Отговори
# 75
Мариянка мила влизам набързо да те цункам и прегърна Heart Eyes Hug Браво на Мими Party
DVV, благодаряяяяяя! И аз връщам Hug и  Heart Eyes

# 76
# 77
  • Пловдив
Добро утро в началото на новата седмица!

Като слушам прогнозата за времето днес и утре ще бъде чудесно за разходки с мъниците!!!

mari_anka, благодаря че си се сетила за нас... Hug Ама и ти все по-рядно пишеш напоследък!
DVV , липсваше ми и на мен! Наминавай по-честичко насам...макар и за малко... Rolling Eyes
irinii, звучиш по-добре! Надявам се да не се преуморяваш много! Thinking
Доника, много е неприятно като емоция, да  се случват такива инциденти, но е добре че Хриси го приема така добре и с пренебрежение...като истински мъж... Wink Mr. Green
diman, бързо да оздравява Мария! И ние го изкарахме този вирус - наистина е ужасен!
fibi4ka, май ще имаш да черпиш за новия дом.... Rolling Eyes
tzvety, резултати те са зашеметяващи! Да оздравяват децата!

Иначе ние сме добре, като изключим това че съм в ужасно настроение тия дни...без някаква конкретна причина..... newsm78...
Вчера Стенли ходи с баба, дядо и братовчед си на разходка в до една местност близо до Пловдив, а аз използвах момента да понапазарувам и да си почина малко, но цял ден не беше спал и не искаше да заспи....накрая в 19ч като си играеше в къщичката и притихна....какво да видя - мишлето спи. Поспа си той 4ч и после като се събуди по никое време....игри до 2,30ч.... Tired Rolling Eyes
Тази сутрин на мен ми се спи, а той е бодър и готов за подвизи! Mr. Green

Лека и приятна седмица на всички! Hug

# 78
DVV , липсваше ми и на мен! Наминавай по-честичко насам...макар и за малко... Rolling Eyes

Tired Обещавам да намирам време Hug

# 79
Добро утро от нас!

Марианка, чакам те утре! Обади се като пристигнеш на гарата!

За съжаление вчера вечерта потече на Сашко носленцето и понеже за първи път е болничък не съм съвсем в час какво да правя, но най-малкото ще го заведа днес на лекар.

Хайде болничките, малки и големи, бързо да оздравяват!  Heart Eyes

Аз лично бих се занесла отново в клубчето в Младост за срещата с Фибичка. Много ми беше удобно, приятно и децата се забавляваха както подобава. В събота следобед движението изобщо не беше кошмарно. Иначе, както винаги, съм съгласна с всичко.

# 80
  • Русе
Здавейте и от нас  Hug
Тъжно е да 4ета 4е има толкова болни де4ица,дано се оправят и да изкарат леко този "соломонски" вирус. незнам дали ще опазя Ема  newsm78 с толкова деца играе сутрин когато ходим на кафе,някои от тях са на ясла и градина,днес едната майка се обади и каза 4е няма да се видим скоро,4е малката от снощи с адска Т,а предния ден играха с Ема, дано не се е заразила ooooh!
 за ПЕНТАКСИМА попитах и при Августинките,та и оттам разбрах същото ,което тук и diman   написа,така 4е на 5-март слагаме ваксина и после 4ак 1-ви клас Crazy
в русе от сутринта е едно слънце,днес изкарахме и коли4ката за първи път през тази година,нлаи се разтопи млако и може ве4е да се тика по улиците.
Ема има няккави странни екземи,ако мога така да ги нарека по 4о4ата и днес ще я водя на кожен.така е цяла седмица,мислех си да не еот урината,или от ако,но не мнава с нищо,мазах няколко пъти с ЕЛОКОМ,но само временно успокоява мястото, дано не е нещо което бавна се лекува Praynig
  party023  bigdance2 в нашето семейство все още скромно отбелязваме ,ве4ер предимно с 4аша ракия  Mr. Green , празника на Ема.......днес ставаме на 1г и 5м
да сме здрави и вси4ки вие покрай нас,само това си пожелавам newsm44 newsm68

# 81
 Влизам набързо да кажа, че в събота гладна жадна отивам да ми правят артроскопия. Казаха, че в най-лошия случай възстановяването с физиотерапията  ще отнеме около месец. А след операцията още същата вечер ще съм си в къщи. Но нещо ме плаши спиналнта упойка, нали предния път не ме хвана. Моля се да ми  се размине без патерици, че днес пред кабинета на доктора имаше 3-ма такива с операция на менискус .
 Ние следобед поспахме добре с Мишето и сега отивам да готвя (обикновено готвя докато спи, иначе виси на крачола ми).
 Ави , как е Сашето, ходихте ли на лекар?

# 82
Здравейте, момичета кокичета.... хареса ми, аз също много харесвам кокичета и си спомням как баща ми носеше от вилата кокичета още докато имаше сняг навън , а те вече си бяха пробили път в снега...
  Ние се завърнахме снощи, бяхме в Банско и спахме в Катарино.. повечето го знаете, другите караха ски , а ние с Лацони си мързелувахме или някои мързелуваха - други дивяха... Беше много хубаво, водихме го да плува в басейна с памперс бански, които нашата кума ни беше донесла от Англия (по този повод , да сте виждали да се продават някъде тук такива) Голям геф детето , водата в басейна е доста топла и той не искаше да излиза, много му хареса, в комплекса имат и зоо кът , който ние всеки ден уважавахме, като носехем бонбони на магарето Марчо и си седяхме около животните все по час и повече, много обича животни и няма никакъв страх, което е и добре и не чак толкова защото иска да гали каквото му падне.. Shocked
 С две думи искарахме много добре исках да ви покажа една снимка ... моето рекламно лице
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5002727
Муцката, пробвай с Имазол много помага ако е нещо гъбично
Ирини, аз като съм й казвала на майка ми за мечтата да живеем в къща тя каза, че никога не е искала да живее в къща защото много я било страх, на мен ми е много чудно , но като се замисля сигурно е малко кофти ако си сам, навън е тъмно и си представяш някакви филми, но както и Щастливка казва сигурно е и въпрос на навик... Даже навремето като ходела в Троян (там имаме къща) проверявала под леглата и гардеробите дали няма някой, после заключвала всички варти, пускала пердетата и чак тогава си лягала, и при това прекрасно осъзнавала,че никой няма да влезне просто така - параноя, не казвам , че и ти така просто се сетих, а  е интиресно.. хихих
 Болнички, бързо да се оправяте, че наистина е гадин тоя вирус...

# 83
Привет, приятелчета!

Ами оказа се, че Сашко не е даже болен според думите на д-ра, който го прегледа и преслуша, защото единственото ни оплакване засега, и надявам се въобще, е хремата. Апетит и енергия си има в изобилие. Предписа ни едни капки за нослето и преди малко му ги сложих за първи път, ама той се разкиха като разпран. Ще видя утре как ще му понесат.

Амарето, вече и операция ли ти насрочиха?

Муцката, ние отбелязвахме първите 12 месечинки на Сашко с тортичка и гости. И на братчето няма да му се размине. Но вече празнуваме цели годинки!

# 84
 Ави, когато се поставят капките се запушва за момент устата, за да не ги изкиха и да влязат навътре.
 Доктора, който ме прегледа работел и в частна клиника "Еврохоспитал". Каза да сипомисля 1во, но аз нямам време да чакам до средата на февруари, трябва да съм като нова. Операцията е по здравна каса, само трябва да платя 1 нож за 190лв.  Shocked.  Аз се чудех защо преглежда само по 2 часа: останалото време май прави операции.  Вчера е оперирал 3-ма скиори, всъщност може и да са повече, но днес токлова видях. Много бяха весели, ама на мен нещо не ми е.

# 85
Честит Рожден ден, Мил@!
Скъпа виртуална приятелко, от сърце ти желая дъжд от сбъднати мечти, много красота в жовота ти и неугасваща любов!

# 86
Честит рожден ден на нашите астрални близначки
Мила и Щастливка!

Много любов и щастие да озаряват дните ви! Весел празник!

newsm51  newsm51

# 87
  • София
Мила, Щастливка, да сте ми живи и здрави още дълги години Simple Smile

# 88
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мила и Щастливка!

# 89
Честит рожден ден на скъпи Мила и Щастливка!
Бъдете все с такъв бодър дух,усмихнати и мноого обичани от половинките и дечицата си.

Amaretto стискам палци за твоето колянце.Предпологам как се чувстваш.Прегръдки  Hug
За събота и аз съм за клубчето в младост ,в което ни отведе венуш
Ави за мен беше удоволствие да видя по-малкото ти момченце.Умиляват ме тези снимки и аз помня как се опитвах да гадая как ще е на живо тази муцунка  Grinning
Днес бяхме на консултация 11 800,83 см.Пентаксима и на мен ми казаха сега края на март-началото на април -само една инжекция е/не както миналия път 3 последователни/Изписаха някакви разтворими хомеопатични гранулки за венците на Арен,защото педиатърката се ужаси като ги видя.Пита как живеем с него под един покрив-яде ли,спи ли,плаче ли много? Аз и се зачудих,защото Арен е малко нервен ,но чак такава драма няма.Все пак взех рецептата може да е от полза.
Целувки от нас  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт