dennis - браво за бибката!
При нас тя въобще не е толкова задължителна, Йоана заспива и без нея, но с нея е по-бързо и аз за сега я държа за мое улеснение. irinii - ами стараем се наистина, и заради нас и заради Йоанка. Ти сама знаеш - простор му трябва на човек.... и красота. А в природата я има в изобилие.... В интерес на истината, идеята е това да бъде и новата ми работа....
- за мен,
- за теб!mama_meggie - леле, колко сладкоооо. Много се надявам да оцелеят!
Док какво казва - здравички ли са?Щастливке - вие сте цяла театрална трупа у вас. Как няма Ичи гордо и уверено да се представи пред публиката....
Mariela Gazela - тенк ю за хубавия Вапцаров стих.
Пирин.....не може да се опише, трябва да се изживее....Чакам и аз разкази за срещи в планината! Муза - не ти е нужна! Беше ми приятно да се запозная виртуално с цялото ви семейство! 
Ави - страшно ми хареса снимката с цветята......и тъй като имах малко творческо време се опитах да я пренеса в наши дни
Айде - весел ден от нас!

Плака ,плака и накрая заспа с новата, но се затрудних, как си я познава и си я търси то4но бялата... 
Колко пъти са викали татко в училище заради мен...Бях разбила главата на едно момче, което беше 5 години по-голямо от мен
А туй мойто....да цитирам Мариела Газела-чудовище - види ли лъжица и бяга като дявол от тамян
Много ми се иска да заведа и Хриси, но няма да стане
Хриси коне е виждал-нали сме близо до циганската махала
и са му много интересни и все ме кара да му показвам как правело кончето.
).
Вадя конвертора и гледам - 68 кг. и малко. Ми по-човешко е някак си. Това 151 е в либри. 
Нооо, съседката ви е истински колорит!
Мисълта ми беше: енджойвай се, както се казва 
Как ми се идва и на мен в Пловидв