ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 859
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Южния парк се застроява съвсем сериозно и след като се изказвате против градина там защо не се опитате да спрете строителството на другите сгради...

Подкрепям Engine!   smile3501 Най-малкото за модулна ДГ може да се помисли. Да не говорим, че понятието Южен парк е малко... Ами има площи, които са буренясали и изобщо не се връзват с понятието парк.  newsm12

# 376
  • София
E, искрено се съмнявам, че някоя от вас ще иска градината да е в буренясалата част или до блатото или т.н.....ловния парк или борисовата глрадина са още по-диви на места...и кво сега....дайте вместо паркове да направят детски градини...та да останем ако може без едно дърво в софия....
Аз самата не съм инициатор по душа...но ако някой се наеме - да бих се включила към подобен протест....както и да е...ако щете искайте и на площад славейков да построят градина...ваша си работа...

# 377
E, искрено се съмнявам, че някоя от вас ще иска градината да е в буренясалата част или до блатото или т.н.....ловния парк или борисовата глрадина са още по-диви на места...и кво сега....дайте вместо паркове да направят детски градини...та да останем ако може без едно дърво в софия....
Аз самата не съм инициатор по душа...но ако някой се наеме - да бих се включила към подобен протест....както и да е...ако щете искайте и на площад славейков да построят градина...ваша си работа...
аз това за южния парк го казах като нагледен пример за положението и все пак намирам за доста необмислено това изказване, излиза че ако никой не организира протест ще оставим да застроят парка, НО НЯМА ДА ПОИСКАМЕ ГРАДИНА ТАМ.

# 378
http://sofia.dir.bg/2008/02/14/news2664626.html 40 модулни градини, първата в казичене  ooooh!
за справка на недостига на места там http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=23&k=31
Прочетох ги и 2-те и ми е смешно и тьжно!Няма да коментирам малоумието на управниците ни,че пак мигриращите хора ще се засегнат.

# 379
хич не ми е смешно даже Tired
между другото днес чух от сигурно място и че к. йорданов ще бъде назнаен на по- хубаво място, след като отнесе вината сега /то пък кой ли се е залъгвал че не е така/

# 380
хич не ми е смешно даже Tired
между другото днес чух от сигурно място и че к. йорданов ще бъде назнаен на по- хубаво място, след като отнесе вината сега /то пък кой ли се е залъгвал че не е така/
Това в Бьлгария си е КЛАСИКА!Ако някой си подаде оставката означава,че отива кьм по-горен пост!

# 381
Майчета,чета ви вече втора седмица,и нищо...Проблемът е ясен-ЛИПСА НА МЕСТА,решението също-СГЛОБЯЕМИ ДГ...Но нещата се размиват във времето,и отново не гледат сериозно на проблема...Ако наистина искате да успеете,съберете се в събота пред МОЛа...Трябва да ги натиснем тези горе!!!

# 382
  • гр.София
 Касандра, ,щях да питам  подозрително кой(коя) си Simple Smile
 Червената шапчица ли си? (погледнах ти публикациите). Мисля,че е важно и за останалите в тази тема.
 В събота ще дойда (слава богу,има на кой да оставя дЯцата).

# 383
Майчета,чета ви вече втора седмица,и нищо...Проблемът е ясен-ЛИПСА НА МЕСТА,решението също-СГЛОБЯЕМИ ДГ...Но нещата се размиват във времето,и отново не гледат сериозно на проблема...Ако наистина искате да успеете,съберете се в събота пред МОЛа...Трябва да ги натиснем тези горе!!!
Абе защо ще си тикам децата в сглобяеми ДГ при положение,че с построяването на моят и сьседните блокове са построени 3 броя ДГ,за да поемат децата на живущите в тези блокове!ХЕМ МИ Е РЕД,ХЕМ МИ СЕ ПОЛАГА!Но в момента не ми се полага!Е сьгласете се,че София не може да поеме децата на цяла Бьлгария!Но пьк София взима даньци от цяла Бьлгария.

# 384
  • София
По-добре в модулна ДГ отколкото сама с бавачка, или аз без работа....

Зад нашия блок в Люлин има една голяма площадка (междублоково пространство с пързалки и катерушки, който никой не ползва, защото са много занемарени), за която треперим непрекъснато че някой ще започне да строи кооперация. Мисля че ще е много по-хубаво да напрявят една градина тук вместо кооперация.

От друга страна като гледам колко е мръсно зад блока и как си изхвърлят боклуците и празните шишета от терасите... Дали това ще спре ако има детска градина?

Освен това на мястото на бившите трафопостове също може да се сложи постройка. Аз съм виждала и детски парти клубове в такива трафопостове... не може ли и за мини-градини да се направят... ?

# 385
  • гр.София
Фъстъчка,трафопостовете са вредни за здравето!

# 386
уговорих среща с адвокатката в петък, 15 февруари в 10ч.
Предлагам ви да се чакаме на ъгъла на Пиротска и Ботев от страната на женския пазар от 9,30 до 9,50ч
Тези, които няма на кого да оставят децата си е по-добре да не идват, после ще им разкажеме подробности от разговора.
Не съм запознала адвокатката с целия проблем. Иска ми се да седнем повече хора и така да изясним какво искаме.

Само да вметна, че не е задължително на първата среща да идват всички.  Тепърва ще се срещаме с адвокатката!

утре колко човека ще идвате с мен?
ще бъда облечена в черно-бял суичър...

# 387
Касандра, ,щях да питам  подозрително кой(коя) си Simple Smile
 Червената шапчица ли си? (погледнах ти публикациите). Мисля,че е важно и за останалите в тази тема.
 В събота ще дойда (слава богу,има на кой да оставя дЯцата).

Ех че бързо ме разкрихте!!! HugПиша от две различни места...Затова е така...Поздрави!!!
Аз между другото в събота както вече писах няма да мога да дойда,защото съм на изпит...Но ще кажа на Кабо Алма,и Клеопатра,а за Борис една приятелка обеща да му се обади...Аз бях за сряда,съжалявам!

# 388
Аз живея в близост до " Дондуков", втория вариан за ОДЗ ми е на "Княз Борис " в близост до НДК / там живее майка ми/ . Не ми е ясно къде биха поставили сглобяеми ДГ? Изобщо в Центъра , нещо не  се сещам за междублокови пространства или въобще зелени площи , и полета няма.
Ако не струпат две , три в НДК, не виждам къде. #Crazy newsm78

# 389
  • София
Може и зад народния театър да направят една...или в градинката на кристал, или градинката на двореца....има места в центъра не се притеснявайте...

Общи условия

Активация на акаунт