Отговори
# 240
Хайде на закуската и кафенцето:

За мен само кафето Wink
ДВВ, как така руса бе? Я да пуснеш някоя снимка да те видим, май си с нова прическа! Thinking
Желая ви хубав и успешен ден! За мен е доста недоспал Tired, но с настроение! Heart Eyes

# 241
Хайде няма да се крия, че Амаретка ме строи да почерпя  Grinning
Така че днес почерпката е изцяло от мен за здравето на моя любим мъж, който пораства с още една година  Heart Eyes

# 242
Здравейте, сладурки! Grinning
Веднага се разписвам с изпълнената с настроение темичка, докато Веселуша още спи. Слава Богу, снощи си поспах. Смилиха се мацките над мен.
А Мими прескочи балета вчера. Аз не бях купила цвички и с баща и докато намерят, изпуснали часа. Laughing Но всяко зло за добро, защото вчера тя не беше мигнала изобщо в детската градина (а нали се беше събудила още в 04ч.) и беше адски изнервена. Та утре ще бъде нашият първи урок и непременно ще разкажа. Grinning
bebe_dundi, да ти е жив и здрав любимият мъж! Grinning Страхотен повод за почерпка!
DVV, и мен ме изненада че си блондинка. Mr. Green Ама приятно де. Hug Ти знаеш, винаги съм имала слабост към теб. А честито ти наградки!
Каролина, гледам "Пейо" стигнал и до Канада, а? Laughing Hug
Цвети, браво че си "вредила" Алекс толкова напред за ясла. Grinning Може да се каже, че ти нямаш ядове в това отношение.
Амаретка, аз като си легна в 12ч. през нощта и винаги казвам, че съм си легнала рано. Mr. Green
Хайде да ви развеселя с едно гаврошче Laughing

# 243
Здравейте, мацки!
Бебе Дунди, честит празник! Да ти е жив и здрав рожденника!
Марианка, много ти е сладко гаврошчето Heart Eyes
Айде и аз да ви развеселя с едно колажче, което бях започнала мнооого отдавна и днес финализирах, дано да ви хареса...
http://images.stes.multiply.com/image/4/photos/12/orig/111/Frien … amp;nmid=77294439

# 244
Бонджорно

Бебе Дунди, да ти е жив и здрав любимия мъж! Весел празник! /и се разписвай не само по повод  Naughty Simple Smile/
Стес, страхотен колаж. Абе много си те бива във фотошопа - някак с усет ги правиш нещата красиви   bouquet Ще си го сваля.
Амаретка, радвам се, че дребчовците са здрави вече и дано наистина за тази година е толкова боледуването...
Цвети, изкушавай ни ти с кроасани... а ти - на диетка както винаги. Как са дюканките - предполагам,че менюто на срещата е било наистина диетично  Wink А за реакцията на съпруга ти - може би е отвикнал човека. Извод: излизай по-често  Sunglasses
Ави, оздравяваш ли, мличка?

за Витоша - гледах прогонози за края на седмицата и ... май не са оптимистични  Confused Ще следич и ще решим в четвъртък. Ок?

Спасуни е много добре. Напоследък е мног осладък като се събуди /е то след сън всъщност винаги са сладки/, но не плаче и не се треможи, а само казва - ма...ма... Понякога се навежда на самия бейбифон да ме вика Laughing и после като отида при него и седна на леглото лега с главичка в скута ми и чака да го галя и роша по косата  Heart Eyes Как да не ми тръгне вълшебно деня?

# 245
Здравейте, мили приятелки!

Мерки, теглилки, а аз по-зле ставам. Даже всъщност болестта ми действа по-зле психически, отколкото физически. Бързо овладях кашлицата със сиропа Хустагил, смуча и Хексоралетен Н за гърлото, пия чай от лайка и липа, но ми протече носът и днес вдигнах висока температура. Продължавам да се лекувам, правя и гаргари и инхалации, но не се виждам за среща тази седмица, колкото и да ми се искаше. Сашко е при баба и деди - страх ме е да не го заразя и вече 24 часа не съм го виждала и ми е мъчно за него. Изпратих баща ми до аптеката и се върна с една торба билки и лекарства, за да продължавам лечението.

Марианка, супер Гаврошче си имаш! Чаровница!
Стес, напълни ми душата с поредния колаж!
Доника, честита кола и на теб!
БебеДунди, да ви е жив и здрав татенцето! И скоро да изпълни обещанията, които ви е дал!

