Хайде на постите!

• 70 696
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Аз правя една средиземноморска погача, предните пости ви я предложих - мисля пред уикенда да я правя, както и картофени гнезда на фурна, пълнени със зеленчуци и тофу.

А за довечера за по-мързеливите като мен зимна салата от кореноплодни.

# 541
Днес правих пастет с боб и сушени домати. Много добре се получи. ето и рецептата http://kulinarno.wordpress.com/category/%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%be/

Страхотен блог със страхотни рецепти. Харесах си и един хляб с магданоз, лук и риган, много хубав за постите. 

наистина страхотни рецепти! особенно CORNY-то ....

картофени гнезда на фурна, пълнени със зеленчуци и тофу.

как се правят?

# 542
картофени гнезда на фурна, пълнени със зеленчуци и тофу.

И аз се интересувам как се правят.

Ние днес ще сме на гъбена каша и салата зеле с моркови.

Страхотен блог със страхотни рецепти. Харесах си и един хляб с магданоз, лук и риган, много хубав за постите. 

Този хляб дали ще стане в машина за хляб  newsm78

# 543
Супер лесно и се освобождаваш от останали малко като количество продукти в хладилника. Големи картофи разделяш на две, издълбаваш, намазваш леко с олио и пълниш със смес от каквото ти падне -домати, гъби, грах, царевица, печени чушки, маслини, боб, патладжан , морков и прочие плюс настъргано тофу. Слагаш към сместа подправки по твой вкус, малко счукан чесън или кромид (което предпочиташ) и слагаш в намаслена тавичка и печеш. После напръскваш леко готовите гнезда с лимонов сок и нарязваш по малко пресен магданоз или копър. Сместа от целенчуци някои хора е смилат предварително - аз предпочитам нарязани на ситничко за да се усещат различните продукти.

# 544
  • София

Този хляб дали ще стане в машина за хляб  newsm78

Ами не знам  Rolling Eyes Аз нямам такава машина и меся на ръка. Дококото разгледах блога, авторката също меси на ръка, не полсва машина. Но може да пробваш и после сподели. За утре вечер съм го замислила този хляб  smile3508

# 545
  • София
Вчера правих постни коледни сладки и боб плакия, а днес - пълнени чушки и гъби с ориз Simple Smile

# 546
Братовчедка ми ме почерпи с пълнени чушки с праз и стафиди. Много ми харесаха.

# 547
Големи картофи разделяш на две, издълбаваш, намазваш леко с олио и пълниш със смес
А картофите сурови ли са и вътрешността какво я правиш.
За хляба, когато се наканя да го направя ще споделя  Peace
brazilka може ли да споделиш как правиш боб плакия.
Аз за днес съм замислила боб със кисело зеле. Вчера си купих нахут и събота или неделя ще опитам прословутите фалафели  Hug
Лек и слънчев ден на всички.

# 548
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Днес съм на плодове, зеленчуци на пара и мноого зелен чай.  Flutter

# 549
.......и мноого зелен чай.  Flutter

Иля, зеленият чай, на пакетчета ли го купуваш, или ансипен.
В нашето магазинче има 100 вида зелен чай, как да разбера от кой да взема?  newsm78

# 550
joya, вероятно е с различни аромати и все зелен чай. На Pickwick опаковки по няколко пакетчета от всеки вид- мента, жасмин, лимон и  още един вид, който забравих Embarassed

# 551
  • София
.......и мноого зелен чай.  Flutter

Иля, зеленият чай, на пакетчета ли го купуваш, или ансипен.
В нашето магазинче има 100 вида зелен чай, как да разбера от кой да взема?  newsm78

joya, купувам си един страхооотен чай на пакетчета- Te Verde Darjeeling с гарантирано за био качество от .

Чая е като този на картинката, само че в Бг се предлага на пакетчета.

# 552
Да ви кажа честно снощи се почувствах много слаба и много зле.Явно това,че не хапвам нормално ми се отразява.Нещо с кртвното ми се случи,но понеже нямам апарат не разбрах какво.Вдгнах ли,спадна ли ми,болеше ме цялата глава и ми беше лошо,това в 1 посред нощ.Всеки ден тренирам и явно нямам силички,защото храната не е качесвена.Ще устискам аз,ама само да се олача.Купихме едни гъби снощи от Била като печурки,но едни такиа големи и разперени.Изпекохме ги на фурна с маргарин и червен пипер и хапнахме с хляб.

# 553
Вчера правих постни коледни сладки...

Ех, че красота! Би ли ми дала рецептата. Аз бях правила за миналата коледа, но не мога да намеря рецептата.

# 554
Да ви кажа честно снощи се почувствах много слаба и много зле.Явно това,че не хапвам нормално ми се отразява.Нещо с кртвното ми се случи,но понеже нямам апарат не разбрах какво.Вдгнах ли,спадна ли ми,болеше ме цялата глава и ми беше лошо,това в 1 посред нощ.Всеки ден тренирам и явно нямам силички,защото храната не е качесвена.Ще устискам аз,ама само да се олача.Купихме едни гъби снощи от Била като печурки,но едни такиа големи и разперени.Изпекохме ги на фурна с маргарин и червен пипер и хапнахме с хляб.
Аз също тренирам 4 пъти в седмицата, но се чувствам по-добре така като ми е ограничена храната  Simple Smile Хапвай повече ядки, а също и пиенето на много течности се препоръчва при ниско кръвно,ако е такова.

Общи условия

Активация на акаунт