Отговори
# 150

Следобедна закускаа!
Арен е добре.След инцидента с повръщането се прибрахме,изкъпахме,той изпи 300 мл вода и спа непробудно 4-5 часа.Ставаше да хапне и пак си лягаше.Вечерта за последно легна в 19ч.и се събуди в 10 сутринта в еуфория,отпочинал и готов за игри.Цяла неделя изкарахме кротко,както и днес.Всичко е ок.Сега гледахме "Часът на мама"моята дружка Велина с бебето Митко.Чакам да зърна скоро и Алфи с Ванюша  Grinning
Мама Меги - добре сте се позабавлявали и вие.Браво.Какви супички хапвате днес за отмора  Wink
Vergin -съжалявам да чуя че сте били в болница.И добрите и хубавите неща идват винаги вкупом.Сега ще дойдат положителните моменти.Дано намерите друго решение с гледането.
Видях снимките - малките бонбонковци са чудни.
Фибичка -как минаха изследванията?
Кузманка как са племениците ти?
Прегръдки и хубав следобед   bouquet

# 151
  • София
Добър вечер!

Сложих още снимки в албумчето от партито в събота. Dennis, супер че е добре вече малката душица. Vergin, много съжалявам за пневмонията на малката - представям си какво си преживяла. Тzvety, жалко че Алекс е пак болен. И аз съм чувала от мами с по-големи дечица за тези капки, за които Venush говори.

Айде чао че да обърна внимание на госпожицата. Толова ми е любвеобилна - сутринта заплете ръчички около шията ми и не искаше да ме пусне.

# 152
Ей сега ще погледна и другите снимки! Laughing
Относно нашето състояние- цяла нощ не сме спали от кашлицата на Алекс, измъчи се милия и сутринта веднага-хоп на доктор. Sad
Есберитокса го взимаме- по препоръка на лекаря, правим профилактика 3 поредни месеца, като се пие 10 дена в месеца. В комбинация с прополисови таблетки, иначе ефектът бил слаб. Вече 1 месец го пи, сега като се подобри състоянието му, ще го давам 2 деседневка.
А иначе сегашното му състояние го обяснява, че алергичния ринит, който го има, не се влияе от хомеопатичните, с които действахме в момента, и тъй като лигавиците са набъбнали и доста чувствителни, всеки най-малък вирус се лепва веднага. и сега се оказва вирус върху ринита. Изписа ни Зиртек, антибиотични капки в нослето и сиропчето за кашлица. Дано помогне! Praynig
ставам, че е ужасно кисел, цял ден все на ръце, извинете! Hug

# 153
ехооо

Ние се завърнахме благополучно преди виелиците  Laughing Изкарахме си чудесно, децата вилняха, повече от колкото трябва  Mr. Green а родителите им едва успяваха да се наговорят  Laughing Бяхме в село Левочево, което се намира 5км над Смолян, времето беше чудно, разходихме се и до Смолян, 2 дни ни храниха с разни родопски манджи и какво ли не на корем... да не изпадам в подробности по обективни причини  Grinning и така, селският туризъм добре ни понесе, само дето сняг нямаше, но слънце и кристално чисто небе в изобилие... скиорите отскочиха до Панпорово де!

Радвам се, че сте изкарали хубаво на срещичката с фибичка, разгледах сладките ни приятелчета, но малко се включвате с клюки деее... а и чакаме фибичка с резултати  Hug

Жалко, че болнички непрекъснато има... Цвети дано скоре се оттърве Алекс от тази кашлица, Virgin хубавото е, че лошото е зад вас... Дениссс с тези родители-лудетини, горкото тигърче  Laughing

при мама Меги никога не е скучно  Laughing

Кузманка, дано резултатите ти са добри  Stop нооо отношението ти към свекърва ти меко казано ме изумява  Thinking

Бобо и Ичи са добре, в чудесна кондиция са, по цели вечери са като отвързани лудеят на воля и много ме радват, че игрите им стават все по-близки и се заиграват сами без да търсят вниманието ми все по-дълго време

# 154
добър вечер мацки!

набързо се разпсвам след като ви попрочетох...
Безкрайно мъчно ми е, когато има болни човечета- като знам ние как страдаме в такава ситуация... В този смисъл, Върджин, вие най-много сте пострадали...Страшно съжалявам и дано повече не преживявате такъв кошмар.
Алекс да се оправя...
А тигърчо по-настойчиво д аотстоява нуждите си  Wink
Щастливке благородно ви завиждам за прекрасната разходка  Hug
Мама Меги, и аз оичам водка със сельодка  Wink Щом имаш тренинг не е зле да се организираме по женски и на тази вълна  Wink

Направих една лазаня и вкусна бисквитена торта /провокирана от Базел/ та сега си лежа и омитам пореднот опарче, гледайки Животът на Брайън. Спаси нани, а татк ому е на традиционния понеделнишки мач. тези мъже - възхищавам им се за постоянството в личните удоволствия хахаххаха....

Хайде до утре!

# 155
  • София
Е, привет и от мен Simple Smile
Ние и двамата сме добре-порим вятъра и както се изразява Хриси-адибаба=на вън, разходка. По цял ден дивее, не пропуска локви по улицата, а в някои и посядва Simple Smile Да му мисли пералнята...
Много болнички деца  SickХриси засега се разминава, но да не дърпам дявола за опашката.
Амаретка, браво, че се размина от операцията Peace
Благородно завиждам на Щастливка и Меги за техните разходки Simple Smile Нашия тате е в отпуск от 01-ви и мисля да го накарам да отскочим до някъде, пък било то и до нашите.
Мацки, 14-ти наближава-измислихте ли подаръци вече? Аз лично изплагиатствах от ДВВ и Амаретка и мисля да подаря термо чаша с наша снимка. След много мъки открих фото и в София, където ги правят...Сигурно ще има и друго, но аз винаги подарявам и сантиментален подарък-миналата година беше диск с любовни песни Simple Smile
Хайде лека вечер и до скоро Simple Smile

# 156
Момичета, здравейте! Май е време за добро утро. Laughing Веселушка се събуди в 02ч. и ей ни на, пред компа. ooooh! Не съм мигнала и вече едва стоя.
Добре, че мама от Бургас ми погостува 2 дни, та успяхме с Васко да релаксираме. Grinning А днес двечките по женски, се разходихме из Пловдив. После я изпратих.
И нас ни е "лепнал" грип у дома. Мими вече втора седмица си е у дома, Веси кашли и нослето и тече, аз съм същата. Единствено мъжкото присъствие у дома държи фронта. Mr. Green
Фибичка, и аз се моля всичко с изследванията на Йо да е наред. Praynig Хайде, бързичко ни успокой!
ЦветиР, нямат ли край вашите мъки, миличка?! Миличкият Алекс! Дано бързичко се пребори с настинката. Praynig
Мама Меги, много съжалявам, че не е имало време за нас. Аз лично имах голямо желание да те видя.
Доника, нищо не съм измислила за 14-ти. Ама и мъжо е един "романтик" ooooh! Човекът си празнува Трифон Зарезан, аз Свети Валентин и картината е пълна. Laughing Mr. Green Със сигурност обаче ще бъдем на ресторант.
dennis, как е Арен? По-добре ли е? Това повръщане не се повтори повече, нали?
Щастливка, браво за чудесната почивка! Grinning
Ще се опитам да приспя Веси. Лека нощ и на вас. Hug

# 157
Добро утро от мен мами сладурани! HugОтдавна не съм поднасяла сутришното кафе,заповядайте

Меги, с такава голяма компания любител на кръчмичките,естествено е,че няма да имаш време,другия път HugРадвам се,че ви е харесало "Веселото село",там наистина с хубава компания става доста весело Mr. Green
Марианка,бързо да оздравявате Hug
Стели,вие как изкарахте в София? Hug
Цвети и вие бързичко да оздравявате,както и всички болнички дечица,много ми е мъчно като чета за премеждия с болни деца SadАз също давах на моите деца Есберитокс,да чукна на дърво не са боледували изобщо Praynig
Ставам,че тук двама пакостници не ме оставят и ми хвърлят книжки по клавиатурата,големи фенове да на книжки и списания,по цял ден ги носят,разглеждат,разгръщат.А най-харесват на мама каталозите на AVON Laughing

# 158
  Марианка, Йоана и аз съжалявам, че не успяхме, но аз вярвам, че всичко е пред нас и със сигурност нещата ще се развият в наша полза, както се казва аз се запознах с Варненки, с Фибичка , та вие дето сте ни най- близо няма ... важното е нещата да не свършат до тук, а това да се видим на живо ще си е едно естесвено развитие. Дано макар и без мен сте се наприказвали и разведрили
 Ирини, да ти кажа за мен ще истинско удоволствие да преминем на следващия етап с водката и сельодката, но за съжаление моя мъж има едно особено мнение за женските излизания и от едно време не гледа с бодро око - казано иначе не му е приятно да излизам, не че не ме пуска...  Twisted Evil ТА! Смятам, че за да постигнем желаният резултат трябва да го организираме семейно при първия удобен повод!!! Тука има ли картинка с потриване на ръчичики..хихи
Денис, за супата малко си остана мерака и голямото желание... преминахме на Софийска баница с боза.. хехе
 Доника, ама и ти си в приключение с твоя палавник, не знам за пералнята ама на теб много нерви ти пожелавам и кога най- после ще се видим, да ин покажете още някоя беля, Лаци така и така обича да попива , а и близки и далечни все искат да го учат на пакости... много им е лесно само , че не практикума у тях а у нас... Sick
 Щастливка, не че не сме яли и пили и ние ама като каза родопски вкусотии и направо ти завидях, и вие хубаво сте си изкарали
 Ние тази нощ си спахме отново не пробудно, аз първо мислех, че хитрината, която приложих, да му оставям водата  в леглото, за да пие когато иска е подействала, но днес не беше пил, така че може би просто си спи ... дано не е инцидент, защото аз се чувствам много добре когато съм си спала цяла нощ, дано и на него да му е по- приятно..
 Днеси грее слънце на вън и непременно ще се възползваме, нищо че е сигурно е доста студено. Така, че ви пожелава и на вас приятен , слънчев и услихнат ден....хихих точно днес и в България..
 П.п. Дилипили, МарияФ и др. нищо лично... На вас също!!

# 159
  • Пловдив
Да надникна и аз в темичката... Rolling Eyes

Добро утро на всички малки и големи....
Ние сме добре, поникна ни тия дни 7-ми зъб почти без много емоции от страна на Стенли. Имахме много енергичен уикенд с разходки, гостита, рожденни дни, а и ходенето до София....Не се чувствам отпочинала, но пък поне беше разнообразие! Искам да взема лятна, олекотена количка на Стенли...харесала съм една, но приемам и други идеи и съвети..... newsm78

Vergin , за съжаление мога да разбера какво си преживяла и се моля никога вече да не ви се случват такива неща.....
yoana77, и Додо обича книжки с картинки, а и колко са вкусни... Mr. Green
mari_anka , бързичко да оздравява женското ви царство!!!
irinii, звучиш отпочинала и спокойна! И аз харесвам да гледам /когато мъжете ме оставят/ "Животът на Браян"!!!! Hug
 mama_meggie , класическа културно-масова програма.... Mr. Green  
Надявам се  другия път да успеем да се видим!!!!! Peace
tzvety , ужасно е че Алекс така се намъчи, милия!!! Дано скоро се оправи!

За Св.Валентин -  още нищо не съм измислила...традиционно подарям бельо и нещо закачливо. Пък една седмица след това любимия има РД и обикновено за него се старая да измисля нещо по-интересно или желано.... Rolling Eyes

Всички болни мами и дечица да оздравяват бързо, бързо!!! Hug

П.С. Някой ме изпревари с публикуването...и това ако не е mama_meggie ..... Joy

# 160
 Hug Ехинца....днес е много свежо тук.А през прозореца как влиза слънчице  Grinning
Снощи бяхме на едно среднощно кинце.Най-после го гледах този филм "Номад",че от кога гледам рекламки и потривах ръчички.В киното се засякохме с наши приятели ,който бяха дошли за друг филм,та след това се видяхме на по питие.
За Св.Валентин има време да импровизирам и измисля нещо интерестно.Иначе имам любовна муза  Wink
Повръщането на Арен не се повтори.Аз по себе си съдя ,че като се преуморя и недоспя после ми е много лошо и ми се повръща,отчитам и друсането на колата и яденето малко преди да тръгнем.Вече го забравихме този случай  Grinning  
Като говорите за водка със сельодка се сетих как в началото на 90 год.като започнаха тук таме да се появяват Мак Доналдс имахме пътуване към Молдова.Разхождайки се из Кишинев виждаме Мак Доналдс и решаваме,че сега е момента да си похапнем нещо вече познато като вкус - например Мак Фиш с картофки и кола.Връхлитаме вътре и от вратата оставаме леко шашнати,че вътре е като кафене,а не като в Мак Доналдс.Сядаме,донасят ни меню....и вътре именно присъстваше водка със сельодка   Shocked В последствие се оказа,че някой просто е решил външно да наподобява Мак Доналдс ,но да си е с по-традиционно меню и обслужване  Mr. Green закриха го бързо или преименуваха незнам точно.Аз предлагам да направя за водката  сельодка  в шубе  Wink
Ммм родопски манджички споменавате ,че и банички с боза.Божеее отивам да закуся  Laughing
Усмихнат ден  Heart Eyes
П.С. steli-ssd ние вече толкова рядко ползваме количката,че изобщо се надвам да я извадим от употреба лятото.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:26 от dennis

# 161
Айде здравейте, вече от родна земя!  grinning039

Много сме щастливи, че успяхме да се срещнем с толкова много наши сладки приятели и макар съвсем за кратко да се порадваме на вашата толкова приятна компания... Hug Много жалко, че не можахме да се видим и с  dennis и tzvety roussimova и то поради такива причини, но важното е дечицата да се оправят. Мила и тя щеше да носи торта да ядем....какво стана...сигурно са я изяли на семейната сбирка... Thinking Ние след като оставихме купона, бързо и лесно намерихме тази болница за ортопеда, а той за наше най-голямо очудване си беше тръгнал. Много се разочаровах, щото хем на парти не останахме, хем на доктор не отидахме... Но бързо ми мина като си спретнахме една отново много бърза среща с част от приятелите ни от София, видяхме се и с тях на една бърза бира и ние с Йони потеглихме обратно към Сливен, а Димитър остана да купонясва. В колата след толкова кратки, но вълнуващи срещи Йоана веднага заспа и спа чак до Сливен, като често се усмихваше на сън....явно преживяваше емоциите наново.
За главната цел на нашето пътуване, както разказах и на "Срещата с Йоничка"  Grinning - диагнозата не е стопроцентова, но все пак докторите смятат, че се късае за рахит. Не са съвсем сигурни, защото освен краката и високите стойности на фосфатазата, малката сладурана няма никакви други признаци. Затова сега 2 седмици ще пие по 4 капки Вигантол и после ще я водим пак в Токуда да и направят нови изследвания там, когато би трябвало тази фосфатаза да е с намалени стойности. Междувременно и предписаха и нагревки, които започнахме от вчера и които се оказаха доста трудна задача, защото Йоана не ще да седи на едно място. Голяма борба беше вчера, ще видим днес как ще е. Grinning
Ами това е мили момичета....ще продължаваме да следим нещата. Важното е да сме сигурни за какво точно става въпрос, защото както се казва - като се знае кой е проблемът, той е на половина решен!
Ще кача после и аз малко снимки на сладурчета в албума, а сега отиваме с Йоничка да събираме вит Д, че днес времето и тук е страхотно! Болничките да оздравяват до един!

# 162
Привет Убавици!
Денят наистина е первъзходен /за разлика от нощта, през която Спаси се въртеше и приплакваше на 30 минути... нали е при мен, че татко му не беше много добре тези дни/... та мисълта ми е - дано и завърши така позитивно както започна, защото ни е много важен за семейството... Praynig
Стели, за количка - Спаси не е сядал в количката си от около 3 месеца, като преди това го слагах максимум 1 път седмично по моловете. Но ако вие си ползвате направо грабвай една. Аз нали знаеш, съм фен на Куини и ако взимах лятна бих взела Куини Зап.
Денис, ама и молдовците си ги бива... като всички източни соц държави - адидаса=адибас, а Мак Фиш=сальодка с водка... кой каквото иска това си прави и решава - ебре свобода! Laughing
Фиби, вече се бях разтревожила от отсъствието ти. Събирайте слънчице и дано до лятото ситуацията се корегира в правилната посока. Целувки
Сега като чета, че сладурите на Йоана77 са взимали есберитокс и не са боледували... започвам и аз да се замислям  newsm78
Марианка, страхотно е когато майка ти е край теб нали!!! дано бързо оздравявате, а тя по-често да ви гостува.
мама Меги, с удоволствие ще се наканим за семейно излизане  Hug

Спасунко напоследък както съм споменавала е развил неописуема привързаност към мен и много страда и за най-малката физическа раздяла - да не говорим като види, че колата тръгва...  Sad много ми е мъчно за мечочето ми, а на моменти ми налитат и мисли от типа - дали не живее много изолирано - през деня гледачка, следобед и вечер само мама и тати... без деца ... Е, уикендите и някои вечери наваксваме със срещи, вечери и т.н даже утре сме на детски РД...говорих с мои приятелки с по-големи дечица, които ме успокоиха, че по-осъзната нужда от общуване с деца имат след 2 годинка и дефакто дотогава ако им е интересно с нас - значи си им е добре...
За Св. Валентин - на 14ти мъжът ми се пада почивка и смятам да реализирам миналогодишната изненада - серенада под прозореца /дано времето е добро/+ някакъв хубав подарък... Вечерта надявам се да излезем с наши приятели на вечеря да уважим и Трифон Зарезан, а пък после ... романтика  Heart Eyes Но това са планове...

Хайде бъдете здрави, оздравяли и усмихнати  Hug

Абе нещо напоследък си пишем 10 момичета!!! Да не изброявам поименно, ама къде сте???

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:18 от irinii

# 163
ехооо

Нашият татуу (както му казвам аз  Mr. Green ) днес е рожденик  и една скрооомна почерпка cook   Mr. Green ейййй мина черната седмица, в която не пропуска да отбележи как си взел дърта жена, пък всичките му приятели с млади мацки  Mr. Green

Фибичка, дано Йоаничка кротне и успеете да направите нагревките, а на контролния преглед всичко да е ок  Peace

Ех тази Ирини, като вземе да твори едни вкуснотии... мммм

Момичета, днес е големия ден, сестра ми, племенника и зет ми са на път, и вече съм в трепетно очакване  newsm68 Отивам да измия колата, да взема дребни подаръчета ииии на летищетооо

Денят е прекрасен, дано за всички е такъв  Hug

# 164
Привет и от слънчево Търново!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на татуу-то ( Laughing) на Щастливка! Да ти е жив и здрав, много да те гледа и глези! П.С. и да помага в гледането на двамата юнаци  Peace.
Денис - направо ме изуми с режима на Арен. Чудя се как е издържал толкова време с толкова малко сън. Моята мома, ако й се приспи, става невероятно кисела, непрекъснато иска нещо, но и тя не знае какво и това предизвиква такъв неистов рев, че просто няма как да не я приспя. Хубаво е, че след като Арен си е починал вече всичко е наред  Hug.
Мамо Меги - това с козметичния салон ми хареса, отсега учиш мъжа на търпение към женските глезотии  Laughing. Чак се замислям дали да не се кандидатирам за тъща  Laughing. Очевидно е, че тази, която  вземе Лаци ще е голяма късметлийка, с такъв търпелив мъж  Joy.
Ирини идеята ти за серенада е много свежа. Това му е хубавото на къщата - каквото и да правиш си остава за теб, а не е споделено с цял куп съседи. В тая връзка честито новодомство и от мен, че аз не съм се включвала скоро. Да живеете дълго и щастливо в новата къща.
Цвети Русимова, Марианка - пожелавам ви бързо да се преборите с болестите на дечицата.
Фибичка дано на следващия преглед, изследванията вече да са подобрени и както си казала ти - откриването на проблема е половината му разрешаване. Така, че всичко ще бъде наред, щом са взети мерки навреме. Целувки за малката Йоанка от нас с Ивета.
Кузманка - шокирана съм от отношението ти към свекърва ти. Аз също не мога да се похваля с прекрасни отношения с моята, но като те чета как говориш за твоята, си мисля, че сравнение с теб, аз може би, дори обичам свекърва си. Незнам с какво жената е заслужила подобно отношение, но те съветвам, всеки път, когато те ядоса, да си помислиш, че това е майката на мъжа, който ти обичаш и че тази жена го е отгледала и възпитала, такъв какъвто ти го харесваш и обичаш. Помисли си как ти обичаш своето дете и предположи, че нейната обич към детето й е не по-малка, така че едва ли прави нещо с лоша умисъл. А ако нещо в подхода й към твоето дете не ти харесва, просто й обясни какво искаш от нея и какво не искаш, с добронамерен тон, така както би обяснила на своята майка. И последно, че май прозвуча като лекция - следващия път, когато свекърва ти гледа Даная, вместо да й търсиш кусури, просто й благодари, затова, че се ангажира да гледа детето ти, за да си свободна ти, защото не са много свекървите, които го правят  Peace.
За изчезналите албуми - аз не съм чела много подробно условията на сайта снимка.бг, но доколкото ги бях чела на времето се сещам, че всеки потребител разполага с някакъв обем разрешена памет. Но не си спомням какво става ако се надвиши този размер. Та се чудех, дали администраторите не изтриват снимките, поради превишаване на разрешения лимит newsm78.
Исках да ви питам как понасят вашите мъници никненето на зъбите - и по-конкретно на кътниците? При нас ситуацията е трагична. Като гледам как се мъчи човечето ми и направо жал ми става, плюс това непрекъснато скърца със зъби, което вече започва да ме тревожи. Има ли и други мъници, които много скърцат със зъби?

Общи условия

Активация на акаунт