Отговори
# 225
Добро утро!

Влизам провокирана от поста на Vergin...

Vergin, не е тук мястото но искам да ти кажа ( не че те засяга), че щом говоря така за свекинцето значи има защо...Искам да ти кажа, че изобщо не ме харесват и постоянно говорят за мен на мъжа ми какви ли не неща, без изобщо да ме познават добре...но няма значение- да си гледат работата. И когато ми гледа детето е защото аз имам някаква работа, а ако се забавя повече навънка искам да ти кажа, че после започват да говорят със свекъра че си имам любовник, извинявай, ама това не е нормално според мен. Искам да ти кажа, че ако тя ми показваше уважение, аз не бих говорила така за нея, толкова ядове са ми минали през главата, че...неможеш да си представиш. Виждат ме, че съм малка и какво ли си викат...защото нашата разлика с мъжа ми е 10 години. А, искам и друго да ти кажа, че ако тя обичаше сина си, нямаше да тормози жена му, надявам се ме разбра...
Повече дума няма да напиша, по този въпрос!!! Сужелявам изобщо, че се изтървах да напиша онзи пост....за моята девичка прекрасна.

# 226
Сладурки, здравейте! Grinning
Разписвам се и отивам да приспивам Веси.
Нощта отново беше тежка. Дребка заспа късно и в 6ч. вече беше готова за игри. А Мими е будна от 04ч. ooooh! Затова пък денят започна спокойно, надявам се така и да завърши. Grinning
Пихме покафе с приятелки и бебета. Marys се спотайва тук, но е редовна в миникомпанията ни. Hug А Ники е голям бърборко.
Мими днес вече е на градинка. И днес ще бъде първият и урок по балет. Grinning Всички се вълнуваме и самата тя го чака с нетърпение.
venush, удесно е когато се завърнеш с такова настроение на работното си място. Grinning Хубаво е, че Иги за сега понася добре отсъствието ти. Няма начин, рано или късно за всички ни ще дойде този момент.
steli-ssd, историята с твоя приятел и истинските ви приятелски чувства ме трогна. Желая му от сърце да срещне своята голяма любов! Grinning
irinii, никога не съм била на Витоша и благородно ви завидях за идиличната разходка там. Grinning Embarassed Дано по-често ви се случва!
fibi4ka, възмутих се от условията, в които провеждат физиотерапията на Йоанка! #Cussing out То бива, бива, ама и малки дечица влизат, как няма да настинат. Дано бързичко оздравее малката.
Кузманка, vergin, всяка от вас е права за себе си, не се карайте. Hug
Усмихнат ден! Hug

# 227
Добреееее.. явно никой няма да се престраши и да пожелае една успешна и усмихната седмица, та макар и първият й ден да е преполовен - аз ви пожелавам много много хубава седмица, здрави деца и приятни изненади!

Вениш, радвам се, че всичко тръгва ок при теб и Иги, а също и че двете се адаптирате така успешно към новата ситуация  Hug

Айде бързо организация за разходката на Витоша. Предлагам това да е или четвъртък, или петък. Предлагам час за среща 11? Работата е там, че повечето човечета спят между 13 и 15... иначе този часови пояс пък е най-топъл и приятен. Така или иначе времето не е подобаващо за дълго "седене"
Та идеята мие към 11 да се сберем с термоси и някоя и друга бисквитка. Ще походим с децата, ще пийнем по чай/кафе и към 12-13 ще се прибираме... Ако кажете пък да ги пробваме да поспят в колички /спаси това не го е правил от.... мнооого месеци/
Предложението е работно и търпи корекции!  bowuu

аааа марианка ме превариии

# 228
mari_anka , ние не се караме, просто и обясних, защото дава лекция както тя самата се изрази, а незнае за какво става въпрос...но както и да е. Вие как сте? Много сте раннобудни вашата къща, раннобудни госпожички си имаш!!! Дано деня наистина завърши, както ти е започнал и целувки на девойките! Hug

# 229
Привет и от нас!

Венуш, радвам се, че първият ти работен ден и раздялата с Иги са преминали така успешно!  Hug

Мил@, какъв е този ужас с откраднатата ви количката? Колко жалко! За такива и други подобни типове - публичен разстрел на площада!!! Оздравя ли вече?

Сега пак аз съм болна. Взимам всевъзможни мерки и теглилки да се оправям бързо. Затова приветствам предложението на Ирини за разходка на Витоша в петък. Часът одобрявам по причините, които тя е изтъкнала. Ако съм здрава - там съм!

# 230
Здравейте и успешна седмица и от нас!  bouquet

За мен тя почна доста напрегнато като закъснях за зъболекар с 20 минути, в резултат на задръстване, в каквото скоро не бях попадала. Днес за първи път синът ми е на училище втора смяна и всичките допълнителни занимания ги изместихме сутринта. Едва успях да вляза в график и да свършим всичко. На Рая новата програма не й се отрази добре, дондурка се мрънкайки  през цялото време  и точно преди да се приберем заспа,  трябваше да ясъбудя при свалянето от колата, отказа категорично да обядва и я сложих в леглото да продължи съня си. Та сега отмарям пред компа, преди да се захвана с един проект, който трябва да подготвя докато спи, че после ни чакат още задачи и така...
За срещичката - аз също  съм за петък сутринта, но нека видим и останалите момичета какво мислят.
Венуш, дано все така добре Иги приема раздялата...
Ави,  дано мерките и теглилките доведат до желания резултат и да ви видим здрави и в добро настроение на срещичката. Hug
Мила, ужасна история е това с кражбата на количката Sick Здраве да е, както се казва, а и явно е дошло време и запа да влезе в употреба. Мога да те уверя, че е супер удобна и при ходещите ни човечета сме много по мобилни с нея.
Фиб, дано поне нагревките дадат желания резултат и час по-скоро да преборите настинката Hug Сега се сещам, че ние имаме кварцова лампа, която пусках чат пак Рая докато беше по-малка, та не може ли в домашни условия да си правите нагревките?
А Рая наистина рисува повече с лявата ръка и все се каня да потърся инфо за това как да процедирам. Свекърва ми смята, че трябва да и напомням непрекъснато да сменя ръчичката, ама не съм много убедена, че това е правилно. Ако е левичарка едва ли ще се повлияе от това newsm78 
Меги нещо я няма да се похвали, взе ли го тоя изпит какво стана..... или пак е заминала нанякъде с новото возило, съвсем ни забрави Twisted Evil
Марианка,  разкажи после как е минал първия урок...
Исках и още да пиша, но времето така бързо лети, а имам толкова работа, че ще оставя за по-късно Heart Eyes

# 231
Ето ме и мен Hug
Времето през почивните дни беше страхотно и се възползвахме максимално от него,с  много разходки и игри.
Мил@,много ти се е насъбрало,дано да нямате повече такива нериятни случки Hug
Марианка,супер,че сте записали Мими на балет,сигурна съм,че много ще и хареса  HugКакви са тези раннобудни  госпожички ,много рано стават да играят Shocked
Меги,честито за подаръка,със здраве и безаварийно да си го ползваш HugИзпита,какво стана?
Ави,желая ти много бързо да оздравяваш! Hug Hug
Ирини,на мен също Sensi e eдин от любимите ми аромати,от по-старите е,но е невероятен,друг който много ми допада отново стар аромат е CHIC на Кристина Херера,обожавам и Boss. Hug
Фиби , как е Йоничка?
Венуш , радвам се,че и за теб и за Иги първия работен ден е минал добре. Hug
Stes, в повечето случеи левичарството се предава по наследство,има ли някой в рода ви?Но много често само като деца боравят повече с лявата ръчичка,после сменят.Но,не мисля,че това е проблем,лично аз съм така и доста ми е удобно,защото се справям с всичко добре  и с двете ръце Mr. Green
Стели и аз стискам палци приятеля ти да намери своята половинка в живота Hug
Оставям ви да се опъна малко на дивана докато подремват още децата Laughing
На всички хубава седмица,изпълнена само се положителни емоции и здрави деца! Hug

# 232
Здравейте и от мен  Hug
Днес сме ранобудни за да си подадем документи за ясла,не се знае дали ще ходим,но за всеки случай.Не ми се говори за каква лоша организация ставаше въпрос,какъв сървър ,в 9 часа всичко се бъгна и едва в 11,00 се регистрирахме.Както и да е сигурно повечето от вас са изпитали същия ужас.Добре че не ми е належащо да я пускам на ясла.
За Витоша аз съм за среща.Ще се радвам да се видим.Пък и съм ви обещала нещо...дано не е на 7 защото имаме годишнина и  Юли ми е подготвил изненада Crazy
За количката и всички глупости ми мина,колкото и да си я харесвах все пак това са някакви материални неща
 Да ви разкажа за истинското щастие което изпълни душата ми-Неси си има едно бебе,което постоянно гушка,вози в количка,приспива,носи ми го да му дам "ти-ти"общо взето се грижи за него.И вчера яде банан и обикаля да види къде го е сложила.Като го намери го сложи да "седне"и почна да му чупи малки парченца и да му ги бута в устата.Стана ми много мило(за някой сигурно не е кой знае какво,но за мен беше много мило да я гледам отстрани)Иначе ми носи вода,бисквитка,телефона и такива дребни неща.
Е малко и е в повече глезеното,ама ....не мога да се оплача.
Целувки ще ви изчета и както казва Ирини весела и ползотворна седмица
 Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 16:39 от Мил@

# 233
Привет, моми4ета!  Hug
Времето тук е доста дъждовно, но днес пекна слънце. Тъкмо облякох Филип за разходка след следобедния сън и излязохме. Няма и 20 мин бяхме навън и такъъъъъъъъъв дъжд се изсипа, 4е и двамата сме като мокри патета. Не мога да го гу6на и да се зати4ам, а бавно бавно под обилния дъжд се дотътрихме ....  Whistling  Whistling Време е за един 4ай с много мед и лимон

Парфюмите - и аз имам няколко, вклю4ително Sensi Armani  Grinning, но определено 'моят' парфюм е Emporio Armani. Напоследък силните аромати ме дразнят, затова ползвам един лек аромат на зелен 4ай на The healing garden
Aви, скоро6но оздравяване и се пази. Пие6 ли лекарства? Желая здраве и на другите мами и деца ...  Heart Eyes

# 234
DVV, нова прическа, награди....Похвали си де..... Wink

Не успях да се вредя за прическа  Blush За кой награди говориш Rolling Eyes Имам две трети места на фотошопски конкурси Flutter Ама награди нямам Mr. Green

Меги Ники заспа докато чистих и откара до 14ч и нямаше смисъл да ти звъня Sad

# 235
  • София
Ехоо,

Днес денят ми мина под знака на кандидатстването за детската ясла. Час и половина натисках бутони "Back", "Refresh"  и "Ctrl"+F5. В 10:30 кандидатствах успешно за първата ясла под пореден номер 42 при 15 свободни места. Имам някакъв шанс при положение че тези преди мен не изберат точно тази градина. Но беше нещо невероятно - натисках бутони като побъркана, обикалях компютрите наоколо, ангажирах колеги - страшна работа. Това не е държава.

Мила, съжалявам за количката. Като си спомня с какъв кеф я избираше.

Ирини, завиждам ви за разходките на Витоша. А колкото по-хубаво става времето, толкова ще е по-неудържимо стоенето ми в офиса.

# 236
venush, приятно си си изкарала днес!
Mari_anka, много рано са те вдигнали днес, нашия батко също беше на градина, дано не се разболява повече, на всички го пожелавам.
Ави, давам ти срок до петък да оздравееш!
Мила, кофти работа това с кражбата на количката!
Доника, честита кола и на теб. Супер е, че имате гумени ботуши, можеш спокойно да го оставяш да се забавлява.
MariaF, доста лимони с мед изядох тия дни и аз .
Мишето леко покашля, но иначе вече е добре, искам вече да се оправя, защото ни се сви душичката в къщи, пък и майка има скоро рожден ден и искам да сме здрави. И подарък не съм избрала.
И аз доста парфюми харесвам, като Марианка имам един Premier jour на привършване, също J'adore на Dior,   на Paco Rabanne съм имала Ultraviolet, XS, Pour elle,  i още доста но Cerruti 1881 май ми е любим.
bebe dundi да почерпи за здравето на милото й, да я слуша много, да се обичат и да се осъществят мечтите им. Покрай нашите болести не успяхме да се видим пак, за което съжалявам.

Тъкмо щях да пиша, че днес навреме ще си легна и виждам че е  12.00ч. Bonne nuit!

# 237
Настана малко тишина в къщата и си викам да седна да понапиша нещичко Hug
Амарето, с теб си правим компания в този час, преди с Фибичка стояхме по малките часове, но напоследък не сме се засичали! Радвам се, че вече сте по-добре. Питаше ме за Ивето и детската градина- продължава да си ходи, някои твърдят, че грипната вълна е отминала. общо взето, в групата й, няма много отсъстващи, в петък бяха дори 27 деца. Чета тук, във форума, че има градини с по 8-10 деца в група. ooooh!
И моята сутрин премина във висене пред компютъра. Записах Алекс за ясла /т.е подадох заявления/ от първите, учудващо за мен самата , в 9.21 минута съм успяла да го кандидатирам. В градината на Ивето е 2 номер, в тази до нас- 1 номер. После два часа пробвах да регистрирам децата на моята приятелка от Индия, и едва успях. Наистина е ужас и безумие това с държавните градини.  TiredНе съм решила със сигурност дали ще го давам на ясла, или от 3-годишен направо на градина, но да го има в списъците.
За разходката на Витоша- много ми се идва, малко транспорта ми е проблем. Втората ни кола е още в баща ми, а моята я кара мъж ми, а му е необходима през дена. Ако мога да измисля вариант, ще дойдем. Hug
Марианка, Ивето я записах за балет, но май не може да се сформира група, ходи 1 път на съвременни танци миналата седмица, не е много във възторг и днес не е пожелала да отиде. Дано Мимката ходи с ентусиазъм! newsm18
Ави, да оздравяваш бързо. Hug С какво се лекуваш?
ДВВ, в подписа ти има линк за игри с подаръци и Стели тях имаше предвид! Grinning
Фибичка, дано по-бързо се оправя сладката Йоанка! Вие колко време ще сте в София, като дойдете този четвъртък? Heart Eyes
Стели, супер, че си поддържате традицията за женски нощни срещи, на мен ми липсват такива.  В събота бях на дюканска среща, и макар, че винаги после качваме снимки, мъжът ми проявява нескрита ревност! Без основания! cry
Мила, и аз се впечатлявам от такива мили моменти, много са ми сладки мъниците. Да знаеш, колкото по-малки , толкова по-слънчеви и невинни! newsm03
Венуш, радвам се, че така си посрещната в работата и успяваш бързо да влезеш в час! Hug
Много дълго става, кой ли ще чете? newsm78
А пък и с късното лягане, все не ми достига сън, будим Ивето в 7.20 за градината!
Хайде лека и пак ще ви надзъртам утре! smile3524

# 238
При вас е нощ ама тук си е вечер. Реших да драсна 2 реда докато чакам половинката да си дойде от работа.

irinii, благодаря за подробното описание на "Имаш поща". Сетих се, че веднъж гледах такова предаване миналото лято докато бях в България, но съм забравила, че така се казва. Embarassed Голяма смешка и тъпотия ми се стори.
Ави, хубаво е, че си взела мерки за лечение. Бързо оздравяване ти желая и никакви такива настинки повече.
Стели, много хубава женска традиция си имате. Ей точно това много ми липсва. В София докато жевеех се събирахме 4 дружки и си купонясвахме, но вече и 4-рите се пръснахме по света - Канада, Австрия, Гърция и една отиде в Силистра да живее.
за парфюмите - имам си 3-4 които въртя и аз според настроението, но най ми харесва Eternity на Calvin Klein.

Чета и се чудя каква е тая нова система за записване на градина. От една страна ми се струва разумно решение с цел да се избегнат опашките и караници пред самата градина. Лека-полека явно навлиза чужбинският опит, защото и тук всичко се върши през интернет.

# 239
ДВВ в подписа ти има линк за игри с подаръци и Стели тях имаше предвид! Grinning

Ааа товали било ooooh! Руса съм простено ми е Crazy
От там вече имам магическа елка, две ранички ,гривна и си чакам плажната чанта Peace

Общи условия

Активация на акаунт