Арабско слънце днес блести-при нас пиши и ти!-53

• 18 234
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета!  bouquet

Отдавна не бях се разписвала и си личи - изписали сте толкова много, че незнам колко време ще ми трябва да наваксам.  newsm78

Най-напред да поздравя всички новоприсъединили се!  Hug Добре дошли, момичета и съм сигурна, че тук ще ви хареса - всички са мили и гостоприемни!

Покрай мен... какво да ви кажа. Семейният живот върви добре - напълно безоблачно. То всъщност при нас винаги си е било така. Задълженията ми идват малко в повече, та затова не ми остава много време. Още повече, че съм на финалната права с шофьорските курсове. Сега решавам листовки и се готвя вече за изпити и мнооого се притеснявам. Така ми се иска всичко вече да мине. Бях забравила каква треска е да се явяваш на изпити.

Незнам какво друго да пиша. Май е по-добре да попрочета повече назад какво сте писали, та да се включа и аз в дискусиите.
Аааа междувременно видях, че някои от вас са започнали диета. И аз започнах една, която изглежда да е много добра, лесна и надявам се ефикасна. Още нямам резултати, защото я правя от няколко дни, а освен това и започнах сериозни и редовни посещения във фитнес залата. Радвам се, че има и други като мен - да се подкрепяме. Ако някой иска моята диета може да му я пратя.

Сега ви пожелавам лека нощ!

# 286
  • Монреал
...разбрах че ако той е мисюлманин и ти трябва да станеш защото било грях.

Не е вярно - жената не трябва да си сменя религията, само ако желае. Грях е, ако жена-мюсюлманка се омъжи за друговерец.

.но би ли изтърпяла да има още жени,незнам по колко име позволено,маи по 7,ако не се бъркам или зависи колкото може да издържа.

Сексимомиче, моля те не приказвай такива неща - сега ще станат разни скандали. По принцип е "позволено" мюсюлманин да вземе до 3(поправям се - 4) жени, но има много стриктни условия за да се изпълни това - няма да навлизам в подробности. Само ще спомена, че в днешно време това е мисия невъзможна и само криво-разбиращите религията го практикуват.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 00:01 от TarikMom

# 287
о не,не само без повече скандали,моля ви!
не искам никои да засегна с това ,което съм писала не им знам законите и не съм сигурна,така ми е останало в главата.

# 288
Evadam, честит рожден ден!

# 289
Привет сладурани Hug
някои вече маи са по леглата на топло Simple Smile
Днес времето ни зарадва със слънце и с малкия не се спряхме...парка,кафета,после с мъжо на ресторант,после и до хипермаркета за сладоледена торта ходихме Wink и така до към 9 вечерта..добре че малкия се приспива с татко му,да мога да пиша два реда,че не можем да го разделим този комп #Crazy
Дуа,честита годишнина  bouquet,какво беше менюто? Simple Smile
Лили,и аз да кажа възхитих ти се на розата!Майсторка си ти Heart Eyes
Кате,и на нас родителите на мъжо се опъваха преди да се вземем,но ние се обичахме много и знаехме ,че няма за какво да чакаме и се взехме...то ако чакахме тяхната благословия ,стара мома още щях да съм #Cussing out...после като видяха,че не могат да си налагат мнението,вече сина им си има жена, станаха едни мили такива,а пък и като внучето дойде,оле мале,умират си за него....така,че всичко с времето си,ще се пречупят и твоите къде ще ходят #2gunfire.Винаги съм им се чудила на такива хора,как можеш да кажеш ,че не харесваш някои, щом още не си го видял newsm78 newsm78 newsm78.....и с какво сме ние европейките по-долу??
Тони,как беше срещата със социалния работник?И за това ли се грижат в Канада?брей! Thinking
Деси,много си я издокарала малката Даяна на снимката Wink
УмСами,нашите палавници са горе долу на една възраст Grinning,и мъжа ми се казва Сами Hug
Близнаците,добре че е станало записването с градината ,като гледам много места не достигат в София #Cussing out,ще видим как ще е в Пловдив догодина Praynig
Надя  bouquet   Hug  bouquet,ако не тази ве4ер(щото мъжо чака за компа),утре ще ти пиша!
Angel Smile,децата много усещат лошите хора,дано свеки не му е правила нещо,като си помислиш все пак му е баба,но знае ли човек ooooh!..аз ако мога бих поставила камера или нещо такова ,да разучя нещата..
Утре като гледам пак слънце се очаква Party
На всички лека вечер,в очакване на новата тема сме Лили Heart Eyes

# 290
Ops,докато пиша и 4-5 нови отговора Crazy
мерси Иска!
Исках да ви почерпя ,но не знам как се вмъкват картинки още,но и това ще науча Simple Smile
До тогава,почерпете се момичета от тортата на ИСка bowuu....
Сега отивам при мъжо ,че скучае,а малкия спи...... Flutter

# 291
  • Монреал
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, evadam!

Пожелания за много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти!!!

# 292
Евичка незнам кога е рожденния ти ден днес или утре, но една розичка за настроение и като пожелание за много любов, мир и благоденствие в дома и в живота ти

# 293
Тарикмам, не бяха ли 4 позволените жени? То някои от българите и повече от 4 въртят #2gunfire
Смомиче, не е грях мюсюлманин да вземе жена от др. религия, грях е да я принуди да си я смени. Приет насила исляма е навалиден Naughty
За жени мюсюлманки, знам 2 случая, едната е либийка женена за бг, другата иракчанка, и двете са избягали от страните си под страх от смъртна заплаха.

Аз пак се сдобих с гости Mr. Green Този дето го ритам под масата е голям веселяк;) Седа взлиза и ме пита на кюрдски как съм , а аз на арабски му казвам , какво зяпаш Mr. Green Момчето ми умря от срам, само ме поглежда умолително Simple Smile Добре, че знаят , че се шегувам
иска, този гост ,е много хубав, нищо че е кюрд. Той и арабски и кюрдски говори перфектно. И е висок, с широки рамена, много черен, но с правилни черти, бели зъбки като гъбките на мечо, дето ги слага в кошничката Simple Smile много черна къдрава коса, мъжествен глас, много хубави огромни очи и дълги извити мигли,въобще чудесен сирийски екземпляр Mr. Green  А братовчеда  дето ме дразни е пак много черен, с кафяви зъби, все едно е ял ла.на, плешив и се бръсне да не личи, но тогава се вижда, че главата му е крива и отзад на тила има издутина, очите му са малки като на мишка и хлътнали навътре, веждите са му като на Филип Тотю,виждала съм го по потник и има косми на гърба, ако си изстърже петите, ще е 5 см по-нисък и като говори пелтечи, обаче е много мераклия да си хване бг, само че досега нито 1 не се е вързала, дори по интернет го усещат и бягат от него Stop

Евадам, по-долу сме щото и на работа ходим и в къщи домакинстваме и на колко други фронта още се печем,ама така е като сме балами, еманципация проклета, пък те си клюкарстват цял ден.. Mr. Green

# 294
evadam-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ако има нещо по-важно от здравето,
по-необходимо от парите
и по-красиво от любовта- аз ти го желая!!!
немога да слагам картинки защото незнам как,мъчих се ама не стана номера,може да се науча за следващия ти рожден ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 295
  • Монреал
Уф, Кате ще ме убиеш с твойте определения - умрях си от смях с тоя братовчед!  hahaha Абе колко братовчеди има твоя човек? Тц тц

За жените - не съм сигурна дали бяха 3 или 4 - някой по-образован да каже  newsm78

# 296
Рали, добре дошла!   bouquet
Съжалявам, че не те поздравих по-рано. Много ми харесва твоя аватар, много е интересен и оригинален. Добре дошла! Hug

Благодаря ти! Между другото, имам няколко желаещи брак с българка арабески, мога да ти попрехвърля някои от тях, тъй като и без друго с мен няма да ги огрее  Wink
Какво да направя... дори аз не можах да отговоря на въпроса "Защо точно мен??..."  Heart Eyes Two Hearts  loveuuu
Успех ти пожелавам!   Hug
За броя на жените по сведение от моите познати - 4 са... но обикновено не могат да издържат повече от една...
А на рождениците - ами, честито и от мен!! Много любов и хармония!!!

# 297
ЕВААДАМ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 298
Ева -честито и от мен. живот и здраве с любимите хора.  bouquet

Аз не съм споменавала но първата ми любов Crazy беше мюсюлманин и баща му имаше две жени /виждала съм ги на снимки/Даже разбрах че искал и 3 та но те двете не били съгласни и били против категорично.... Simple SmileТа ако бях се оженила за него сега щях да имам не една а две свекърви Winkа още по интересно ми е дали щях да си остана единствената му жена хе хе...

# 299
HAPPY BIRTHDAY EVADAM  bouquet
Айде лека и мека от мене,трябва бързо да спя 4е утре сме на път с кайсиика...
молете се за нас Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт