АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 724
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Значи видим ли дядо с количка и нападаме  Laughing Добре, че на Амалия името е уникално и няма да стане грешка  Hug

# 181
  • Стара Загора
Здравейте момичета!!!
Ние бяхме 10 дни на гости на бабите, че нашия тати беше в странство, но вече се завърнахме. Да отчета меркита на моя син - на 10 мес - 77см и 10.250 кг. Вижда ми се доста едричък, особенно в сравнение с каката, но като си изяжда всичко детето какво да го правя.
Започнах да се опитвам да го отучвам от циците на мама, да видим колко време ще ми е необходимо.
За работата - ами и аз ще се връщам към май месец живот и здраве. Проблема е по-скоро леко финансов, че имаме заем. Иначе бих отложила връщането още с половин година.
Ами това е сега от нас!!
На аммите от София - приятна срещичка Grinning

# 182
Наистина ли ти е татко или нещо не схванах като хората? Да не е татко на Амалия? Много младичък за дядо ми се вижда.  newsm09

Joy Татко е той, ама на едно старозагорско бебе  Wink

# 183
  • София
Добро утро и от нас!

Днес май не се очертава да е слънчев ден - срещата остава ли?

# 184
Наистина ли ти е татко или нещо не схванах като хората? Да не е татко на Амалия? Много младичък за дядо ми се вижда.  newsm09

Joy Татко е той, ама на едно старозагорско бебе  Wink
Какво имаш предвид?  newsm78  Joy Имам сестра или брат в Стара Загора, а не знам?  Joy

# 185
  • София
Ми аз прегледах 2-3 прогнози за времето. Дават, че ще има някакво заоблачаване следобяд, но евентуално чак през нощта ще превали в някои области в България. Ние ще сме там със сигурност, ако не ни мине черна котка път  Wink

# 186
Какво имаш предвид?  newsm78  Joy Имам сестра или брат в Стара Загора, а не знам?  Joy

Ох, че ме обърка  Laughing Като че лии братче си имаш  Joy, което се роди един месец след Филип.

# 187

Ох, че ме обърка  Laughing Като че лии братче си имаш  Joy, което се роди един месец след Филип.
Хей, я внесете яснота по въпроса,че се заинтригувах  Grinning
Май ще ви гледаме скоро в "Имаш поща"  Joy Joy

# 188
аз не знам Тинита за какво говори! ама хич и идея си нямам! а сигурно и татко не знае. Той се казва Любомир и понеже много помага, му казваме СуперЛюбо

сега нека Тинита обясни какво братче имам аз в Стара Загора newsm78 Joy hahaha baby_neutral

# 189
аз не знам Тинита за какво говори! ама хич и идея си нямам! а сигурно и татко не знае. Той се казва Любомир и понеже много помага, му казваме СуперЛюбо

сега нека Тинита обясни какво братче имам аз в Стара Загора newsm78 Joy hahaha baby_neutral
Ахаааа,сега ми стана ясно  Simple Smile Ей така стават недоразуменията hahaha

# 190

Голяма интрига се заформя тука... Joy

# 191
И аз да влезна след толкова време, а то среща се заформила........гледам, че има време да се пробвам....
Ха до скоро в такъв случай и със здраве Simple Smile

# 192

hahaha Ама че весело стана. Аз пък говоря за човека, който играе СуперЛюбо в рекламата. А то не пречи да се срещнем в Имаш поща  Joy

# 193
Здравейте от нас  Simple Smile
Откакто се стопли времето за първи път малката си спи на обед в креватчето.Иначе все в количката по улиците.Обаче навън спи много за кратко-за половин час,45 минути максимум.А в къщи отнася по два,два и половина часа.И с яденето е така - на вън не иска да яде,все се оглежда,върти главата,със зор я храня, а и как се цапа  ooooh!
 Пробвах я да ходи сама като я държа за ръка,обаче я е страх.Вкопчва се в мен и започва да плаче.Не знам защо е този страх,не е падала,освен от леглото,де  Mr. Green
Сиси, аз пък бих приела предложението за работа.Даже сега много ме е яд,защото се надявах от първи март да съм на работа,но пак има проблем с програмата "В подкрепа на майчинството" и ще се наложи да изчакам още една-две седмици. Много си обичам детето,но усещам как се деквалифицирам.Само с четене не става,трябва и практика.А и финансовият фактор не е за изключване.Иначе сега ми е много хубаво като е топло и по цял ден сме навън,няма и помен от депресията,която ме беше обзела  Grinning
  Щях да питам нещо,но забравих какво  Embarassed  Нищо,като се сетя.  Simple Smile

# 194
  • Beyond the Frontiers
Някой питаше за обувки - преслушах кварталните магазини и естествен не харесах нищо - или много твърди или много изкуствени, та прескочих днес до аутлета на Найк на бул. България, имаха да кажем около15-20 детски -бебешки модела. Нашият номер 21 само 3 ,аз харесах два -в бяло, плътни и по-скоро за есен - зима /30 лв./ и сивкави от тази тяхната мрежеста материя за топла пролет и лято /50 лв. /-от тях купих. Иначе имаше едни разкошни маратонки в тъмно червено /според мен стават и за момче/, но само по-малки номера.

За сандалки съм харесала това http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/infants/4/infants/4/76441/54480/detail.doно още го няма /поне в магазина на Графа -проверих в петък/, и като им гледам цените ще е поне 80 лв., но пък са страхотно качество.

Общи условия

Активация на акаунт