Но аватари ти ме наведе на определени мисли....
....Дали са в правилната насоки....Не ни дръж в напрежение!!! 

и на есен едно ей такова
Меги, съжалявам за кончето...

Ави, добре си организираш ти културни мероприятия, ура за баба и дядо
А по повод чистенето ама хич не съм съгласна! Мое задължение е да не цапам и да пазя (градинки, цветенца, съоръжения) Но нашата улица не е мита от 89г, ще я снимам да видите... калдъръмените улици на село са по-добре... И съм съгласна, като ме видят, че съм в нарушение да ме глобяват... не е нормално да се разчита на самосъзнаието на хората... или може би не е нормално у нас, щото и управниците ни го нямат... Стес, Фибичка и изобщо всички туристи, много ви се радвам... и ми се струва, че и на нас ни е време да забегнем на някъде... Мариела, проблем да водиш момата където си поискаш не виждам, ние кръстосваме с юнаците (децата си не оставяме никога) свикнали са и се забавляват, че дори и със самолет пътувах с двамата... оцелях

Стели, много си готина, що да ти се смеем... аз изглеждам като кон на тази възраст

Боян започна да прави самостоятелни разходки вече, отваря си вратата, слиза по стълбите, отваря и входната врата, ииии... баща ми онази вечер на улицата го намерил
Пързалката не е тайна за нас от есента, люлката обаче не харесва, катерушките са ми голяма драма, гледа от батко си и се катери... права е Марианка, очите на 4 и после умората е 100%. Любимите игри са с ключове, смята, че всеки ключ влиза на всяка врата и кола
и колички, като ги забута и то задължително трябва да има по една във всяка ръка и бу-бу (нова дума) Другата седмица ще ходя да му бият третата ДТК, чеее година на зад вървим вече
само да е здрав, че мъкнахме едни сополи 3 седмици, като циганетата!Вече рИвеее
Абе бива си го нашето сериалче!
След него може да руши ако иска..Коте пачи,бау-бау нани,мечо няма,бука цапа...Но тя предпочита заповедните - Тати сядии,мамо дай
!Всеки момент ме изненадва с думи,които си е запаметила някогиш и изведнъж като ми ги извади от торбата и то на място - падам!

Ей,да не ви изпусне човек от поглед
Знае си тези, които научи около годинката – разни едносрични имитации на животни и предмети – бау-бау, ти-та (тик-так), пи-пи, па-па, таa (тати) и тем подобни, нищо по-дълго. Единствената нова дума от 3-4 мес. насам е пак едносрична – чи (очи) и бърка по очите на хората. Колкото и да й повтарям и някои думи тя по-скоро ги запомня когато я попитам къде е това или онова и ги посочва, но не прави дори и опит да ги назове.
Желая ти лека и безпроблемна бременност и като му дойде времето здраво сладко бебче 

Много се зарадвах, като прочетох. Чудесна новина.