Отговори
# 45
Добро утро, сладурки! Grinning
Хайде на чаша ароматно кафе. На терасата е студено, ще го пием у дома. Laughing

Вчера Веси прекара денят си при баба. Мама си беше обявила санитарен полуден, но успя да открадне време да пийне кафе и вкусна тортичка спретната от Marys. Grinning
Мисълта за диета набутах в най-най-отдалеченото кътче в умът ми. Laughing
carrigan, радвам се да те "видя" отново! Hug И много вълнуващо пътуване ви предстои! Да си прекарате страхотно! Сигурна съм че на Марти ще му понесе добре.
Фиби, книгата за която говориш е страхотна!
Ави, чакай ме във вторник отново!  Hug

# 46
Ехоооо

Честито на патерица на вчерашните именници   bouquet

Боян нещо се поразболя, и провалихме срещата  Cry Но толкова отпуснат и неадекватен не си спомням да е бил, малко ме поуплаши.  Cry И аз докато се опитвам да се свържа с доФторите, баба му взе нещата в свои ръце, направи му един сериозен масаж, който определено му подейства добре и доста го освежи, а днес... ми поне не е като вчера  Confused

carrigan, аз малко като стара клюкарка, но вашия тате да не е индиец? При онази ни среща, определено ме впечатлихте  Laughing А иначе ще се справите с пътуването, спокойно, и да си изкарате добре  Hug

ех, Ириниии така си е... плачем за къщи и простор, но в някои моменти тоз простор ни плаши  Laughing Но е въпрос на навик, ще свикнеш  Wink

ех, Марианка, стига с таз диета, много си си добре  Peace

А на фибичка един фен клуб трябва да и направим бре мацки, като гледам колко желаещи за среща с нея има, да не го задушим момичето  newsm78   Mr. Green нооо тъпото е, че ние точно 25-27 сме на ски-шейни туризъм и няма да може да се включим  #Cussing out

# 47
Здравейте, мамита и малки сладки дечица!!!

Днес от сутринта съм тръгнала по лекари, после тичах и за кухнята и вече направо грохнах, обиколих целият град пеша. Още щом влязох у майка и Даная започна да беснее...ЗАщо така, когато ме няма казват че слуша, стои и се заиграва с нещо, а като ме види ooooh! и започва... newsm78 Просто нямате си на представа за какъв бяс става въпрос, вчера е изсипала 1 литър олио на земята. До като я видя набара на баба си олиото и изсипва и гледа умно и хич не и дреме, а мен това ме изнервя адски много. Записала съм я на ясла от 1.08. 2008г. Малко мир да има дано тогава, ама едва ли!!! Аз ще се връщам на работа, че да ви кажа вече ми омръзна да си стоя в къщи и то в това скапано време тази зима, само снегове и мъгли, полудяхме. Може да съм по изморена после от работата, после в къщи домакинство, дете, но по добре сред хората...
Сега пък страшно много ме болят ставите, явно си имам някакъв проблем да ви кажа, и за това най-накрая реших да си обърна внимание, че то това моето е с години. От начало ме боляха колената само при смяна на сезоните, една година ми се възпалиха пръстите на кокалчетата, едвам си извадих пръстена, тогава, сега вече китки, пети, лакти, всичко взе да ме боли. Трябва да се взимат мерки на време, защото съм още млада, ако има нещо да се лекува от сега! За жалост много ме плаши диагнозата, една лекарка, ревматоложка ми беше послтавила диагноза "Ревматизъм", преди 2 година. ПОсле една друга преди 7 месеца някъде каза "Ревматоиден полиартрит". Много ме е страх. Само това мога да кажа. И с детето дето си натоварвам ръцете и бягам все след нея, защото сега като порасна една баба не дойде да я гледа или да я вземе, защото е много палава и....нали ме разбирате, мнгоо им разбутва.

Това е за сега момичета...Чао!!!

# 48
Здравейте, сладурани! Grinning
Веселуша вече спи. А аз съм понастинала, не се чувствам комфортно и може би ще я последвам.
Мими е на градинка, вече сигурно е в леглото. Дано не ми се обадят да си я прибирам пак Praynig Laughing
Днес като се прибирахме от разходка, близо до количката се изсипа сняг от покрива на една къща. Доста се изплаших. Внимавайте всички!
Кузманка, ще се кротне твоята фурия. Сега им е времето за пакости. Laughing И след като усещаш е дошло време да започнеш работа, тръгвай. По-добре една спокойна мама, отколкото целодневно с детето, но изнервена. И не се притеснявай за здравословните проблеми, ще отминат.
Щастливка, дано Боби бързо оздравява. Praynig Притеснение си е.
Slanced, добре дошла и от мен! Hug
Момичета, каква е тази слаба активност?  Wink
Честит празник на празнуващите днес!

# 49
mari_anka , страшно много ти Благодаря за позитивните думи...Прекрасна си!!! Hug

# 50
Привет и от мен и мъжката ми къ6та!
Ние сме добре, времето е мра4но и дъждовно, но ние се забавляваме в къ6ти, играем и т.н. Липсват ни снега, слънцето и 6ейните, но.... може би догодина.
Относно забраните - аз се старая да не забранявам и да не използвам Не, освен когато е наистина наложително или опасно. И Филип е от палавите, затова в нас навсякъде е обезопасено и той може да ти4а навсякъде, освен в банята и тоалетната. /След като намерих биберона му в тоалетната, а капака бе6е спуснат, това стана недостъпна зона  Wink /Коп4етата на телевизора и видеото са залепени, дистанционните и телефоните са вдигнати нависоко. На кафета не ходя, за6тото е задимено и той там не може да е волен. Не искам да създавам неудобство на другите, а и аз да ти4ам след него с Там не пипай,там не ходи. Както писа и Денис, съобразявам се с възрастта му и ходим с удоволствие  само в кафета с детски кът, в МакДоналдс, където той се забавлява волен, а ние можем на спокойствие да изпием по кафе.
За гърнето - на консултацията ни казаха, 4е подходя6та възраст за приу4аване е около 2 години. Детето трябва да осъзнава 6то за действия са пи6кане и акане, да може да си казва, и да задържа редовно памперса сух. Т.е. ако пи6ка сутрин в памперса и след смяна до обяд памперса е сух, зна4и 4е задържа пи6кането цяла сутрин и може да се запо4не с гърнето. Аз 6те поиз4акам ....

Щастливка, весело изкарване на ски-6ейни4ки уикенда. Подобно и на другите скиори, благородно Ви завиждам на вси4ки  Hug

Ави, пожелавам ти приятна сре6та с бебко и 4акаме от4ета.

# 51
  • Русе
Много странно newsm78 аз не си виждам предния пост,а някои от вас са коментирали темата и даже ли4но са ми отговаряла.как така се е изтрил,беше то4но след този на   fibi4ka    ???!!!
Днес ходих да питам в яслата кога мога най-рано да пусна Ема,след като молбата ми е за септември и директорката кза края на Май или на4алото на ЮНИ,което много ме зарадва bowuu
да питам тези,които са на ПЕНТАКСИМ!!! трети прием на Ема сложихме на 5.март.2007г....следователно 1 година след него ли се слагаше 4-ти,после 5- и накрая 6-ти прием? ако не ме лъже късата памет  denis    беше  с Арен като нас?
хайде отивам да ви из4ета и да се 4удя къде ми се е затрил поста,не стига 4е рядко пиша,4е и да няма следа от мен после Naughty Thinking

# 52
Ето ме и мен и моята банда Hug
muckata,аз също не видях твой пост и даже се чудих как някой ти е отговарял Mr. Green
Кузманка,стискам палци всичко да се нареди при теб както желаеш. Hug
Относто кафетата моите деца не са запознати с тях именно поради това че е задимено и има много непозволени неща Whistling
Много ми е неприятно като чета,че има болни дечица и мами,желая бързо оздравяване на всички! PraynigИрини,съжалявам,че ти се провали пътуването,но най-важно е здравето и ти си знаш,че е така Hug
Още щях да пиша,но Ради ми казва"сипи,сипи",време е за следобедната закуска и той е като часовник Mr. Green
До скоро!

# 53
Юхууу, привет и от нас!

Аз съм хремава и бухам, но времето навън се затопли и е истинско удоволствие да се излиза. Да си гледа работата хремата. Лошото само е, че заради това изпускаме едно детско рождено парти сега в 17.00 часа. Хубаво щеше да ни е да полудеем с Иги по пантофи в нашия си клуб, дето вече повечето го знаете, но...здраве.
Иначе Иги е добре, но си остава притеснението да не я заразя. Здраво Витамин С и осцилококцинум сме подкарали.

Муцка правилно мислиш,че пентаксим се слага 1 година след последния прием. Само не съм сигурна, дали тази реимунизация не е веднъж през втората година и после чак на 6-7 години. Нещо такова ми се върти в главата....да видим другите какво ще кажат.

Забраните и аз гледам да ги ограничавам до най-необходимото. Иги вече знае за печката например и като отиде до нея сама си вика неее и тръска ръчица. И аз съм обезопасила по указания на Фицхю Додсън. Само не мога да намеря предпазители за чекмеджета. Тъдих в Комо но там нямаха.

Днес мойта мишка пак ме изненада. Докато правех билков май за мен и за нея(голям фен на чая се оказа), чух откъм хола някакво тракане и тропане, но както ви казах, там няма опасни места и реших да я оставя да вилнее.
Ето какво заварих като влязох:

Качила се на долния плот на масата и поседнала на пианото 3в1. Добре, че е здраво това пиано, макар, че доста се е наклонило под дупарата й  Joy Добре, че са децата, за да имаме повод да се посмеем.

Доскоро мацки. Ще ядем кремче.

# 54
Дзак newsm51

Как сте момичета Flutter болните бързо да оздравяват Hug

Ние днес бяхме на консултация вече сме 85см и тежим 11кг Hug
Намерих се детегледачка #Silly днес се наложи да почакаме 30 мин докато ни приемат и Ники седна в сестрата до бюрото взе химикал и почна да рисува върху листите със записаните часове, поглеждаше всеки който влезе въпросително и казваше `Ало` като звънне телефона Crazy Като ми скимне ще го водя уш на преглед и хоп 30 мин ще ми го занимават безплатно newsm08
Това засега от мен[smilie=smile3506.gif]

# 55
 Flutter Приветки от нашата бърложка.
Арен заспа по никое време та веднага надниквам да ви видя.
SlancedДобре си се присъденила към групата ни.Разкажи ни повече за вас  Grinning
Муцката аз пък ти виждам всичко което си писала  Laughing Нашата педиатърка каза,че ще слагаме пентаксима юни месец.На 22 месеца.
ДВВ - супер занимание,поне веднъж в седмицата може да ти минава номера  Wink
ирини - много полезни неща открих в този линк който си пуснала.Основно ме вълнуваше за проявяването на агресия,крясъци и намерих доста отговори.Благодаря  Hug За дострашаването сами в къщурата....мен понякога ме хваща също и в апартамента,надявам се да свикнете с голямото и открито пространство.Минава ли грипа?Нали не е пневмония?Новини от сватбарите има ли?
venush тормози ме любопитството какво си заварила,защото нищо не виждам  Laughing Не се давай на хремата.И аз така процедирам с Арен когато ние сме болни,до сега го опазваме да чукна на дръвце.И ние сме от обожателите на чая.Особено след разходка на вън.
Кузманка всички сме на една вълна с пакостите.Спокойно.За ревматита не се страхувай ,а вземи мерки колкото по-навреме толкова по-добре.
carriganдругите вече са казали каквото и аз бих.Важно е да видите дали расте всеки месец по мъничко младежа,а пък всичко си е до ген.Освен това децата растът и на етапи.До 9 клас бях най-дребното човече сред връстниците си.За 3 месеца порастнах с 15 см и сега срещайки съученички съм с една глава по-висока.Не че е от значение това освен ако някой няма амбицията да става манекен или баскетболист.Разкажи сега за Индия  Hug
И у нас сме разчистили като по учебник,но много неща и спряха с времето да са му интерестни като чекмеджета,телевизора,печката знае ,че пари,контактите спря да човърка....снощи един час се опитваше да наниже връзките на една своя обувка.как не му омръзва,задавам си въпрос възможно ли е такава устойчивост на вниманието,мен ме хвана лудостта да гледам как се опитва и опитва без да успява  Thinking
Днес ще излизам по нощна София с дружки.
Хубава вечер на всички.Най-харесвам да е петък вечер.

# 56
dennis то без това в нашия център няма бабки който постоянно да кибичат ние ще заемем тази длъжност Joy

# 57
Здравейте,отново!

Бях на лекар, прати ме на една камара изследвания и снимка на ръцете и малките стави...Нейната диагноза за която се съмнява само, де е Реактивна артропатия...което както си мислех изобщо не е шега...Каза че ще каже точна диагноза когато види изследванията...

# 58
Денис то май наистина много не личи от снимката. Ами Иги се е покатерила на долния етаж на масата и е седнала на пианото си. Просто някак си е решила, че това пиано е удобно за сядане пред масата. Не знам, Иги не се катери много и това ме изненада. Всъщност като се замисля, погледнато отстрани, май не е кой знае какво. Joy

# 59
 venush Mr. Green изобщо не се появяваше снимка,а сега я видях и разбрах и без описанието ...но се получи много сладко това недоразумение  Joy  Много е сладка Иги,кой е казал че на пияно се свири с пръстите на ръцете  Laughing
 DVV и баби да имаше нямаше да са ви конкуренция  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт