СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 916
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
mari_p благодаря ти,аз имам у дома ампули и мисля тази вечер да пробвам с половинка.
Асенцето Simple Smile и моите страхове са същите,толкова обичам дъщеря си че повярвай те ми питам се дали ще мога да обичам друго дете така,може да звучи странно и глупаво но е така.Притеснявам се тя как ще реагира,все повтаря че иска бебе но като вече е факт може да не мисли така.Дано и аз да мога да се приборя с този страх.
Аз също съм работеща майка и поне мога да се похваля че колегите ми не пушат.
Лека вечер ви желая Grinning

# 151
Асе, нямаш представа колко добре те разбирам, като имаш предвид, че аз бях тръгнала да гушвам маргартитките след раждането на сина ми. Добре, че ме спасиха!

# 152
  • София
Здравейте! Престраших се да се включа и аз! Две седмици ви чета, но не смеех да се визуализирам преди потвърждение на тупкащо ембрионче... Е, днес го видях и се включвам, да не съм тук инкогнито! Добавете ме в списъка за 19 септември. Живот и здраве това ще ми е второ септемврийче, другото ми,  мъжко, е на 18 септември предишната високосна година! Точно когато най-малко очаквах /трудихме се много повече за овен, после за лъв/ тогава става и сега хоп още една бъдеща девичка!
Лека на всички!

# 153
bora   bouquet
ssissi трябва да предупредиш колегите си.Отвратително е да се дими край теб...В моята работа също има миризми,но от друг характер и отварям прозорците редовно.Колегите ми знаят,че съм бременна и се съобразяват с това.С изключение на една колежка/стара мома/с която постоянно сме в скандал. boxГоркото ми детенце,от сега му се налага да свиква с високите дицибели Rage

# 154
  • София
В нашият офис се пуши активно, всички освен мен (4 души)
Не, не и не! Категорично нямат право (!!!) да пушат при непушач, дори да не е бременна жена. Камо ли пък при бременна. В моя офис от 13 човека само 3-ма сме пушачи (аз включително - по принцип), но точно аз бях инициаторката още преди 3-4 години да спрем да пушим вътре заради останалите. Който иска да пуши - вън на улицата. Сега не пуша и съм супер доволна, че нито в офиса се пуши (пушат на улицата), нито вкъщи - половинката пафка на балкона, пуберът, СЛАВА БОГУ, не пуши.
По повод дали ще се трогнат - зависи си от хората. И в моята стая има една примадона, която изобщо не се съобразява със състоянието ми (а хем има дете). Включва ароматизатори, от които ми се гади, заяжда се непрекъснато и ми образува нерви, непрекъснато ми отваря прозореца зад гърба, при положение че духа точно в мен и все пак е зима, за да сме по 8 часа с отворен прозорец....а всички знаят, че съм бременна. Дано имаш късмет с твоите колеги, че аз скоро ще стана убиец май Twisted Evil

# 155
  • жителство на место
мили момичета, много съжелявам, че имате проблеми на работното си място
трябва да знаете, че като бременни имате повече права- почвка на определено време /повече от регламентираното/; изисквания към температура, светлина, шум- цялото това предписание можете да вземете от своя лекар
но преди всичко трябва да споделите с шефовете си- иначе те откъде да знаят за тези допълнителни условия от които имате нужда
в нашия магазин днес и двете ни продавчки съобщиха, че и те очакват бебенца- веднага наехме нови хора, които да вършат физическата работа и започваме да обучаваме нов персонал, за да пуснем момичета в болнични или да почиват по-често

# 156
eee,момичета,лошо с тези цигари.Аз преди пушех,после като ги спрях изобщо не ми пречеше дима,но сега...не смея да отида никъде на ресторант или кръчма само заради това-ако нямат добра аспирация още на 5-тата минута ще съм в тоалетната.Гадничко е като не срещаш разбиране в работата.Но бъдете твърди и си искайте чистия въздух. Naughty
MY NAME,браво на вас за отношението към персонала Hug

# 157
Дано намерите някакво компромисно решение с пушачите. Много е неприятно.

Мен ме е хванал някакъв страх, че ако назначат друго момиче на мое място, за да излезна в майчинство, после няма да се върна.
Днес съобщих на прекия си шеф, че съм бременна. Той каза, че няма нищо против да излезна в майчинство и че е съгласен да попитаме една колежка дали иска да се върне за няколко месеца. Тя се съгласи. Но сега остава най-важното - собствениците на фирмата да се съгласят. Дано да стане, за да се успокоя.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 158
bora   добре дошла:bouquet: сред нас.
Lucicity - много се смях за котето. Аз страшно много ги обичам. И докато живеех в къща във Варна имах 2 кучета и 3 котки, които не съм гледала на двора а в къщи. Голяма игра падаше. Гушни котето и го погали по нослето от другата Алиса :h
Асенце- ако знаеш пък мен какво ме правят тези страхове просто не е истина. Аз имам дъщеря на 13 г.Баща и почина когато беше на 3. Близо 5 години се борихме двете с живота и се бяхме вкопчили една за друга.Ние и сега не се разделяма.Едва миналата година си позволих да я пусна при баба и за 1 месец и двете много трудно преживяхме раздялата.Сега има друг мъж в нашия живот, който я обича с цялото си сърце и на който тя сама реши да казва татко. Но аз я обичам до лудост. Дълго време не допусках друг до нас, а сега това бебе просто незнам. Ами ако не го обичам?
Засега никой не знае че съм бременна, но така или иначе ще кажа. Каката от две години ме врънка непрестанно, и е много добро и отговорно дете.Незнам мисля, че проблема няма да е в нея а в мен.Аз не съм се отделяла от нея и все още се гушкаме, а да не ви казвам  какъв бой с възглавници пада вечер. Незнам много ми е трудно.Сегашния ми мъж каза, че ще ги обича и двете, и сигурно е така.Но нали знаете приказката "Майчина сълза" за лястовичката която има много пиленца, но едно било с ранено крилце.И когато трябвало да отлетят на юг тя пуснала другите си деца и останала с ранената си рожба в гнездото да чака зимата.
Мисля си, че в моето сърце първата ми рожба ще бъде детето с един родител и винаги ще ме боли повече за нея. Не че не бих обичала другата си рожба, но едното ми око ще гледа винаги към каката.
Ох стига съм ви досаждала с мрачни мисли. Ще се справя , аз какви лоши неща преборих, че с тези мои лоши мисли ли няма да се преборя. Пък и в крайна сметка  това е хубава новина. Просто имах нужда да споделя с вас страховете си.  bouquet

# 159
  • София
alisa74, много се радвам за теб, че след толкова трудности отново си намерила лично щастие и човек, достоен да бъде баща на дъщеря ти и нероденото ви дете!  Hug Какво да ти кажа, първото дете си остава винаги първо. Не е въпросът в количеството любов, а в това, че по някакъв начин преживяването е неповторимо. Ако щеш, дори само заради годините, прекарани с първото дете. Любовта с първото дете е и по-изстрадана, защото ти е за пръв път, нямаш никакъв опит- абе учите се един върху друг  Laughing. Сигурна съм, че с второто дете сега ще изживееш емоциите по нов начин. Тя е една такава много спокойна, уверена радост.  Simple Smile
Мисля, че всичко ще се нареди добре!  Hug

# 160
Опитах се да си сложа линийка. Да видим дали се е получило

# 161
  • София
Опитах се да си сложа линийка. Да видим дали се е получило
Имаш, имаш. Честито  bouquet

# 162
Ех момичета, нямам търпение да ходя пак на лекар. За 2-ри път ще ми е, ама чак другия петъкимам час. Да ви питам до коя седмица е кризисния - рисков период?  И нещо друго което ми направи впечатление на калколатора ми излиза че на 08 март е край на 1-ви триместър /12 седмици /newsm78 ама нещо не мие  мн ясно дали е грешка,  първия триместър не свършва ли като мине третия месец? Последната ми менструация беше на 15/12/07.

# 163
sweetkids_mama  - благодаря за милите думи. И аз мисля, че нещата ще се наредят. newsm10
Още веднъж благодаря за подкрепата и увереността. Hug

# 164
  • София
Ех момичета, нямам търпение да ходя пак на лекар. За 2-ри път ще ми е, ама чак другия петъкимам час. Да ви питам до коя седмица е кризисния - рисков период?  И нещо друго което ми направи впечатление на калколатора ми излиза че на 08 март е край на 1-ви триместър /12 седмици /newsm78 ама нещо не мие  мн ясно дали е грешка,  първия триместър не свършва ли като мине третия месец? Последната ми менструация беше на 15/12/07.

Така излиза, защото месеците не са календарни, а лунарни. Всеки четири седмици са един месец.  Simple Smile Затова 12 седмици= на 3х 4 седмици=на края на трети месец

Общи условия

Активация на акаунт