Арабско слънце днес блести-при нас пиши и ти!-53

• 18 239
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
добре дошла Rali7  bouquet

днес не ми е ден...притеснена съм за утре,на контролен преглед сме за крачето на Миа при онзи "бързия"доцент с прегледите от 3 мин Tired Crossing Arms молете се за нас утре  Praynig

# 271
Ahlan wa sahlan Rali7

# 272
  • Монреал
Добре дошла, Рали  welcome и успех със начинанието ти! Доколкото разбрах ще ходиш в Египет за да се срещнеш със твоя мъж? Разкажи повече, ако искаш - ние тук сме любопитни и искаме всичко да знаем  hahaha Как се реши на тази стъпка, много си смела!

angel smile - много кофти тая история със свекървата! На твое място бих разучила повече - явно детето си е травмирано! Дано да не е така, но разпитай все пак - да не го е натупала нещо  newsm78

Веси, Мария, Милена - къде сте, момичета?

Другарче, кога ще ви пускат нет? Липсваш ни!

# 273
  • Монреал
 tongue Rali7, Iska, Nadia Jasem, erikaa, distant (+ 4 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема - Момичета, стига сте чели, а пишете нещо  hahaha

# 274
  • по пътеката
здравейте, нещо напоследък ме затрупаха с времегубещи зада4ки, или аз съм се отпуснала и не мога да насмогна на многото инфо , което ме интересува!
рали, добре дошла, ще види( тука,4е романите са за да създават емоции и сензации, тука сме то4но майки, жени, съпруги  и приятелки като вси4ки други, само семействата са ни арабско-бг!про4ети малко назад, имаше питане за египет и моми4ето пише тука, може да си обменяте и сравнявате инфото! а онова моми4е с детето дано го оставят споко, то не заслужава да я мислят за луда, просто защото е тръгнала по свой път, който боде другите в неудобна то4ка!не сме в с тълпата и общото мнение!
та така, днес  малко пекна, излязахме с линда, тя направо ме убива с тези глупости дето нари4ат тук сюрприз, тъпа игра4ка и дъвка със съмнителен произход! бяс ме хваща, викам избери си шоколад, някое лакомство, дори паста е по-добре от  неща, които хвърлям!10 кг грах е, засега,още ще има,деси! аз из4оплих 3, свекъра го наказах 5, защото ми изгори сладките ,ама на въглен бе! да не му замирише, свекито ,ако беше тука да го е  разстреляла поне на фигурка с едри патрони! ама корназ, дай да ги изпека на газта, 4е моята фурна нещо се лигави отдолу като пека! аз ,крива, не говоря, #Cussing out #2gunfire мъжът ми не ме е виждал да гледам като бик отдавна!какво не прави да ми дигне настроението, пу и кошмари 4ак сънувах от лошо настроение, не е за мене да съм крива! Thinking ooooh! Naughty Stop Tired
ние такива ашури що нямаме ,бре? нещо друго го казват май! ама и ние си имаме християните празник дето се вари стара царевица, жито и се прави ашуре, не то4но , но подобно, забравих на коя дата е! диети4ните затваряйте  о4ите и не 4етете! Mr. Green
магда, този американец не може ли да го сменят с някой наш, готин и просветен ! тЮ гадняр!не знам, но американците ми идват в пове4е с агресията си! но пък има и добри , една американка ми помогна в истанбул с монетите за тоалет, ние пък помогнахме с инфо , отиваха на слън4ев бряг и си стиснахме ръцете  като добри приятели! тоест заедно пътувахме и си беше добре! абе обикновени хора сме, тоест не търсим проблеми! Peace

# 275
  Nature Sunny  много ви благодаря за хубавото посрещане!!  Simple Smile  При мен нещата станаха малко на шега - реших да посетя Египет (екскурзия) и реших да се запозная с някой от там (чрез скайп), за да получа информация от местен за страната и попаднах на няколко египтяни.   Повечето започнаха със стандартните мили думи, само този се оказа наистина много сериозен, интелигентен, и най - вече много различен. Така се започнаха нещата... постепенно и двамата си станахме много мили, а моята екскурзия така и не се състоя..  Confused   Сега планирам да посетя Египет сама, да резервирам хотел, за да не завися от група, планирани програми и т.н, и да си прекарам времето с моя човек, да имаме повече време за нас. Реших да отида аз, защото, първо, искам да видя страната, където евентуално, ако потръгнат нещата, ще живея, и второ, той няма как да дойде..не е от много богатите египтяни Simple Smile Между другото - не съм много наясно и по въпроса с издаването на визи на сами неомъжени момичета, планиращи посещение (макар и с цел туризъм) в Египет. Моят приятел живее в Кайро (споменавам го, защото по-напред питахте за една девойка, чийто хабиби е от Алекс)   Nature Sun With Face 
Та така с мен, нещата все още са на ниво "проучване" Simple Smile Първо - да видим дали ще се харесаме "на живо", после - как въобще ще се развият нещата... всичко изисква време.
При всички случаи ще ви държа в течение..  Heart Eyes
Абе... стана така, че реших да посетя Египет и си потърсих приятели, сега... искам да посетя страната ЗАРАДИ един от тези приятели....  ooooh!   txtloves  1dating  Two Hearts
PS. Марси, погледнах назад, всичко е наред... намерих доста ама доста интересни неща.... Въобще - хиляди благодарности, още веднъж, за поканата!!!   bouquet

# 276
 Рали, bouquet:  чакамете да разказваш после за Египед

Нафасима, нищо не може да охлади ентусиазма на Иска, ама да знае първо да огледа добре "приятелите" му, че послекато почнат да се точат едни безкрайни потоци от "гости" да не си недоспива като мен и да е все кисела, че някой шета из къщата й до ранни зори:mrgreen: Ето днес братовчеда, дето не се харесваме с него, пак се е възползвал, че ме няма и е дошъл да яде в нас, опустушил е хладилника #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Усмивка, каква е тази баба да тормози детето?! Дано не е истина!

Магда,, кви са тия американци бе #Crazy По дискавъри дават за зоо полицаите, заради животни вкарват хора в затвора, а дошли тук да ни бият децата!

Мамамиа, дано има добри новини за кайсийката Praynig

# 277
Привет!  bouquet Досега нямах време да пиша, въпреки че отдавна съм онлайн и надничам да ви чета.
Dtti, никоя арабска фирма не ми плаща да ги рекламирам, просто изпитвам толкова голяма любов към арабите, че не знам какво да правя със себе си. Heart Eyes
TarikMom, арабите са толкова чаровни, че се чудя как въобще някое момиче може да им устои. Затова не се чуди откъде идва тази страст. Simple Smile
Tahmine, колкото и несъвършенства да имат арабчовците - ще ги приема, защото съм сигурна, че качествата им са повече.
Иначе онова момче, което наполовина арабин, как изглежда? На арабин ли прилича или на французин? Rolling Eyes
Nafasima, ентусиазма ми е все още горещ, направо изгарящ. Simple Smile
Desert princess, радвам се, че се върна! Hug
А, по въпроса за Вилхелм Хауф. Toй ми е голям любимец. Уж немец, а пък е истински почитател на Изтока. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 19:32 от Iska

# 278
Iska разходи се до qiran.com, там арабски мъже търсят брак. Ще имаш голям избор  Hug

# 279
Iska разходи се до qiran.com, там арабски мъже търсят брак. Ще имаш голям избор  Hug
НАДЕ по леко да не те обвинят в подтикване на непълнолетни към разврат hahaha hahaha
ХАРИ ми то тук филипинките станаха масово явление и аз понеже нямам ,когато хващам големите да помагат ги прекръщавам Joy Joy
КАТЕНЦЕ вашия поне ебратов4ед,навремето когато се оженихме  живеехме на квартира в боксониера и имаше един приятел на мъжо всеки ден идваше да обядва и ве4еря у нас-въпреки 4е всеки път слагах по разли4но време,тъкмо сложа яденето и се звъни,а си имаше приятелка която пък после ми пла4еше 4е всеки ден му готви пък той не яде Cry,а по онези времена да намериш телешко беше голямо обикаляне из целия град.освен това и ве4ер го късно стоеше у нас,това добре докато забременях,а и бях студентка изобщо не се стресна #Cussing out
добре дошла Рали според мен оба4е е по добре да заминеш с група,по сигурно е  Peace
мама МИА успех с прегледа утре,и позволявам си пшак да ти задам въпроса-Стефани ти е дъщера нали,как свикна с бг у4илище newsm78

# 280
Рали, добре дошла!   bouquet
Съжалявам, че не те поздравих по-рано. Много ми харесва твоя аватар, много е интересен и оригинален. Добре дошла! Hug

# 281
Деска, много бели твойте филипинки, беее. Laughing Е той е не знам си кой си братовчед на бабата, на лелята на 13 братовчед на 4тата снаха, на 5ия брат на прадядо му Mr. Green
Както и да е момчето е адски противно и с каква наглост само ме гледа, знае,че малко ми трябва да драсна кибрита и все гледа какво да ме предизвика. Ахмед знае, че той търси скандал и все стои на тръни с каво ще ме предизвика тоя път и дали ще издържа Confused
 Той яко се уреди сега ходи по цял ден с това другото момче дето е на гости на брат си, та то го черпава, всеки ден яде кебапи:) Ахмед бил един път с тях и вика, че му станало неудобно като видял как братовчеда муа кебаб, блъска в устата и му тече по брадата мазно и без хляб Mr. Green Хитър е той. Ахмед вика, нека яде, щом  няма достойнство и се мисли за беден , заначи наистина е беден newsm78  Ама аз по друг начин разсъждавам, свидно ми е като гледам как тоя ми опустошава заплатата #2gunfire  Cry
Ама поне ме успокои, че и ти си била на това дередже, не съм единствената Confused

Иска, кво да ти кажа за франсето, ми хич не мяза на арабин. Висок, много слаб, с очила, но му отиват, един такъв интелигентен вид придават Wink беличък, тъмно кестеняв.... Носа му дето малко е гърбав, ама пак не прилича на арабските носове ( те са мъжествени Laughing ). Като цяло симпатично момче е и най-важното много възпитано. Баща му бил инжинер и това засега....
А ти не си ни казала какви други изисквания имаш. Искам арабин, звучи несериозно малко.
Я кажи, външен вид, образование, религия... Не може така без други изисквания, няма лесно да им се даваме, я Simple Smile
А какво си готова да изтърпиш заради него? Ето аз сега с удоволствие бих казала на 80% от познатите му, какво мисля за тях и да не ми се мяркат, но трябва да се сдържам, щото ще излезне, че го правя зарезил и никакъв мъж не е, щом жена му има думата Confused Та мисълта ми е, че много компромиси се налагат.
До къде би стигнала заради него?Какво би направила, за да съществува връзката ви? Ако е много религиозен, ти би ли се забулила, би ли могла да се лишиш от всички "удоволствия", които момичетата на твоята възраст искат да изживеят? Би ли могла да се посветиш изцяло на семейството или искаш да си волна птица?Много много въпроси изникват.
Едно го мисли човек друго става. Да ти кажа не ми пречи да се забуля, не ми пречи да си седя в къщи и да домакинствам, нищо друго не ми пречи освен отношението на женската част от семейството и безкрайните потоци гости, които не се съобразяват с нищо.
И преди да съм го познавала пак не съм се мотала насам натам, не съм ходила по дискотеки ( не повече от 4 пъти и то с брат ми Embarassed ), други гаджета не съм имала, не съм ходила предизвикателно облечена,  повече в къщи съм си седяла, книжки си чета или играеме карти с татко и това е. Така, че не ми се е променил живота особено Laughing И в Бг, и в Сирия и на Севрерния полюс да сме в това отношение за мен няма промяна Simple Smile Обаче като гледам на приятелите гаджетата и жените им, нещо не могат да свикнат с другата култура, друго си е като са свикнали с дискотечки, кафенца цял ден, деколтенца .....
 Докато не знаех техните какво мислят за чужденките,  много се радвах, че има голямо семейство и си мечтаех как ще ми се радват, как ще ме обичат като своя дъщеря, как ще са ми опора в чуждата страна, че сестрите му ще са мои сестри. И той така се надяваше, но не познахме и двамата.  И да ти кажа не е приятно, и няма начин да не се изнервиш, като слушаш всеки ден как му казват, ааа зарежи я.... Ти колко време би изтърпяла подобно нещо?
За мен вече няма връщане, каквото сме си надробили, това ще сърбаме, обаче пред теб има още много възможности. Най-малкото още не си срещнала принца и сърцето ти е свободно Heart Eyes

Това което се опитваме всичи да ти кажем, е да погледнеш сериозно , с тия неща шега не бива. В приказките на Вилхем Хауф ( а и във всики останали) доброто побеждава винаги, добрите хора винаги биват възнаградени, а лошите наказани. Обаче за съжаление, живота не е приказка

# 282
Моето мнение за брака в малко шеговит тон

# 283
Tahmine, трябва да е хубавичък, интелигентен, религията няма значение. Всичко съм готова да изтърпя заради него. Даже съм готова и да се забуля. Heart Eyes

# 284
незнам дали е уместно да се бъркам,но според мен има много неща които са от значение.защо трябва да се забулваш?в смисъл той щом те е взем без тези работи ще може така и занапред.разбрах че ако той е мисюлманин и ти трябва да станеш защото било грях.добре остави я религията наистина, защото любовта нямала граници-поне така казват де.има различни хора и различно мислене.това си е личен избор.но би ли изтърпяла да има още жени,незнам по колко име позволено,маи по 7,ако не се бъркам или зависи колкото може да издържа.аз лично не бих издържала мъжа ми да има друга жена,независимо какъв е от кои край на света и каква религия е.наистина и за мен религията няма значение.важното е да се обичаме ,апък другото си идва от само себе си.не трябва да казваш,че ще изтърпиш всичко,защото има изроди,независимо дали са араби,българи или американци.все пак ти пожелавам да си намериш арабин,с които да се обичате и всичко да е както ти си го представяш!

Общи условия

Активация на акаунт