Отговори
# 165
Привет на всички в този наистина невероятен ден!

Иги едва сега заспа и аз сядам да попиша и да ви "видя" как сте.

Фибичко радвам се, че с Йоанка сте добре. Събирайте слънце и ще видиш, че крачетата ще се оправят. Чувала съм, че този проблем се израства.

Мамо меги, Денис водката с мезе е наистина добра идея в тези студове. Макар, че ние с моя мъж сме на червено вино - по чашка вечер. Много добре ми се отразява. Хем се сгрявам, хем се развеселявам, хем пък после спя като къпана.

Щастливке щастливка си ти, знам. Щом хапваш на воля родопски ястия и имаш такваз тънка снага... браво. Аз ако се отпусна да ям както си знам ще заприличам на Жаноария (за който помни Робинята Изаура  Wink ).

Стели лятната количка е голямо улеснение, ама през лятото. Сега в тези преспи много трудно се управлява. И аз като Денис мисля, че до лятото количката вече няма да ни е нужна. Иги като я метна да ходи пеш до детската кухня на обяд и после заспива още докато обядва.

Моята одисея с търсенето на бавачка продължава. Хубавото е, че свекърва ми ще дойде за около седмица да гледа Иги, така, че имам още малко време да мисля и търся. Имам два варианта, между които трябва да избера. Verqin в тази връзка прекрасно разбирам ситуацията, в която си изпаднала. Но пък, аз мисля, че ако наистина харесаш някого, на когото да повериш детето си и той не спази ангажимента... то това не е човекът за теб. Съдбата си знае работата. Есберитокс не е хомеопатично лекарство. Дори не е лекарство, а хранителна добавка за подсилване на имунитета на базата на ехинацея.
Иги също скърца със зъби, много е изнервящо. Кътниците й са подули венците, но не забелязвам да е по различна от преди, по-капризна, ревлива или нещо подобно. Не знам какво да те посъветвам, освен да се въоръжиш с търпение.

Ирини е права, при нас опустя. Дали , защото повечето мами тръгнаха на работа не знам, но ми се ще пак да е както преди. Ави, Мария Ф, Алфира като родите да не се преселите окончателно в темите за новородени, ще ви се сърдим ей.....

Хайде, доскоро. Отивам да взема душ и да почета докато дяволчето ми спи.

# 166
Хей,
Появявам се за една специална почерпка и зачезвам Laughing
Днес  майка ми има юбилей- 50 годишен!Заповядайте!

Сега се приготвяме да тръгваме към заведението, но мъжът ми каза, че малко ще закъснее от работа ooooh!И много ме е яд, защото исках да сме първи, имам намерение да заснема видеоклип и да й направя диск от тържеството!
Продължаваме с подготовката, че моито нещо са кисели!
Хубава вечер!

# 167
Топър фечер, компания!

Да са живи и здрави днешните рожденици - таткото на Боримечко и майката на ЦветиР!

А миличките ни болни приятелчета, моля много бързо да оздравяват!

Вергин, милото Ивенце и ти сте имали ужасяващо преживяване с пневмонията! Дано никога вече не се повтаря.

Ние днес си направихме слънчева разходка и двамата заспахме уморени. После имахме гости - пълна къща! Утре ще крача по задачи - нанизала съм ги само както аз умея  Simple Smile

Венуш, не се тревожи - от мен отърване няма!  HugАз съм първо и преди всичко септемврийка! Оставят ли се така старите приятели? Сигурна съм, че ще има и нови. А Ирини е права, тепърва ще си играят нашите дечковци все по-добре заедно. А Жаноария си я спомням. То имаше една градация - женичка, жена, женище, Жаноария, но мисля, че си се развихрила във фантазията си - толкова добре изглеждаш, че ако похапнеш родопски ястия най-много да станеш жена-та в горната градация.  Simple Smile

Приятно ми е да чета как пътешествате и се забавлявате. Чакам с нетърпение момента, в който и ние ще открием сезона на пътешествията.

Бъдете здрави всички и добри, както винаги!

# 168
Добро утро, моми4ета!
За първи път имам 4еста да поднеса сутри6но-обедното кафе!    Coffee  food010 Много е пусто днес тук.
venush, няма на4ин да се изгубим в другите от4етни, аз по4ти не стъпвам при майските мами. От няколко дни не съм се вклу4вала, но ви 4ета редовно. Миналата седмица взех поредния изпит по Нидерландски / ходех ве4ерно този семестър/ и сега 6те прекъсна, по уважителни при4ини.  Wink Септември евентуално 6те продължа, но не е фатално и по-натам.
 Филип се нау4и да казва бебе и разпознава като види на снимки или по ТВ. Говоря му всеки ден , но той не осъзнава все о6те, 4е и ние 6те си имаме скоро бебе в къ6ти. Надявам се да го приеме добре, без много драми и ревност. Ина4е като си легнем да се приспиваме той  се върти и рита  отвън, бебето се върти и рита отвътре , а аз съм по средата  Whistling Whistling  Много са буйни и двамата Whistling
С малко закъснение, но ето и един Коледно-Новогоди6ен снежен поздрав от нас:  lovekiss

# 169
Добър ден в поредния прекрасен ден...
Днес приключих работните ангажименти рано от къщи и без много да му мисля натоварих Спаси, Бошидо и гледачката на колата и хоп - на Витоша - там където си правим пикниците. Въздухът,слънцето, румолещото поточе - съвършенство. Разходихме се един час и после обратно в къщи. Обядвахме и Спасули заспа, а аз си направих голяма чаша чай и се опънах на един шезлонг на припек. Бошидо в краката, птичките пеят - бях забравила колко е прекрастно да присъстваш тук и сега... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

МарияФ, страхотна идилия сте  Hug Емоционално как се чувстваш? Имаш ли притеснения относно своите чувства след появата на втория бонбон? Аз понякога кат огледам Спаси и се чудядали иследващото ми детенце ще обичам толкова силно, и дали все пак някой няма да е пренебрегнат... Естествено, че съм убедена, че това са само разсъждения, но ми е интересно твоето мнение.Авдигаш лигоФилип на ръце от времена време ифизически имаш лисили, апетит и т.н.
ЦветиР,Щастливке - даса живииздравилюбимите вихора. ЧРД на патерици!
мацки, я думайте за Св. Валентин де!
От днес започвам с призовките. На първо четене да се явят:
Бон Есперанс, Стес, Каролина, Алфира, Ла Естрела, Чочи, ДВВ, Калея, Ивелина!
Останалите да не чакат такива крайни мерки и да се явят доброволно /иначедруги ден итеще си получатповиквателните и тогава...  Naughty/

# 170
  • гр.Русе
Преди да съм получила официална призовка от irinii,се явявам да ви кажа ПРИВЕТ!!!
Набързо само да кажа,че ние с Крис сме ок.Моят любим заминава след 10 дни за Австралия и сега сме в трескава подготовка на багаж,уреждане на подробности и прехвърлянето на личния бизнес в мои ръце.  Wink Не е кой знае какво,ще се справя,но ми е леко напрегнато,че имам и изпити междувременно.Та мисълта ми е,че скоро пак ще имам повече време за вас и ще "досаждам" по-редовничко.
Цунки  Heart Eyes

# 171
Уф... друго си е да не те търсят с призовка и да не поглеждан изпод вежди... ех, Плами добре ни е с теб
 Между другото Плами я кажи повече за Австралия, какво ще прави там мъжа ти, за мен това е една от многото много желани дестинации, братовчетка ми живее в Нова Зееландия и си мечтая някой ден и аз да ида до другия край на света..
 Ирини, направо ти завидях за идилията - шезлонгче, слънце, Бошидо в краката и песента на тишината... ееех. представям си, времето днес беше (и си е още де) страхотно и предполагам , че като си се напекла си се поразмазала... много гот
 Ние излезнахме днес също да се разходим , но по  задачи, отидохме до Автогарата да си купя билет защото пак ще се дондуркам до Варна , че в събота имам изпит.. между другото е рано да сехваля , но завърших семестриално имам още три стари изпита за взимане и ако всичко е по план апил месец съм на държавен изпит....... ееех Rolling Eyes Та Лаци беше като едно отвързано човече, дето само чака майка му да го пусне за секунда и бърза да поогледа за разни нови и интересни нещица.. ноо мама е пекана и се справя даже и в такива ситуации... Naughty
  Е ние сме в очакване на приятни гости затова ви оставям , но ще следя с интерес Ирини стреснала ли е някой или ще се намерят нагли престъпници, които да чакат въоръжен арест!!! И ,... очна ставка... ! Mr. Green

# 172
 Flutter Привет дружинка.Много ми е пролетно на душата и едно влюбено....
http://www.vbox7.com/play:35da6046 поздравче от мен.
Щастливка пак сте пълна къща.Страхотно е това.  Flutter Ние се стягаме лятото да посетим сестра ми,която е в Италия,само да разберем тя кога ще си идва да не стане разминаване.
Мариаф -много сладка снимка на малките братовчедковци.Приготвяш ли онези красоти  Grinning Дано Филип не ревнува от бебето.макар,че ми се струва трудно да го подготвите предварително за това.Но щом казва бебе...Арен проявява страшна ревност.И не само при наличие на бебе и дете.Ако седнем на дивана заедно с татко му дотичва моментално и се намърдва между нас като започва да ме целува,носи книжки и да бута баща си.Сутрин като види че главата на баща му е до моята се почват едни писъци,взимаме го и той моментално се лепва за мен и крещи при всяко помръдване на татко си към нас.
ирини - супер ден си имате днес.радвам се да прочета за което  Hug
Когато бях малка си подреждах всички кукли на леглото и започвах да се питам обичам ли ги еднакво,за да играят всичките мои деца.Е никога не си отговорих...ясно е че никога не обичаме еднакво,в смисъл еднакво силно е ,но е по различен начин,защото всеки е различен сам по себе си и ни дава и провокира с различни неща.Иначе тези въпроси си ги задавам непрекъснато...
Плами - представям си каква треска ви тресе по подготовката.Ще се справиш с всичко което се изпречи пред вас убедена съм.
Vergin няма какво да се изумяваш на режима,че това беше пълна липса на такъв  Wink .Има и подобни моменти.Не е все така  Mr. Green
Фибичкасъбирайте го този вит.Д.Как минават нагревките?
Цвети как изкарахте празника вчера?
Арен още не казва много,но има нов номер.Иска да се къпе всяка вечер под душа сам.Но като трябва да му сложа шампоан просто няма начин да не стана чисто мокра,а той се залива от смях като ме пръска.Скоро ще го бракувам коритото.И ние като Иги ходим пеша до кухнята и обратно и така се спи сладичко.Сега ще се опитаме как е до химчето и магазина на собствен ход.
шях да ви питам.Какво мислите за ваксина срещу хепатит А?Нсполедък имало доста болни хора и моя приятелка била посъветвана от педиатърката да сложи на синът си,защото и без това все лапат разни неща с неизмити ръце.Утре ще звъня на нашата педиатърка да разпитам.
Прегръдки  Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 15:31 от dennis

# 173
  • Русе
Слава богу,няма ме сред призованите Mr. Green
dennis, каква е тая ваксина за хепатит А,да разкажеш,4е да ида и да шашна моята ли4на отнова с безкрайните си познания на тема ваксини. #Crazy
като гледам бремените ленти4ки на Мария, Ави и Алфи, колко бързо минаха ве4е 20 г.с. ве4е сте на половината.
моя много близка приятелка е ве4е в 9-тия с близнаци ,а има дъщеря на 2г и 5м и с нея скоро за тази тема си говорихме : ще оби4а ли и 3-те еднакво,колко силна ще е ревността на дъщеря й,която все още не вдява 4е от корема на мама,които така и не забелязва Rolling Eyes,ще излязат сестрите й newsm78 май4ето е доста угрижено,кка ще мога да обикна толкова много още 2 деца? Thinkingвинаги дъщеря ми ще е първата и ще предизвика разли4ен трепет в мен,но скоро ще се похваля за новите бебета,дай Боже и ще споделя " как се нау4ава да ги оби4а и тях"  bouquet
за коли4ката: аз я ползвам всеки ден! с нея ходя до кухнята,после на клафене сядам,после пазарувам от кварталния магазина и вси4ко товаря на нея,4е следобед рядко излизаме. и това лято ще я ползвам яко,със сигурност.просто така ми е устоено ежедневието,4е имам нужда от нея.
за яслата: на вероятно от 1-ви юни или 1-ви юли сме там. взех много да я мисля тази ситуация newsm78 притеснено ми е !
irinii, аз съвсем 4есто ти завидях! толкова оби4ам понякога да оставам сама със себе си в тишината Confused
поздравявам вси4ки май4ета-у4ени4ки....как само се справяте със изпити,у4ене и деца- евала !
фиби4ка, непременно разкажи з атози късен рахит и се надявам да е в много лека форма и нагревките да повлияят Praynig
tzvety roussimova ,как е втали,малеееееее ! аз така и не събрах смелост и воля да дойда при теб в Дюканката,но никога не е късно,4е идва пролет,а пустите му 5 кг са още на дупето и бедрата ми Sick
целувки на вси4ки и успешен ден

# 174
Привет и от мен.
След 2 седмична почивка по болест Крис е пак на ясла. И двамата бяхме на антибиотик. Така не бях се разболявала с години. Но като чета  тук и в БГ е същата картинка. Дано вирусите вече отминават и да сме здравички занапред. Аз съм отпуск, защото ресторанта в който работя е затворен за почивка, някъде до средата на февруари, и сега и Крис като е на ясла си почивам подобаващо. В Петък се открива карнавала и малките ще ги маскират като пчелички. Та по този повод ни нагърбиха с трудната задача да им вземем черни дрехи. Тук почти няма черни дрехи за деца, та довечера като си дойде мъжът ми ще търсим пак. От консултацията вчера резултата е 81см. и 10кг. Малко сме финни, но покрай тези болести нищо не яде.
дилиПили и тя не се е включвала да разкаже как е в яслата.
фибичка дано скоро се излекува малката от рахита.
Много са ви готини снимките с тези мноооого порастнали бонбони.
Честито на бъдещите мами, възхищавам ви се за куража и чета с умиление новините около вас   bouquet
За Свети Валентин мъжа ми си получи подаръка(слънчеви очила) преди 2 седмици, защото си вре любопитния нос навсякъде и неуспях да ги опазя да не ги види  Laughing Иначе сигурно и ще излезем някъде.
Vergin за сега да чукам на дърво нямаме проблеми със зъби. Има вече 16(12 - резците с кучешките и по 1 кътник от всяка страна след кучешките отгоре и отдолу).
Целувки на всички  Hug

# 175
Моми4ета, нямам и най-малко съмнение относно оби4та си към бебето. О6те когато разбрах, 4е съм бременна за 2ри път, го заоби4ах и оби4та ми расте с всеки ден, както и нетърпението от сре6тата. Казват 4е май4ината любов не се дели, а се умножава. Ако имам 2 деца няма да деля любовта си на 2, а 6те оби4ам 2 пъти по-силно. Само се моля да са здрави  Praynig 
Ина4е и аз си задавам въпроси, как 6те изглежда, на кого ли 6те прили4а... И както казва 6тастливка за нейните мом4ета, радвам се 4е Филип 6те си има другар4е и 6те се забавляват по братски.
Ирини, в този ред на мисли, това не е ли идея и Спаси да не е изолиран и да му липсва об6туване с деца ? Направете му брат4е или сестри4ка, за6то не и двете.  newsm78 6егувам се , разбира се, ти най-добре знае6 кога е време.   Hug  Ина4е повдигам Филип, но не го нося. Налага се да го мия, да го слагам в креват4ето, но не го разнасям за дълго. Водим се за ръ4и4ка, той от време на време протяга ръ4и4ки да го гу6на, но го гу6кам седнала или легнала.  Flutter Уморявам се лесно, ако не легна на обяд за 1 2 4аса, в 6 след обяд съм гроги и лягам пред ТВ. Добре 4е мъжа ми ми помага много...
Денис, красотите ги запо4нах. Не намерих рибки, както исках, а взех едни малки 4ове4ета и 6те ги украсявам в бледо сини панделки и торби4ки.  6те ви ги покажа като понапредна...

# 176
Да ви питам как става този номер с разходките пеша, без количка? Моя любопитко стои по 20 минути залепен за някоя ограда, събира боклуците по земята, а на всичкото отгоре си има и свой маршрут който ако се опитам да променя, следва лягане на замята и тръшкане. Та при нас засега лятната количка е незаменим аксесоар при разходките, особенно ако ще вършим задачки.

# 177
Добър дан, мацки!
Значи от утре пращам Пейо от Имаш поща да ви стресира по домовете - щом повиквателните не действат  Naughty Последно предупреждение.
Плами, радвам се да те видя
МарияФ  Hug Hug Hug Прекрасни и оптимизиращи разсъждения. Абсолютно си права за умножението и делението, а също и за другарче за Спаси  Grinning Както Господ е рекъл- пък ние ще помогнем  когато трябва Wink
Вики81, приятна ваканция ти пожелавам  Wink А зе ходенето - въпрос на навик. Спаси нали отсептември е с гледачка. Тогава живеехме в блок на ет 3 без асансьор. Съответно качавен и сваляне на количка бе мисия невъзможна. И така той свикна, че трябва да ходи. Жената имаше и слинг - като се измори го слагаше вслинга, но като цяло и малкияпредпочиташе да се упражнява в ходене. Сега е като голямо човече - дава ръчичка и така си ходим . Ако мн с е изтощи спира и застава пред мен с протегнати ръце  Laughing
Мамо Меги, не може ли да палнеш колата и така да отидеш до Варна... С тея рейсове - ако човек има възможност да се придвижи самостоятелно съм на мение, че е по-добре... Успех на изпита!
Муцката, ранната пролет е най-благотворна за сваляне на килца. Сигуна съм, че скоро ще се похвалиш.
За ваксината против хепатит А - мисля, че предвид другите ваксинации тази може да дойде в повече на дребосъците, но това са просто разсъждения... Моят педи е напред с материала и общо взето съм убедена, че ако имаше такава нужда и възможност щеше да ми предложи.
въпреки всичко ще следя инфото по темата с инетрес...

Офисът ми е на пл. ал. невски и съответно половин кремиковци в момента е там... Та съм в чуденка от къде, как и дали да правя опити за пробив  newsm78

# 178
 Набързо да се отчета: още преди 2 дни щях да пиша, но вдигнах 39 градуса температура. Много ме е яд, че не спрях Ванко от детска градина, когато чух че ще има грипна епидемия. Вчера майка щеше да взема Мишо да го гледа, но се оказа, че и той вече е заразен. Освен другите лекарства му изписаха Sumamed, но милия повръща от него.
 И тримата започнахме с кашлица и после вдигнахме Т, добре че не е постоянна.
 Моля ви, по възможност не ходете на публични места.

# 179
Хайде преди да са се скарали и на мен,да кажа-тук съм и чета всеки ден,но от работа не ми остава време да пиша!
При нас засега няма нищо ново,видях че сте си спретнали срещичка,но ние не можахме да дойдем и да се запознаем с фибичка и Йоанка,защото бяхме още от хремавите и не исках да има контакти с други дечица WinkИначе и аз се замислям дали не е много изолиран-през деня съм на работа,баба му го гледа,после само с мен и баща му newsm78е от време на време през уикендите се срещаме с дечица,ходим на рождени дни,но само толкова...
Аз все още не мога да свикна,че не го виждам докато съм на работа,притеснявах се как ще свикна,но с работата проблеми нямам,но малкият много ми липсва и всеки ден плаче на раздяла,протяга ръчички и казва-мама не кола Winkтоест да не тръгвам с колата,като че ли вече свикна и той малко,но първите седмици беше ад!Когато се прибера не иска да спи и само се събужда през нощта да ме прегръща и целува,толкова е миличък,направо ми се къса сърцето всеки ден,но ще трябва да свикна,нямам много голям избор Sad
Ами това е от нас,надявам се да успея да се включа пак през почивните дни Praynig
Ави,Мария Ф,Алфи-много се радвам за растящите коремчета,май и аз искам пак BlushРазказвайте как е,много ми е интересно,съпричастна съм с вас и всеки миг все едно го изживявам наново! Hug
irinii-знам аз друго си в къща с двор и куче Heart Eyesда ти кажа и мен в началото ме беше страх да съм сама,но вече свикнах и сега имам чувството,че в апартамент е по-страшно Wink
dennis,и ние се къпем под душа и е голямо забавление,малкият пък има друг номер-пие водата с широко отворена уста и се залива от смях! Grinning
Плами,какво ще прави в Австралия?Разкажи повече???
Лек ден на всички и много усмивки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт