Полипи на матката

• 286 008
  • 492
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Значи, че е обикновен тривиален полип, а не нещо сложно или лошо.  Peace След 2-3 цикъла си направи хормонални изследвания, и ако прогестерона ти е нисък, изкарай едно лечение.... иначе тези полипи рецидивират. Ами, с други думи - намери си нормален лекар

# 241
  • София
Здравейте, нормално ли е 5 дни след абразио да имам температура (37:3/37:4), пия и антибиотик?

# 242
Здравейте, нормално ли е 5 дни след абразио да имам температура (37:3/37:4), пия и антибиотик?

По- добре се обади не лекаря и се консултирай с него. Не ми се струва много нормално. Аз съм нямала.

# 243
Момичета здравейте знаете ли колко време след хистероскопия може да се прави инсеминация

# 244
  • София - Варна
Някъде тук из форума бях чела, че около 2 месеца за инсеминация или ин витро. Уж можело и веднага. Попитай лекаря си, че не ми е достоверна информацията.
На мен след хистерото 4 месеца цикълът ми беше 1,5 път по-обилен от нормалното и на 5-тия се нормализира. Аз чаках 4 месеца заради това, но за ест. забременяване.

# 245
Някъде тук из форума бях чела, че около 2 месеца за инсеминация или ин витро. Уж можело и веднага. Попитай лекаря си, че не ми е достоверна информацията.
На мен след хистерото 4 месеца цикълът ми беше 1,5 път по-обилен от нормалното и на 5-тия се нормализира. Аз чаках 4 месеца заради това, но за ест. забременяване.
Благодоря ти мила

# 246
еее😻еее, изчакай поне един месец след хистероскопията. Аз правих инвитро веднага след хистеро за премахване на 2 полипа и за съжаление ЧХГ - 0. Предния път поне имах биохимична бременност. Все пак явно трябва някакво време лигавицата да се възстанови.

# 247
Веднага след моята хистероскопия за премахване на полип( около 10 дни след това) аз направих третата си инсеминация и за пръв път в живота си видях двете черти. За съжаление се оказа биохимична бременност. На следващия месец бях бременна спонтанно. Успех ти желая.

# 248
Веднага след моята хистероскопия за премахване на полип( около 10 дни след това) аз направих третата си инсеминация и за пръв път в живота си видях двете черти. За съжаление се оказа биохимична бременност. На следващия месец бях бременна спонтанно. Успех ти желая.
Благодаря ти,така или иначе ще изчакам Владимиров да каже,но ме притесняваше да не е нещо от сорта на 6 месеца,че намън влязохме в крачка и пак застой,но пък ди мисля дали и този полип нико че е малък не ми пречи на бебеправенето кото цяло

# 249
Здравейте момичета. С ПКЯ съм и на последния преглед ми откриха и полип 5 мм. Докторката не каза нищо за премахването му. Изписа ми Летрозол от 3 до 7 ден на МЦ. Не зная дали има връзка с полипа или е заради поликистозата, но ако някоя от вас го е пила и е дало резултат, моля да сподели.

Hug Hug Hug

# 250
Здравейте момичета. С ПКЯ съм и на последния преглед ми откриха и полип 5 мм. Докторката не каза нищо за премахването му. Изписа ми Летрозол от 3 до 7 ден на МЦ. Не зная дали има връзка с полипа или е заради поликистозата, но ако някоя от вас го е пила и е дало резултат, моля да сподели.

Hug Hug Hug

Здравей и моят полип е с тези размери и аз съм с полисистоза на яйчниците,не съм пила нищо,но двама доктори ми казаха да го махна и дига ,ако ми дойде ц отивам на хистероскопия да го махат

# 251
Мис, видях, че летрозолът намалява производството на естроген. Счита се, че в някои случаи той е отговорен за нарастване на лигавицата на матката, включително и полипи, миоми и т.н.

# 252
  • В сърцето на любимия човек
Летрозолът се използва и за лека стимулация на яйчниците, подобно на клостилбегит и фемара. Имайте го предвид и ако ще правите опити ин витро можете да използвате ефекта, да направите пункция и да замразите ембриони или яйцеклетки за следващ месец.

# 253
Мис, видях, че летрозолът намалява производството на естроген. Счита се, че в някои случаи той е отговорен за нарастване на лигавицата на матката, включително и полипи, миоми и т.н.

по принцип при преглед с УЗ винаги ми е дебела лигавицата, питала съм това проблем ли е и са ми обяснявали, че е хубаво. Чудя се дали този полип не е в следствие от този фактор с дебелината на лигавицата....  Преди това при доста лекари бях от скоро ходя в Щерев, само там го видяха този пуст полип. Последният ми преглед беше декември и тогава не го видя предишната докторка... Гледам да не си филмирам предварително, но пък не е лошо да зная вариантите...

# 254
от скоро ходя в Щерев, само там го видяха този пуст полип.
И моя полип 8 години никой не го видя, в Щерев го видяха

Общи условия

Активация на акаунт