ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 306
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Abloy, и аз нямам търпение вече да тръгна на работа. Вкъщи съм от началото на декември плюс два пъти в болница Sad. Изкукуригвам вече, ти как се справяш с домашния затвор. Моля се всичко  да е наред и от началото на другия месец да си ходя вече на работа и да усетя еуфорията на втория триместър  Praynig.
Душичката, голяма филмова звезда е твоят малък мъж Simple Smile

# 46
Мен пък не ми се работи Confused
Искам да се мотам по улиците, времето сега е страхотно и все по-хубаво ще става, но чак май месец излизам в онези 45 дни преди термин Tired

# 47
Е то да се моташ, но всеки ден да се моташ сам при положение, че всички са на работа и няма с кого... както е при мен просто не си е работа Simple Smile

Добре, че братовчедка ми е студентка развей-прах и с сме на един акъл (нищо, че съм 8 год. по-голяма) и ме избавя от скуката Simple Smile

# 48
Мерси да ви се връща!И вие да се радвате на вашите бебоци!
Е то да се моташ, но всеки ден да се моташ сам при положение, че всички са на работа и няма с кого... както е при мен просто не си е работа Simple Smile
много си права!Понякога си мисля че хората ме мислят за луда!Щото се шматкам из градинките сама като кукувица!

# 49
Ми то си е така  Joy Но поне знаем, че не сме сами в кукуването  Laughing

# 50
Първата си бременност изкарах у дома, беше ми екстра Mr. Green

# 51
Душичка, много ти е хубав бебока baby_neutral...пу,пу,пу...да не му е уроки Grinning

# 52
Аз съм от декември в къщи и ми е много гот  newsm44, само в началото ми беше тегаво. Спя до обяд, по цял ден правя каквото искам, имам време за всичко вкл. разходки, магазини, да се видя с приятели - с две думи смятам, че сега ми е паднало!

# 53
И аз съм си вкъщи, но изобщо не се оплаквам - винаги има нещо за вършене, и всичко ми отнема много повече време от преди... А и с тия проблеми много ме е страх и предпочитам да съм си в къщи.

Душичката, голям сладур  Grinning

# 54
Марински  Hug Горе главата и мисли положително заради бебо който расте в теб .
Момичета много са ви сладки снимките и клипчетата   bouquet Душичка , честито ти пишок   bouquet
Аз малко се успокоих че има и други като мен които не са усетили бебчетата си . По едно време си мислех че съм най-голямата заспа  Laughing
Ивонче ,мерси че пак пусна темичка   bouquet
Дуци , добре бе душо , няма да  ги махам сега , ама лятото като сложа някой потниче и хората ще ме питат - може ли да ти разроша космите за да ти погаля корема ?
Утре сме на рожден ден и сигурно ще стане веселба , аз забравих да ви кажа че миналата седмица ходих на дискотека и много весело си изкарах . Сигурно не съм била най-грациозната танцуваща ,ама хич не ми пукаше , важното е че се чуствах добре и секси даже и с порастналото си коремче  Laughing
Аз днес пак работих цял ден и лошото е че и утре ще трябва да поработя малко а пък не е истина как ме мързи  Blush
Патишонка , понеже не се видяхме я дай малко инфо за йогата за бременни , ако искаш ми пиши на лични . И на мен ми се ходи по принцип .

# 55
Здравейте Simple Smile
И аз да се регистрирам при юлските мамички. От Бургас съм и термина ми е на 28.07. Щеше ми се да е на 29-ти за рожденият ми ден Simple Smile но ще видим. Simple Smile

Их забравих Simple Smile второ дете. Каката е особено щастлива.

# 56
 newsm44  261uu newsm68

Леле! Седя си и си говоря с майка ми по скайп и механично си слагам ръката на корема. И в този момент БУМ един, БУМ още един, последваха още няколко по-леки тупаника! Така се разхилих и като разбра с майка ми вдигнахме нейните и моите съседи на ура Simple Smile Вчера беше по-леко осезаемо с ръка. Днес вече просто си беше комуникация  Laughing

Милото ми то, расте и набира сила  Hug Hug Hug

# 57
Svetlo Pipi , добре дошла  Hug много се радвам че бургаската ни групичка се увеличава  Laughing А твоя термин съвпада с моя рожден ден  Laughing
Момичета , забравих да кажа одеве че днес бях при личния ми лекар да ми даде направление за кожен лекар че пак ми щукна да  се консултирам още веднъж за тези петна и личния ми каза да взема да си купя Осцилококцинум  и да си го взимам профилактично защото тоя  грип дето се очаква / а някъде вече си върлува / бил много гаден и не било хич добре да се разболявам от него . Купих си го и по препоръка на лекаря ми взимам 3 пъти по половин капсулка . Дано да не се разболяваме .
Россини , какво става с тебе мила , не се ли оправяш ?
Пърл , ще си имаш футболистче  Laughing

# 58
Данибон Simple Smile щукна ми щурата идея да си разменим бебетата  newsm78 . Сигурно е от грипа дето съм го лепнала. А мен мъжа ми ме лекува по бабешките методи  Mr. Green и да ти кажа съм по доволна отколкото всякакви илачи.

# 59
Дуци , добре бе душо , няма да  ги махам сега , ама лятото като сложа някой потниче и хората ще ме питат - може ли да ти разроша космите за да ти погаля корема ?

hahaha Като станеш 70 кила, последното, което ще те интересува е имаш ли косми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт