Иги едва сега заспа и аз сядам да попиша и да ви "видя" как сте.
Фибичко радвам се, че с Йоанка сте добре. Събирайте слънце и ще видиш, че крачетата ще се оправят. Чувала съм, че този проблем се израства.
Мамо меги, Денис водката с мезе е наистина добра идея в тези студове. Макар, че ние с моя мъж сме на червено вино - по чашка вечер. Много добре ми се отразява. Хем се сгрявам, хем се развеселявам, хем пък после спя като къпана.
Щастливке щастливка си ти, знам. Щом хапваш на воля родопски ястия и имаш такваз тънка снага... браво. Аз ако се отпусна да ям както си знам ще заприличам на Жаноария (за който помни Робинята Изаура
).Стели лятната количка е голямо улеснение, ама през лятото. Сега в тези преспи много трудно се управлява. И аз като Денис мисля, че до лятото количката вече няма да ни е нужна. Иги като я метна да ходи пеш до детската кухня на обяд и после заспива още докато обядва.
Моята одисея с търсенето на бавачка продължава. Хубавото е, че свекърва ми ще дойде за около седмица да гледа Иги, така, че имам още малко време да мисля и търся. Имам два варианта, между които трябва да избера. Verqin в тази връзка прекрасно разбирам ситуацията, в която си изпаднала. Но пък, аз мисля, че ако наистина харесаш някого, на когото да повериш детето си и той не спази ангажимента... то това не е човекът за теб. Съдбата си знае работата. Есберитокс не е хомеопатично лекарство. Дори не е лекарство, а хранителна добавка за подсилване на имунитета на базата на ехинацея.
Иги също скърца със зъби, много е изнервящо. Кътниците й са подули венците, но не забелязвам да е по различна от преди, по-капризна, ревлива или нещо подобно. Не знам какво да те посъветвам, освен да се въоръжиш с търпение.
Ирини е права, при нас опустя. Дали , защото повечето мами тръгнаха на работа не знам, но ми се ще пак да е както преди. Ави, Мария Ф, Алфира като родите да не се преселите окончателно в темите за новородени, ще ви се сърдим ей.....
Хайде, доскоро. Отивам да взема душ и да почета докато дяволчето ми спи.
И много ме е яд, защото исках да сме първи, имам намерение да заснема видеоклип и да й направя диск от тържеството!
Аз съм първо и преди всичко септемврийка! Оставят ли се така старите приятели? Сигурна съм, че ще има и нови. А Ирини е права, тепърва ще си играят нашите дечковци все по-добре заедно. А Жаноария си я спомням. То имаше една градация - женичка, жена, женище, Жаноария, но мисля, че си се развихрила във фантазията си - толкова добре изглеждаш, че ако похапнеш родопски ястия най-много да станеш жена-та в горната градация.
Много е пусто днес тук.

/
Привет дружинка.Много ми е пролетно на душата и едно влюбено....
Дано Филип не ревнува от бебето.макар,че ми се струва трудно да го подготвите предварително за това.Но щом казва бебе...Арен проявява страшна ревност.И не само при наличие на бебе и дете.Ако седнем на дивана заедно с татко му дотичва моментално и се намърдва между нас като започва да ме целува,носи книжки и да бута баща си.Сутрин като види че главата на баща му е до моята се почват едни писъци,взимаме го и той моментално се лепва за мен и крещи при всяко помръдване на татко си към нас.
май4ето е доста угрижено,кка ще мога да обикна толкова много още 2 деца?
винаги дъщеря ми ще е първата и ще предизвика разли4ен трепет в мен,но скоро ще се похваля за новите бебета,дай Боже и ще споделя " как се нау4ава да ги оби4а и тях" 

Разказвайте как е,много ми е интересно,съпричастна съм с вас и всеки миг все едно го изживявам наново!