10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 795
и моята родна мама е пълна с бисери LaughingТо нейните край нямат.Тя е на 47 години ,ама ги реди едно ,все едно цял живот на село е живяла(или просто прекалено много е общувала с баба ми - т.е. нейната свекърва)
значи ,като се скарат за нещо с татко винаги звъни по телефона и с мъртвешки глас казва "Аз като остарея ще дойда да живея у вас,не ме интересува имате ли място ,нямате ли ,идвам"
 Confused
"Ееех хайде раждай вече ,че да гледам внучето докато съм по-млада ,че после като остарея и ще съм просто луда пенсионерка" newsm78

# 796
П.С. Майтап, майтап ама да ти се оправя бързо детенце  Peace
Мерси!  Sunglasses

Забравих да спомена, че докато беше болна /не, че още не е/, всички я карахме да ходи на лекар, а тя отказваше с думите: "Ох, мен ме оставете, важното е детето да е добре! no"
А как да е добре детето, като разни вируси му се мотаят наоколо...  Rolling Eyes

# 797
  • в моя свят на мир и любов
Аз пък какво да кажа.

С мойта не си говорим и пак продължава да ме ядосва.
И мъжът ми е скаран с нея и не желае да я вижда.

Затова пък тя кара другият си син да ни се обажда и да настоява да вземе едното ни дете, за да го видела. Другото въобще не го споменава, все едно не съществува.

Последният случай е следния: Свекърва ми живее в София и живее при другият си син, за да се грижи за децата му. За последния месец два пъти ходихме у тях на гости, а свекърва ми стоеше затворена в едната стая и не се показа въобще.
И този уикенд решила да си отиде на село, но й се приискало да вземе едното ми дете. И не се обажда да попита като човек, ами другият й син се обажда и казва "Аз ще мина да взема Ели и да я водя на село при майка ми".
Моят мъж много учтиво му обяснява, че Ели е с майка в Сливен /вярно че бяхме там/ и трябва първо да ме попита дали съм съгласна да вземат детето, при което брат му му заявява "Ами тогава ще мина през Сливен да  взема Ели и да я водя на село".
Добре, че точно тогава си бях изключила телефона и не са се свързали с мен, защото нямаше да бъда толкова учтива.

Още повече, че тази сценка се разиграва почти всеки уикенд.
Най-неприятното е, че на мен никой не ми се обажда да ме попита, съгласна ли съм, или не съм съгласна да ми вземат детето. А за другото дете въобще не отварят дума.

Понякога си мисля, че или тези хора не са наред, или аз нещо не съм в час.

# 798
За последния месец два пъти ходихме у тях на гости, а свекърва ми стоеше затворена в едната стая и не се показа въобще.
Shocked
Нямам думи, що за държание?!!!
Само се надявам един ден и ние да не изперкаме така......  Praynig

# 799
  • Варна

Понякога си мисля, че или тези хора не са наред, или аз нещо не съм в час.

Абе и аз ги имах дълго време тези терзания, обаче откакто окончателно си отговорих на въпроса си ми е добре! Да му мислят тези дето не са наред!  Party

# 800
  • Варна/UK
Както съм казвала и преди, аз си нямам свекърва и свекър. Лека им пръст!!!

Сетих се обаче за една случка с майката на свекърва ми, т.е бабата на мъжа ми. Голяма е сладурка, тя е англичанка и си е типичната баба-англичанка. С маникюр, прическа, грим и чашката чай пред нея. Невероятни маниери, аз не мога да ги докарам такива. Когато се запознах с нея, бях малко притеснена. Седнах до нея и тя взе да ме разпитва, какво ли не. И накрая ме пита :"Ти обичаш ли моя внук?" Аз и казах:"ДА" Тя "Ами тогава ела да ми изчистиш плочките в банята" Shocked hahaha Голяма сладурка, ей!

Нейната фамилия е Грийн и всичките и внуци и аз включително, се обръщаме към нея - грени Грийн

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 10:24 от luska

# 801
  • Торонто/София
Да кажа аз за моя свекър.
 Та той си има ключ за нашия апартамент.Получил сигнал , че трябва да ни донесе яйца.Сутрин съм сама в къщи.Моткам се аз след душ по евино облекло в хола.Не щеш ли, чувам завъртане на ключа в ключалката.../няма начин да е мъжът/ С троен скок се добирам до спалнята, като в бързината съм тръшнала вратата.Съответно мъжът ми е привикан на сериозен разговор да му се разясни колко нелюбезно съм го посрещнала и съм тръшкала вратите.
Викам на мъжа ми:"Ми добре бе, скъпи, следващия път ще се облегна на касата на вратата/както съм си гола/ и ще му кажа любезно:"Добре дошъл, татко!"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ей това направо щеше да ме скъса - напомни ми за една случка по времето когато с мъжа ми още бяхме гаджета ..... бяхме у тях и нещата се разгорещяваха и точно тогава (бъдещия свекър) влиза в хола .... след един сконфузен поглед спринтира обратно навън!

# 802
Както съм казвала и преди, аз си нямам свекърва и свекър. Лека им пръст!!!

Сетих се обаче за една случка с майката на свекърва ми, т.е бабата на мъжа ми. Голяма е сладурка, тя е англичанка и си е типичната баба-англичанка. С маникюр, прическа, грим и чашката чай пред нея. Невероятни маниери, аз не мога да ги докарам такива. Когато се запознах с нея, бях малко притеснена. Седнах до нея и тя взе да ме разпитва, какво ли не. И накрая ме пита :"Ти обичаш ли моя внук?" Аз и казах:"ДА" Тя "Ами тогава ела да ми изчистиш плочките в банята" Shocked hahaha Голяма сладурка, ей!
      hahaha Joy hahaha Joy    Амааааааааааа това е било типичният`` английски хумор`` ,миличка.Бабет,че е сладурка даа,ама и шегаджийка беее. Wink   Laughing    Hug

# 803
В един момент просто паднах от коня.Аз ще разкажа за моята бивша кандидат свекърва.

Живяхме у тях около година и половина.На толкова простотии съм се наслушала............
.
1.Къпем се.Спираме водата и милото решава да се избръсне.Аз му викам "ще те изчакам,ти бързо се бръснеш".По едно време се чука на вратата на банята.Влиза свеки с усмивка "Какво правите ма мами,аз чух че водата спря,пък вие не излизате........"

2.Думички подредени от свеки по мой адрес, в мое присъствие:"Добре че те взехме у нас,та да ти купим нови дрехи и да ти оправим зъбите"

3.Часът е един след полунощ.Свеки е на бал на дъщерята на нейна приятелка.Ние със сина и си се забавляваме,нали няма никой вкъщи...Входната врата се отваря,ние гасим и чистак-барсак голи под юргана.Вратата на нашата спалня се отваря,лампата се светва и с блага усмивка свеки пристъпва : "Какво правите ма мами,аз видях,че свети и ида да ви разкажа как прекарах"

Такива и още др.случки имам с тази добра жена.

Сега въпреки че не сме заедно със сина и пак не спира.Има нов човек в живота ми.Скоро имах рожден ден и моята бивша вече свеки ме придърпва:"То не ми е работа,ама аз да попитам-ами той подари ли ти нещо и какво ти подари.Аз на никого няма да казвам,между нас ще си остане"  Joy

Понеже шест години бяхме заедно със сина и,съм свикнала и вече не и се дразня.Преди изпушвах,но сега ми е забавно.Тя не е лоша жена,само е природно проста.

# 804
 ooooh! Ба си природно простата! Тя кат мойта, ама аз не можах да я преглътна, сигурно щото съм още със сина и Joy

# 805
Добре, де... мислите ли, че мъжете ви особено се различават от рдителите си? Стана ми чудно докато четях темата. Не може от такива прости родители да се възпитат кой знае  колко  по-различни деца от самите тях. Среда, възпитание...
Такива са и нашите деца, нали? Наше отражение.

# 806
Добре, де... мислите ли, че мъжете ви особено се различават от рдителите си? Стана ми чудно докато четях темата. Не може от такива прости родители да се възпитат кой знае  колко  по-различни деца от самите тях. Среда, възпитание...
Не е правило monda! Аз съм толкова различна от майка си, че от 100 километра си личи, че не съм нейна дъщеря, нищо че тя ми се води майка, но пък ме отгледа баба ми. За мъжа ми, по стечение на обстоятелствата важи същото. За нормалните хора - не знам. Ние сме по-особени в това отношение.

# 807

точно това си мисля и аз през цялото време!
Ето, Балу твърди, че са изключение. Вярвам, че всички тук в темата така ще кажат. Е, не вярвам, че има толкова изключения, честно!!

# 808
Аз със свеки нямам проблеми за сега, но понеже съм писала в темата, да кажа за приликите. Моя мъж го е гледала баба му, първите 7 години и после всяка ваканция, прилича на нея, една прекрасна жена, лека и пръст  Peace
Мен ме е гледала майка ми най-много, но не приличам на нея, приличам на баща си. Децата определено приличат на родителите си, но когато растът и виждат неща, които не им харесват, се променят. Поне тези които имат достатъчно ъкъл да преценят кое е лошо и кое добро в държанието на най-близките им хора.

# 809
не се стрпях просто...- не можах да си го спестя:
а ето и случката- с моя приятел спим в нас по принцип, но от няколко дни решихме да спим в тях за разнообразие, при което миналата сутрин аз станах рано да изляза, а приятелят ми остана още да спи и когато е станал не е оправил леглото, поради което онази дъртата (баба му) ходила в тях и видяла леглото рушнато и казала: "Ах, Герито как е могла да го остави така.. И ти допускаш това, а? тц тц .. лоша работа.." и аз като научих така ми кипна от тая дъртофелка устата, че сякащ света свършва ако днес леглото не е оправено...., така според нея аз не съм добра домакиня.. а моя дори и не ме е оправдал че всъщност нямало е как да го оправя щото той остана да спи....   #Cussing out бясна съм...

тия дъртите тотално изперкват вече... без никакви колебания.... иде ми да ги гръмна някой път..  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт