Отговори
# 90

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РЕНИ!
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!
Пожелавам ви здраве, позитивизъм и поне по една сбъдната мечта до следващия РД!
Хелоу от нас със Спасун!
Вчера от 6 сутринта до 17 чакахме любимия да се прибере... Заради мъглата над София в крайна сметка след8 часово кибичене в транзита на Истанбулското летище, кацнаха в Пловдив и оттам със самолет. Зарадвах се, че спестих на Спаси това студено изживяване... Много си се радвахме и празнувахме снощи. Получихме и подаръци, естествено  Party
Мамо Меги, страхотен модел си имаш! Heart Eyes Страхът от това да бъда сама не бих казала, че има вече - свиква се с всичко. А относно майките - и моята декларира с почуда "Абе как всички деца се стремите все в къщи изолирано да живеете?!" Явно е въпрос на поколения. Едно време за бабите е било интересно да се живее в подсигурен с отопление и екстри апартамент /от къща, з акоято всяко нещо чака теб/, сега пък за нас размера на личното пространство и "въздуха" между сградите са най-важни... Страшно се радвам, че се махнах от мръсотията - за сравнение - при нас вече 2 дни небето е кристално - нощем луната огрява целия двор и силуета на планината, а през деня още от 6 птичките зачуруликват и гледам изгрева заедно с изгрелия вече Спаси/...
Та така... Пожелавам го на всеки от вас час по-скоро!
Ави, радвам се за батко Сашко, че е здрав и ще се видим в събота... Аз съм навита на детския клуб в Младост - МОМИЧЕТА КАЖЕТЕ, ЗА ДА ЗНАЕМ ДАЛИ  ДА РЕЗЕРВИРАМЕ?! Да не стане така, че точно съботно да няма къде да ги поканим!
Амаретка, защо така бе мацо? толкова ли е належащ ножа? Каквото и да се налага, стискам палци да е най-правилното ш бързо да си на линия... Ама как от нищото закъса!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:06 от irinii

# 91
  Честит Рожден Ден, приятелки!!!
 Бъдете много щастливи,обградени от истински хора, които Ви обичат и ценят, много здраве и усмивки!!!

От нас двамата с Лаци Hug

Сори за допълнението, ама тя Ирини в бързинката и дзак!!
 За клуба да кажа, и аз мисля че трябва да се резервира, но си мисля да не стане така, че да го организираме а Фиби да има среща с доктора по - това време, кофти е че в събота следобяд ще пътуваме за Пловдив на РД и ще ме яд ако не успеем да се видим.. жалко ще е наистина, но.... най - добре Фиби да каже според нея кога ще е свободна и наистина да се запази клуб, за да има място за цялата септемврийска дружина..

Иринии, това за простанството наистина е така, като си спомня като бях малко майка ми дружеше с половината блок и все с някоя съседка пиеше кафе, сега това май го няма , станали сме много по- затворени, сигурно в къщата от тая гледна точка си много по- изолиран, но пък и аз все още в блока не пия кафе с нито една съседка, само им търпя миризмите.. а как ти завидях за чистото небе, ние тука на орлов мост сме в най- голямата гняс... вече един месец
 Леле да ви се оплача, вчера като излизахме с Лаци и се разходихме из нашия квартал, из под снега са изкачали само ... и то многоооо .. как да го кажа Лайнца - кучешки, толкова е гадно, на детската площадка, сред люлки и катерушки има само ..... Лайнца, и през цялото време гледаш детето си дали няма да се поинтересува и да го пипне или настъпи... как може такова нещо!!!! Вчера мислех да напиша един лозунк и да го закача в градинката току виж съм трогнала някой.. но песимизма в мен надделя, на никой няма да накривя шапката...
 Та по нашата тема с възпитанието, да не притеснаваме хората с нашите деца, с това че са малки и любопитни, а те не се притесняват да си заведад кучето на чисто новата детска прощатка , за да се изходи.... Бива ли такова нещо!!!! Цял парк имат , егати..
 Извинете, ама много се ядосах, не се виждат боклуците под снега, а само топличките...
 Извинявам се пак

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:40 от mama_meggie

# 92
Мамо Меги, това за миризмите - направо те разбирам. При нас в апартамента имам чувството, че съседите под нас се прехранваха само с чесън /а ние с мъжа ми не близваме нито луко, нито чесън, но дори да хапвахме ... пак щеше да е прекалено/ - като резултат банята вонеше почти постоянно на гнус... Няма ароматизатори, няма вентилатори...
А за срещата с Фиби - тя няма да се включи повече защото вече са заминали - нали и през Сливен щяха да минават. А и тя самата каза, че ще е по добре в събота след обяд... Така че - за съжаление ще пропуснеш срещичката... Sad

# 93
  Да, нищо, ако тръгнем по- късно .. може да наминем, не ме мислете, ако не успеем здраве да е, живота е пред нас
  Пък и бургас е близо.. хихи, аз ще следя кога е срещата, пък ако стане.. стане!!
 Приятен ден от мен

# 94
 Flutter хайде за събота следобед тогава да го запазим този клуб.
Мама Меги за мръсотията .....точно на това се нервирах и аз вчера  на всяка крачка трябва да следиш къде си стъпил.Незнам какво да кажа....По повод това да напишеш бележка,аз преди известно време се бях ядосала на колите който са така паркирани пред входа,че трябда да си около 46 кг обърнат на една страна ,за да се промушеш и излезеш,да не говорим как е с бебе и количка.Опитвах се няма излизане.Накрая се прибрах и написах бележка на голям бял лист с големи букви и я сложих на предното стъкло на колата и една на самата входна врата.От тогава отпред е винаги разчистено.Слава богу имаше ефект  Naughty
ирини -как е минала сватбата?Какви интерестни нещица ви донесоха от Малта?Гого хареса ли подредбата във фитнеса?
Аз до 15 година живях в къща,едва свикнах в апартамент,сега вече не обръщам внимание докато не се появи нещо фрапантно.Миризми няма,но съседите над нас имат проблеми от 1 месец и редовно слушаме как трошат чинии и как мъжа бие жена си  ooooh!

# 95
Здрасти от мен съвсем набързо.

Виждам, че сте организирали среща с Фийби в нашия клуб, което някакси съвсем естествено означава да ходя да го резервирам. Обадих им се по телефона и в събота имат два рождени дни следобед. Заето е от 2 до 7. Неделята е свободна. Казвайте ако искате за неделя да го запазя. На Силвето (фибичка де) телефона май го имам и ще й звънна да я питам дали може в неделя.
Amaretto дано се оправи по-скоро твойто коляно  Hug.
За ръста и мерките, като гледам, че всички докладвате, а и Carrigan питаше: Иги и тя не е сред най-едрите. Още няма 10 кг.- някъде 9800 е. Висока е 77 см. Ама това е инфо от преди месец, така, че сега не знам какво е положението.

За къщите и пространството - напълно подкрепям Ирини. Страхотно е в къща - чистота, простор, независимост. И при нас понякога се носят миризми от отдушниците, съседите правят купони (а едните така пушат, че и вкъщи замирисва), но - това е положението. С моя мъж сме си обещали като остареем да си вземем едно къще в планината (харесали сме си Сапарева баня). Тука оставяме децата да се оправят и дим да ни няма. Там ще си садим домати и ще си гледаме кефа. Човек като остарее и такива работи почват да го вълнуват.

ААААА ЧРД на Мила и Щастливка. Много щастие и винаги така усмихнати бъдете и двете.

Ави  много вълнуващи снимки на малкия ти нероден бебко. Красив е.

Ще пиша пак, но после, сега работа ме чака. Целувки.

# 96
Благодаря на Всички за пожеланията   bouquet
Като на свой ред честитя на моята астрална близначка и от тук   love001

Иии черпя (как пък избрах най-мъжката торта... и третото ще е момче да знаете  ooooh! )

За протокола, аз 32 години живея в къща и се моля да не ми се налага да живея в апартамент, мен там ще ме е страх  Mr. Green

Ирини, важното е, че любимия ти вече е на БГ земя  Hug аз чакам сестричката си на 29.01 заедно със семейството си  newsm68 и от сега ги мисля как ще е  Thinking

Ави надявам се само с хремата да мине Сашко, а ти как си?

Боян вече е добре, в постоянна бойна готовност  ooooh! влачи си някакви сополки де.

Мама Меги, Лаци е страхотен на тоз мотор, почивката ви звучи прекрасно. За кучетата, лайната и детските пощадки  #2gunfire

Ние ще пропуснем срещата с Фибичка, петък пътуваме за Родопите  Confused

Навестих ви в почивката между двете ми партита и отивам да се приготвям за следващото  Mr. Green

# 97
                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЩАСТЛИВКА И МИЛА.
                            МНОООООООГО ЩАСТИЕ И НА ДВЕТЕ ВИ.

При мен както се казва ново двайсет - днес от страх реших да чуя още 1 мнение. Другия доктор също въртя крака, натисна на няколко места, но мен никъде не ме болеше. Каза, да изчакам с операцията, изписа ми хапчета и магнитна наколенка на д-р Ливайн, шегувам се - марката е Oppo, магнитна с кръгче в областта на коляното. Зарадвах се, но ...има едно но, ами ако другия доктор е прав и е по-добре операция. Сега остава да отида при 3ти доктор и съвсем ще я втасам.

За л....та по улиците - тук е същото, няма къде да стъпиш, а на фона на белия сняг, ммммм...Добре че се стопи, но е такава кал по малките улички, чее...  #2gunfire
 Иначе навън е топло и приятно, само кокичетата липсват.   bouquet

# 98
  • Пловдив
mama_meggie , ще наминаваш към Пловдив....а пък само тихомълком споменаваш.... Joy
Ако имате време може да се видим... Hug...Ще ми бъде приятно!

# 99
  • София
                        Каза, да изчакам с операцията, изписа ми хапчета и магнитна наколенка на д-р Ливайн
 Иначе навън е топло и приятно, само кокичетата липсват.   bouquet
Остава и космодикс(както казва една от бабите) да запашеш...Определено иди и на трети доктор, дано поне на двама от всичките мненията съвпаднат. Ние на майтап го обърнахме, ама не е шега работа...
Къде топло бееее, дайте насам. В нашия квартал от мъгла нищо се не види. Нали е по-ниско...Оня ден се прибираме от центъра-там слънце-при нас мъгла с нож да я режеш #Cussing outПисна ми от нея вече. Искам слънцеее  grinning039 sun sun

# 100
О във Варна вече втори ден е 15гр Mr. Green

# 101
Набурзо да почерпя после или утре ще разказвам и ще чета.
Аз в събота съм на линия с голяма плодова торта.

И да не се напиете

# 102
  • София
Честит Рожден Ден на Мила и Рени! Да сте все така чаровни, усмихнати и много обичани!

И ние ходихме на консулт, биха ни 4 Пентаксим, много реване, много нещо. Избиват ни кучешките зъби. Мерки - 11 800, 83 см.
И аз да ви кажа, живеех в къща, ама много работа около къщата, по-добре ми е в блок. Mr. Green
Амарето, дано бързо се оправиш. Стискам палци.
Аз в петък се контузих на ските, паднах при слизането от влека и сега ме наболява дясното бедро, но отшумява. Тази седмица ще почина и после пак се качвам на ските.
Това е от нас. Ако стане срещата в Младост, и ние сме там. Дано Фиби е свободна в неделя.

# 103
Честит рожден ден и от мен на Мила и Щасливка!Много здраве,късмет и усмивки!Весело изкраване на празника!

# 104
Скъпи рожденнички Мила и Рени,
Пожелавам ви от сърце от здраве да не се отървете, от щастието да не можете да избягате и от любовта да не можете да се скриете!

Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт