Недоносени деца - 8

• 20 117
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
dundurel4e  много съжалявам ,че и вие сте болни -бързо оздравявайте !паликарова и на вас бързо оздравяване   bouquetмного целувки   на Ади и Вероничка   love001      maryhen-добре дошла и  от мен! Hug    да попитам и за Вики на вики и мама  -тя как е здравичка ли е вече нещо май бе настинала newsm78

# 91
Здравейте Hug
Благодаря ви за пподкрепата!
Не постъпихме в болница,защото няма свободни места.
Шефката на педиатрията ми е "почти приятел",
сина ми,беше един от първите пациенти на частната болница "ХИГИЯ".
Та ни сложи абокат и ще ходим да и се слагат инжекциите,гадно е,но е по-малкото зло.
Оказа се че пневмонията е поне 10 дневна.Нямало едностранен бронхоспазъм,както каза алерголожката.А това значи ,че от миналата сряда сме с пневмония.Иде ми да я удуша #Cussing outДундурела,много пъти съм писала за кошмарната хрема на Ади.И тя се дави от нея,и се разболява.и сега от нея тръгна всичко.Търси добри специалисти,вие поне сте в София.
миналата година лекуваха Ади за астма,един месец ,без изобщо да спре кашлицата.когато се справихме със сополите изчезна и кашлянето.Бронхиолита е спазъм на бронхите,наистина не се лекува в болница,но следи внимателно ,да не стане усложнение.пиете ли салбутамол?

# 92
  да попитам и за Вики на вики и мама  -тя как е здравичка ли е вече нещо май бе настинала newsm78
Ами добре е,тия сополи са направо ужасни Twisted Evil
Онзи ден се и разкашля,но аз я изчаках да се опита сама да ги отхрачи и стана,минахме дори без сироп за кашлица PeaceСамо дето трябваше да и спра гимнастиките и плуването в тази седмица,което не е полезно Wink

паликарова , замисляла ли си се за иглотерапия, бях свидетел как едно детенце спря с белодробните проблеми след иглотерапия Peace

# 93
Здравейте и от нас! Завърнахме се от София без резултат. В тази връзка, някой ако знае добър хематолог да свирка. Източиха на детето две колби кръв, сега и ние с мъжо сме наред. Писна ми с тия анемии, б-таласемии и куп глупости ... И другата седмица пак. Добре че, поне свеки се сети, че имала вродена анемия, та пак от някъде нещо да се хванем. Айде спирам да се оплаквам, защото се свърши страницата.
Целувки и бебоците да оздравяват.

# 94
Брее много болни дечица. Милите бързо да се оправят всички.  Praynig Praynig Praynig
Ние за сега сме добре. Нямаме сополи, но ново двайсе - не ще и да чуе за зеленчуково пюре. Какво и стана на тая мойта Преслава направо спря да яде. Сутрин пием по 120 мл, на обед не ще да вкуси от пюрето и и давам пак мляко 180мл, следобяд половин порция каша и вечер млякото пак с клизма. Ужас. Това да не е от промяната на времето. Ще кажеш, че ще се пуска с къси поли и иска да сваля килца.  Mr. Green

# 95
Да, айде всички да се оправят и да посрещнат баба Марта здравички  Mr. Green

# 96
  • София,
Мама жаба и ние сме така, даже и млякото не ще да го пие. Днес направо ми скъси живота нищо не е яла. С триста зора успях да и натикам в устата 60 мл. каша. А тя изобщо не и личи да е болна, весела е играе, цика,   вика,  само дето не ще да яде.
Паликарова и нас не ни взеха в болниците, защото нямало места, но нямаме бронхиолит, засега нищо. Само гъстият секрет в носа и гърлото от който направо всичко и ври, но засега не е надолу. Аз днес и купих и едни антибиотични капки и като, че ли с тях сега е по добре. Ще изчакам и утре да видя как ще е, само дано да започне да яде, че незнам. Вместо да наддава вече е сраднала с 200гр. Embarassed

# 97
  • София
Дундурелка, дано да се оправи бьрзо Вероничка  Hug А правиха ли и снимка, защото явно докторката е чула спазми за да има съмнение за бронхиолит, а както каза нашата пневмонията звучала по сьщия начин. Дано да не е сериозно и бьрзо да оздравее  Praynig За хремата на нас много ни помогнаха инхалациите. Малко е скьпичко - инхалатора струва 130 лв, но ако имате вьзможност, може да помислиш. Ще ти вьрши работа при всяка хрема, вместа да слагаш капките в носа.

# 98
Дундурелка, дано да се оправи бьрзо Вероничка  Hug А правиха ли и снимка, защото явно докторката е чула спазми за да има съмнение за бронхиолит, а както каза нашата пневмонията звучала по сьщия начин. Дано да не е сериозно и бьрзо да оздравее  Praynig За хремата на нас много ни помогнаха инхалациите. Малко е скьпичко - инхалатора струва 130 лв, но ако имате вьзможност, може да помислиш. Ще ти вьрши работа при всяка хрема, вместа да слагаш капките в носа.
боже,Дундурела искай снимка мила.Нашата пневмония 4-ма лекари не я чуха на слушалка.какъв инхалатор за хрема,дай по-подробна информация.аз си ги давам тези пари при всяко сополявене на АДИ. ooooh!

# 99
Здравейте и от нас! Завърнахме се от София без резултат. В тази връзка, някой ако знае добър хематолог да свирка.
Свиркам Hug
Щ е ти дам координати/на ЛС-ама довечера/ на хематолог в Педиатрията /София/:peace:

# 100
hellche    и на мен ми се искаше да взема инхалатор та педи ме отказа,според нея децата бързо свиквали с инхалациите и това не било добре- Rolling Eyesкакво мислиш ти?иначе по-поръчка щеха да ми го донесат само за 100 лева newsm78чудя се дали да го поръчам.      целувки на всички болни дечица и бързо оздравяване Hug Hug

# 101
  • София
Ами не знам какво значи, че свиквали... хм... На мен ми каза, че вбъдеще мога да си го ползвам инхалатора при хрема, вместо да слагам физиологичниа разтвор в носа. Аз като почнах да им правя, на следващия ден им потекоха нослетата (преди това бяха запушени и не можеха да спят хубаво), а на по-следващия почти нямахме сополки вече, само вечер имат сьвсем малко засъхнали.
Ние се събудихме и сме гладни, после ще пиша повече инфо  Hug

# 102
  • София,
Паликарова как е Ади започна ли да се подобрява. А тя вдигаше ли температура първите дни, освен че кашляше, мен лекарите ме увериха че при нас няма пневмония, нито бронхит, но аз се притеснявам, незнам дали да ходя утре някъде да и направят снимка, иначе кръвната картина е добра, весела е, няма температура, но не иска да се храни.

# 103
Ади,първата седмица нямаше температура,даже и не кашляше.Тя и сега не кашля.
Още на първата венозна инжекция(днес на обяд),температурата спря.Значително по-добре е,като се има напредвид ,че от 10 дни е болна.
Мисля ,че кръвната картина щом е добра,всичко при вас е ОК Peace
Може да си кашляте от сополките

# 104
Паликарова дано Ади да се оправи по-бързо. Нали ще ни идвате на гости. Laughing Чакаме Ви.

Общи условия

Активация на акаунт