И аз зачезнах за малко. Оказа се, че трябвало задължително да присъствам на лекции, въпреки че съм по майчинство (много съм бясна) и между другото взех един изпит. В събота имам още един, после през 3-4 седмици още 3 изпита, а вече много ми писна да чета ... и такива работи.
Плами, чак сега прочетох, че и ти си била на очни, можеше да пием кафенца в почивките. И във вашия факултет ли издребняват толкова за присъствията на зaдочниците? Нашия декан от както го преизбраха реши да се прави на велик. Успешно да се справиш със семейния бизнес и времето докато го няма любимия ти бързо да отлети! Той за 3 месеца ли щеше да отсъства? Тъкмо ще хване края на лятото там и есента. В кой град ще бъде? Сестрата на моя мъж живее със семейството си в Аделаида, не помня дали съм ти казвала.
. Дали от изпитите, дали от майчинството, ама имам нужа от няколко гигабайта допълнителна памет, че нещо напоследък се губя на акъл или тотално блокирам, за неща, които мозъкът ми сам си е решил да остви на заден план. 
За изчеаналите снимки – едва ли е свършило мястото, защото пише, че сме използвали около 33 %. По мои наблюдения са ичзезнали 4-5 последни албумчета – Септемврийския РД, индивидуалните РД, русенския, варненския албум и следколедния. Имам някакви съмнения, че тези албуми не се виждат, защото бяха заключени, т.е. да се разглеждат с парола, поне русенския беше така и май този с рожденните дни. Може би се получава някаква грешка точно за тях, но не съм сигурна. Дано се появят.
Трябва да се отбележи някъде, че на една и съща страница сме се разписали и трите русенки, това ще трябва да е знак за повишаване на активността.
Амаретка, съжалявам да прочета, че сте болни у вас, оздравявайте бързо! Това се отнася и за останалите болни!
Нямам време за повече коментари, че преговор ме чака...
сега трябва да ни подосаждате повече, за да не забелязваме ако понякога само за малко ви няма!
Еее малко сте пописали.Много болен народ наистина.
Но какво пък....бърза работа нямаме. 

Пожелавам същото приятелство и межде вашите деца.

Болничките бързичко да оздравяват!