Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?

току що ми дойде гостенка-до скоро 

един е само за грах,нали?
Какви са тия вкусотии дето готвиш..Аз се чудя какво сладко да направя
При нас моля ви се има дефицит на яйца
Заради бърд флу-то май...Няма да ядем торти скоро 
Монката е много сладка,машаАллах!
Свеар и DUA мерси за кафенцата
снощи бях до късно в форума,но пак имаше проблем и се отказах да пиша,и на Йоана вчера и беше ден за падане и бели,тя пък за 5минути не се спря,сега е с една синина на крачето,отказаха ми и да спят след обяд,чувам ги че се наговарят срещу мен и Йоана казва на Теди ,,иди да кажеш на майка си ,че е много добра и заслужава всичко на този свят и тя ще каже добре деца няма да спите
Магда вчера говорих с директорката на градината и каза че имаме шанс,на края на месеца да отида да се разберем от кога искам да тръгнат
Мама Мия как е малката
Кате лека работа и весело изкарване на р.ден
ама аз лесно не се дадох,дърпах се 1-2 месеца

душичи...