Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки по отношение на апетита и наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са препоръките и опитът на други майки при избора на шишета, стерилизатори и кърмене?
Какви са преживяванията и опитът на други майки по отношение на бременността и планирането на семейство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки по отношение на апетита и наддаването на тегло по време на бременност?
Много майки споделят своите преживявания относно апетита и наддаването на тегло по време на бременността. Някои от тях съобщават за значително увеличение на апетита и наддаване, което е повече от очакваното. Една майка се чуди какви бутилки ще са необходими за бебето и се притеснява за наддаването на тегло. Друга майка споделя, че се оплаква от големия си апетит, наддаването на тегло и изразява загриженост относно потенциалните последици. Има обаче и майки, които споделят, че се опитват да контролират апетита си и да ядат по-здравословно, за да ограничат наддаването на тегло.
-
Какви са препоръките и опитът на други майки при избора на шишета, стерилизатори и кърмене?
Майките споделят различни преживявания и съвети относно избора на шишета, стерилизация и кърменето. Една майка препоръчва биберони Chicco с каучукови биберони и стерилизация с вряща вода от бойлер. Друга майка споделя своя опит само с едно шише по време на бременност, без да използва стерилизатор, като предпочита кърменето. По отношение на кърменето някои майки изразяват своите опасения и въпроси относно производството на коластра и избора на адаптирано мляко за бебето си.
-
Какви са преживяванията и опитът на други майки по отношение на бременността и планирането на семейство?
Майките имат различни преживявания и опит по отношение на бременността и планирането на семейство. Някои се ожениха млади и планираха семейства, докато други бяха в дългогодишни връзки преди да вземат решение за бебе след години консултации с лекари. Има майки, които са израснали заедно и са взели решение за семейство след години приятелство и връзка. Всички те споделят различни емоции, преживявания и радости от бременността и планирането на семейство.
-
Какви са историите на хората във форума за запознанства и брак?
-
Какви са мненията за запознанства и брак с по-голяма разлика във възрастта?

.Мен обаче по това колко дълго сме женени с мъжа ми май всички(дотук) ме биете-няма и 2 месеца-на 05.12.2007.На тази дата правехме и 3години и 8месеца
откакто сме заедно!

поне да сме отбор 
, ще ни е подарък за втората годишнина.
, да ме попита и ще разбере. попита ме 5 месеца по-късно на коледа в едни преспи сняг, на коляно, с пръстен в ръка и казах да. но понеже беше зима, а и решихме сами да си поемем сватбата, трябваше ни време да посъберем пари, се оженихме на 30 януари 2004 (вчера имахме годишнина 4 години
), един петък, само в присъствието на кумовете, пихме по 1 кафе заедно и после всеки си отиде на работа. 6 месеца по-късно си направихме вече сватба с гости, рокля, торта и всичко по реда си. Бяхме започнали да се стараем за рода 2 месеца по-рано, та от втория месец се оказа, че опитът е успешен. Това беше опитът с първото дете.
) много се обичаме.Той от самото начало много искаше дете,но аз се дърпах,защото имах амбиции за кариера
.Сега съм щастлива,че предприехме такова решение и се надявам през юни да прегърнем нашето дете-резултат от нашата любов.
...а така ми се искаше да е по-рано....ама и аз съм една шматка!
Валентина, ти за пореден път ми потвърждаваш тезата, че приличам на мъжка мама! Ще видим и самимами какво ще каже по въпроса, а пък най-накрая 2Д-то ще си каже последната дума, дет се вика