С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Отивам да видя  Кри в албума, запалихте ме.  Laughing
Видях! Страхотни резултати!!!  Peace Peace Peace

# 541
Момичета, чичко Дюки си е дал е-мейла. Аз се заемам да му напиша писъмце и въпроси, на които все се чудим. Дайте обаче синтезирано да си обобщим питанките. Някой да помогне с линк с въпросчета, ама не с романчета, аз ще ги преведа и изпратя. Какво ще кажете?

# 542
Здравейтехубавици!.И от мен весел ден!Благодаря ви за кафенцата.Мишле ,невероятна си. PeaceСъни,снощи успях и аз да вляза в някакъв сайт за писане на имената.Много ми хареса, как сте си ги написали и взех и аз та се турих при вас. hahaha Joy Joy JoyЛори,нещо ми се губиш,а и изоставаш от мен. NaughtyДори,права си за въпросите.Хубава идея. HugА ето по едно кафенце и от мен:
http://pics.rbc.ru/img/cnews/2007/08/16/1.jpg
И водичка: http://ideal.bg/images/firm_logos/firm_logo_92.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Когато желаете да покажете дадено изображение в мнение, но изображението е с по-голям размер или обем, може просто да укажете линк към него - така, хората, които проявяват интерес ще могат да го видят без да се натоварва трафика на останалите потребители.
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 21:37 от Дивиана

# 543
  • Варна
Наскоро някой даде хубавата идея в сайта да се сложи раздел "Най-често задавани въпроси". Създаването му може да се комбинира с писмото към Дюкан.
Подкрепям (Кри?) за създаване на списък с изброените рецепти, аз днес малко трудно намерих хляба.

Да се изфукам, много хубавичък ми се получи, вече е готов.

# 544
  • София
Лора,момичета, нямам време сега, тръгвам за Пловдив и малко закъснях, за да си изям палачинката. Все пак яденето преди всичко!
Жедира, дай днес на П, супер стриктно! Ако утре имаш +, давай още един ден на П, после продължаваш 3 фаза, но за няколко дни забрави гали и нишестени!
Доре, снимай го!
До скоро, момичета!  love001

# 545
ПерличкаHug чудничко е станало именцето.  Simple Smile
Дори, как няма да се получи хубавичък хляб, нали си ни от най-видните дюкански кулинарки!  Hug
Кри, лек път и много снимки да направите!  Hug

# 546
  • Пловдив
Открих някой неща, които не съм виждала да се обсъждат, но може да съм пропуснала, все пак скоро се включих. нали някой питаше за примерно меню, Дюки е дал. Прави ми впечатление, че въпреки, че пише да се яде, колкото искаш, той е сложил грамажи и то сравнително малки. Което потвърждава моята теза, че все пак не може да се грухти, колкото и да е режимно.

Не знам вече колко пъти да повтарям, позволените храни са НЕОГРАНИЧЕНИ КАТО КОЛИЧЕСТВО. Щом някой иска да се ограничава - лошо няма. Лично аз съм видяла, че не е задължително, че има резултат и предпочитам да грухтя и да отслабвам, отколкото да стоя гладна и да дебелея.

# 547
  • София
Здравейте и от мен,
да ви кажа за стевията има във 3 вида разфасовки, на листа, таблетки и сироп във фирмата разпространител на бул.Мария Луиза 95. /Радиамир 3ти ет./ Цената там е 5,40лв за всички видове.
След обяд до 18,00ч през седмицата винаги има човек. В момента се разпространява в магазинната мрежа. Казаха ми, че се държи перфектно при топлинна обработка. Няма ограничения като при изкуствените подсладители.

# 548
Лори,[/color]нещо ми се губиш,а и изоставаш от мен. Naughty
Перле, голям бач, направо се скапах. Пробвах да карам велото след работа, още повече се скапвам на работа, а тя е свързана с бягане, не съм на едно и също място. Какво ще кажете за фитнеса, може би е подходящ при по-заседнал живот и защо ли допълнително ме изморява? Между другото, всеки ден пия хапчета за глава, дали е от режима или от натоварването? Но натоварването и преди е било същото, а не съм се тъпкала с хапчета?  bouquet
Боби, водата си я пия, но задържам. Hug
Волна, ще ти изпратя тел. си на личния и като дойда следващия път във Варна, може да пием кафе. Само да ми оправят колата, че се счупи. Струваш ми се с акъл, подобен на моя hahaha hahaha  bouquet

# 549
  • София
Открих някой неща, които не съм виждала да се обсъждат, но може да съм пропуснала, все пак скоро се включих. нали някой питаше за примерно меню, Дюки е дал. Прави ми впечатление, че въпреки, че пише да се яде, колкото искаш, той е сложил грамажи и то сравнително малки. Което потвърждава моята теза, че все пак не може да се грухти, колкото и да е режимно.

Не знам вече колко пъти да повтарям, позволените храни са НЕОГРАНИЧЕНИ КАТО КОЛИЧЕСТВО. Щом някой иска да се ограничава - лошо няма. Лично аз съм видяла, че не е задължително, че има резултат и предпочитам да грухтя и да отслабвам, отколкото да стоя гладна и да дебелея.
Ок. Няма да спорим, всеки тълкува сам за себе си. Аз съм прочела какво пише в книгата, както и повечето мацки тук. Факт е, че първо казва, че от позволените храни количеството е неограничено, после опбаче дава примерно меню за закуска от 1 яйце+100 или 200гр  мляко, а не пише 1-3 яйце и 1-3 кофички мляко. Плюс това пише, че ако в началния етап количеството ядене няма кой знае какво значение, по-нататък се налага да се поограничи. Ако трябва ще разровя точния цитат.

# 550
  • Варна
Вещи-за протокола почнах диетката на 11.01.Килограмите ми бяха 64кг.Сега съ 58кг.Целта ми е 54кг.Моляте във следващата темичка ме отбележи че вече съм -6кг Praynigлек и хубав ден на всички  bouquet

# 551
Сънче,Кри,много ви благодаря за отговорите,много хубаво ми става и се успокоявам като има кой да ме посъветва ,така и ще направя ,а днес няма да се тегля,сигурно чак в понеделник за всеки случай  Hug

# 552
Момичета, страхотни сте. Peace И аз ще пробвам. Лошото е че не мога да устискам без сладко.  Embarassed
Ще включа и мъжо,за да ми е по-лесно.
Почвам да чета от начало и да си водя записки Joy

# 553
Момичета, едно питане ми се върти из главата!!??
От както следя темата не съм видяла подобен въпрос, вчера или днес някой зачеса нещо по темата, но да питам...
Интересуват ме момичетата, които са свалили над 15 кг. какво се случва с кожата ви. В книгата пише че няма провисване, но това доста ме притеснява?! Embarassed

Аз съм свалила 14 кг., на 34г.съм и забелязах, че кожата се прибира малко след отслабването, единствено на корема е по-отпусната, но имам 2 деца и огромно коремище с втората бременност Laughingмного съм доволна, защото сега кожата ми е ок!

# 554
  • София
Набързо само да изкоментирам сайта http://www.pierre-dukan.com/index.php.

ЛИЧНО МНЕНИЕ: Единственото, което е полезно за нас от този сайт, е e-mail-ът за контакти. И може би чувството за гордост от българското издание на книгата на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт