ЮЛСКИТЕ мами започват да усещат вече движенията на малкото човече :)

• 12 367
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Тити не знам  Аблой дали е от Сливен ,но  аз съм ще се радвам да се видим!
 bouquet ама да се стопли, че сега хем за пътуване е кофти, хем и там ще ми е студено, няма къде да се заведе детето.

# 121
За срещата със софийските мами и аз съм ЗА и тъй като аз нямам претенции за деня и мястото нека се съобразим със заетите. Пъки и ТоНи_79 ще има какво да разказва  Sunglasses

# 122
Аблой, от Сливен ли си? Като се запролети, ще дойда да те видя   bouquet

Не съм, от Свиленград съм. На къде да си замъкна задника като не ми дават да пътувам  #Cussing out. Направо ви завиждам  #Cussing out.

# 123
Момичета, какво ще кажете да се срещнем на 2-3.01. /събота или неделя/ по обяд в някое заведение? Ще хапнем, ще пиинем /натурални сокчета/ и ще си показваме наедрелите коремчета. Laughing Joy Joy

# 124
Момичета, какво ще кажете да се срещнем на 2-3.01. /събота или неделя/ по обяд в някое заведение? Ще хапнем, ще пиинем /натурални сокчета/ и ще си показваме наедрелите коремчета. Laughing Joy Joy
Чак февруари? Далече ми се струва Thinking
Предлагам 27-ми, неделя, пицария Рагаци с детския кът Mr. Green

# 125
Някоя мама беше писала, че е ходила при Колева в Токуда и не е доволен (съжалявам просто забравих коя Embarassed). Искам да ви кажа , че и аз бях при нея на два прегледа на 19.12.2007г. когато беше много мила, прегледа продължи около 20-25мин. и дори ми видя пола на бебето - бях в 11-12г.с. Вторият път ходих на 16.01.2007 за фетална морфология в 16г.с. и тя беше много напрегната, прегледа продължи не повече от 5мин., не ми каза нищо за бебето освен, че е добре и се развива нормално, попълни ми една бланка и каза да заминавам в МД на БХС. Много се притесних и си записах преглед на 22.01.2007г. при моята лекарка, която поне много подробно и внимателно ми обяснява. А за БХС така категорично ме изпратиха, че се съмнявам да не би да е видяла нещо нередно в развитието. Ох, едвам ще дочакам 22. Освен това вчера като ходих до едното място и изненада - една капка червена (розова)кръв в тоалетната и после нищо. Дано всичко да е наред Praynig

# 126
  • София
Аз съм за срещата  на 27-ми януари, февруари наистина е късно Sad
Аз пропуснах първата срещичка и много съжалявам,така , че нямам търпение да ви видя на живо  Hug

# 127
Ето така се изписват темите-с уговорки за срещи!

# 128
  • София
Аз искам да питам Софийските мами няма ли да се срещаме? newsm78Прогнозите са за хубаво време през тази и другата седмица!
  Винаги съм готова!  Hug Много ще се радвам, ако е някоя неделя.

mamaivi, добре че са те изписали. Сега си почивай и се пази!

Marselito
, не отидох, защото никой от тук не изяви желание, а пък сама някак си не се реших... То не, че и да беше се навил някой, щях да го познавам... но не знам.. по-друго е като има поне с кого да седнеш на една маса. Може би следващия път ще се престраша..  Wink

Ралка, като се върна от работа и единственото ми желание е да нахраня по-бързо мъжа и да си легна.. Понякога го правя и преди 21.00h.. Не е важно какво точно сте правили, важното е, че си се чувствала добре.  Peace

Малта, честит ти рожденник и честити именници на Kokolin@  и eli-pate Да бъдат най-щастливите юлски татковци!  Hug

emzi
, не се тревожи преди да разбереш има ли причина. Тя лекарка си е била напрегната от нещо нейно си. Претупала те е за 5 мин и по навик те е пратила на БХС. Всичко ще е ок. А за капката... Да не би да си се претоварила нещо преди това?  newsm78
Дано не се повтори!  Praynig

# 129
Някоя мама беше писала, че е ходила при Колева в Токуда и не е доволен (съжалявам просто забравих коя Embarassed). Искам да ви кажа , че и аз бях при нея на два прегледа на 19.12.2007г. когато беше много мила, прегледа продължи около 20-25мин. и дори ми видя пола на бебето - бях в 11-12г.с. Вторият път ходих на 16.01.2007 за фетална морфология в 16г.с. и тя беше много напрегната, прегледа продължи не повече от 5мин., не ми каза нищо за бебето освен, че е добре и се развива нормално, попълни ми една бланка и каза да заминавам в МД на БХС. Много се притесних и си записах преглед на 22.01.2007г. при моята лекарка, която поне много подробно и внимателно ми обяснява. А за БХС така категорично ме изпратиха, че се съмнявам да не би да е видяла нещо нередно в развитието. Ох, едвам ще дочакам 22. Освен това вчера като ходих до едното място и изненада - една капка червена (розова)кръв в тоалетната и после нищо. Дано всичко да е наред Praynig

Как ти е видяла пола на бебето, като на тази възраст още нямат полови органи  newsm78?
Пък за БХС мисля, че може и рутинно да те изпраща. Тя жената може да си е имала и собствени проблеми. Пък то нали сега сме подвласни на емоциите на другите и веднага ги проектираме върху нас. Възможно е да е просто съвпадение. Аз в такъв момент не си тръгвам от кабинета, докато не ми се отговори  и на последния въпрос. По-добре да съм спокойна отколкото стресирана. Един подробен преглед ще те поуспокои.
Аз лично ще си пусна БХС. Мен неизвестното ме стряска повече.

# 130
  Емzи,не може6 ли о6те днес да отиде6 на лекар? Дано вси4ко е наред  Praynig  По4ивай си пове4е

# 131
Вторият път ходих на 16.01.2007 за фетална морфология в 16г.с. и тя беше много напрегната, прегледа продължи не повече от 5мин., не ми каза нищо за бебето освен, че е добре и се развива нормално, попълни ми една бланка и каза да заминавам в МД на БХС.

Аз те съветвам да не се притесняваш за резултата, всичко ще е наред  Hug Обаче това, че те е гледала за 5 мин. на ФМ не ме кефи... И може би тук има основание да не са били доволни от нея.

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ИМЕННИЦИ!
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ...

И аз си имам именник в къщи...затова ме няма днес в нета  Simple Smile  от 7.00 съм в кухнята  ooooh! приготвих почти всичко   chef и сега смятам да се отдам на следобедна дрямка, а по-късно на разкрасителни процедури, та в 8.00 да съм на линия  Sunglasses

Pearl,   извини ме за нахалството, но и аз ще ти задам един въпрос  Embarassed аз съм в болнични още като разбрах, че съм бременна и така ще е до края ... моето майчинство как ще бъде изчислено  newsm78 на база последните шест месеца, в които съм била болнични или последните 6,  в които съм била на работа  ooooh! дано си ме разбрала...

# 133
За съжаление на базата на последните 6 мес., които са ти болничните.

# 134
Шада и Пърл, изчислява се на базата на последните шест месеца, в които нямате нито ден болничен. Има ли взет болничен за месеца, той отпада от сметките и се взема предходен. Така ми обясни нашата счетоводителка.

Бургазлийки, какво стана със срещата? Дайте предложения за дата и място. Данибон можеш ли да ми пуснеш още една покана по скайп, че голямото ми дете е седяло на компютъра и е затрило нещата.

Общи условия

Активация на акаунт