Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?

Добре дошли, момичета и съм сигурна, че тук ще ви хареса - всички са мили и гостоприемни! 
и така до към 9 вечерта..добре че малкия се приспива с татко му,да мога да пиша два реда,че не можем да го разделим този комп 

...после като видяха,че не могат да си налагат мнението,вече сина им си има жена, станаха едни мили такива,а пък и като внучето дойде,оле мале,умират си за него....така,че всичко с времето си,ще се пречупят и твоите къде ще ходят
.Винаги съм им се чудила на такива хора,как можеш да кажеш ,че не харесваш някои, щом още не си го видял 
,и мъжа ми се казва Сами 
..аз ако мога бих поставила камера или нещо такова ,да разучя нещата..

....

Абе колко братовчеди има твоя човек? Тц тц