Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 387
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
момичета , имам течение със силен сърбеж. Док ми предписа Гиназол , някой използвал ли го е ??

# 211
  • Варна
Момичета, здравейте и от мен. Извинявайте, че отдавна не съм писала, но цяла седмица обикалям по доктори. Започвам с отчета. Бях на поредната консултация - всичко си ни е наред и в норма. Пуснахме и поредните изследвания - най-сетне и там всичко е перфектно. Simple Smile За съжаление обаче окончателно се установи, че отново ще раждам СЕКЦИО - и този път няма да ми се размине. Sad От една страна се успокоих, защото тотално се бях изнервила от тази неизвестна, все пак имах малка надежда за нормално раждане, но уви. Така, че стискайте палци всичко да мине пак така добре, както и първия път. Praynig Горе долу това е накратко от нас. Сега се връщам да ви изчета, че много сте изписали....

# 212
BPD-85,5mm.....34w4d
AC-308,4mm.....34w5d
FL-66,7mm.....34w2d
EFW(Hadlock2).......2505g

Колкото до това направление за секцио аз разбрах,че ще ми го пише на 10-ти,но аз няма да дам!!!

Ясмина така като гледаш тези мерки.......как ти се виждат!!!Оффф.....много се притесних вече Sad

Мерките на бебчо са си супер! И си отговарят точно на седмиците, не виждам защо трябва да се притесняваш.

Леле, сега си погледнах мерките на моето бебче, измерени от Балев на 20.02 (т.е. в 31 г.с.+4д)
BPD - 83.4mm
FL - 65.3mm
AC-278mm

Я виж мойта каква глава и краче е отпрала, а пък терминът ми е определен за 19-ти  Shocked  Но на мен никой нищо не ми е споменавал за секцио.

моите размери бяха същите преди 2 седмици . Все пак тогава съм била в 30 г.с. Док каза ,че е нормално , само с една седмица напред вървим, но никакви притеснения от сорта голяма глава или голямо краче и т.н. . Сиси , не се притеснявай.

# 213
момичета , имам течение със силен сърбеж. Док ми предписа Гиназол , някой използвал ли го е ??
Да аз не се притеснявай , подходящ е за бременни  Peace
Само си слагай превръзки с него един два дни ,иначе всичко ми спря на следващия ден още

# 214
Здравейте,момичета!
Аз имам един май малко тъп въпрос, но някой може ли да ми каже какво точно представляват подложките за кърмене и от къде се купуват?
Предварително благодаря на тези,които решат да ми отговорят  :  love001

Ели, няма тъпи въпроси  Hug

Купуват се от аптеката и представляват кръгли тампончета, подобни на тези за махане на грим, но малко по-големи. Има от различни материи, някои са перящи се. Предполагам и в специализираните бебешки магазини ги има.

# 215
момичета купували ли сте си книги за първите дни на бебо? Мисля че на др. Спок имаше, аз се чудя дали да не си купя една, ама незнам коя?
За стриите някои беше казал че на пипане са релефни а моите не са, съвсем ми е гладка кожата, и сега сутрин и вечер ги мажа с мамма дона на чико.
Аз чак в петък съм на преглед и малко се шашкам защото мисля че усетих миналата седмица бебка да се обръща, дано не  е така де Simple Smile
A за подуването , тъй като вчера бях цял ден на работа, снощи като си видях краката направо щях да припадна  #Shocked бяха огромни,  и от двете страни на глезена имаше оттоци. Сутринта нямаше, но до обяд станаха пак същите. Мисля че е защото цял ден стоя на един стол седнала и няма къде да си вдигна краката.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 18:23 от Aquariel

# 216
Да аз не се притеснявай , подходящ е за бременни  Peace
Само си слагай превръзки с него един два дни ,иначе всичко ми спря на следващия ден още

много ти благодаря   bouquet

# 217
  • Добрич
Barbie^girl  и аз съм с подобни проблеми и се лекувам с едно немско кремче долорпрокт-то веднага ми обезболява и не ме сърби,но си иска мазане 2-3 пъти на ден и после нещата отзвучават...и така до следващия запек и последствията от него Laughing

# 218
BPD-85,5mm.....34w4d
AC-308,4mm.....34w5d
FL-66,7mm.....34w2d
EFW(Hadlock2).......2505g

Колкото до това направление за секцио аз разбрах,че ще ми го пише на 10-ти,но аз няма да дам!!!

Ясмина така като гледаш тези мерки.......как ти се виждат!!!Оффф.....много се притесних вече Sad

Мерките на бебчо са си супер! И си отговарят точно на седмиците, не виждам защо трябва да се притесняваш.

Леле, сега си погледнах мерките на моето бебче, измерени от Балев на 20.02 (т.е. в 31 г.с.+4д)
BPD - 83.4mm
FL - 65.3mm
AC-278mm

Я виж мойта каква глава и краче е отпрала, а пък терминът ми е определен за 19-ти  Shocked  Но на мен никой нищо не ми е споменавал за секцио.

Тук може да си следите размерите на бебенцата, според седмиците:
http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/#Results

И нашата девойка още в 31  +  някакви дни беше, бедрото й беше 65,8 мм и док възкликна "Я девойката е дългокрака" Mr. Green Не, че изобщо няма на кой да прилича 4470

# 219
Момичета според мен е многооооо относителна тая работа с размерите ..........
зависи от много неща ,не може да правим сравнения и да гледаме таблици ,то ако беше така всичките щяхме да раждаме на един и същи ден и абсолютно еднакви бебета  Mr. Green
Можем приблизително да се ориентираме ,но това не значи че всички бебета в тая седмица са с тоя размер .

# 220
  • Варна
за подложките за кърмене както и hrisi-pisi е писала, има такива за еднократна употреба и перящи. По-добре са еднократните, защото другите от прането загрубяват. Аз съм ползвала такива между кърменията. По време на самото кърмене обаче си слагах едни пластмасови, нещо подобно на http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=238. При мен щом почнех да кърмя от едната гърда, от другата започваше да тече на струя и беше абсурдно да се справя само с обикновените подложки.

cenitelkata асболютно си права за размерите. Малко да мръдне ръката на лекаря и ето ти я разлика от 10-тина дни. Освен това за всяка седмица има +/- в размерите, които варират в доста широк диапазон. По-важното според мен е да се проследи промяната в тези размери.

# 221
В линка, който ви дадох има осреднени размери, както и границите в които е нормално да варират.

# 222
за подложките за кърмене както и hrisi-pisi е писала, има такива за еднократна употреба и перящи. По-добре са еднократните, защото другите от прането загрубяват. Аз съм ползвала такива между кърменията. По време на самото кърмене обаче си слагах едни пластмасови, нещо подобно на http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=238. При мен щом почнех да кърмя от едната гърда, от другата започваше да тече на струя и беше абсурдно да се справя само с обикновените подложки.

cenitelkata асболютно си права за размерите. Малко да мръдне ръката на лекаря и ето ти я разлика от 10-тина дни. Освен това за всяка седмица има +/- в размерите, които варират в доста широк диапазон. По-важното според мен е да се проследи промяната в тези размери.
Напомни ми за моето кърмене  Joy на мен не подложка ,не колектор (това пластмасовото ) абе нищо не ми помагаше и накрая се научих с една кофичка от кисело мляко под гърдата  hahaha пълнех я до половината (ако ми обясните как да сложа снимка под поста ще ви пусна една да видите какъв съм образ с кофичката от кисело мляко )
ето линк към снимката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165920&photo=23

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 19:19 от cenitelkata

# 223
В линка, който ви дадох има осреднени размери, както и границите в които е нормално да варират.

Вера аз не се заяждам  Hug далеч съм от тая мисъл  Naughty просто всички бебовци са различни това ми беше мисълта

# 224
Мерси Кали Simple Smile притеснява ме големината му  #Shocked #Shocked #Shocked иначе го правя това със смрадликата и ме облекчава за известно време и после пак адски болки Sad колко време беше така ти ?  много ме е страх да не влияе на бебо нещо   newsm45
Лара1 мерси и на тебе Simple Smile той моя доки изобщо не ме е преглеждал и затова утре съм при един хирург в МВР болница да видим, че каквато съм паника...
Моят беше колкото череша  Shocked
Няма как да влияе хемороида на бебето. ама е мнооооооого неприятно  Close Close Close
Най-добре да ти дадат мазило. На мен ми се получи след раждането, при все че изобщо не съм имала запек. Но може би от много седене на стол ми се получи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт