Отговори
# 60
Привет, момичета! Изчетох всичко, но едвам гледам, че и аз съм в отбора на настиналите. Сашко е при баба и деди, че ме е страх да не прихване от мен.

Аз и най-малкият член на нашето семейство ви поздравяваме сърдечно. Всичко ни е наред и слава Богу. Днес установих, че съм и анемична. Хемоглобинът ми за един месец е паднал от 126 на 105...

Прилагам две снимки на Бебко!

Лека нощ и бързо всички болнички да оздравяват!

# 61
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Ави, Още на тези снимки се забелязва покорител на женски сърца Simple Smile Погали го от нас с Хриси и да се оправяш. Изписаха ли ти нещо за хемоглобина? Аз пиех едни ампули с тривалентно желязо Тотхема май се казваха и за 10 дни качих с близо 30 пункта.
ДВВ, хванала си цаката за 30 минутно спокойствие Wink
Венуш, изобретателни са ни децата, спор няма Simple Smile
За нас:Вчера Хриси решил да помогне на баба си, като и сложи дърва в камината. Резултатът е изгорена горна част на дясната ръка. Но се оказа голям мазохист-отишъл при баба си хлипайки, за да и покаже изгореното и толкова. Сега се мажем с един вълшебен мехлем и започна да заздравява.
Днес за втори път бяхме на пеене. На следващата среща ще ви изненадаме с някое изпълнение Joy Хриси през цялото време танцува и пляска, дори по едно време свири и на пианото. Толкова се измори, че заспа още в колата Simple Smile След това повилня с Бобо и Гого, побесня и в къщи и сега спи сладко Simple Smile
Чао и до утре...

# 62
  • Пловдив
ДОБРО УТРО!

Ави, много ме развълнуваха снимките на твоето мъниче.... Hug!!!

# 63
Привет и от нас
Ави миличка,както ти писах ми стана страшно мило да се "запозная" с новия член на семейството ви.Да ти е жив и здрав и го чакаме с нетърпение.
Ирини надявам се да си по добре и вече да хвърчиш по задачи,за да зарадваш любимия с нов диван,та затова да липсваш тук.
Всички болнички да оздравяват(Рени как е Бобо днес?)
Венуш много изобретателна мишинка си имаш.Неси пък се опитва да си сложи стола на високо и тогава да седне,май и харесва да гледа от високо.Дано ти се размине бързо кашлицата и не я пипне и Иги.
Кузманка дано резултатите ти са добри.И не се впрягай толкова много на детето.Знам че ти е трудно,защото моето е същото диваче(всички който ни познават знаят как мрънка и се налага),но те са деца.Неси постоянно мрънка и ако и вземеш нещо с което си играе(например червилото ми или кутията с мокри кърпи ),а не трябва,такъв рев му удря че чак жал ти става.Носим се на ръце мрънкаме навън,разхвърляме вкъщи,но вече не ми прави впечатление.Като заспи на обяд и почва да ми липсва  мрънкането и  CrazyТова ще си останат най-прекрасните ми спомени от моето малко човече,нищо че къщата ми е нагоре с краката,нямам време да сготвя и съм си вечно недоспала или спала на криво(защото спи при нас).Всички тези неща са без значение,когато ми се усмихне,когато протегне ръчички към мен,целуне ме докато се правя че спя,или ми каже мам.Така че гледай от положителната страна на нещата,радвай се на детенцето си дори когато ти идва да се скриеш някъде.
ДВВ честито половинчасово отмаряне.Много хитро Laughing
ДоникаЗначи за следващата среща музиката е уредена Crazy
Фибичка червеният килим е готов.Та в този ред на мисли дали няма да е хубаво да резервираме някое клубче тези дни.Колко ще са желаещите да се запознаят с Фибичка?От  мен ще е тортата защото имам овод и обещах на Меги Hug

# 64
Здравейте и от мен! Hug
Пак използвам възможността да попиша, докато децата спят, няма да е задълго. Grinning
при нас нищо ново, затова и не се включвам често. Лекуваме се още, Ивето май ще пропусне и няколко дена от следващата седмица в градината. Кашлят доста. и аз с нетърпение чакам да дойде пролетта, омръзва ми студа и болестите! А казват , че тепърва иде грипният сезон! ooooh!
Ави, много вълнуващо е да види човек снимките, на първата снимка бебко ми заприлича на Сашето, наистина! Heart Eyes А това с хемоглобина-с настъпването на пролетта и всичките зеленини , дето ще се появят по пазара, проблема ще ти се реши!
Кузманка, пожелавам ти добри изследвания и лека диагноза. За палавостта на Даная не се притеснявай толкова-малки са децата, сега опознават света и всичко им е интересно!
Доника, моят Алекс е все при камината, отваря, подава дърва, ръчка вътре-направо изтръпвам като го видя. Гледам да заграждам пред нея, да не е все там. Досега голямо опарване няма, ама знае ли човек.
Ирини, оздравя ли? Как си прекарвате със Спаси саминки?
Марианка, Фибичка, чакаме ви тази седмица! Да се обадите! Hug
Ако желаете, наистина можем да наемем някой клуб предварително. Мисля, за събота преди обяд, че ще е ОК.
Надявам се дотогава да сме здрави!
Ставам да свърша и малко домакинска работа!  chef

# 65
Ави, прекрасно малко момче живее в теб! Наистина умилително.  Heart Eyes Никога няма да забравя как всеки ден гледах подобните снимки на Спаси и се опитвах да си го представя тези плътни устнички, малко носленце, ръчички как ще миришат, как ще ме докосват, какви ще са реално  Heart Eyes еееххх. За хемоглубина - аз съм ветеран, както знаеш. Най доброто и безотказно средство, с което моят любим ме "лекуваше" фреш от червено цвекло, морков и лимон. Става вкусно, а една чаша на ден действа по-добре от повечето хапове. Действително ти е занижен, но не чак толкова. /над 100 за бременна е ок - аз се борех да го вдигна от 85-90/ Бързо оздравявай и повече се пази
Мила, като те чета колко романтично и красиво майчинство караш, я направо си "запретвайте ръкавите" с любимия и си направете още едно ангелче. Hug
Щастливке, вие как сте? Оздравя ли Боримечко Бобо?
ЦветиР, вие докъде ядокарахте с дребосъка? Виждам нов аватар - реклама на Дюканското движение - поздравявам те   bouquet
Доника, милият Хриско... добре че не приема драматично изгарянето си, но както и преди при Веселушка, настръхва ми косата като си го представя. дано бързо заздравее и по-малко боли!
Вениш, наистина много забавна Иги. на други хора може и да не изглежда смешна снимката, но като знам как за нас всяко тяхно умение и изобретателност са си праЗник - напълно съпреживявам емоцията ти  Heart Eyes

Мацки, къде да заведем Фибичка и Йоани?

Аз съм без изразени тежки симптоми /по-скоро остатъчни/, но на моменти имам страхотна отпадналост. Много се надявам да не изкарвам някоя пневмония. Въпреки това успях да оправя фитнеса - всъщност до този момент тази стая си беше склад . Спаси и тази нощ ще спи при баба си.
Сега ще си допия бозата  Crazy и ще заспивам.

ЛЕКА НОЩ И НА ВАС!  Party

# 66
Добро утро, момичета-кокичета! Такъв трепет събуждат кокичетата в мен всяка пролет... Спомням си веднъж си купих от една леличка кокичета на 31 януари. И аз мечтая за топлото пролетно слънце.

Благодаря за приветствията на най-малкия ми мъж! Много е танцувален. Той не подозира даже колко много какички и батковци, чертаещи пътя пред него, си има. Пожелавам на всички ви да изживеете отново тази радост когато ви дойде времето!  Heart Eyes Сашко ме гали по коремчето и вика "беби".

Сашко казва "джиш" на печката, радиатора, чашата с горещ чай и всичко, което пари. Протяга ръчичка да ги докосне, бързо я дърпа и казва "джиш". Друга новост при нас е, че баба му го е научила да вика "ужас" и ми е толкова смешно да го чуя! Вероятно като направи някоя беля така възклицава. Вече трети ден Сашко е при баба и деди, но днес ще си го взема, че е много пусто вкъщи без него. Настинката, моето май се оказа такова, е под контрол. Надявам се скоро да забравя за нея.

Ирини, благодаря за рецептата за фреша. Ще се възползвам. Ти изобщо ходи ли на лекар или се самолекуваш? Не е зле да те преслушат. Пневмонията не е шега работа. Дано да не е това диагнозата ти. Всички чакаме с нетърпение снимки от новата ви къща.

Доника, Хриско е герой! Бързо да минава ръчичката! С Дефламол ли го мажете? Между другото, твоят диск от септемврийския рожден ден и този на Алфи са у мен.

Кузманка, дано изследванията отхвърлят тежката диагноза. Каквото и да излезе, взимай мерки овреме!

Венуш, много ме развесели Иги. Големи откриватели са дечковците ни наистина!

Марианка, Фибичка, чакаме ви! Фибичка, вие на 25, 26 и 27 ли ще сте тук? Ще се организираме в някое клубче.

Сега отивам на пазар и после при батко Сашко! Цунки от нас за вас!

# 67
Здравейте, аз съм една новоизлюпена мама и сега се мъчим с коликите ooooh!
Предстоят ни и зъбки след няколко месеца и искам да попитам вие с какво мазахте венците, за да облекчите малките човечета.
Знам, че е рано за зъбки, но не искам да се окажа неподготвена като при коликите сега
Предварително ви благодаря  Hug

# 68
Добър ден, мацки!

Друга новост при нас е, че баба му го е научила да вика "ужас" и ми е толкова смешно да го чуя!
hahaha
 Мишето пък на всичко вика коте, и след това казва "Мяя".
 Ави, много са хубави първите снимки на "беби".
 Iriniiii, отивай на лекар!
 tzvety roussimova, дано бързо оздравеят децата, аз също чакам с нетърпение да се стопли навън!
 Кузманка, дано резултатите ти са добри.
 Tedsan, аз знам поне 3 вида гелчета за зъбки - Калгел, Дентинокс, Пенсорал, има и други. Май почти няма разлика между тях,

В петък отока все още не беше спаднал. Сега вече коляното изглежда добре, но вчера ме болеше крака, после се сетих че съм забравила да пия хапчетата "Bi-Profenid".
 Лек и усмихнат ден!

# 69
Мацки, само за малко отскачам, че отиваме на апартамента......

Значи ще стоим наистина до неделя, ще спим в Младост, но и за нас и за вас предполагам, ще е по-добре да се видим в центъра, че там по- се оправям. Къде точно за нас няма значение - важното е да имаме възможност да се запознаем с повече от нашите малки и големи приятели. За времето, като че ли по-добре ще е да е следобяд, не за друго, но се опасявам да не и правят някакви изследвания на Йо, чиито резултати да трябва да обсъдим в събота сутринта. Ами това е.... вие направете някаква организация, ако не като дойда ще направим  Wink
Още в петък, като се ориентирам във времето ще звънна.....
Ние във вторник заминаваме, ако успея ще пища пак! Hug
Ави - страхотен малък сладур чакаме.... Heart Eyes

# 70
  • София
Добър ден и от мен!

За жалост Мария я пипна вируса миналата неделя. Имаше температура един-два дни - не много висока (37.5 максимум), мокра кашлица, течащо носле - изобщо класика. Аз доката разбера какво става и защо се буди нощем детето и пищи с часове, мина доста време. Досега не беше се разболявала и аз си мислех че е много здрава и че ще е все така. Стес, за кашлицата мисля че й помага PulmexBaby за мазане, но не знам. Всъщност това е единственото лекарство което й давам и течен витамин С от време на време. Вкъщи всички пипнаха вируса след нея с изключение на мен. Аз миналата година го прекарах този Соломон и съм имунизирана вече. Като си спомня какъв ад беше, представям си на детето какво му е било.

Carrigan, Мария беше 77 см миналия месец.  И аз искам да е по-височка, ама на - засега се е метнала на другия джинс (нашия сме все високи). Надявам се че ще израсте по-късно.

Пентаксима трябва да се сложи не по-рано от 1 година след третия прием и до 24-ия месец на детето. Ние ще го слагаме при следващото посещение при джи пи-то през март. След това мисля че чак в 1-ви клас се прави реимунизация.

За възпитанието - сега му било времето да започнем да учим детето кое е добро и кое - лошо, като се радваме на "доброто" поведение (вземане на играчката и поставяне в коша) и мръщим на "лошото" (хврърляне на играчките на средата на стаята). И да не забравяме какво правим и казваме в негово присъствие - имитацията е един от начините малкото човече да се учи на поведение.

Да не забравя да благодаря от името на Мария за подаръка - конструктор. Нещо няма инженерни наклонности засега, но майка й се забавлява много. Стес, мерси за колажа. Мария вече отговаря "(о)бичам" като я питаш обичаш ли еди-кой си. Много е мила. Но също така обича и да хапе и скубе обекта на любовта си.

# 71
  • София
Хай банда Simple SmileУжас, в къщи е по-студено отколкото на вън Sad  утре се очаквали 18 градуса...сигурно в Сандански и Благоевград Simple Smile
Леле Цвети, като те гледам на аватарчето ме мотивираш да се взема в ръце и аз, че...имам 6 проклети килограма за сваляне и от половин година съм се застопорила на тях и не мърдат Sad А да ям много...не.
Хриси го мажа с тн Костинбродски мехлем, ако сте чували за него-вълшебен е за всякакви рани и белези, както и един производство на свекърва ми-кръстили сме го вълшебен(на основата на пчелен восък, че деди е пчелар). С тия мазила и моя пръст се оправи за нула време. Остана ми само по-голяма чувствителност при възглавничката на пръста и леко червения цвят на кожата(нали е новичка) А Хриси много не дава да го мажа, иска той сам. Седнал вчера и си разглежда ръцете-много учуден, че на едната има Ухче, а на другата няма.
Днес сутринта се бяхме излегнали тримата на спалнята и гледахме Бонбон. По едно време Хриси ми надига пижамата и ми пипа гърдите, вдига на татко си тениската и гледа, а там няма...Толкова учуден беше и се опитваше да си вдигне бодито, за да види при него как е JoyА аз си мислех, че е малък за да обръща внимание на такива неща...
На ръст мисля, че Хриси доста е дръпнал за изминалия месец, но мама я мързи да го заведе на консултация, а и нали май има грипна епидемия, но е поне 85 см...
На всички болни, да оздравяват бързо и до скоро Simple Smile

# 72
Здравейте, сладурани! Grinning
Днес съм си обявила санитарен полуден, че как разхвърлят моите мацки, не е истина ooooh! Laughing
Мими е много активна напоследък и това тормози всички ни. Вече нямам идея какво да правя. Отново започнахме с успокоителните. Confused Иначе има голям напредък с говора, което мног0о ме радва. Онзи ден бяхме с нея по женски на кафе. Поръча си сокче, но сервитьорката забрави да и донесе сламка. Казах и да отиде и сама да си поиска. Но не очаквах някаква реакция. За моя огромна изненада, тя тръгна към момичето и каза : "Сервитьорке, искам една сламка"  Joy
ЦветиР, И мен ме мотивира страхотно новият ти аватар. Невероятни резултати, браво! Grinning А аз на какво ли диети не се подложих и не мръднах нито грам. Ще взема да надникна в Дюканската ви темичка. Grinning Ако имам въпроси, мога ли да ти подосаждам? И ако във вторник си свободна, ще се радвам да се видим. Grinning
Доника, развесели ме твоят момък. От сега наднича под блузките. Joy Ще се оправи ръчичката, не спирай да го мажеш, важно е изгореното място да е непрекъснато омазнено. Защото кожата съхне и ужасно опъва.
diman, Мария оздравя ли? Как е сега?
fibi4ka, стискам палци изследванията на Йоанка да са добри. Praynig Приятно пътуване.
Аmaretto, колко време ще си на лекарства? Ще стискам палци бързо да се оправи крака ти. Praynig Какво става с DVV?
Ави, много сладки снимки на малкото човече в коремчето. Heart Eyes Сашко е голяма бърборина. Във вторник ще имаш ли време за мен?
irinii,  браво че си успяла да се справиш с фитнеса. Не се преуморявай, сега си почивай повечко. Как е баща ти?
steli-ssd, как сте вие?
Изпращам на всички ви много целувки! Hug

# 73
Благодаря за пожеланията, ще се обадя като дойдат резултатите!

Ави - като видях снимчиците се заредих със страшно много енергия и позитивизъм. Много ме развълнуваха. Леко бременеене ...

# 74
Мариянка мила влизам набързо да те цункам и прегърна Heart Eyes Hug Браво на Мими Party

Общи условия

Активация на акаунт