Недоносени деца - 7

• 16 473
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Леле и мен ме разкрихте, благодаря момичета, но не мога да почерпя  нещо изискано.... #Cussing out, как се добавят  newsm78
затова скромно но от сърце  cook cook

# 241
  • София,
Усмивка наистина е била твоята МИМИ голяма сладуранка е.
МАМА ТОНИ честит рожден ден! Да си жива и здрава! newsm38 nbirthday newsm38

# 242
УСМИВКЕЕЕ  smile3532 хванаха те!значи това сладурче е твоето момиченце  Wink ТОНИ19 newsm59   bouquet честит празник!

# 243
 tony19 , не се притеснявай за почерпката, ние и кебапчета ядем .... ооо ... вече огладнях .
 Dundurela , благодаря ти и на теб .
 Радвам се, че ви харесва малкото човече .

Да ви споделя нещо под секрет, Мими много обича да стой по гол задник и да си рита с краченцата , направо в чудо съм се    
 видяла,    не мога да е облека - хич срам няма това момиче ...  Laughing

ама , нали не отдавна ви споделих, че свеки ме обвини, че съм " изпуснала " детето вече , така, че няма от какво да се  
 притеснявам  Naughty Naughty Naughty

# 244
УСМИВКЕЕЕ  smile3532 хванаха те!значи това сладурче е твоето момиченце  Wink

ОПС ...    newsm03

# 245
  • София,
tony19 , не се притеснявай за почерпката, ние и кебапчета ядем .... ооо ... вече огладнях .

Да ви споделя нещо под секрет, Мими много обича да стой по гол задник и да си рита с краченцата , направо в чудо съм се    
 видяла,    не мога да е облека - хич срам няма това момиче ...  Laughing

Усмивка и ние сме така и ние не можем да се облечем, като я съблека и забравя, че е гладна и т. н.  Crazy

Тони почерпката е супер, то и без това скоро ще сатне ракийно време, а с теб май сме набори,  след няколко дни и аз ще те настигна във възраста. Hug

# 246
Охо аз малко се позагубих и не мога да сваря да ви прочета.
Честито на мама Тони. Да си ни жива и здрава мила, много щастие и радост, а от здраве да не се отърваваш.
Усмивка адашката е разкошна. Ама ние всички Марии сме хубавици.  Wink
Дундурелче аз мисля, че е опасно мъхестите плодове да са в сурово състояние. На пюре май им няма нищо.
Viki 76 и аз ти благодаря за безценната информация.
Viki i mama имаш ли инфо за Джулката и мама Нели. Как са? Има ли напредък?

# 247
Джулианка е добре,премина през тежки моменти,първо 4 дни и даваха някакво лекарство за подсилване на имунитета,после и сложиха абокат с упойка,после и изтеглиха 250мл. кръв , и утре е големият ден,от 11 до 13 часа ще вливат преработените стволови клетки,отново с упойка.Момичета стискайте палци  Praynig

Снимки на Джули:
http://www.save-darina.org/component/option,com_datsogallery/Ite … nc,detail/id,337/

# 248
милото дете!дано наистина всичко да се оправи-щом утре е големият ден аз, ще се моля за детенце ,всичко да се нареди възможно най-добре.нека бог утре бъде с малката Джули и да я пази

# 249
Ох милата. Утре отивам да запаля свещичка в църквата и да се помоля за малкото мише. Каква е бузана, като мен и  като започне да се усмихва и ще и се затварят очичките от бузките. Ох направо се насълзих. Ангелче сладко.  Hug

# 250
tony19 честит рожден ден! hbday Да си жива и здрава и като се стопли да си спретнем едно пловдивско купонче. Обаче с бебета защото моя няма кой да го гледа.  Ще вземем и снахата и айде на гребната база. cheers cook

# 251
ОООх как си мечтая за тези дъъъъъъъъъъъълги разходки ...   newsm44 newsm81

# 252
Благодаря ви Мамчета  Hug
  ilyova  Как ще поделим снахата newsm62

# 253
  • София
Здравейте мами... ние се премествахме тези и дни и не бях влизала  докато ви изчета Simple Smile
Тони, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие и успехи!

Ще стискам палци за малката Джулианка... дано всичко да минв успешно! Peace

# 254
Добро утро,
днес времето е суууупееееррр слънчевоооо,
хайде на разходки !  1stroller  car003 family

Общи условия

Активация на акаунт