Режимите на Ипократис II

• 74 446
  • 504
  •   1
Отговори
# 210
donsita, TedyV  не се депресирайте (отчайвайте) мотивирайте се да успеете. донсита тези 30 кг. ако се заемеш сериозно можеш да ги свалиш не веднага, но с времето... а  TedyV  а твоите пък са никакъв проблем... до лятото ще си фиданка и ще има да казваш дали не е по- добре да съм 48..47 и тн. Аз когато отидох при Ипо (1вият път с 57 кг. ) му казах искам да стана 52....после реших 50 ... а сега 48...
така, че момичета горе главата лятото ще показваме слабите крачета под късите полета

bouquet  newsm68 newsm44 newsm44

# 211
Привет момичета!
От днес и аз се включвам във вашите редици.Приключих с лунуването и това ми беше добър старт за вашия режим. Току що изпих две чаши вода и почвам активията  Wink
Успех на всички и приятен ден!

# 212
  • sf
обадих се за час при Ипо- не записвали в момента- да звънна другата седмица  smile3506  съвсем се депресирах

# 213
donsita, не се депресирай, другата седмица ще записват и ще си първа в редиците! ипо дава много стимул, струва си да почакаш 1 седмица! а и килограмите ти не са толкова много, наистина! ще трябва време, но съвсем реално могат да се свалят, ще видиш, и ипо ще ти го каже това! моите бяха 20 като почнах.. а аз даже не знаех колко съм качила Grinning така че, кураж и не се отчайвай!

# 214
 Hug Добро утро !
Аз също нещо започвам да се депресирам лееееееекичко, не ми се струва нормален този застой, почти 10 дни без никакви шоколади, тестени и други подобни, всеки ден отделям по около час за тренировка, а да не свалям ... може би просто нещо по-стресиращо трябва да опитам, замислям се  Tired

Желая ви хубав ден и много минусчета   bouquet
 Донси - гуш  Hug

# 215
  • here, there, everywhere
Aia, много ти балодаря мила. Определено имам нужда от някой, който да ме подбутва от време на време за да не се отказвам

# 216
donsita, не се депресирай, другата седмица ще записват и ще си първа в редиците! ипо дава много стимул, струва си да почакаш 1 седмица! а и килограмите ти не са толкова много, наистина! ще трябва време, но съвсем реално могат да се свалят, ще видиш, и ипо ще ти го каже това! моите бяха 20 като почнах.. а аз даже не знаех колко съм качила Grinning така че, кураж и не се отчайвай!

newsm10 newsm10 newsm10
Точно така ... не се отчайвайте !!! А Ипо е просто супер нямам думи.... Аз си бях умряла от притеснение като отидох.... обаче той предразполага доста добре клиентките си... и успокоява доста...

nely76 добре дошла   bouquet
TedyV    bouquet ще успееш милата... даже ще ходиме заедно да си купиме най - малкия размер на полите... за лятото   bouquet
 Hug

Никакво отказванееее

# 217
аз съм - 1кг от понеделник насам. ама снощи ядох риба на скара и вместо само със зеле, хапнах и малко картофи, ама поне бяха варени. тъй че днес ще пропусна картофите за наказание
Е това е мнго кофти комбинация.Колкото и малко да са били са ти объркали баланса.По-добре хапни още риба или салата,но не и картофи.Аз не обичам месо и предимно наблягам на картофи и зеленчуци,но от тях се пълнее много.Ипо затова ми е сложил само 3 въглехидратни дни.Аз съм със 300 грама надолу днес.Надявам се до края на седмицата да съм под 67 кг.Като си пмисля,че преди почти 3г.отидох при Ипо с тези килограми,а сега започнах от 74... Embarassed За 2,5г.качих 15 кг,като той ми каза,че съм загубила 2кг.мускулна маса.Ужас.Сега диетата определено върви много по-бавно,а и без спорт.Тгава,за 2 месеца свалих 8 кг,а  сега за 6 месеца съм мръднала само със 7.Имах голям застой между 72-70...

# 218
  • Sofia
TedyV, ще ги смъкеш - я не се отчайвай. Ние с Донсита като имаме по 30 да сваляме.

Донсита, не се депресирай! Ще има час следващата седмица и бързо бързо ще те запишат. Аз мисля да смъкна 10-15 с досегашните режими и после ще ходя при Ипо - така ме е срам от себе си - той човека и през бременността ме следеше до известно време, ама после аз се изложих и спрях да ходя и резултата е на лице ...

Както и да е - аз покрай този режим се хващам, че вече като се ядосам вместо да ми се яде сладко почва да ми се пие вода Wink

# 219
Привет!!!
След много умуване реших все пак да си направя един кротък потоп. Няма да си правя нищо специално, ще ям каквото имам у дома. Закусих по режима, преди малко си сдъвках ябълката, към 14.00 часа ще обядвам малко боб и за вечеря ще направя една хубава салатка и пак малко боб и така. От тези пържоли и меса всеки ден не ми се поглежда мръвка...За следобедна закуска съм си приготвила едни обикновени диетични бисквитки с много фибри.
Направих си сметката, че ако днес ми е потопа и от утре пак захапа режи след 2 седмици потопа ми се пада точно на 14-ти вефруари. Освен ден на влюбените и разни такива щуротии, ние с мъжа ми си имаме годишнина. на тази дата той за първи път ме покани на среща и започна връзката ни(3 месеца по-късно направихме годежа). та отсега си мисля да направя нещо по-засукано, а и една хубава тортичка мисля да спретна...затова днес го пиша мокър ден.
Иначе не съм се мерила...Следващото ми мерене мисля да не е ореди понеделник, да има време някаква разлика да се отчете...
Стана малко дълго, но така като споделям с вас и се мотивирам, чувствам се по отговорна, когато и другите знаят какви ги върша  Crazy Crazy Crazy
Ще ме извинявате Wink

Деси, дръпни си кратката тае-бо програма ако нямаш време за спорт, само 8 минути е, но какви 8 минути...яко динамика, а 8 минути всеки може да намери на ден за упражнения

# 220
  • here, there, everywhere
Arksiр благодаря. Заедно ще успеем. Само воля ни трябва и кураж да не се отказваме. Трябва да преборим гадните тлъстинки.
Aia, съгласна съм за късите поли. Само да дойде това време Hug

# 221
arksi_  няма смисъл да се притесняваш от него... той поне е толкова готин ...така разполага клиентките си... На мен ми стана интересно ти си ходила при него и като си била бремена ли?? Разкажи малко... че ако реша евентуално за 2ро.... повече ли ядене дава като си бременна..дай малко инфо...
благодаря

TedyV  ще чакам през юни да ходиме за поличките.... които други решат могат да се включат и те

# 222
Доня, я издай тайната. От къде да я дръпна тази кратка тае-бо програма?

# 223
Деси, дръпни си кратката тае-бо програма ако нямаш време за спорт, само 8 минути е, но какви 8 минути...яко динамика, а 8 минути всеки може да намери на ден за упражнения
Откъде?Не я знам.

# 224
arksi_  няма смисъл да се притесняваш от него... той поне е толкова готин ...така разполага клиентките си... На мен ми стана интересно ти си ходила при него и като си била бремена ли?? Разкажи малко... че ако реша евентуално за 2ро.... повече ли ядене дава като си бременна..дай малко инфо...
благодаря

TedyV  ще чакам през юни да ходиме за поличките.... които други решат могат да се включат и те
И аз мисля да продължа ходя при него ако забременея пак.По принцип не каих много килограми с първото,но ми се ще да не изгубя инерцията.

Общи условия

Активация на акаунт