Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 378
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ей, ама наистина голямо оживление тук. Я да не остана и аз по-назад преди да поемем по разходки....
dennis - браво за бибката!  bouquet При нас тя въобще не е толкова задължителна, Йоана заспива и без нея, но с нея е по-бързо и аз за сега я държа за мое улеснение.  Embarassed
irinii - ами стараем се наистина, и заради нас и заради Йоанка. Ти сама знаеш - простор му трябва на човек.... и красота. А в природата я има в изобилие.... В интерес на истината, идеята е това да бъде и новата ми работа.... fingerscrossed - за мен,  fingerscrossed - за теб!
mama_meggie - леле, колко сладкоооо. Много се надявам да оцелеят! Praynig Док какво казва - здравички ли са?
Щастливке - вие сте цяла театрална трупа у вас. Как няма Ичи гордо и уверено да се представи пред публиката....
Mariela Gazela - тенк ю за хубавия Вапцаров стих.  bouquet Пирин.....не може да се опише, трябва да се изживее....Чакам и аз разкази за срещи в планината! Муза - не ти е нужна! Беше ми приятно да се запозная виртуално с цялото ви семейство! Wink
Ави - страшно ми хареса снимката с цветята......и тъй като имах малко творческо време се опитах да я пренеса в наши дни Mr. Green http://img91.imageshack.us/img91/9501/123eu1.jpg, не много сполучливо....
Айде - весел ден от нас!  bouquet

# 151

Привет, май4ета!  Hug
mama_meggie, стискам палци за кон4етата. Много хубава новина за близна4ета, надявам се и двете да оживеят и да са здрави...
За бибата - ние се приспиваме с нея и Филип си я търси преди да легнем. Знае къде стой, со4и ми 6кафа и вика Нани-на. Онзи ден я загубихме - бяла силиконова биба, и той плака доста дълго , като не приема6е резервната , тя е тъмно синя  ... Crazy Плака ,плака и накрая заспа с новата, но се затрудних, как си я познава и си я търси то4но бялата...  Crazy И аз като Ави няма да бързам, 4е скоро и бебето 6те си има биби  Grinning
За гърнето -  Филип отказва да седне и се дърпа и извива на дъга. Забелязах оба4е, 4е като му сваля пампата пи6ка прав и на няколко пъти му предлагам и се изпи6ква прав в гърнето...  Но това е по слу4айност, не постоянно..
Аз май се поразболявам, и лягам да по4ивам и да пия 4ай4ета. Надявам се да не е сериозно, 4е не му е сега времето за болести,  Confused то кога ли е , де...???

# 152
Ирини, дано всичко се е развило по план! За Румъния – ако преди са били по-назад, то сега са като нас, даже и по-напред. Букурещ е на по-малко от 60 км. от Русе и по пътя минахме само през няколко селца. Архитектурата им е различна и ми беше интересно – къщите са ниски и дълги с разни орнаменти и кулички. Някои ми напомняха за японските – от покрива излиза нов и така нагоре, но изглеждат по-различно. Видях много красиви църкви – нали не са били като нас 500 г. под робство. Пътищата – там където бяха нови, бяха направени много добре, с мигащи лампички, където се стеснява пътя и т.н. Е, имаше и стари пътища с дупки. В Букурещ бяхме през повечето време на едно строително изложение и се разхождахме предимно в района му. Но, докато стигнем там... големи задръствания. С нас имаше едно момче от София и каза, че такова чудо не е виждал. Видях много хубави сгради – музеи, Двореца на Чаушеску и на министрите му. Разходих се в един търговски център. Повечето румънци бяха облечени много добре. Разбрах, че ако един румънец взема например 500 евро, то 300 дава за дрехи (не знам дали е вярно). Като ги гледаш – на вид същите като нас. Коментирахме, че все сме ги мислили за много зле и за цигани, но явно не са или и ние сме същите цигани като тях.  Laughing Тук има снимки, но за да не се отегчите пропускайте тези от изложението.
Е, много ми е готино да гледам старите снимки. Аз ако отскоча до майка ми ще взема някоя друга, но може би няма да е скоро.
За килограмите – аз сега съм както когато бях най-бременна  (+14). Като се качих на кантар преди няколко седмици и щях да припадна. И съм много депресирана от факта, никакви дрехи не ми стоят добре. А по магазините от тези, които харесам, няма такъв голям номер. Трябва да минавам на бабешките модели.
Мариела, и Никол не говори, и също имаме проблем със смукането, обаче на палеца (но и бибка не отказва). Така, че не сте сами. Ако скоро не се откаже, има едно лекарство - "DAUM EXOL", което се маже на пръстите и за 3 дни се отучва. Но за сега ми е жал да я мъча с него.
Книжките, не чета, а й рзказвам какво виждам на картинките. Измислям го така, че да е по-простичко и да ме разбере. Гледам винаги да е едно и също, за да го запомни. От около месец насам й разказвам като легнем вечер и се гушнем някоя история от книжките. От начало се усмихва и виждам, че ме разбира и си представя самата картинка и до 5-10 минути се е унесла и заспива. Преди заспиваше много по-бавно.
mama_meggie, дано кончетата пораснат здрави и красиви. Искаме снимки!
Хе, Фибичка, браво за снимката на Ави!
Спирам.

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 11:52 от tonitta

# 153
tonitta, разгледах снимките до една с невероятен интерес и не се стърпях да изкоментирам. Mr. Green Аз също останах много приятно изненадана от Румъния. Shocked Че тя си има абсолютно европейски облик. Видя ми се много чистичко и някак подреденко. Румънците никак нямат вид на "цигани", а какви мацки мярнах по снимките... Mr. Green И много модерни. Аз лично много се зарадвах.
За килограмките - мъничко съм свалила, но е мъничко. Ще ми се поне още 5-6 килца надолу да показва кантара, но уви. И аз се депресирам, идва лято все пак. И най-гадното е, че корем си имам даже. Confused
За книжките - Веси много обича да ги разглежда сама, сочи животинките с пръстче, но когато започна да и чета, много бързо губи търпение.
Фиб, не мога да не те поздравя за снимката на Ави! Grinning Получило се е страхотно и съм сигурна, че Ави много ще се зарадва.
МарияФ, дано се разминеш с настинката. Praynig
За разходките из природата или дори само за смяната на обстановката (както примерно през уикенда бяхме в Димитровград), за Мими се оказаха много полезно нещо. Психоложката ни посъветва да я водим по-честичко някъде, защото и се отразявало чудесно и тя става все по-адекватна. Grinning Най-накрая, след толкова усилия и години, Мими започна да ползва "аз", когато говори за себе си. Много съм щастлива и няма как да не го споделя с вас. Hug
Веси вече спи, а аз ще се възползвам да посадя малко цветя в градината. Wink

# 154
Привет в този слънчев следобед! Сашко току що заспа и ще бързам и аз да се присъединя към него.

Фиби, благодаря ти! Страхотна си! Освен, че поличката ми наистина беше червена, аз бях руса, досущ като Сашко сега.
Мариела, много ми харесаха снимките от парка! Колко сте хубави с Мария и татито, разбира се!
Тонита, с интерес разгледах снимките от Румъния! Даже ми изглежда чисто!
Мама Меги, страхотна новина! Дано оцелеят и двечките и току виж се впишете в книгата на Гинес!
Марианка, Мими уверено върви напред и нагоре! Можете само да се гордеете с нея!
Щастливка, горда майка на двама юнаци!  Все такива радостни да са сълзите ти!

Сега ще ви пожелая лека нощ и до скоро!  Hug

# 155
  • София
Хехехе, заблудила съм ви с хрисимия си поглед на снимката. По думите на свекърва ми, Мартин е бил много кротко дете, което избуява в пубертета. Аз пък бях адски палава и кротнах в пубертета JoyКолко пъти са викали татко в училище заради мен...Бях разбила главата на едно момче, което беше 5 години по-голямо от мен Rolling Eyes EmbarassedИ за разлика от Хриси-доста ящничка. Чичо ми все още ме бъзика, как другарките се оплаквали, че съм изяждала храната и на другите деца hahaha А туй мойто....да цитирам Мариела Газела-чудовище - види ли лъжица и бяга като дявол от тамян #Cussing out
Днес схвана как аджаба става тоя номер с пързалката и вече се пуска сам-поне на тия големите парзалки. Едва дочака да се приберем на обяд и заспа...
Ех, много планинарки сме се сбрали тука, само дето от кактосе омъжих не съм ходила по планините-много ангажименти покрай къщата, Мартин все зает и...А имах предложение от леля ми за края на месеца за Пирин Sad Много ми се иска да заведа и Хриси, но няма да стане
Тонита, определено Румъния ни бие вече по всички параграфи...
Мегииии, а кога ще ни водиш на Банкя? Хем да видим АГ-то Simple Smile Хриси коне е виждал-нали сме близо до циганската махала Sick и са му много интересни и все ме кара да му показвам как правело кончето.
Сесилия, успокои ме, че не само в България се явяват идиоти на Мюзик айдъл...
Ами лека за сега и до скоро Simple Smile

# 156
Привет, привет!

Днес не мога да прибера моето чудо у дома. Времето е супер слънчево, сложих каишката, намордника и го изведох да се изчишка. Може и да ви звучи като за кучето (дето го нямаме), ама си е баш за Мария, само дето като чишка не вдига задния крак. Не можах да я отлепя от мотора на комшийката, та взех фотото и й направих една фото сесийка. Ще прикача и линк, а преди малко издебнах комшийката от балкона в гръб, докато си палеше цигарата, та я щракнах да я видите колко е колоритна. Мъжът ми каза, че две неща се набивали на пръв поглед у нея - червената коса  и не чак толкова, но все пак, голямото дупе. Обаче на хората тук не им пука какви са им задниците, за което лично аз мога да кажа "Евалла". Комшийката много ни кефи и двамата с мъжО.
Като я отлепих от мотора, гони патки и гъски до припадък, ма че се опитва да ги догони и в езерото е от значение само за майка й, не и за нея - абе никак не се съобразява, че не може да плува.  Wink Каишката и намордника бяха заради горките "пепета" ("пепе" вече е всяко животно, преди време всяко беше "бебе"  newsm78 ).
После се изчишка права в памперса и я прибрах да обядва (към 14.30 ч.). Дръпна един хубав двучасов сън и сега не мога да я прибера от балкона. Та имам малко спокойствие да седна да ви поздравя.

Щастливке
, на мама Мариела на Мария хич го няма самочувствието, та гледа да не се показва много-много по снимките, че да не уплаши някого. Шегата настрана, ама много съм напълняла, косата ми опада (вече не мисля за причините) и се сбръчках за отрицателно време.  И всичко това за няколко месеца. Иначе благодаря за топлите думи!  Hug Като те чета и си мисля, че Мария е Боян II - всичко разбира, гадинката, с изключение на думичката "НЕ". Дори оня ден установих, че различава червената от бялата купичка. Втрещих се като я накарах да ги прибере една по една в шкафа, от където ги беше извадила. И друго - ти ме развесели чудесно за добро утро с твоите радости покрай децата.  Grinning
mama_meggie, аз малко като кон на празни ясли гледам (в тон с хубавите емоции), ма това е защото не знам предисторията. Това не ми пречи де, за да стискам палци всичко да е наред с четирикраките малчовци. Да ни държиш в течение, ей! (коня май "клюмаше", не "гледаше", ма нейсе)
fibi4ke, дай повече инфо как се справят мъниците в планината, че да знам да я мъкна ли с мен, като се прибера в България. Лошото е, че мъжО остава в пустата опустела Америка, та ... затова питам.  Ще гледам да не я качвам на Пирин де, че още й е рано за там. Виж, една Средна гора или Родопи мога да й позволя.
tonitta, че на Чаушеско министрите са спали в по-хубава сграда от самия него?! Хубави снимки, довечера ще примоля по-добрата половинка пак да ми разкаже за Румъния. И благодаря за лекарството, ще го взема, че като се сетя майка й на Мария до кога си смучеше левия палец... (щом помня, смятай колко време е това).
мари_анка, една голяма  Hug  от мен. И още една  Hug

Пак за килограмите: не мога да им свикна с мерните единици на тия американци - е можели "вси на кестерме, я наопаки". САЩ, Либерия и още една някоя си страна не били приели метричната система. Ама мен не ме питат как се чувствам като се кача на кантара и видя цифрата 151  #Crazy Вадя конвертора и гледам - 68 кг. и малко. Ми по-човешко е някак си. Това 151 е в либри.

Пак се унесох, ма като съм по цял ден сама (с Мария като че си приказвам сама), нали и благоверния работи на 3 места, та... вие сте ми утехата.  Hug

хайде на снимките и не се блъскайте, ще има за всички

# 157
Ехоооо, къде сте тази сутрин, сладурани? Grinning
Умирисала съм цялата къща на кафе и веднага сипвам по едно за всички

Няма да разказвам пак къде го пих, за клонките, смокинята и тъй нататък hahaha
Вчера свърших хубава работа. Посадих си цветенца по двора и сега чакам с нетърпение да се покажат. Градината ми е пълна с нарциси и зюмбюли и като са нацъфтели и дръвчетата е станало голяма красота. Grinning Ох, радвам се, че след всичко, още имам сили да се радвам и на малките неща. Wink
Днес тук облаци се опитват да помрачат хубавото време, но не и усмивката ми! Ама тази сутрин станах с голям зор. Мими заспа в 01ч. Shocked, Веси се будеше честичко и в 7ч. реши да вдигне цялата фамилия на крак. Донесе дрехите си и обувките до спалнята и ме задърпа да вървим на разходка. hahaha
Мариела Газела, с такова удоволствие изчетох поста ти, заредих се с настроение и ей ме на, ухилена до ушите  Grinning Благодаря за гушките, много обичам. Hug И снимките разгледах. На красиво местенце си живеете, едно такова чисто, спретнако... А езерцето е страхотно, и патиците американки са голяма работа. hahaha Малката ти кукла е със страхотна прическа! Справяш се блестящо! Heart Eyes Нооо, съседката ви е истински колорит! Laughing
Доника, и Веселуша вече се катери и пуска по пързалките. Все съм на щрек. Имам чувството че вечер се чувствам скапана не от тичането след нея, а от напрягането да не се случи нещо, от това очите ми да са все на 4. Laughing
Ави, май скоро се завръща твоята половинка, нали? Много се радвам, че скоро ще се събере цялото семейство на куп в очакване на щастливото събитие. Grinning
Лек и усмихнат ден от мен! Hug

# 158
Сесилия, успокои ме, че не само в България се явяват идиоти на Мюзик айдъл...
Обаче световно известна като нашата Валентина Хасан друга няма  Joy В "Тази сутрин" по БТВ казаха как в цял свят се правят вече кавъри на нейния кавър  , http://www.youtube.com/watch?v=qzSSAPtyiFY Mr. Green  и са сложили субтитри за англоговорящите, има и субтитри на български и немски, а по новините правят литературен анализ на новия език. Аз до днес не знаех, че е станала чак тооолкова известна.  hahaha

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 11:51 от tonitta

# 159
 Laughing Ей,здравейте!
Тонита,с огромно удоволствие разгледах снимките и ми стана много мило.Защото мястото на изложението и трейд центъра и други гледки са ми толкова познати  Laughing Преди време участвахме с нашата фирма на едно изложение там за козметка.Аз с моя 30 годишен опит си спомням Румъния по-зле от нас само в периода 91 до 96 год.
Мариела - Разкошни снимчици.А виждам прическата сте я докарали с панделката.Много е красиво така  Laughing Незнам за вашите съседи ,но моите вчера ми идеше да ги изхвърля един по един от бърлогата им където се спотайваха и не ми отваряха като исках да поговорим за създалата се ситуация.Моят дребосък след разкошен ,игрив ден го прибрах да спи и понеже е без биерон става малко трудно..та започна да плаче,но на бабата в съседство или я е хванала нервата или е решила да сплашва детето,че да спре и взе да блъска по стената първо с юмруци,а после с някакви посуда,което доведе малкият до пълна истерия вместо успокоение.Резултата е че при опита ми да им позвъня и разясня....се изпокриха и дори си спряха звънеца на вратата...тази сутрин ги гледам на пръсти се изнасят да не би да ги изловя.Опитах се де,но хукнаха по стълбите...Не мога да схвана какво се случва.
Марианка - страшно се радвам за Мими  Hug Вие какво решихте за онези лекарства.Давате ли ги?
мама Меги много стискаме палци за тази уникална конско бебешка близнашка двойка.Дано се справят....После Лаци да си има конче за обяздване  Flutter
MariaF дръж се !Никакво разболяване.
Много хубави бебешки снимки  Laughing
за бибката- просто реших ,че е момента.Преди това не си го и помислях беше невъзможно.Вече 4 ти ден е без нея.Само обедният сън е с голям драматизъм.Лежа до него и до галя по главицата докато не заспи.Става за около 15-20 мин.Не е много,но предвид ,че само го слагах в леглото и заспиваше сам...
Отивам да събера багажчето,че следобеда пътуваме към нашето любимо местенце Пловдив  Laughing

# 160
Привет сладунки-медунки...
Наистина темичката ни е мноого приятна и зареждаща...Изчетох всичко и позабравих това-онова... Но ви се радвам много.
Стискам палци цза кончетата, Мамо Меги! Вярвам, че ще оцелеят, още повече, че са родени в близост до Конския Великден - ще ги пази Св.Тодор. Готвите ли се за празника? За ергенския живот - приятон е понякога да има и такива периоди. Но конкретно схемата "цял ден по халат" си я правим и заедно с любимия - малко ергенски удоволствия от типа цял ден в леглото, филми, хапване...  Party Мисълта ми беше: енджойвай се, както се казва  Hug
Мариела Газела, ама много красиво край вас... Тези пусти американци - имат ред хората... Днес както бях се забила в едно задръстване до телевизионната кула и се загледах в разселителното платно - това което разделя посоките на движението, заобиколено е от мантинела и би трябвало да е зелено - заприличало беше на контейнер за боклук с дъъъъъълга тясна форма. И се запитах - щом никой не го чисти даже, какво остава да го озелени?! Както и да е. Относно килцата ти - не се тревожи.Имам чувството, че щом си дойдеш в БГ - ще се възстановиш напълно. "Сбръчканото лице" и окапалата коса - не се забелязват на снимките, но за твое успокоение - ти си ела, пък аз знам къде да те пратя - за 2 седмици с няколко процедурки ще си като нова  Hug
Марианка, какви цветя садиш сега? Аз смятам този уикенд да засадя люляци. Другите цветя се садят април  Rolling Eyes Давай снимки от двора, че съм цветарка и половина - поне по душа... Wink
МарияФ, оздравявай и ... пиши всъщност - овладя ли положението?
Сесилия, мн интересно звучи всичко край теб. А какви по-тоно курсове караш? Езикови ли или някакви квалификационни?
Тонита, смях се с глас на линковете. Либудибудаутю си е безспорен хит и в нашия офис. Днес изпълнителката ще е гост в Мюзик Айдъл и ще я изпее хита си Кен Ли. /ама и ти добре учиш... на музика  Laughing/
Денис, тея съседи са...  #Cussing out
Ретро снимките - са ви супер веселяшки... и аз ще трябва да сканирам мои...
Мацки, на въпросите ви за гърнето - описах ви какво правим със Спаси /за трите положения на слагане на гърне/. Значи много важно е, че на Спаси не му е нервно да стои на гърне и не се съпротивлява. По принцип ако категорично не иска да сяда - не го слагаме. Но от 2 седмици изобщо не му прави впечатление. За периодите, в които остава без пампа се е напишквал 2- 3 пъти... и дори когато се напишка седи едно такова странно сковано -без "да си казва", че нещо е направил - сякаш му е странно или срамно  newsm78 Пак ви казвам - всичко това, което сме постигнали е просто "запознаване" с някои хигиенни навици и с лекотата на живота без памперс. Спаси продължава да не казва кога му се ака или пишка, просто с редовно слагане на гърне си върши нещата там... ааа и другото - освен на гърне поне 1 път пишка и в тоалетната /с помощта на детската мека дъска-седалката/

При мен воторото нещо, за което стискахте палци още не е на 100% изяснено, но пък аз се чувствам добре!

# 161
И така де, докато "уча" се сетих, че ония ден случайно гледах по Нова ТВ още един хит "Дарт Вейдър на Йода думаше"  (ако не сте го гледали)

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 13:19 от tonitta

# 162
Слънчеви приветки и от нас
Крис е на ясла а аз използвам да си почина и да реша някои задачки. И в БГ бюрокрацията е убийствена но тук просто е  ... ooooh!
Сутринта докато закусвах Крис си сложи дрехите в пералнята, опита се да сложи прах(но мама го е затворила добре), после извади дрехите в лиген и се запъти да простира. Скоро само ще си лежа  Joy
dennis милата душичка  Hug , направо нямам думи  #2gunfire Как ми се идва и на мен в Пловидв  Confused Да си починете хубаво от неприятните емоции със съседи
мари_анка, твоите принцеси май са подръжници на идеята че сънят е само загуба на време  Laughing Hug
Мариела, поздравления и от мен за прическата. А за тази цифра на кантара  hahaha
мама Меги, и аз се присъединявам към стискащите палци за бързото укрепване на малките
irinii и тук в Португалия е доста чисто, на паркина до всеки плаж има табла с приканване да опазваме природата, а разделителните линии са озеленени с палми или други растения. Тук почти няма кръстовища, както и в Испания, преобладават кръговите, като всяко е декорирано с фонтан или склуптора, зеленина. Благодаря за информацията за гърнето. При нас сигурно няма да е скоро, първо защото Крис много не се задържа на гърнето и аз естествено не го насилвам, и второ повечето време ще прекарва в яслата, а там няма кой да го учи. Но ми е интересно и полезно да събирам информация.

# 163
Ехооооооо, здравейте и от нас! Heart Eyes
Страхотно оживление цари тук, което много ме радва.
Добре дошла на Mariela Gazela  bouquet! Свежото ти присъствие се усеща в темичката Heart Eyes, а живееш на страхотно място. Имаме познати семейство лекари, които живеят в този край и съм чувала много хубави неща.
Денис, поздравления за бибата. И аз планувам скоро да се оттървем от нашата, но ми се струва много трудно. Преди малко повече от месец спряхме с кърменето окончателно и това ме прави много щастлива и свободна Wink  Та ще изчакам още малко време преди да й отнема и  това удоволствие в периода на зъбоникнене.
Ирини fingerscrossed - дано нещата се развият по възможно най-добрия начин.
Меги, стискаме палци ама мнооооооооого за  кончетата близначета.
Марианка, много се радвам за успехите на Мими Heart Eyes Няма как многото любов и всичките ви усилия да не дадат резултат.
Галки по коремчетата на нашите брменелки, Ави как си? А с Чочи какво стана?  Заминаха ли?
Със сигурност пропускам доста неща, за което моля да ме извините, но толково много бях пропуснала и  трябваше да изчета , че в главата ми стана каша...

Ние се  завърнахме преди няколко дни от ски ваканция  в Алпите и много ми се иска да кажа, че сме отпочинали и заредени, но е точно обратното - ужасна умора ни е налегнала всичките и трудно се организираме да свършим натрупалите се задачи.
Но иначе макар и кратка ваканцията ни беше приказна, изкарахме страхотно и се възползвахме максимално от всичко. Бяхме си наели хижа за 5 семейства, водехме си и баба да гледа дребосъчка, времето беше страхотно. Доста ме притесняваше пътуването, защото Рая не обича да пътува много, но май преодоляхме тоя момент - след 1200км в едната и в другата посока...
Много ни липсват срещите с нашите септемврийски приятелчета. Рая е малко хремава в момента, но се надявам много скоро да е напълно здрава и сме на линия за игри.

Ето няколко снимчици от Дахщайн, където на 3000м човек се чувства като господар на света

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 17:16 от stes

# 164
Здрасти от свободна България!

Сутринта водих Сашко на консултЕ и му биха две ваксини - Инфанрикса и Хепатит А - по една във всяко краче. Поплака малко, но бързо му мина. Сега е при баба и все още в добро настроение. Реших се на ваксината срещу хепатит А, защото надявам се, ще пътуваме много, а и Сашко е в период на откриване на пясъчниците.

Аз отново съм с раздразнено гърло. Писна ми вече. Като оставих Сашко при майка отидох при ЛЛ да ме преслуша. Предписа ми това-онова. Оттам на очен профилактично. Оттам в МД на отворени врати да видя как стоят нещата с родилното отделение. Сега се прибрах замалко и айде на театър тази вечер. Не спрях за миг.

Марианка, 49 дни остават до завръщането на Любимия. Живот и здраве го чакаме на първи май да кацне в София, колкото и да го молят да остане там. Не го давам вече!!!!! Ако трябва ще организирам отвличането му от сарая!

Мариела, много хубави снимки - американска идилия. Честита прическа на Мария! Канадците официално са приели метричната система преди около 40 години, но все още боравят и с либри и с инчове.

Ирини, радвам се, че се чувстваш добре! Чакаме добрите новини!

Стес, добре завърнали се! Да минава на Рая носленцето бързо. Снимките не се виждат. Като се появят ще ги разгледам с интерес.

Чочи, да не избягаш без да се видим! Сигурно сте в трескава подготовка с Яни.

Вики81, чистотата е голяма работа! В България всички се оплакват, че не се чисти, но аз искам да попитам защо цапаме и чакаме някой да върви след нас?

Денис, без проблем може да организираме конкурс за най-ужасен съсед! Приятно изкарване в Пловдив.

Приятна вечер ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт