ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РЕНИ!
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!
Пожелавам ви здраве, позитивизъм и поне по една сбъдната мечта до следващия РД!
Хелоу от нас със Спасун!
Вчера от 6 сутринта до 17 чакахме любимия да се прибере... Заради мъглата над София в крайна сметка след8 часово кибичене в транзита на Истанбулското летище, кацнаха в Пловдив и оттам със самолет. Зарадвах се, че спестих на Спаси това студено изживяване... Много си се радвахме и празнувахме снощи. Получихме и подаръци, естествено
Мамо Меги, страхотен модел си имаш!
Страхът от това да бъда сама не бих казала, че има вече - свиква се с всичко. А относно майките - и моята декларира с почуда "Абе как всички деца се стремите все в къщи изолирано да живеете?!" Явно е въпрос на поколения. Едно време за бабите е било интересно да се живее в подсигурен с отопление и екстри апартамент /от къща, з акоято всяко нещо чака теб/, сега пък за нас размера на личното пространство и "въздуха" между сградите са най-важни... Страшно се радвам, че се махнах от мръсотията - за сравнение - при нас вече 2 дни небето е кристално - нощем луната огрява целия двор и силуета на планината, а през деня още от 6 птичките зачуруликват и гледам изгрева заедно с изгрелия вече Спаси/...Та така... Пожелавам го на всеки от вас час по-скоро!
Ави, радвам се за батко Сашко, че е здрав и ще се видим в събота... Аз съм навита на детския клуб в Младост - МОМИЧЕТА КАЖЕТЕ, ЗА ДА ЗНАЕМ ДАЛИ ДА РЕЗЕРВИРАМЕ?! Да не стане така, че точно съботно да няма къде да ги поканим!
Амаретка, защо така бе мацо? толкова ли е належащ ножа? Каквото и да се налага, стискам палци да е най-правилното ш бързо да си на линия... Ама как от нищото закъса!

хайде за събота следобед тогава да го запазим този клуб.

и от сега ги мисля как ще е 

Писна ми от нея вече. Искам слънцеее