Та Топър фечер
Фиби, аз също много ще се радвам да се запознаем, сигурна съм че безпроблемно ще организираме една истинска софийска среща специално за теб!!! И аз ще ти пратя телефона си......
Ирини, съжалявам че така стана с пътуването, пък и като знам колко е гаден тоя грип и как мъчи направо не ти завиждам. Оправяй се бързо и дано Спасун се размине...
Мила , Щастливка, извинете че ви заблудих , но моят мъж пътешественик ми даде направление Банско за утре а и сутринта трябва да се срещна с един професор (току виж съм отментала още един изпит), та исках да кажа да не ме чакате ... много ме е яд , правя три дни планове за четвъртък ... извинете за тенекията
ЦветиР, оздравявайте...
Варна, приятно кафе утре ... и много поздрови но малките ни приятелчета, аз завърших семестриално , но имам още някои ходенета до Варна дано скоро направим едно кафе пак заедно..
Стес , дано и Рая се размине и да се чувства съвсем добре в най- скоро време, незнам дали те поздравих за колажа, но е страхотен!!! възхищавам ви се момичета как се оправяте с тоя фотошоп...аз не мога и не мога, трябва ми курс
Е Лаци заспа макар и много трудно, последно време и през деня и вечер направо е кошмарен сиурно си мисли , че ще изпусне нещо докато спи и не иска да заспива, днес трябваше и двамата с баща му да сме в леглото и ако някой снане - рев!!! малък терорист..
Лека нощ и до скоро

, надявам се наистина да е системна грешка.

за здраве се правело медена питка.

. По тази причина отсъствам нощем от тук.....