притчи. До сега се въздържах да запиша Мими, но мисля че е време да опитаме.
yoana77, моите искрени съболезнования за приятелят ти. Много, много тъжно. Cry
dennis, дано бързо оздравее ръката ти. Praynig Че като се върне сладкия палавник у дома... Laughing
steli, чудесно е, че така хубаво сте се забавлявали. Grinning И ние в събота вечер излязохме по женски с Marys и още една приятелка. Изкарахме великолепно, лично аз, отдавна не се бях забавлявала така. Хубаво е човек да релаксира от време на време. Grinning
viki81, много се радвам на всяко твое включване! Grinning А любимата играчка на Веси е тенджерата, вилици, лъжици... Laughing
fibi4ka, стискам палци новините да са добри за Йоничка! Praynig
irinii, дано бързичко се възстановиш и неприятностите останат най-сетне зад гърба ти. Мисля, че скоро ще ти се случи нещо много хубаво.
Цвети, оздравявай бързичко и дано децата не се разболеят сега. Praynig
Честит празник на празнуващите днес! Да сте живи и здрави!
Много, много целувки от мен! Hug

# 281
Аааа, мацки, няма да си честитим Свети Валентин тук. Naughty Laughing
Амаретка, забравих да ти кажа че бoнбоните в този сайт изглеждат чудесно! Любимият ще се зарадва. Hug

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 12:51 от mari_anka

# 282
Марианка, мноого се зарадвах на добрите новини и не можех да не се включа да ви поздравя. Много целувки на двете ти принцеси, да са здравички и да те радват много, защото ти си грижовна и всеотдайна майка и го заслужаваш.
Ние днес точно както подобава за Неделен ден, закусихме, после направихме малка разходка с кафенце тримката, на яхтеното пристанище, само дето много духа тук, а сега малкия спи а ние с полвинката гледаме любимия му футболен отбор и похапваме пица.
Виждам че има доста като нас - малчугани, които предпочитат да обръщат къщата наопаки, вместо да си играят мирно и тихо с играчките. Много и се иска на мама  Laughing
Вижда и се края на тази тема  Wink Ирини подготвяй Валентинската както ти го умееш  Hug

# 283
Здравейте, на всички!

mari_anka , и аз сега като влезнах, разбрах, че няма да си честитим празника на влюбените тук...за което се радвам, чакаме irinii или fibi4ka, да ни направят нова темичка... Crazy

Ние днес пак ще разпускаме.Поканиха ни на гости, приятелката ми дето ще им ставаме кумове лятото и Даная ще е пак при майка ми, защото иначе само я гоня цяла вечер и много разбуттва, а не е удобно.Днес сутринта ходихме на детския кът в Универсалния ни магазин и ето няколко снимчици...

Това в Дани дето гали баткото, а той се дърпа... Laughing

Момичета ставам, че излизаме...ЧАО!

Общи условия

Активация на акаунт