Режимите на Ипократис II

• 74 453
  • 504
  •   1
Отговори
# 240
Ами, аз карам режима на една колежка даден и от Ипо. Той е подобен на този, който е написала Пуки, но с малки разлики, а и Активията ми е цяла.

# 241
Ами, аз карам режима на една колежка даден и от Ипо. Той е подобен на този, който е написала Пуки, но с малки разлики, а и Активията ми е цяла.

И моята е голяма... но си мисля,че дава малка когато е в началото... в по-диетичният режим..... в моята първа диета беше малка...

# 242
Здравейте и от мен. Прочетох с огормен интерес за този Ипо и почвам да си мисля че доста си разбира от работата  smile3503 А и като гледам резултатите на някои момичета направо съм шашната. Струва ми се че ще го посетя. Само може ли някой да каже за какви суми става въпрос. Аз уж четох внимателно ама цени не видях  newsm09

# 243
Здравейте и от мен. Прочетох с огормен интерес за този Ипо и почвам да си мисля че доста си разбира от работата  smile3503 А и като гледам резултатите на някои момичета направо съм шашната. Струва ми се че ще го посетя. Само може ли някой да каже за какви суми става въпрос. Аз уж четох внимателно ама цени не видях  newsm09

Първоначалният преглед е 50 лв. включва 1вият преглед + 3 контролни мерения които са през 2 седмици.  След което се плаща 30 лв. за още 3 контролни прегледи и тн...

# 244
Aia много съм ти задължена. Цените са напълно приемливи.

# 245
mimisofia  няма проблем човека е много готин и много предразполага клиентките си... мен доста ме стимулира за да отслабна...  да споделиш ако ходиш... само,че до колкото разбрах давали чак след 20ти февруари

# 246
Момичета, аз тае-бо-то съм го сваляла преди 3-4 години и този сайт вече го няма...

но вижте какво открих, ако можете да се преборите с торентите...

http://www.torrentvalley.com/download_torrent_537042.html

# 247
Аз ходих на 21 и платих 60 лв. при Ипо!
Карол , по едно бейлисче да ударим?  Joy

# 248
Мацки, помагайте  Praynig
Вече имам 2 седмици диета зад гърба си с 2 пъти прегрешения, в 2 различни вечери. Резултатът към момента е -3 кг. Днес си правя кротък потоп. От утре пак започвам, но Бифана ме хвърли в размисъл...Каза ми, че трябва да сменя режима за да се разнообрази организма ми и по този начин да го подготвям внимателно за захранването след време. Хубаво, ще го сменя, но с какъв. аз досега правих този най първо пуснатия. Какъв да започна от утре? Този от 2-ра страница на тази тема върши ли работа??? Бяхте пускали и други, но май са останали в старата тема

пп. Бифаната днес ми беше на гости и като ме видя, каза, че видимо съм отслабнала  Blush и, че не съм хубава така Joy
Според мен завижда  hahaha

Пожелавам тези думи на всички от сърце  Hug

# 249
...Каза ми, че трябва да сменя режима за да се разнообрази организма ми и по този начин да го подготвям внимателно за захранването след време. Хубаво, ще го сменя, но с какъв. аз досега правих този най първо пуснатия. Какъв да започна от утре? Този от 2-ра страница на тази тема върши ли работа??? Бяхте пускали и други, но май са останали в старата тема

На мен Ипо не ми го сменя ако свалям добре.Прави промени или ми изготвя нови режими ако съм в застой доста време.Този път,дри и в застоя не ми го смени,защотот обиколките и процента на мазнините намаляваше,а килограмите почти не.

# 250
  • Sofia

...Каза ми, че трябва да сменя режима за да се разнообрази организма ми и по този начин да го подготвям внимателно за захранването след време. Хубаво, ще го сменя, но с какъв. аз досега правих този най първо пуснатия. Какъв да започна от утре? Този от 2-ра страница на тази тема върши ли работа??? Бяхте пускали и други, но май са останали в старата тема

На мен Ипо не ми го сменя ако свалям добре.Прави промени или ми изготвя нови режими ако съм в застой доста време.Този път,дри и в застоя не ми го смени,защотот обиколките и процента на мазнините намаляваше,а килограмите почти не.
Напълно съм съгласна.  Peace

# 251
Aми какво тогава, същият режим ли да си продължа???
Без добавки и промени?

# 252
Здравейте мацки,
при мен нещата не вървят и днес цял ден я мислех работата с режима, в крайна сметка явно не е "моят" режим, така че реших да се откажа, но благодаря на авторката за споделеното, научих се да пия вода, никак не е малко   bouquet !
На вас желая да сте здрави и красиви, все така слънчеви и заредени с позитивизъм, когато има желание, има и начини, важното е всеки да открие своя път и да го следва докато постигне това, към което се стреми!
 Hug Hug Hug

# 253
  • София
Аз ходих на 21 и платих 60 лв. при Ипо!
Карол , по едно бейлисче да ударим?  Joy
Ще си ударим ние май задниците в земята, ако така я караме cheers Laughing
Доня, ако искаш дай един мейл или скайп на лични и ще ти пратя още три ипови режима, ако решиш да променяш. Но аз мисля, че ти добре сваляш.
Deina, нещо пак съм изпуснала. Не знаех, че си ходила. Разкажи малко повече!
Днес ми беше гладният обяд. Имам половин кофичка кис. мляко и плод. Изядох цяла Mr. Green, не можах да спра. Но пък не ядох плод- танту/ не знам как се пише/ за кукуригу Grinning
Setony, съжалявам, че ни напускаш, но щом не го усещаш като твоят режим, няма смисъл да се измъчваш с него. Минавай да ни видиш докъде сме я докарали. И продължавай да си пиеш водата. Желая ти успех във всичко! Hug

# 254
  • София
Момичета, влизам за да похваля Доня Коприва. Днес я видях, видимо е отслабнала и изглежда много завиждащо. За себе си ще замълча  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт