Ави, оздравявайте бързо със Сашко
Фиби действително е в София, но явно е доста натоварена - иваче се разбрахме ако има пауза да звънне - не че съм за срещи де... нода знаеш.
Че не помня от кога не се е случвало, това...
Направо съм в дилема...Все му купувам, разни плюшени сърца или една година му подарих една лампа (нощна), под формата на сърце и на нея пише "Обичам те"...а сега какво да е, дайде идея! Може да му направя някаква изненада например, да поръчам някаква торта под формата на сърце с няколко реда пожелание или просто "Обичам те" да пише, незнам, но ще трябва да реша. Миналата годинс, когато му подарих едно плюшено сърце, което казва: "Обичамте, толкова много", го държах до 00часа на 13-ти да си говорим и като стана точно 00:01часа, му го подарих. Много беше изненадан и съм сигурна, че и тази година ще очаква изненада, той вече си ме знае, а аз много си падам по изненадите, обичам да му правя...

Кураж, мноого е неприятно и физически но и психически.

.

Идеи за Св.Валентин не мога да ти дам, защото тази година и аз съм зациклила!

Спаси здравичък ли е?
Спирам,извинявайте.........
irinii , и ти оздравявай! И tzvety roussimova . Аз само чета и добавям, хъм .

Започна да изрязва картинки, е, все още е далече от това, което трябва, но важното е, че се започна! Няма много да се бавя тук, че мисля след малко да я заведа на неделно училище, което се провежда в църквата. Един час там децата пеят и рисуват, разказват им притчи. До сега се въздържах да запиша Мими, но мисля че е време да опитаме.
Че като се върне сладкия палавник у дома...
И ние в събота вечер излязохме по женски с Marys и още една приятелка. Изкарахме великолепно, лично аз, отдавна не се бях забавлявала така. Хубаво е човек да релаксира от време на време. 
А любимата играчка на Веси е тенджерата, вилици, лъжици... 

Ирини подготвяй Валентинската както ти го умееш