Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 363
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Добрюутрооо Simple Smile

irinii , от няколко дни стискам палци и аз ...май общото стискане дава резултати....
Но аватари ти ме наведе на определени мисли.... newsm78....Дали са в правилната насоки....Не ни дръж в напрежение!!! Hug

smile3521
newsm44   love001  и на есен едно ей такова newsm32

Меги, съжалявам за кончето...  Cry

Ави, добре си организираш ти културни мероприятия, ура за баба и дядо  Hug А по повод чистенето ама хич не съм съгласна! Мое задължение е да не цапам и да пазя (градинки, цветенца, съоръжения) Но нашата улица не е мита от 89г, ще я снимам да видите... калдъръмените улици на село са по-добре... И съм съгласна, като ме видят, че съм в нарушение да ме глобяват... не е нормално да се разчита на самосъзнаието на хората... или може би не е нормално у нас, щото и управниците ни го нямат...

Стес, Фибичка и изобщо всички туристи, много ви се радвам... и ми се струва, че и на нас ни е време да забегнем на някъде... Мариела, проблем да водиш момата където си поискаш не виждам, ние кръстосваме с юнаците (децата си не оставяме никога) свикнали са и се забавляват, че дори и със самолет пътувах с двамата... оцелях Sunglasses

Стели, много си готина, що да ти се смеем... аз изглеждам като кон на тази възраст  Close

Боян започна да прави самостоятелни разходки вече, отваря си вратата, слиза по стълбите, отваря и входната врата, ииии... баща ми онази вечер на улицата го намерил  ooooh! Пързалката не е тайна за нас от есента, люлката обаче не харесва, катерушките са ми голяма драма, гледа от батко си и се катери... права е Марианка, очите на 4 и после умората е 100%. Любимите игри са с ключове, смята, че всеки ключ влиза на всяка врата и кола  hahaha и колички, като ги забута и то задължително трябва да има по една във всяка ръка и бу-бу (нова дума) Другата седмица ще ходя да му бият третата ДТК, чеее година на зад вървим вече  Blush само да е здрав, че мъкнахме едни сополи 3 седмици, като циганетата!

Вече рИвеее

# 181
Ирини,честито  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
хей -хо!
Момичета,аз днес имам повод за виртуална черпня  - ще ни монтират врати!Ще си замине романтиката на индианското ни одеяло..Назад към цивиллизацията!
Гледам не си губите времето  - попътувах със снимките ви,а Ави събуди съвестта ми - нямам спомен кога бях на културно мИроприятие Wink Абе бива си го нашето сериалче!
И Мия вече прави малки изречения,от които любимото ми е "Мама бичам" Crazy След него може да руши ако иска..Коте пачи,бау-бау нани,мечо няма,бука цапа...Но тя предпочита заповедните - Тати сядии,мамо дай Simple Smileмамо пей (т'ва е вметка за Идолите хехе,имам си кой да ме оцени мен  bowuu !Всеки момент ме изненадва с думи,които си е запаметила някогиш и изведнъж като ми ги извади от торбата и то на място - падам!
Днес заради ремонта денят ще ни е шашкав и безпланов,но ще е веселба - опази майсторите от Мара -подробната Simple Smile
Меги,жалко за конче  Cry..Но пък можем да направим празник за другото бебешоче - все ми се ще да се самопоканим по септемврийски и да разгледаме вашето конско царство Mr. Green
Приветки от нас на новите попълнения - поздрави на Денис за добрата реклама   bouquet
Ако пропускам нещо - ще да ме прощавате, но от другата стая не се чува нищо - а това е най-опасно  ooooh! Оперативен дежурен вика първи  Twisted Evil
Хубав ден!
Ирини,изключително нежен аватар - такмо като за теб!

# 183
  • Пловдив
Ехоооо, тук гъмжи от новини.... Hug
Първо нещо за събуждане, че аз едва се надигнах тази сутрин  #Crazy

Ех, irinii , големи вълнения ми донесе рано-рано сутрин...имах си аз едно предчувствие за това ама....Честито и чакам да споделиш какви емоции са те връхлетяли в момента... Rolling Eyes Как разбра?! newsm78
Ави, според мъжа ми Стенли приличал на него..... Mr. Green...ама аз си мисля, че си е мое мини копиенце непослушното ми разбойниче.. Hug и не му чупя хатъра да се прехласва като открива разни "прилики"... Rolling Eyes
bonne_esperance, добре дошли в цивилизацията! Един наш приятел  стоя 4месеца  без врати и много се беше вбесил на фирмата, в която ги поръча! И мен тишината ме плаши, защото задължително след това чувам: Айййй, биляяяя,аййй...
Щастливка , и Додо е фен на ключовете и вече разбира за какво се ползват, но пързалките още не може да ги покорява!
мари_анка, и тук времето е променливо, но и ние ще щурмуваме градината...Миналия ден Стенли видя там една катеричка и беше многооо учуден....
Доника [/b,] ти и в тоалетната спокойствие нямаш!
mama_meggie, съжалявам за кончето, но дано поне другото мъниче е добре!

Снощи имахме извънредно женско парти...в по-намален състав....и днес не съм в най-добрата си кондиция, но след още едно кафе се надявам  да вляза в час!!!Стенли ми спретна сърцераздерателно изпращане като излизах...беше се вкопчил в крака ми, а докато се обличаш седа 30мин до вратата на спалнята и ме викаше...даже играчките си премести там, за да не ме изпусне като изляза....Стана ми малко мъчно, нооооо ......се надявам да свикнем и 2-та с отсъствието си от време на време! Rolling Eyes

Приятен ден!

# 184
 Grinning Ей,да не ви изпусне човек от поглед
Ирини,честито!Лека бременност и едно точно толкова прекрасно бебе като Спаси.
МамаМеги-съжалявам много за мъничкото конче.Дано другото се закрепи.Незнаех,че е толкова сложно при кончетата близначета.
Стели-супер са ти снимките и виждам,че малкият Додо доста прилича на теб.
Ави ти си винаги с програма максимум.Радвам ти се на енергията.
Добре дошла Неси   bouquet
Стес -липсваше на групата.На страхотно местенце сте били.Сега ще почивате от почивката.Често се случва така.Арен едва удържа пътя от Сф до Пловдив...направо такова геройство не си представям като на Рая.
Бон есперанс - айде честити врати.Изненадаха ви направо с ранното пристигане  Mr. Green
Много говорят госпожиците.Много ми е приятно да чета.
Целувки на всички и приятен ден!

# 185
Мила Ирини ЧЕСТИТО-Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и едно също толкова прекрасно бебе като Спаси.Много се развълнувах,незнам какво да ти кажа.Как се чустваш?Ох много въпроси имам ,но да не ставам нахална Crazy
Много ,много се радвам Hug

# 186
Браво Ирини, зна4и Вие сериозно сте се били замислили за компания на Спаси  Mr. Green Mr. Green Много се радвам и ти пожелавам безпроблемна бременност! Целувки

И мен като Ави ме стяга гърлото, но се държа за сега. Гледам да стоя на топло, тук всеки ден вали и е мра4но /както обикновено/, не е за излизане...

# 187
Честито Ириниии! Наистина аватарът ти е страхотен! Я разкажи повече – кога ти е термина, как се чувстваш, ходи ли на преглед...???
И на нас ключовете са ни любими. Обикновено като приготвям закуската оставям Никол в стаята да слуша музика и затварям врата да не дойде да ми пречи. Ония ден чувам дрънкане на ключове и като влязох – то детето горкото се опитва да си „отключи” и дойде при мен. А обикновено ако иска да излезе започва да подвиква и после да хленчи, но този път е решила да действа самостоятелно. Снощи цял ден беше в свеки и решихме да остане там да спи, а аз само да я преспя там. Тя обаче като усети на къде отиват нещата (защото не е за пръв път), хвана ме за ръката, баща си за другата, заведе ни до врата и взе да вика брум-брум (да я возим към вкъщи). Направо ми се сви сърцето.
Като ви чета колко приказват вашите деца... Никол не казва почти нито една истинска дума.  Sad Знае си тези, които научи около годинката – разни едносрични имитации на животни и предмети – бау-бау, ти-та (тик-так), пи-пи, па-па, таa (тати) и тем подобни, нищо по-дълго. Единствената нова дума от 3-4 мес. насам е пак едносрична – чи (очи) и бърка по очите на хората. Колкото и да й повтарям и някои думи тя по-скоро ги запомня когато я попитам къде е това или онова и ги посочва, но не прави дори и опит да ги назове.
nesi_2006, добре дошла! Разкажи повече за вас.
bebe_dundi, чета по осигурително право. При проф. Йосифов съм. Следващият ще е трудово право при Емил Мингов и живот, здраве и  късмет ще завърша семестриално. И за двата имам материали, но никога не отказвам още, че ако някъде не са развити добре да си изясня нещата. Ти сега на стаж ли си?
mama_meggie, много ми е жално за малкото конче-момченце! Защо се получава така? Предполагам, че са правени изследвания и проучвания на този проблем и се чудя как така още не са намерили начин да оцеляват близначета, при положение, че се раждат живи.
bonne_esperance, хайде дано ви сложат най-хубавите врати!

# 188
irinii ЧЕСТИТО  newsm51 Желая ти лека и безпроблемна бременност и като му дойде времето здраво сладко бебче  Heart Eyes

Крис и днес е на ясла и после имат 10 дни почивка за тукашния Велик ден, та аз съм решила да се развигря малко в кухнята. Щях да пиша какво ще правя но за да не им се прияде на бременлийките им ще го премълча. Галки от нас по всички тумбачета  Heart Eyes
bebe_dundi,  браво на Стефи че така добре се справя с гърнето и говоренето. На мен на този етап ми се струва мисия невъзможна. Сега се сещам че беше така и когато вие споделяхте за изправянето в креватчето а Крис нали е с 1-2 месеца по-малък и на мен тгава ми се струваше че никога няма да го направи  Simple Smile
mama_meggie, съжалявам за мъжкото конче   Sad , дано другото укрепва и расте здравичко
Изпих кафенцето си в чудесната ви компания, а сега е време за готвене, любимата ми домакинска работа, особенно когато съм сама като сега.
Приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 12:41 от viki81

# 189
Привет девойки.
Благодаря ви за поздравленията... Не исках да пиша във форума по-рано по ред съображения... Как се чувствам ли - ами като цяло вече по-добре. Както знаете първите месеци от годината не бяха леки за мен и здравословно, и емоционално. Пих разни антибиотици преди да разбера  за бебето, което също ме тревожеше допълнително... Покрай тази новина произтекоха и някои равносметки относно работата ми - как да постъпя, дали не е време за генерална промяна... И така второто ми септемврийче се яви катализатор за някои много желани, но все отлагани промени в живота ми  Heart Eyes Иначе физически не карам много лесна бременност - много ми е зле,много повръщам и от всичко ми става лошо и ми се гади... но вече би трябвало да помине. В 12 г.с. съм, а терминът е 25 септември  Simple Smile Скоро го видях пак - вече оформено човече с ръчички и крачета и въртяща се главичка. Взеха ми изследвания и т.н познатите ви неща. Не се сещам какво да кажа друго по темата  Simple Smile
Мамо меги, момченцата винаги са по-неустойчиви и съжалявам  много ,че не се случи така желаното от всички ни чудо  Hug
Ключовете - Спаси е точно както  описвате вашите сладунковци - всеки ключ сстава за всяка врата.
Бон есперанс, честити врати. Пък човек като теб за романтиката да не се тревожи...  Hug
[b]Марианка, нищо не каза за цветята, които засади
Щастливке,очаквам съвети от мама на двама с малка разлика /около мен всички са сигурни, че пак ще е момченце/
Стели, мнооого си сладка на снимките, а за мнението на вашия татко и приликите - същото е положението и при нас  Wink

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 13:26 от irinii

# 190
irinii, не знам защо, но и аз имам предчувствие че пак ще си имаш момченце Grinning. Живо и здраво да е само! Много ми е приятно, когато разказваш за бременността си, за това как се чувстваш... Връща ме назад във времето и ... ме заразява. Много искам и аз бебче, но поради ред причини (включително здравословни), трябва да отложим за сега.
Цветята на двора - имам си синьо-лилави зюмбюли, нарциси. И вече са цъфнали! Grinning Набрах си букетче и цялата къща ухае приятно. А онзи ден садих карамфили, калдаръмче и петунии. Имам си и маргарити.

# 191
  • София
Юхууууууу как сте Simple Smile
Аз засега съм в много весело настроение - да ви почерпя, че днес моя любим мъж е рожденик Simple Smile

Довечера се сбира родата, а утре приятели...Чакаме голямо стягане на софри Simple Smile
Бон Есперанс, ха честити ви врати Simple Smile
Вики, кога е католическия Великден, че съм решила да направя изненада на една приятелка newsm78
И на мен ми се ще да си засадя цветя, но все още сме строителна площадка и няма как Sad

# 192
Доника, 23-ти Март
Честит ти рожденник да е жив и здрав и много да ви обича и слуша!

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 17:44 от viki81

# 193
Абе и аз почерпих без време Sad Не искам да влизам в детайли и да се изказвам неприлично..Имаме си стоварени врати в едната стая - това е крайния резултат..Много е жалко..Стана като лафа " ни били компютри,а компоти" Simple Smile
Хубавото е,че с Мия все пак успяхме да се разходим,попаднахме на отваряне на нов магазин и ни подариха балони,сладки и саксия с цветя Wink
Ако не друго,пак намерихме повод да се усмихваме Simple Smile
Та така момичета, поздрави от Зоркото око и  Бързите ръчички Mr. Green
Одисеята продължава...

# 194
Здравейте, сладури и сладурковци!

ЧЕСТИТО на Иринии, лека и безпроблемна бременност ти желая.  newsm44  newsm74 Много се зарадвах, като прочетох. Чудесна новина.

Меги, много жалко за кончето, и на мен са ми едни от любимите животни, но такъв е животът за съжаление.  Weary
Стели, малкия чаровник има твоите очи така като гледам.
Добре дошли на новите мами и от мен.   bouquet

Приятен следобед на всички!

Общи условия

Активация на акаунт