# 246
Привет - мривет...
Ех момичета, наистина сте се активизирали.. така ми харесва, въпреки, че като ме е нямало 2-3 дни и се озорих
Е да изпита е взет, нали това беше най -важното , но за съжаление ме надценявате. ... само с тройка, но пък взет!!!
За забягването също сте прави, прибрах се в 11 часа в събота вечерта , а в 7 не следващата сутрин се хвърлих на "пърхащи оченца" и дим да ме няма към Банско. Пърхащи оченца е защото фаровете са би-ксенонови и завиват по завоя , мърдат се нагоре надолу като запаля и са сладко синички и тъй като се нуждаеше от именце, а червената фурия е заето от колата на сестра ми... стигнахме до това.  Crazy
ДВВ, Сладурче, съжалявам, че не се видяхме, но пък и беше без предварителна уговорка ..  ако беше се получило добре, ако не пък друг път
Бебе_Дунди, ако знаех че си там... ДВВ и ооо извинете Амаретка ми имат телефона и за това само пуснах поста и излегнах от клуба, но пък след обяда нямаше да мога , рейса (извинете но бях без пърхащи оченца ми беше от 16:30 и като излезнах от университета с известно бързане успях да го хвана, но нищо.. ти надявам се все пак ще се върнеш на породена земя и ще се видим тук
Ирини, добре се живеете със съпруга ти , като волни птички, хубаво е така, да се видите понякога очи в очи без някой (ти например) да хвърчи по къщата.. и уж сте заедно ,а не се виждате, браво на вас , хубава традиция. И това с Витоша е добре, въпреки , че аз се притеснявам , че Лаци сигурно ще сяда, ляга , рови по калта и т. н и само ще трябва да го спасявам.. чудя се, но ако решите за четвъртък ще го мисля как ще е иначе в петък вече организирах нещо и няма да мога да се включа.. Но ще е истинско удоволствие да се видим
Стес, страхотен пореден колаж, наистина го умееш .. браво!!!
Марианка, сладко малко гаврошче.... Party

Още веднъж ви благодаря за поздравите за колата, наистина след дълго избиране уцелих "МОЯТА" и съм много щастлива, при първа възможност ще се появя да издефилирам и да почерпя на живо!!!
А и нещо смешно, след колата в понеделник се сдобих и с нощи СТрахотни ски , ама с тях съм много добра, такава скорост, че вече не ме чакат, а ме гонят.. верно е че аз отдавна имах нужда, ама толкова придобивки на куп викам мъжа ми да не е гузен... нещоооооо направо ме притеснява.... майтапя се хихи
И така, Базел призовавам те на дуел.. хихи а и на Банско са отворили две страхотни нови писти, една черна и една червена, които никой още не знае, няма хора , терена е супер и имаш свобода да покажеш какво можеш... пък със новите ски... или много съм слушала или има нещо гнило тукаааааа
Фиби, надява се да сте по- добре и да сте разминали сополките, относно любовните терзани и аз помня лятната тема и те разбирам много добре,  според мен е хубаво да си го пазиш в сърцето защото колкото е по неизживяна толкова повече ще те кара да трепваш при мисълта.. всичко това е много приятно.. Дано Йоничка е по- добре и да се видим пък когато получаваш добрите вести от доктора при следващото посещение тук..
Е аз май трябва да правя пица... утре сутрин пак съм на линия а сега спокойна и плодотворна вечер
А пък парфюм онзи ден си купих нов и съм половин метър над земята с него много ме одухотворява - Valentino Absolu, много ми напомня на Gucci Rush 2.. така ли се пишеше Гучи? Аз имах дълго проблем с това защото , както знаете с мъжа ми сме на една дата родени и редовно хора, които не са ми близки ми подаряваха парфюм, имах рекорд веднъж 7 на веднъж и така освен , че всички баби намазваха, аз не се купувах защото ги бях насъбла, ама сега съм се поотърсила и се обзаведох с нещо много приятно... Пръскам се през 2 часа, а преди даже забравях да се пръсна..
е вече наистина чао и лека нощ

# 247
 Ама ще ме прощавате ама това вашето на какво прилича, аз чакам с чаша кафе в ръка да си лафим, а вие се търкаляте по креватите още   1countingsheep
Айде де време е за ставане Naughty

# 248
 mama_meggie, няма такова нещо.  Ето   .
Честити ски. Със здраве да ги ползваш! Аз дали ще посмея пак да се кача, хъм.
Вчера следобед Мишо взе да се тръшка, хванах го, едно такси и в един мол с детски кът. Голяма игра падна, прибрахме се, Мишето отвори хладилника и посочи супата, изяде я всичката. В 20.30 заспа без гушкане и доволен. Аз пък бях сто пъти по-доволна, защото така не беше ял скоро, да видим днес как ще е!
Stes, чудно колажче си спретнала.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 10:51 от Amaretto

# 249
  • София
mama_meggie - 4естита нова кола. Страхотна е. Да си я караш с кеф  Grinning
Приемам хвърлената ръкавица  Wink моите ски са от по-миналата година, ама са разработени  hahaha
ави- дано бързо се оправиш...

И аз още не съм си изпила кафенцето, а и трябва да излизаме вече  ooooh!

марианка- Веси много е пораснала, сладуранката.

Ей, ама никой досега не спомена моят любим засега аромат - hypnose na lancome.

Чао фор нау.

# 250
Здравейте, момичета!
Днес ми остана малко време да вляза. Бебко е добре - расте. Приятелите, които не го бяха виждали отдвана казват, че се е научил да се сърди и наистина е така. Като си науми нещо и ако е непозволено започва да скача, тръшка се, плаче и ме гушка. Направо обожава да пипа телефони, дистанионно, телевизор, компютъра и т.н. и на всичката тази техника вика "татю".

Ави - бързо да си възстановяващ силите и да се включиш с радостни вести!

Целуваме ви всичките!

# 251
  • Пловдив
Добро утро /или добър ден за по-ранобуднитеMr. Green !!!

Хапнете, пийнети и попишете..... Hug

# 252
хапнах, пийнах и ето - разпис!
Разписвам се по две причини:
1. Да кажа, че предвид метеорологичните условия предлагам срещата на Витоша да се отложи??? Rolling Eyes
2. Да се заканя, че вдигам ръце и вече и Пейо няма да го пращам даже! #Cussing out

Мила84, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МИЛИЧКА! Бъдете все така влюбени с мъжа ти, много здрави и скоро с още едно бебоче!   bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Ехоо, пиша ви от работа набързо...

Искам и аз на срещаааа.... само, че аз за Витоша съм пас, поради липсата на превозно средство. Иначе за София - където решите - там съм.
За записването за ясла.... #Cussing out думите са излишни. Мисля, че нямаме шансове при входящ № 91. Отсега разглеждам сайтовете на частните градини, защото искам Иги да е сред деца след двегодишна възраст. Всъщност грешно се изразих - тя го иска. Знам, че повече се боледува, но не мисля, че е възможно да я държа под похлупак завинаги. Така, че детската градина е необходимост. Ще видим....
Марианка Василенка е голям сладур.
Цвети много добре изглеждаш дюканке.

bebe dundi честит ти рожденник!

Иги понакашля нещо и аз също давам Хустагил и Вит. С. Ави, ако настинката ти се проточи вземай по-сериозни мерки.  Hug Аз като бременна вземах 2 пъти съвместими с бременността антибиотици. Не е приятно, но няма проблем.

Целувки на всички мъници. Хайде да си организираме градска среща веднага след Витошката...

# 254
Здравейте, сладурани! Grinning
Ааааа, irinii, аз Пейо го неща! Crossing ArmsВиж, ако ми изпратиш Енрике Иглесиас да ми попее на ухо, ще съм тук по три пъти на ден Mr. Green
Благодаря ви момичета, за хубавите думи за моята Веселуша. Hug Тя е в компанията на много кавалери и като единствена дама е станала голяма глезла Crazy
А вчера беше първият урок по балет на Мими. Тя е невероятно щастлива.  Grinning Много и харесва и днес от сутринта се е размрънкала да върви. Но уроците са два пъти седмично - понеделник и сряда.  Confused
venush искрено ви съчувствам за лудницата около кандидатстването за ясли и детски градини. Това е истински кошмар и хабене на нерви. Close
Мил@, честита годишнина! Бъдете много щастливи, любовта нека бъде вечен спътник в живота ви!

steli-ssd, красива закуска, но аз съм на диета. Ще се възползвам друг път. А в петък и аз ще излизам с приятелки, женска компания. Grinning
Desssy май всичките ни септемврийски сладури са фенове на техниката Laughing
stes, и аз съм впечатлена от красивия колаж, който си направила. Grinning
Ави, оздравя ли? Пиши, че съм се притиснила за теб!
целувки за всички ви, момичета! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт