С овесени трици (не ядки) Дюканките свалят килца със десятки - 76 тема

• 70 592
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,ето и моятаследобедна закуска.Който иска да заповяда!Поканени сте всички Hughttp://img220.imageshack.us/img220/5277/dsc00070sf5.jpgЗъбче,добре дошла при нас!Попаднала си на точното мястТърпение и воля е ще успееш! HugБенмари,не прекалявай с яйцата.Аз глдам да ми се пада средно по 1 на 2дни. Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 17:07 от perlata

# 211
  • София
benmary 2 Ще си позволя да ти отговоря Blush
Ако се чувстваш нахранена от това, което си хапнала си ок.Пшеничните трици не хвърляй, можеш да ги ползваш в рецептите на Дюканки.Можеш да си позволиш на ден едно яйце с жълтък, и/или белтъци, за сиренето и кашкавала е май по-добре да ги оставиш засега.
ПерлеМерси Hug и аз се каня на тази Ескуиза!

# 212
Добре дошла Зъбче, много хубаво си направила като си решила да започнеш тази диета, мисля ,че ще постигнеш желаните резултати, пожелавам ти успех  bouquet

Плодове-не!

# 213
  • Бургас
[Можеш да си позволиш на ден едно яйце с жълтък, и/или белтъци,

Само едно яйце ли?Това е нещо ново за мен.Човек се учи,докато е жив.....Добре,че сте тук  да помагате...
Аз досега си хапвах по 2 ,та някой път ако съм си правила палачинка и по 3
Ужас....

# 214
  • София
Това се отнася за полезния холестерол, доколкото разбрах; белтъци може повече да се хапват, пак стават чудесни палачинки! Hug

# 215
Соня, добре дошла отново! Успех този път!   bouquet
Ани, браво!  smile3501 Честито минусче!  Hug
Блондинка, Перличка, благодаря за страхотните закуски!  Hug
Муцка, благодаря за напомнянето за протеините!  Hug
Зъбченце, добре дошла и успех!   bouquet
Бенмари, закуската е много важна - не я пропускай! Освен това, хапвай по нещо и следобед.  Peace С яйцата не бива да се прекалява заради риска от алергии и висок холестерол.  Peace Сиренето и кашкавала ги остави най-рано за края на 2-ра фаза.  Peace

# 216
  • София
Леле, хора,как по 1 яйце/жълтък? Че аз под 3 не ги признавам въобще. Омлет ям с по 4, иначе не се наяждам, като са по панагюрски са 3, ама тогава нали има и мляко. Плюс палачинката 1 яйце...отивам да се скрия в ъгъла.

# 217
Хайде и аз да се разпиша   Peace т.е да се запиша  bouquet
Нова съм между вас, но пък вече съм -4 кг надолу от ударния режим, който направих за 5 дни.
Сега съм 4ти ден смесен и искам да ви попитам - тиквата сред разрешените ли зеленчуци е newsm78
Четох в книгата, но нещо не я видях изброена ....
Благодаря на всички, че ви има!!!!
Вие ( вашите снимки) ме запалихте да си купя книгата и да започна Hug
Само да кажа, че тръгвам от 74 кг, сега съм 70 кг.- целта е 60 Praynig

# 218
Олелеее и аз ям по повече, в омлет 3-4 , варени понякога 2-3 , на палачинка , малее ужас Embarassed

# 219
 Laughing Защо изтръпнахте така за яйцата. Не е фатално, Дюкан ги разрешава неограничено. Просто са голям алерген и трябва да се внимава и освен това, на хора с висок холестерол не се препоръчва повече от 1 жълък на ден, белтъци може неограничено.  Peace

Аз си тръгвам от офиса. Приятна вечер! Ще се "видим" отново по-късно! На всички, с които няма да се "видим" до понеделник, приятен уикенд!  Heart Eyes

# 220
  • София
И аз ям много яйца. В П дните са ми по 3-4, инак гледам по 1-2.  Rolling Eyes

Ям ги варени, във всякакъв друг вид ги ненавиждам и омлет правя само за разнообразяване, когато всичко друго ми дотегне. Whistling

Между другото как се разбира, че си с висок холестерол? Какво изследване се прави или какви са признаците? newsm78

# 221
  • Бургас
за холестерола се взима кръв от пръста мисля  newsm78

# 222
  • София
Ним,с кръвни изследвания.

# 223
Здравейте! Нова съм при вас.Казвам се Рада . От Пловдив съм.Най-напред да честитя ЧРД на Marila,която ме запали по Дюканската диета.[bМонка , да си жива и здрава, много красива,слаба и обичана newsm51 .Не прегрешавай много тази вечер.[/b]От понеделник и аз съм мома Дюканка Laughing/само на 41/Издържах успешно П дни. Надявам се с ваша помощ да успея. Чета ви редовно- възхищавам се на упоритостта ви.Нахъсвайте ме от време на време, трябва да сваля 10 кг. Започнах от 81 , днес в петък - почти 3
Успех на всички и много кг. надолу

# 224
  • Бургас
Laughing Защо изтръпнахте така за яйцата. Не е фатално, Дюкан ги разрешава неограничено. Просто са голям алерген и трябва да се внимава и освен това, на хора с висок холестерол не се препоръчва повече от 1 жълък на ден, белтъци може неограничено.  Peace

Офффф,олекна ми!

Общи условия

Активация на акаунт