Влизам провокирана от поста на Vergin...
Vergin, не е тук мястото но искам да ти кажа ( не че те засяга), че щом говоря така за свекинцето значи има защо...Искам да ти кажа, че изобщо не ме харесват и постоянно говорят за мен на мъжа ми какви ли не неща, без изобщо да ме познават добре...но няма значение- да си гледат работата. И когато ми гледа детето е защото аз имам някаква работа, а ако се забавя повече навънка искам да ти кажа, че после започват да говорят със свекъра че си имам любовник, извинявай, ама това не е нормално според мен. Искам да ти кажа, че ако тя ми показваше уважение, аз не бих говорила така за нея, толкова ядове са ми минали през главата, че...неможеш да си представиш. Виждат ме, че съм малка и какво ли си викат...защото нашата разлика с мъжа ми е 10 години. А, искам и друго да ти кажа, че ако тя обичаше сина си, нямаше да тормози жена му, надявам се ме разбра...
Повече дума няма да напиша, по този въпрос!!! Сужелявам изобщо, че се изтървах да напиша онзи пост....за моята девичка прекрасна.

Затова пък денят започна спокойно, надявам се така и да завърши.
А Ники е голям бърборко.
То бива, бива, ама и малки дечица влизат, как няма да настинат. Дано бързичко оздравее малката.

Здраве да е, както се казва, а и явно е дошло време и запа да влезе в употреба. Мога да те уверя, че е супер удобна и при ходещите ни човечета сме много по мобилни с нея.

За кой награди говориш
Ама награди нямам
Не съм решила със сигурност дали ще го давам на ясла, или от 3-годишен направо на градина, но да го има в списъците.