Отговори
# 180
Здравейте момичета! Щеше да ми е интересно да дойде Пейо, ама хайде...
И аз зачезнах за малко. Оказа се, че трябвало задължително да присъствам на лекции, въпреки че съм по майчинство (много съм бясна) и между другото взех един изпит.  В събота имам още един, после през 3-4 седмици още 3 изпита, а вече много ми писна да чета ... и такива работи.
Плами, чак сега прочетох, че и ти си била на очни, можеше да пием кафенца в почивките. И във вашия факултет ли издребняват толкова за присъствията на зaдочниците? Нашия декан от както го преизбраха реши да се прави на велик. Успешно да се справиш със семейния бизнес и времето докато го няма любимия ти бързо да отлети! Той за 3 месеца ли щеше да отсъства? Тъкмо ще хване края на лятото там и есента. В кой град ще бъде? Сестрата на моя мъж живее със семейството си в Аделаида, не помня дали съм ти казвала. newsm78. Дали от изпитите, дали от майчинството, ама имам нужа от няколко гигабайта допълнителна памет, че нещо напоследък се губя на акъл или тотално блокирам, за неща, които мозъкът ми сам си е решил да остви на заден план.  #Crazy
За изчеаналите снимки – едва ли е свършило мястото, защото пише, че сме използвали около 33 %. По мои наблюдения са ичзезнали 4-5 последни албумчета – Септемврийския РД, индивидуалните РД, русенския, варненския албум и следколедния. Имам някакви съмнения, че тези албуми не се виждат, защото бяха заключени, т.е. да се разглеждат с парола, поне русенския беше така и май този с рожденните дни. Може би се получава някаква грешка точно за тях, но не съм сигурна. Дано се появят.
Трябва да се отбележи някъде, че на една и съща страница сме се разписали и трите русенки, това ще трябва да е знак за повишаване на активността.
Амаретка, съжалявам да прочета, че сте болни у вас, оздравявайте бързо! Това се отнася и за останалите болни!
Нямам време за повече коментари, че преговор ме чака...

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 13:10 от tonitta

# 181
 Добра утро!
 Браво на русенките, ето това се казва активност, ама сега де не успокоите, че вече сте писали и пак след 3 теми в четвърта да ви видим..  Naughty сега трябва да ни подосаждате повече, за да не забелязваме ако понякога само за малко ви няма!
 Ирини, да ти кажа права си, но моята идея е да ме няма максимално малко , така че като взема нощтния рейс колкото и да е гадно съм там сутринта , карам изпита и си тръгвам с първия възможен рейс, а  колата трябва да тръгна предния ден , да спя някъде и така , пък сама това упражнение не ми интересно. Веднъж имах изпит от 11 сутринта и тръгнах с колата и комания колеги в 5 сутринта, 460 км до там , след това изпит и прибиране обратно, направо като стигнахме в Сф към 7 вечерта бях като все едно ме е смазал слон, за това без особено напрежение като куфар си се качвам на рейса.. лангър на там , лангър обратно и да ми е мирно на главата.
 Ако ви кажа, това чудо го пиша 5 часа ще ми се смеете, за това вече не помня какво исках да кажа и ви пожелавам лек ден, пък като ми дойде просветлението по- късно може пак да се включа

# 182
 Flutter Еее малко сте пописали.Много болен народ наистина.
Амаретка съчувствам ви много.Бързо да се оправяте.Аз,мъжа ми и моите родители го изкарахме този грип по коледните празници и тогава опазихме слава богу Арен.
Ирини успия ли да се добереш до офиса?Тук таме чух оплакващи се хора ,че било трудно да се премине покрай стачкуващите.
Тонита щом и изпитчето между другото взимаш значи се справяш какви допълнителни гигабайти  Wink
alexal само мога да си представя как не ти достига времето с малкото мишле,както и на останалите работещи мами.Аз мисля че мъниците съвсем не осъзнават липсата на други дечица в ежедневието си на този етап.По-скъпи за момента са им мамите.хехе много е забавно това с душа.А твоето мишле даже свързва няколко думички една след друга.Аплодисменти за него и прегръдки  Hug
мариаф много ми е приатно да чета за двамата ти мъника.и увереността в теб за очакваното ново попълнение  Flutter
viki81 дано намерите дрешки за празника.Арен много харесва пчеличките и по няколко пъти на ден рисувам а той казва; зъъзъъ
muckata това за ваксината ми дойде по повод на разболяли се наши познати и това ,че споменаха че техни близки ще ваксинират дечицата си срещу хепатит А.Давността на ваксината е 20 год.Разбрах че можело да се слега след 2 годишна възраст.С моята педиатърка още не съм се чула все и дава заето днес телефона.Просто се замислих на темата и си проучвам за мое успокоение.Иначе струва около 50 лв.по данни на моя близка аптекарка,която помолих да провери.
За ходенето за ръка е наистина въпрос на време и навик.В това отношение и Арен е като Спаси.

# 183
Хелоу!

Значи сега, само да уточня и аз за ходенето без количка и за ръка. Това Иги хич не го обича. Тя няма концепция за посока и цел въобще. Затова и сме го правили само два-три пъти досега. Така, че тръгнем ли без количка вървим по половин час до кухнята, че и повече. Нали трябва да се огледа всяка хартийка, фас или пластмасова кофичка по земята, да се проучат всички алейки по градинките ... ooooh! Но какво пък....бърза работа нямаме.
Виждам, че Денис и Арен са практикували много повече това упражнение.
Като имаме задачи ,Вики 81, и ние сме с количка. Абе като цяло сме си повече с количка, но си мисля, че до лятото положението вече ще е много по-различно.

Алексал интересно ми беше да чуя как с Минчо свиквате с раздялата през деня. Утре е първият ми работен ден и отсега ми се свива сърцето. На практика си дадох сметка, че ще имам два-три часа на ден с детето си. После то заспива и....до следващата вечер. Чувствам се виновна и нещастна от това, но съм твърдо убедена, че работата ми е необходима, за да се чувствам пълноценна. Не очаквам Иги да го разбере, но се надявам да свикне бързо. Cry

Виждам, че сте се активизирали. Друго си е някой да строи редиците.  Peace

Днес Иги падна доста лошо, опитвайки се да слезе от един бордюр. Охлузи си носа и челото до кръв. Сега спи, намазана с риванол и едно кремче за бързо заздравяване. Горкото ми ранено юначе... Confused

И аз като Меги вече напълно забравих какаво още щях да пиша. Доскоро  Heart Eyes

# 184
Хайде чакаме muckata да почерпи! Hug

# 185
  • Русе
Аз докато споделя в4ера за на4ина да оби4аш пове4е деца и тогава ви споменах моята приятелка дето е бременна,но с 2.............е днес 31.01 в 4ч сутринат си имаме 2 4удни моми4ета!!!!!!!!!  smile3501 smile3501
Силвена и Кристина съответно 2600 и 2750кг по 48см....на 4-тия ден от 9-тия роди! толкова вълнения цяла нощ.понеже сте ми близки ще разкажа в кратце как се слу4и,понеже искам поне 4асти4но да съпреживеете моята радост: в 02ч приятелката ми звъни : спукаха ми се водите,нямам болки за сега,но тека силно,ела моля те у нас да гледаш дъщеря ми ( на 2г и 5м ) докато мъжът й я закара в АГ-то и свекърва й пътува насам,4е ако не налага мъжът й да ходи напред назад за нещо да има сутинта кои да занесе малката на ясла! ние живеем в съседни входове....,ако щете вярвайте разстояните м/у нейния и моя снощи ми се стори километри,цялата треперех от вълнение. с нея се разминахме на вратата,само й пожелах късмет и да ми се обади веднага. мъжът й се върна и ги оставих към 03.30ч със майка му да пият кафе и да пушат цигара и да 4акат новини. аз се прибрах,трудно заспах,но сутринта моята приятелка ме събуди в 8ч,каза 4е й било жал след вси4кото тигане да ми звънне в 5ч да ми каже 4е вси4ко е наред. Днес цял ден ходя по облаци все едно.
Благодаря ви 4е ви има,4е да мога да си споделя радостта,сега си има 3 дъщери-кои като нея,а Ема ще има още 2 приятелки ! ето това беше моята нощ и моята сутрин!    ylinfant  ylinfantраждането на близна4ките!

# 186
Значи от утре пращам Пейо от Имаш поща да ви стресира по домовете - щом повиквателните не действат  Naughty Последно предупреждение.

Е след такава заплаха много бързам да се разпиша, па макар и на бързо, че не ми се мисли ако Пейо ми се появи пред вратата  какво ще правя  Joy
В своя защита бих казала, че съм в течение със случващото се около вас, хвърлям по едно оЧо периодично, но някак не успявам да се организирам и да пиша.

Много ми е тъжно да чета за болнички дечица, Амаретка, Цвети Hug Скорошно оздравяване! Преди време говорихме с нашата педиатърка, че дичица, които имат по-големи братя или сестри посещаващи градина или училище, боледуват повече от останалите, но за сметка на това по-бързо си изграждат имунитет и като тръгнат на градина вече са "калени". А останалите тогава "наваксват". Така че явно това е период, който трябва да преминем.
Върджин, ужасно е това,  през което сте приминали! Никога повече да не ви се налага да влизате в болница! Hug
Фибичка,  дано лечението и нагревките, които сте започнали да имат мах резултат и другия път като дойдете да отпразнуваме добрите резултати. Hug
Пожелаваме на учещите мами успех с изпитите.  Меги, стискаме палци в събота.
Денис, ще питам и аз за ваксината, и ще  споделя инфо. Честит рожден ден на твоя любим на патерици.
Бон Есперанс айде чакаме новини вече от новия дом, дано сте се преместили вече...
За количките -  нашата напоследък не я ползвахме много заради калта и преспите, но със затоплянето на времето смятам, че отново ще влезе в употреба. Паркирали сме я в коридора и  Рая  даже често сама се качва,  сяда в нея,  и не мога да я  накарам да слезе. Със сина ми ползвахме лятна количка до 3 години, но всяко дете си е различно.  Когато излизаме и разстоянието е кратко се справя добре и хваната за ръчичка, но ако ходи повече се уморява и иска да я гушкам.
При нас -  ежедневието ни завъртя и нямахме много време за развлечения.  Рая също изкара някакъв вирус - кашлица, температура 2-3 дни, но премина леко само с хомеопатия.
Иначе всеки ден ни изненадва с някоя нова думичка или умение. Все по-приятно става общуването с нея и се опитвам да се наслаждавам пълноценно.  Прави ми впечатление и колко добре играе с други дечица, та майките да успеят да се наприказват Wink

muckata, честито! Да са й живи и здрави дъщеричките на твоято приятелка! Много е вълнуващо наистина и няма по-голяма радост от това.  bouquet Пожелавам същото приятелство и межде вашите деца.

П.П. Като си видях сега коледния аватар направо ме досрамя...

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 16:14 от stes

# 187
Здравейте и от нас с Никчо!  wavey
Отдавна не съм писала, обаче не ми оставаше много време, пък и нямаше какво.
От 2-3 седмици Ники вече започна доста добре да ходи, залита отвреме-навреме, но иначе се справя добре, така че скоро ще правим и ние прощъпулник най-накрая.
Все още е без зъби, дори ходихме на лекар миналата седмица, но казаха, че няма нищо обезпокоително и че ще избият.  newsm47

МарияФ, много ти е сладък аватара! Ави, значи ще е момченце? Много се радвам. Преди бях чела, че докторите са казали момиче, но и те са хора, бъркат.  smile3503
Марианка, радвам се за успехите на Мими, да продължава все така!  Hug
Това е засега, още не съм прочела всичко.  Flushed Болничките бързичко да оздравяват!

# 188
Муцката да си и живи и здрави дъщерите на твоята приятелка, много вълнуващо и приятно изживяване   bouquet
Денис може и да си информирана вече, но във връзка с пътуването ви до Испания да ти споделя моето инфо за една нискотарифна компания, която от това лято ще лети по това направление на цени от около 30 евро е таксите. Казва се Wizzair. Ние летяхме с нея до Италия. Но по-късно цените сигурно ще се променят, т.е. веднага щом се решат подробностите около пътуването със сигурност е добре да се резервира билет.
Успех на tonitta и мамаМеги и всички които имат изпити.
И преди сме обсъждали тази тема, но кураж на всички които им предстои да тръгват на работа. Трудно е раздялата със сладурите, но тъй като рано или късно това става, мисля че колкото по-рано по-добре и за мама и за детето.

# 189
 muckata, да са живи и здрави двете ви нови приятелки!

Днес черпя по случай рождения ден на моята половинка!

В немско да се почерпят реално с тези ръчни бонбони, само като си спомня вкуса и...

Цвети, оздравявайте вече!
Dennis, нали няма повторение на случката от събота, честит нов аватар!

Аз вече живнах и се зачетох тук, уж за идеи по повод подхванатата тема на Irinii за Свети Валентин:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261960.msg6367421#msg6367421

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 10:19 от Amaretto

# 190
irinii, кой е този Пейо който ще ми пращаш в канадско? Не съм го гледала това предаване, сигурно е нещо ново, но ме разсмя.  Laughing  Тъкмо тази вечер реших да надникна в темата да видя как я карат наборчетата на Мони и видях повиквателната.  ooooh!
Майка ми на 18.01. ни дойде на гости и сега си имам малко отмяна, но само за домакинската част, защото Мони не й позволява да го вдига, носи, целува и рядко си играе с нея. Чудя се какво става и защо реагира така.  newsm78 Верно, че за него е напълно непознат човек, но на мен ми е доста криво от поведението, което демонстрира. Надявам се с времето да се оправи и да започнат да се разбират. В момента са му тръгнали да избиват 2 кучешки зъба и те също допринасят за киселото му настроение. Миналият ден беше с температура, която както се появи така и изчезна за 1 ден явно от зъбите. Вчера майка ми беше рожденничка и се постарах да й организирам един хубав и незабравим рожден ден в Канада с няколко изненади. Всъщност половината ден го прекара в телефонни разговори с роднините от БГ, а вечерта го отпразнувахме в онова заведение Rainforest cafe, за което ви бях писала миналата година.

За количките - нашата също я използваме много редовно, макар че в повечето случаи се придвижваме с кола. Като влезем в някой мол откарваме по 3-4 часа вътре и като се налудее иска да го нося на ръце, но повече от 50 м вече не мога да го нося, защото ми тежи.

Amaretto, честит рожден ден на половинката ти. Да ти е жив и здрав и още много години да имаш повод да ни черпиш с такива съблазнителни сладки.
muckata, честити ви нови приятелчета на Ема.
Прочетох, че има няколко болни дечица и такива които са лежали в болница и други, които ходят по изследвания. Бързо оздравяване на всички.
Специални поздрави и галки по коремките на бременните майчета МарияФ, Ави и АлфиHug Хайде кой още ще се престраши от нашия отбор?
Успех на предстоящите изпити на учещите мами - tonitta и mama_meggie.
venush, леко и успешно завръщане на работа. Няма да ви е лесно и на двете с Иги, но рано или късно на всяка една от нас този ден предстои. Не се самообвинявай, а просто следвай естествения ход на нещата.

Поздрави на всички малки и големи от нас с Мони  Hug

# 191

Добро Утро в това обещаващо слънчево петъчно утро.
Amaretto да ти е жив и здрав съпруга ти Hug
Не се е повторило повръщането.Благодаря за вниманието.Беше инцидентно колкото да сме мръсни и в невъзможност да се явим на овеселението  Laughing
Венуш пожелавам ти успех с първият работен ден и чакаме да разкажеш как е за теб и Иги.Ох това с паданията  ooooh! с какво още я мажеш.Арен в началото на декември имаше яко падане.Още има белег на брадичката.Дано не остане.
Каролина за майка ти рожденият и ден със сигурност е бил страхотен,защото е била с вас.Не се притеснявай за поведението на Мони.Със сигурност появата на нов човек у дома изисква и за него адаптация.Арен понякога се държи така.А когато съм много заета с някой гост,той му носи обувките и маха за довиждане.Борба за внимание това е.
Муцката - страхотна новина.Да са много здрави малките госпожици.От разказа ти личи какво е вълнението.Ще чакаме снимки по нататък  Flutter На това му казвам приключение с 3 госпожици  Laughing
viki81 -Благодаря ти много за информацията.Ще разгледам и wizzair дано летят до Малага.Иначе вариянта е Bulgaria air.
la estrella честито за проходилото момче  Hug Чакаме разкази за прощъпалника
stes ще се радвам да чуя за ваксината и от теб.В Рая не се и съмнявам,че е интерестна и забавна.Колко хубаво че успява да заиграва и другите дечица  Hug С батко си играят ли заедно?
Стискаме палци и за предстоящите изпити  Peace
Хубав ден с повече оздравяващи и по-малко разболяващи се мъници   bouquet

# 192
Петъшки приветки и от нас...
Харесва ми оживлунието тук  newsm48

Първо двойно честито за близначките, Муцката!!!!Да са здрави,, послушни и красиви! Страхотна новина!!!И незабравимо изживяване. Мацката нормално ли е родила?А как ще се справи сега с отглеждането - сигурно бабите ще се включат, че иначе бързо ще й свършат батериите на дружката ти  Simple Smile
Каролина
, радвам се, че се отзова,защото иначе Пейо щеше да пътува... Всъщност той е пощальона от едно предаване "Имаш поща" по Нова ТВ с водеща Гала. В него пращаш писмо до някой на когото искаш да му кажеш нещо очи в очи в студиото. Дават ти повиквателна и ти отиваш в студиото с риск и някой да те преплюе. Историите са колокото сърцераздирателни /например баба на 78години решава да издири приятелката си от първо отделение, за да й каже, че тя й остава най-добра приятелка/ толкова и смешни. За съпругът ми това предаване е по-обидно за гледане отколокото Искрено и лично. Та затова и аз така рекох да ви заплаша, че ще станете част от тези наивни спектакли.
Иначе за Монката и майката ти - мисля, че поведението му е съвсем естествено. Както знаеш, ние имаме гледачка, която всеки ден идва у дома и въпреки всичко всеки ден когято тя дойде пърмоначално и се маха за чао, дърпа се да не го докосва и се впива в мен, показвайки пренебрежение. А през деня си играят чудесно. Просто са супер привързани точно сега към нас, защото точно чрез мама най-добре се опознава света!
Амаретка , да ти е жив и здрав любимия. Много да се обичате,подкрепяте и като мъж - нека винаги ви бъде голямата опора и вратата към семейния просперитет. За темата за св.валентин-- умопомрачителна е... Whistling Confused
Вениш, в мислите съм с теб. Моля те пиши как се чувствате с Иги.
АлексаЛ, мисля, че за втория РД, Минчо-сладинчо трябва да получи буквар - с тези темпове на развитие  Heart Eyes а разделите - напълно те разбирам...
Стес, как я карате с Рая - къде я водиш да играе - някой ден да ви пресрещнем някъде  Wink
Ла естрела, честито ви проходило момче. За зъбите - колкото по-късно, толкова по-здрави са!
След като русенскит емами така добре се отчетоха, прианвам примерът им да последват пловдивско-стамболийските и германските - Дилипили и Сесилия!

# 193
Аз пък ши чакам Пейо hahaha

# 194
  • Sofia
Аз пък ши чакам Пейо hahaha

И аз!

Общи условия

Активация на акаунт