Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 368
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте.... Hug

Темичката много се е оживила, едва ви изчетох.... Rolling Eyes
Запалих се и аз по вашите ретро снимки и се оказа че вкъщи имам 2-3 снимки, които сканирах, за да се отчета и аз /повечето детски албуми са при майка ми/....само да не се смеете много.. Mr. Green
- На гости при баба, която ми е купила кукла
- Позирам за снимка на семейно събиране.

Мариела, честита прическа на малката Мария! Явно си пада по мотори...а съседката е много атрактивна!!! Страхотни снимки....красиво е...
stes, на страхотно място сте били! След хубава почивка обикновено човек по-трудно се връща в сивото ежедневие!
irinii , от няколко дни стискам палци и аз ...май общото стискане дава резултати....
Но аватари ти ме наведе на определени мисли.... newsm78....Дали са в правилната насоки....Не ни дръж в напрежение!!! Hug

Исках още доста нещо да коментирам, но Стенли се събуди и ме вика.....До после!

# 166
Здравейте майчета и вие малки сладурковци!
Първо искам да благодаря на dennis за поканата във вашата темичка. Аз имам син Александър роден на 31.08.2006 - термина ми беше на 16.09, чета ви редовно въпреки че не ви пиша. Много се радвам на вашите срещи които си организирате, по снимките си личи че си изкарвате чудесно.
Честит празника малко с закъснение, пожалавам ви да бъдете много обичани. 

# 167
... Вики81, чистотата е голяма работа! В България всички се оплакват, че не се чисти, но аз искам да попитам защо цапаме и чакаме някой да върви след нас?
...
Peace
Няма да се даваш на болежки.
stes как ми се прикарах и на мен ски

# 168
irinii , от няколко дни стискам палци и аз ...май общото стискане дава резултати....
Но аватари ти ме наведе на определени мисли.... newsm78....Дали са в правилната насоки....Не ни дръж в напрежение!!! Hug

smile3521

# 169
Ириниииииииииииии, страхотна изненада! newsm44 Много се радвам, че можем да съпреживеем тази голяма радост с вас. Пожелаваме ти всичко да върви по вода и на финала живо и здраво бебече!  bouquet
Как се чувстваш?

# 170
Ирини, имаш моите и виртуални поздравления за очакваното септемврийче!  bouquet
Лека и безпроблемна и един хубав резултат накрая! Нека всички изпитания останат зад гърба ти и се случват само хубави неща в оставащите месеци! Hug

# 171
Ей от няколко дни се каня да драсна някой ред, но сега  просто не устоях:
Иринииииии страхотна новина! Винаги много се вълнувам при такива радостни събития. пожелавам ти лека бременност и още едно другарче на есен!
Стес, радвам се че сте изкарали една страхотна почивка, а тези планини са просто величествени.
Неси-2006, добре дошла! разписвай се честичко  Hug
Много сладки снимчици показвате всички, аз нямам скенер, за да споделя и аз моите младини  Mr. Green но може да се организирам
някой ден ...
Мариела-Газела , с удоволствие разгледах всички снимки. Много сте сладки  Hug
Тонита, ти по какво четеш сега - да помагам с материали?
ох толкова неща исках да пиша, но всичко ми  изхвърчало от главата...но няма да пропусна да се похваля, че на 5 май ще ставам кума и съм много щастлива и развалнувана от този факт...сега съм трескаво търсене на подходящия тоалет, ако някой има идеи - да ги хвърля насам  Hug

Whistling сетих се какво щях да коментирам:
за гърнето: Стефи от доста време го използва по предназначение, като си казва като има да върши нещо, та по този повод в къщи гледаме да сме без памперс, а слагам като излизаме. разбира се има понякога по - чести, понякога не дотам напишквания, но определено има дълги периоди, през които успява да се задържи суха. Ирини точно е описала моментите кагото се очаква нещо да свършат. Сега стефи е много ентусиазирана да седи на голямата тоалетна и понеже седалката й е с пате - само ме кара да й го слагам и тя да си седи там  Crazy
за смукането на биберон, в нашия случай на палец - не виждам светлина в тунела! аз съм си смукала моя до 6 - годишна възраст, но се надявам да не стигаме до там!
Иначе можем да се похвалим с доста голям репертоар от дву и три думни изречения от рода на "Къде е Чочи (така се казва едната й иглачка)", "кака пее" - по повод изпълненията в Music Idol и други подобни...

Хайде вече приключвам!

Е мамо-Меги съжалявам за кончето...дано друго има сили да издържи  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 22:05 от bebe_dundi

# 172
Момичета, няма време, защото още не съм сложила Лаци да спи,а е време.. Поздрови за Ири.. , добре дошла на Стес, лирсвашени .. много искам да кажа, но утре
 На кратка кончето мъжкото по-малкото умря за съжаление - беше много кросив, но това са законите на природата, конете наистина рядко бризнят, щастие наистина е че поне мадамата да сега е добре и дано поне тя да остане..
 За съжаление дори св. Тодор не помогна , но ще разказвам друг път, не се бях сетила за връзката с празника , но Ирини е права..
 Това е наистина много мога да кажа, но се включих да отпуснете пръсти, че вече сигурон са се спекли от стискане.. благодарим ви за подкрепата и от името на мама Карина.. горда майка - родила 2...

# 173
Ирини,честито!И аз имах такива съмнения,много се радвам за теб!Всичко да е наред и леко да минава!

# 174
Мила Ирини, прегръдки от нас с батко Сашко и голямата вече запетайка за теб, батко Спаси и вашата мъничка запетайка!  newsm30

Днес водих мъничката запетайка на театър. Голямо вълнение и движение беше. Пренатално възпитание в действие. Доста весело беше. Да живее Сатирата!

Стели, ма Додо е фотокопие на детските ти снимки!

Мама Меги, съжалявам за милото конче! Да, законите на природата...

Неси2006, добре завърнала се!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 175
  • София
Авиии, да ти се накарам-още миналата година щеше да организираш групово ходене на театър Party
Ирини, като ти гледам аватара и ми стана едно такова милоооо.Още веднъж честито stork-girlЖелая ти малка принцеска, че само мъжки попълнения бе...Като му казах на Мартин, ч и ти си бременна и той ми айде де Embarassed Макар, че в събота си бях изкарала акъла, че ми закъсня цикъла с един ден и хем ми стана малко притеснено, хем се размечтах...Ама като все още не ми стиска-мисля да почакам до догодина Simple Smile Като заговорим за бебенца и имам чувството, че няма омръзване Simple Smile Чакам тия дни да стана леля-най-добрата ми приятелка от училище ще ражда момиченце и вече се оглеждам за женски одежди...
Меги, много съжалявам за кончето smile3518 Но майката природа си знае думата.
Мариела, къде го тоз рай? Малко ми напомня на село-и там патките се разхождат на воля Simple Smile Явно и Твойта мадама е фенка на моторите. Хриси не знае думата, но види ли мотор и вика"а тати", което ще рече, че мотора бил на тати.Но скоро не съм го снимала на мотора на баща му.
Стес...и ти едни красоти показа...няма да влизам вече вечер във форума, че няма да мога да заспа сега...размечтах се.
Днес и аз купих на Хриси мека дъска от Метро, но тц и на нея не иска да стои. Което ме подсети да ви разкажа какво направи днес. Нали е вечен придружител на всеки, който влезе в тоалетната и днес, след като му измих дупето той се поразхожда гол. Влизам в тоалетната-той след мен. Взима тоалетната хартия, къса си парче и почна да си бърше чурата и да ме имитира...Само що и за използването на тоалетна чиния не ще newsm78
Утре мама и тате пристигат и ще е пълна лудница. Християн не ги е виждал от 5 месеца и ми е чудно помни ли ги newsm78
Хайде лека, че дълги няколко дни ме чакат Simple Smile

# 176
iriniiiiii - направо нямам думи ...... ........
mama_meggieCry  smihesorry

# 177
irini,честито! Simple SmileМного приятна изненада,наистина!И аз нямам думи...... Heart Eyes
Мамо Меги,съжелявам за кон4ето!Конете са ми любимите животни!
Аз набързо 4е нощта се преполови,лека и спокойна!

# 178
За mama_meggie - една голяма усмивка, защото все пак можем да се усмихнем на мама Карина и момичешкото близначе.

На irinii и Ави (че аз чак сега разбрах за голямата запетайка) - по едно дървено конче за очакваните малки човечета.

Останалото е суета, момичета.
Прегръщам ви всички!

# 179
Добро утро, сладураниии! Grinning
Мими и тати току що тръгнаха за градинка. Ние с Веселушка след малко ще излезем на разходка. Времето изглежда променливо днес. Поразглезиха ни хубавите слънчеви дни и вече сме недоволни от облаците. Пък то си е едва средатат на март. Laughing
irinii, честитооооо! Много, много се радвам! Grinning Желая ти лека и безпроблемна бременност и разказвай как си, как се чувстваш, какви емоции витаят около теб?
steli-ssd, много сладки снимки от твоето детство! Хич не са смешни, а са си много сладурски.
mama_meggie, съжалявам за кончето.  Sad
Ави, като гледам колко ти е пълна програмата, 59 дни ще се изнижат като миг! Laughing Браво на теб, толкова дейна бремелинка не съм виждала. Та ти не се спираш на едно място. Wink
stes, чера не успях да отворя снимките, но днес ги виждам. Голяма красота, ех! Grinning
Доника, весело изкарване с мама и тати! И аз мама я виждам мноого рядко и много ми липсва.
Добре дошла на nesi_2006! Много ще се радваме на твоето честичко присъствие тук. Hug
Усмихнат ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт