Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
По време на епизиотомия обикновено не се прилага локална анестезия по време на разреза, тъй като мястото е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и отстраняването на плацентата обаче се прилага локална анестезия за зашиване. Мнението за употребата на местна упойка при епизиотомия е, че обикновено не се прилага по време на разреза, тъй като мястото вече е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и излизането на плацентата обаче се прилага местна упойка за шиене.
-
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
-
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
-
Какви са стъпките в процеса на раждане в болницата?
-
Какво представлява недоносено бебе при раждане?
.
През деня сутрин по- рядко ходя до 00, но следобяд имам чувството че докато изляза от тоалетната и пак ми се пикае.Отоците и на мен от няколко дни ми се набиват на очи,ама сигурно и при мен защото съм седнала по цял ден ми отичат,опитах се да спя снощи с възглавница под краката,ама то с това въртене да не си мислите че е била там
За сърбежите четох в мойта книга ,че особено в края на осмия и деветият месец е един от подаръците на бременноста.За нервите- уффф абсолютно всичко ме дразни,да не говорим ,че това ми е последна седмица на работа ,а едвам издържам
всички и всичко ме дразни,егати депресията,и при мисълта за слънцето и за разходките който пропускам издивявам.искам и аз да седна като бял човек и да запаля една цигара и да ударя едно и така ако може и всичките кила дето ми тежат да ги няма. Май много искам и аз.

, но наистина е хубаво ако можеш да опиташ нормално, не знам така си мисля

,дано само дребосъчето да устиска до 26-ти април да си стои вътре в корема ми!