Отговори
# 210
  • Пловдив
DVV , да не си взела Пейо на мерник.... hahaha Joy

mama_meggie , това е една традиция която съществува при нас от поне 6-7 години и никой и нищо не може да я промени....Има и друга традиция - ако някоя от нас е бременна без много шум организира групата за събиране и при пристигането на всяка казва хубавата новина....Предполагам, че се  сещате какви възклицания, целувки и смях са.... Hug Обикновено знае само една от присъстващите и за другите наистина е голяма изненада...!!!
И още много други такива закачки си имаме.... Освен да дойда до София да си направим женска вечер там... Mr. Green Ще стискам палци за изпита!
mari_anka , съчувствам ти за безсънните нощи....Дано успееш да си починеш малко днес!

# 211
 Joy Не е мои тип Crazy

# 212
Мама Меги и аз съм на варненска територия.
Преди обед нямам много време но съм на линия за следобедно кафе, след изпита ти примерно!
Нямам ти тел-а но ще ти пратя моя на лични, ако искаш звънни...в часовете между 12 и 14 часа ще съм без обхват, но ти не се отказвай  Mr. Green

# 213
Мегиииииииииии, страхотен подарък! Със здраве да си ги караш и гледай да се отчетеш подобаващо пред любимия. А аз се нареждам на опашката за возене Wink А за изпита стискаме палци в очакване на добри новини.
Плами,  и аз се присъединявам към пожеланията на момичетата нещата да се развият по възможно най-добрия за вас начин.
Стели, с такава програма сигурна съм, че лошите мисли сами ще избягат.
Ирини, палачинки не отказваме особено в такава компания Heart Eyes А за пикника бройте и нас.
Марианка, честита ви опашчица и скорошно оздравяване и на двете ти мадами.
Мен вече ме юркат, че трябва да излизаме...
Слънчев ден! Heart Eyes

# 214
Мацки, айде здрасти от и мен!

Голямо оживление кипи тука, не мога да смогна да прочета кой, какви ги чини.....Ама всеки път да не чакате специална покана от irinii или пък още по-лошо от ...Пейо ли беше... ей така - мини се, не мине ден-два-три - по едно кратко отчетче! Mr. Green
Ние къде сме добре, къде не чак толкоз.... Йоничек почти свикна с нагревките, но пък сега и се появиха кашлица+сополи....Мисля, че настина там, че я събличаме по потник, пък то си е бая студено. Пфууу добре, че само още 3 дни ще ходим, че хич не ми е приятно и мен.......Иначе аз съм много хепиии тия дни щото пак се намерихме с онази моя стара и незабравима любов за която ви разправях лятото. Бил си загубил тел-а отдавна и миналата седмица ми прати един смс, като съвсем случайно ми налучкал номера. Вчера ми беше пратил много мило и романтично писмо.... Heart Eyes Странно ми е как някои неща така и не се променят, въпреки че времето минава....
stes - страхотна е малката ти художничка! Heart Eyes С лявата ръка ли пише или и с двете? Simple Smile
steli-ssd - сбирките по женски са задължителни и за мен. Много разтоварващо и зареждащо ми действат. Весело изкарване и туку виж довечара някоя се похвали с хубава новина Crazy
mama_meggie - да минеш навръщане през Бургас да почерпиш за взетия изпит и валентинския подарък! Браво на твоя човек за страхотния жест!
mari_anka - да оздравяват бързо хубавите ти кукли - и малката с опашката и голямата палавница!
Плами - и да не хване кунгура твоя любим, дано поне да види. От проучвания и работа дано остане време за поне едно фотосафари. Пък ти после ще ни направиш съпричасни, нали? Даааа....
tzvety roussimova - много се радвам, че изглеждаш и че чувстваш така красива! Hug
la estrella - честито ти проходило момче!
dennis - много се смях на историята с гостите и техните обувки..... Joy Много е сладък Арен!
Ох, хайде че лимита ми пред РС-то изтече и Димитър чака да заеме редовната втора смяна....
Чао! Hug

# 215

Амаретка, честит празник (макар и със закъснение) на любимия! Жив и здрав да ти е и едно женско да ти спретне Mr. Green Laughing  bouquet
Mari_ankaaaa, да ти се връща с мъжко! хе хе
 Иначе те разбирам, на 1ви в 00.03 тъкмо си казвах пожеланията на любимия и Мишето взе да пищи. Беше с 39'С. Два часа слуша музика ту от 1-я gsm, ту от другия, после гледахме навън през прозореца, накрая заспа, но аз чак в 05.30 и така до 7.30. Ослабнала съм с 3кг, но за съжаление не ми личи.
Доста уморена се чувствам, но вече съм добре. Мишето не иска да яде, дори и млякото отказва понякога, лекарства давам с голям зор. Ще ме намрази детето.
 Ау,  mama_meggie, страшен подарък! Жалко, че сме болни, иначе нямаше да откажа 1 кръгче!
  fibi4ka, умната! Ние с Йоничка сме на един хал с тия крака и кашлица! Да оздравява бързичко.
 steli-ssd, приятно парти!
 tzvety roussimova, направо се чудя да пускам ли баткото на градина или да изчакам, че току виж пак ни повторило.
 Irinii, и аз благородно ти завидях за разходката на Витоша! Откога не сме си показвали носа навън, особено Мишето.
 Благодаря много за пожеланията! Снощи все пак празнувахме с приятели в заведението пред блока, даже притичах за малко да видя как се справят баба и дядо и да занеса почерпка. Много приятно си изкарахме, а един от подаръците май ще си пръскам тайничко. Ох, как ми залепна това Trussardi Inside.
 По този повод я споделете кой е любимият ви парфюм, ето една по- приятна тема от тази за грипа.
 Аз трябва да ставам, че скъпия скоро ще се прибере от работа! Пропуснах някои, да не се сърдят!

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 22:09 от Amaretto

# 216
Здравейте и от мен
Извинявам се за тенекията,която ви вързах за партито на Фибичка,но вечерта ,като се изкъпах и така ме разтресе.Цяла нощ не можах да мигна,а на сутринта бях кат о парцал.Все още не съм напълно здрава,влача си една кашлица и каквото и да пия не мога да се отърва от нея.За капак преди седмица ми задигнаха чантата с няколко документи,телефон,ключове,пари. #2gunfire Тъкмо го преживях и вчера сутринта ставам и се приготвяме за разходка и количката ми я няма #Crazy Нямате си представа колко ми стана мъчно толкова си я обичах,все едно е член на семейството(може да звучи глупаво,но съм егати вещоманката).А все още я използваме активно...Та в този ред на мисли ние от миналата година имаме Зап,но тя не става за това време и за толкова дълги разходки.Ще трябва да измислим нов начин за разходки newsm78
Меги не мога да не те поздравя за страхотния подарък(или по скоро мъжа ти)Заслужаваш си го.Как мина изпита? Ти си ни гордост имаш 6,нали?
Ирини страхотни разходки си спретваш.Някоя нова снмчица на Бошидо Flutter може ли
Амарето и от мен честит празник-Много,много здраве и щастлив семеен живот.Надявам се крачето да ти е по добре
Стес и ние рисуваме навсякъде с каквото намерим.Прави го толкова съсредоточено и бавно все едно се опитва да нарисува нещо.
Мен ме е обзела шопинг мания с която се опитвам да излекувам неприятностите.Получава се, макар че не е много успешно.
Приятна и изпълнена с много приятни емоции вечер

# 217
Приветки.Тук е "шумно"като в добрите стари времена  Flutter
Мила,ужасно е това с кражбите...Не го проумявам с детските колички,играчки,шапки и т.н.Още когато изчезна количката на Алфира бях в голям потрес,но от както ми откраднаха кофата за боклук вече не се изненадвам.
Amaretto да нагушкаш Мишето.Представям си го как не папка и зора с лекарствата  Whistling
fibi4ka нагревките къде ги правите?В някоя поликлиника ли?Не топлят ли тези хора?Само един курс нагревки ли ви предписаха?
Стес- голяма художничка си имаш.Аз изпокрих всички рисувателни средства,защото не ми се иска да имам стенописи  Laughing Когато контролирано давам на Арен да драска обича да прави черти.Ако му покажа как се прави кръг,кълбо,топка...намачква листа  Rolling Eyes Рая иска да е ученичка сигурно като батко си  Laughing
Марианка - време беше за прически и опашки .Много е красива Веси  Hug
Мама Меги -сигурно взе изпита.Подаръка е страхотен и аз веднага се кандидатирам за пътник  Blush
steli-ssd преди да дойде пролет хората ги налягат подобни размисли.Страхотна женска група сте.Дано все така се разбирате и веселите.Ммм добре си релаксирала...
Ави - ще чакам инфо и от теб за ваксината.не ми е спешно  Laughing знам колко си старателна на тези лекции...полезно ми беше преди когато ги преписваше за всички нас .
Плами дръж ни в течение с Австралия и кенгурата.Имаме една снимка на моя мъж като малък с баща си в Австралия сред цяло стадо кенгурчета.И мъжа ми /тогава хлапе на 9год /със супер напрегната физиономия.А това било защото много ритат и ги предупредили да се пазят  Joy и той очите на 4.
DVV успя ли днес с фризъорката.Печелиш някакви фотошопски награди ти.Браво  Flutter
ирини - благодарение на Спаси и Бошидо днес имах едно събудило се в 10 сутринта доволно,усмихнато,препускащо по цялата къща човече  Grinning  Heart Eyes
Хубава вечер на цялата компания.

# 218
Добро утро! Пак съм аз Mr. Green
Къде сте всички? Аз бързам да се разпиша и да водя мацките на разходка.
Амаретка, радвам се, че си по-добре. А за свалените килограми благородно ти завидях Embarassed Мими снощи вдигна ненадейно температура (ниска, но все пак), а вече две седмици си е у дома. Притесних се мъничко, защото я лекувам вече 10дни, а тя даже се влоши. Confused
За парфюма, май не съм се спряла на един. Обичам да ги сменям. В момента ползвам Премиер на Нина Ричи, преди това беше новият на Долче и Габана. В шкафа чака ред Кенвело Уоман. Mr. Green
Мила, много ме е яд за количката ти! #Cussing out как може да има 6такива гадове! Къде я държеше? Аз продадох моя Бъз и вече близо 2м. си ползваме Зап без ниакви проблеми. Даже напротив, много по-удобна и лека е. Купила съм си една голяма чанта за количка, сложена е на дръжките и както казват "Пей сърце". Laughing И мен ме е обзела шопинг мания, но като се замисля, май въобще не ме е пускала. Laughing В София порядъчно напазарувах детски дрешки от Бенетон, а после от Кокодрило. Прекрасни са!
Стели, браво за женските купони. И ние понякога тук си спрятаме такива, но нашите са тип Майки ООД. Без деца, в някоя уютна кръчмичка, но все все майки. Grinning
DVV, искам снимки с новата прическа! Naughty Laughing
dennis, благодаря! За сега прическата ни е много скромна. Опашчицата стои като антенка на главата и Laughing
fibi4ka, как е Йоанка?
Много усмихнат ден на всички! Hug

# 219
  • София
То че Пейо няма да го дочакам, ама хайде-от мен да мине Crossing Arms
Седя в къще и са ме хванали лудите...от 9 часа обикаляме улиците на квартала самички и се ядосвам, че за пореден ден нашия тате пак е на работа #Cussing outОт няколко дни Хриси е супер нервен, не спи, не яде и само мрънкоти и иска да го нося-явно чакаме зъб...То не е виновно детето, ама аз се усещам адски изнервена...А и се чуди с каква беличка да ме изненада. Казва ми чао и тръгва с всеки тръгнал да излиза навън...Не че не го извеждам-напротив, в къщи е само за сън, а къщата е заприличала на... Blush Всяка локва е наша, по възможност по-дълбоките-да са "живи и здрави" гумените ботуши и пералнята. Вчера братовчедка ми му прави клип как се гази в локви и поляга накрая и като ми го изпрати ще ви го кача, за да взема уроци който иска hahaha
Меги, честита ти кола, да си я караш със здраве и безаварийно шофиране. То и аз във вторник се сдобих с едно Пежо 106, ама вече ме е страх да се похваля, че не знам докога ще е мое. Само миналата година колко коли смених и точно, когато ми трябва съм без кола, но какво да се прави като мъж ми ги понапудри малко и хората сами се натискат да ги купуват, а печалбата ми е вноска към друга кола(по-хубава естествено smile3508)
Мила, много съжалявам за крадливите случки Cry
Стес, Рая се очертава човек на изкуството явно...Аз като малка съм правила изложба с водни бои директно върху стената Embarassed
Амаретка, да оздравявате всички Naughty
Марианка, сега се започва с прическите вече Simple Smile
Стели, както са казали и момичетата преди мене-страхотни традиции си имате...И аз съм си мечтала за такива, но уви Sad
Като стана въпрос за призовки-Ирини, какво става с Лулува, отдавна не се е мяркала на сам, и Снежка Смешка също...
Алфиии, кога да ви гледаме в Часът на мама? То аз всеки ден почти го гледам, но да не взема баш тогава да го пропусна #Cussing out
Ави, това хубаво време ме размечта и за срещи пред Народния...Кофтито е, че вече не е като миналата година децата да си спят в количките-моя например в количката спи по 20 мин. и после е кисел, а в леглото изкарва и по 3 часа сън....и така става, че той спи в най-хубавото време за разходка.
Ох, ставам, че ме избута от стола и той да пише на компютъра...

# 220
Неделни приветки и от мен! Sunglasses
Вчера бяхме цялото семейство барабар с Бошидо малко на Витоша - 1 час разходка, обяд при баба и ние с тати като се прибрахме към 15.30 станахме от леглто днес сутринта. Аз заведох Бошидо на училище - да ви кажа много разтоварващо ми се отразява, защото сме на много красива поляна в парка, с още около 20 лабрадора и техните симпатични стопани, бърборим си, който иска пийва биричка или кафе, а докато трае обучението и аз самата съм в активно движение. Прибрахме се, направих уборка на двора , а любимия сглоби поредното фитнес съоръжение... и пак ще полегнем, после ще сготвя и отиваме да си прибираме детето.
Мила, много съжалявам за кражбата на количката ви, знам колко мечтаеше за нея и как й се радваше... От къде ви я взеха? Денис, на теб кошчето за боклук, а на мен 3 пъредни пъти изтривалката пред вратата ми крадат. Shocked
Доника, с това метльосване по локвите къде да те засече Пейо! Добре че се разписа... Разбирам те за изнервения период - има такива, дано на Хриси зъбчето бързо пробие и да се нормализират нещата. За спането - и Спаси проспива най-приятните часове за разходка между 1 и 3, а в количка не е спал...  newsm78май от бебе...Относно отсъстващите мами - нямам представа къде са. Лулова не съм я чувала от много време, но тя е много натоварена и служебно.
Стели, как изкара вечерта? Един излишен въпрос.  Wink Ароматни свещи и Байри Уайт - ще бъде изплагиатствано още във вторник  Hug
Мама Меги, Двв видяхте ли се? Изпита взет ли е?
Амаретка, и ти си се видяла в среднощно приключение... ужасно е човек да не е доспал. АБ размина ли ви се?
Фибичка, така като чета за лирическото ти отклонение се питам дали когато между двма души има все още такова привличане, то може да си остане само на платоническо ниво...  Thinking Радвам се,(е на Йони нагревките приключват - достатъчно ли е 1 седмица само?

# 221
Хелоу, дружинка! Party

Йоничето още киха и кашля, но поне няма Т, което ме кара да си мисля, че е настинка, а не грип. Освен това нали я пекат на кварц, пък той бил уж профилактика против грип.  Rolling Eyes  Да ама физиотерапията е в едно мазе, където топлят с едни калорифери, дето ги включват точно като дойдем, пък то Йонито голичко по потник трябва лежи 2 минути. Курса трябва да е поне 10 дена, ама ние в четвъртък нали пак ще идваме в Сф и не можем да ги направим. Сега пък и като е настинала мисля да и спестя и другите 3, пък като си дойдем евентуално да ги довършим. Ще питам утре докторката да видим какво ще каже....
Доника - е вие щом си имате оборудване, нека си се весели Хриси по локвите.
Мил@ - какви била работата за неявяването ти с тортата....да оздравяваш тогава, пък за количката ужасно неприятно наистина Confused
irinii - ох, това се чудя и аз......Много мисля за това, опитвам се да облека мислите си в думи, че да знам какво да му пиша....За мен със сигурност да - аз съм много емоционален човек и това, което се случва в душата винаги е било много по-важно, от онова което се случва с тялото.....пък и тя самата история беше така или иначе почти платонична. Всъщност за мен цялата тази ситуация е някак си много нормална, естествена и .... обратното на лоша /не се сещам за подходяща дума/ и което е най-важното, няма нищо общо с Димитър и чувствата ми към него. Защо когато музика, филм или книга успеят да ме развълнуват и да докоснат някоя струна от душата ми, това да е добре, а когато е човек, особено мъж, особено такъв с когото нещо сме изживяли заедно, да е лошо. Човек може да обича много неща по различен начин и никоя от тези любови да не пречи на другите или да ги ограбва или да ги променя. Както с децата, нали скоро говорихме за това. Даже мисля, че аз не обичам точно него, а по скоро самата история и спомена за него. Между нас няма привличане, а само емоционална връзка, която е завинаги......Да, нещата никога не са просто черно-бели..... За него обаче не съм сигурна, че нещата стоят точно така!
Ох, не е лесно, но е хубаво, че пак се намерихме.... Heart Eyes

# 222
Фиби, колко време ще сте в София? Относно разсъжденията ти - наистина звучат логично. Мисля си все пак, че трябва човек да е наистина емоционално зрял, за да чоже да разграничи нещата и те да не си повлияват взаимно. Нещо което при теб, очевидно е налице и освен да ти пожелая да се "наслаждаваш на тази душевна песен", друго не остава  Hug Аз по отношение на сърдечните дела мидля, че бях писала, че приемам нещата доста категорично... ако имам чувства към различен от съпруга ми мъж- винаги ще имам и изкушения,а също и съмнения относно емоциите с постоянния партньор. Слава Богу няма такива неща  Praynig
За парфюмите - обичам разнообразието и имам около 10, които въртя според настроението и повода, НО естествено имам най-любим, так ада се каже късметлийски, който винаги гледам да имам и това е  ARMANI SENSI

# 223
  • Пловдив
Ех, че ни е любовно настроението.....Наближава Св.Валентин..... Heart Eyes

Снощи прекарахме страхотно.....хапване, пийване и многоооооо танци...12 развеселени жени на едно място... Joy....купона беше пълен!!!
Но днес се чувствам малко изморена, а и снощи като се прибрах Додо май ме усети - искаше да спи при мен и се наложи да го взема на спалнята, та цяла нощ ни подритваше и лягаше върху нас... Mr. Green В ранния следобед си подремнахме 3-та, за да наваксаме!

Мил@, това за количката е ужасно!
dennis , това са ми начините за прогонване на мрачните мисли!
DVV, нова прическа, награди....Похвали си де..... Wink
Доника, ако видя Стенли да щурнува локвите като Хриси....направо ще ми стане лошо...Браво за търпението ти!
mari_anka, шопинг манията при мен е взела застрашителни размери и май време да се поспра, преди мъжа ми да е вдигнал ръце.... Mr. Green
fibi4ka, дано този път посещението ви в София да ви донесе само положителни новини...Сладката Йоанка много се е измъчила с тези нагревки!
И аз мисля като теб....че понякога човек може да се чувствам емоционално и платонически свързан с някого без това да пречи на  истинските чувства, страст и любов към любимия...Защото това всъщност са две различни неща....Аз така обичам един мой ужасно добър приятел, с които се познаваме от деца и никога не сме имали нищо освен нашето приятелство ....Даже по едно време се шегувахме, че ако не срещнем партньор, за който да се омъжим/оженим ще се прежалим пък ще се вземем... Joy ...Сега аз имам моето прекрасно семейство, а той за съжаление е все по-разочарован от търсене на подходящата жена.... Thinking Но пък в последно време нямаме никакво време да се виждаме, той отиде да живее в София и така....
irinii , аз също имам 10-на парфюма, които харесвам и си ги сменям, но най-дълго досега си харесвам Гучитата и Адикт на Диор!!!

Викат ме....приятна седмица!

# 224
Юхуу, добра вечер на всички!

Виждам, че цари страхотна дискусия тук. Много мацки са се завърнали и с радост ги "виждаме" отново, браво  Hug Peace.

Сега, накратко за мен. Първия ми работен ден мина много приятно за мен. Чакаха ме, с чисто нов компютър, куп новички канцеларски материали (много обичам разноцветни лепящи, бележчици, цветни кубчета, маркери, нови скърцащи цветни кламери, не знам има ли такива канцеларски вещомани като мен... newsm78). Всички ме поздравяваха, пих кафе с колежките в отдела, имам вече куп дела и на 18-ти съм на първото си дело в съда. Всичко си е почти по старому, открих, че почти нищо не съм забравила.
Вечерта Иги ме посрещна усмихната и ме гушкаше около 5 минути. Изобщо не е плакала за мен, но ме е търсила и стояла на вратата около минута следобед. Тя си е мъжко момиче. Ще видим по нататък как ще е. Сега, както каза Диман ще ценя времето, прекарано с нея два пъти повече, защото то пък ще е два пъти по-малко като количество.

Амаретке кажи как е Мишето? И аз лекарства давам със зор и рев, дано не ми се налага.
Парфюмната тема е много любопитна, защото разкрива по нещичко за всяка от нас. Аз също обичам разнообразието и имам винаги към 3-4, които ползвам едновременно. Но голямата ми любов е Romance на Ralph Lauren. Аз си падам по леки, водно-прозрачно-цветни миризми и сред другите ми любими са Aquawoman на Rochas и най-стария Салваторе Ферагамо (той така си се и казва де). Мога и още да се разпростра, но няма.

Стели и аз имам традиция в събота да излизам по женски, а тати да гледа Иги. Много добре ми се отразява.

Ох, трябва да гладя за утре разни неща, оставям ви за сега, лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт