Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 7

• 14 836
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Честито , Нелина! Поздравления за дългото кърмене  bouquet
Сподели , моля те , как стана при вас отбиването !

# 136
Nellina, Честито!
Завиден резултат сте постигнали!   bouquet

# 137
  • София
ra4e, може да не му се яде от болестта. Когато му мине ще си навакса. А и децата си имат периоди на активно ядене и на почивка, съдейки от Дани. Косето май е постоянно в почивка  hahaha. А за отбиването, слушай инсктинкта си, а не другите  Hug.
Nellina, честито!!!
Ох, ние сме нещо в страхотна дупка. Косето от няколко дни само пада. Падна заедно със столчето за хранене. Качил си се сам в него и как е успял newsm78, и как е паднало ,като е заклещено и аз не мога да го извадя оттам  newsm78. После счупи едно огледало в/у себе си, докато аз чистех с прахосмукачката. Преместил компютъра ( баща му го донесъл за ремонт), качил се на него и оттам на тоалетката. Чух грохота и го заварих под стъклата да плаче. Падна няколко пъти  от дивана. И реших да го изведа навън и падна в/у един винкел. Сега е като боксьор в лицето, а аз не спирам да плача. Не мога да го оставя за 1 секунда без наблюдение. Невъзможен е, то бива, бива... Няколко дни си хапваше перфектно, но днес не пожела нищо. Вече не смея и да се похваля, явно ще си е злояд ( за разлика от батко си) и ще трябва да свиквам.
ва ни ла, ще редактирам тук. Не е уплашен. Днес гонеше кучетата в парка, но като стигне до мястото на което е падал казва " Па... доу" Което означава Паднах доло. Мислех, че ще се уплаши и няма да ходи вече там, но пак се беше качил в столчето.

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 23:20 от Lovi

# 138
  • София
lovi, миличка, сви ми се сърцето направо да те чета... детенцето сигурно е по-уплашено и от теб.... гушкай го и му се радвай.

# 139
Лови, не се връзвай толкова, децата падат и се удрят-няма друг начин да се научат да внимават. Неизбежно е, и с порастването ще падат все по-лошо! Алекс миналото лято също падна много лоше. Играеше си в един пясъчник, ограден с бетонна пейка. Реши да тръгне след една приятелка и се засили, като стигна до стената-тя го подпря до кръста и той се преметна и падна директно на глава. Цялото му чело и главата отгоре беше в рани, но той порева не повече от минута, защото аз бях спокойна и той не се уплаши.
Никоя майка не може да предпази детето си от тези неща, не се упреквай Hug

# 140
Момичета, като чета направо се чудя как така някои деца сами се отбиват и толкова рано. Аз като гледам Симона - ми то не само не намаляваме кърменията ами направи си ги увеличаваме.
Горещо, горещо се моля да не ми се налага да я отбивам насила, ами да речем към 2-2 и нещо годинки да вземе да и втръсне, да и омръзне и сама да се отбие.

# 141
Горещо, горещо се моля да не ми се налага да я отбивам насила, ами да речем към 2-2 и нещо годинки да вземе да и втръсне, да и омръзне и сама да се отбие.

Едва ли... Laughing Йоана беше направо пристрастена.  Laughing Отбих я изведнъж. При нея просто нямаше как да стане постепенно, с намаляване броя на кърменията. Първите 2-3 дни ми беше много трудно, тя плачеше и се молеше... Cry Но не съжалявам!  Naughty Считам че 2години и един ден  Simple Smile са достатъчни.  Peace

# 142
Нелина, браво, заслужена почивка ще си дадеш. До следващият път  Crazy

Успех на всички, които днес ще кандитстав за ясла.
Ох, и аз се чудя как така някои деца сами се отбиват. Моята имунна система явно се е сринала защото съм непрекъснато болна, вече два месеца не мога да оздравее, непрекъснато лепвам по-нещо ново, сега пак съм на АБ, все си мисля, че дългото кърмене е причината  Rolling Eyes
Така и не си записах името на това горчивото, с което се мажат някои майки, рових назад в темите, но не можах да го открия, някой може ли да ми каже как се казваше  Praynig а дали има ефект  newsm78

# 143
   Горчивото беше ДаумЕксол или нещо такова, за нокти -
и аз искам да знам дали е безвредно и дали се продава
извън България и как точно се пише? Simple Smile Няма да отбивам,
да се приготвя само с информация.

# 144
Аз да кажа, че трайно я караме на 2 кърмения вече- за приспиване на обед и вечер. ,м случва се да поцоцне и нощем, ама е търпимо. Та моят начин, в който съм сигурна, че подейства, е, че тръгнах на фитнес. Ама много тренирам, верно, всеки ден по 40 минути яко аеробика, и през ден допълвам с 30-40 минути още тежести. Та както знаете, при интензивни тренировки се отделя млечна киселина, и кърмата намалява. В точно тези моменти след тренировка бях много настоятелна и карах Мартин да суче. Ми отказа се, не знам какъв вкус има точно отлаганата млечна киселина в кърмата, ама хич не се и сеща през деня вече. А допреди да почна да спортувам, положението беше трагедия-нон-стоп висене отгоре ми. Иначе зъби не са му излизали нови, та да си мисля, че от зъби е сукал като луд преди.

# 145
  • София
yanast, ва ни ла,  благодаря за подкрепата   bouquet. Вече сме по-добре. Явно беше период, но горкото дете.
desiteam, ти ме разби. Има логика и ще пробвам да видя дали се отразява. Като реша да отбивам- започвам тренировките  Joy.

# 146
Ох, мамета, аз не спрях да се оплаквам, но съм с пневмония

# 147
Desiteam, явно пак си е до детето, защото миналото лято бях станала като клечка от физически усилия - разбирай невероятната жега+прохождащо дете (2/3 от деня в наведено положение)+постоянни излизания (мъкнене на количката до 4 етаж) - и сигурно доста млечна киселина съм произвела, обаче не съм забелязала да не й се услажда на малката ламя.

# 148
Ох, мамета, аз не спрях да се оплаквам, но съм с пневмония

Има АБ, съвместими с кърменето.  Peace
Желая ти бързо оздравяване!  Hug

# 149
  • София
И на мен ми е проблем многото кърмения, понякога направо ми идва вповече.
А някой пробвал ли е с горчивото само да намали кърменията, без да отбива напълно.

Общи условия

Активация на акаунт