Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 093
  • 642
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря,благодаря мацки   bouquet
Казвайте за срещата,кога ще е  Hug

# 376
В сряда мога по всяко време Mr. Green

Айде кажете на кой кога му е удобно,за да намерим компромисен вариант,че така ще се уговаряме до неделя Joy

# 377
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
оффф, това мое предложение много навътре го взехте, не исках да се натрапвам, а да подхвърля една идея, за да има повече, от които да избираме и да обмисляме

за сряда все пак  ако решите през деня мисля, че ще мога да се организирам за час да се присъединя

# 378
Аз предлагам да се видим до сряда,да си кажем какво още имаме да вършим и да действаме.Да не е в последния момент срещата.Казвайте кой кога може - преди обяд,след обяд,вечер...Вечер много не ми е удобно,но ако се наложи ще дойда.

Мимито,не се коси!Всеки има право да сподели мнението си,но не бива да превръщаме темата в спор.

# 379
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
разбира се, кабзи, права си

да направим срещата тогава утре или най-късно във вторник, за да може и по екипи после всички да се съберат, а ако се наложи после нещо доуточнително да имаме време, нека някой предложи удобен за повечето час, тъй като за мен след 18,00 е най-добре

# 380
Момичета много се зарадвах като прочетох всичко, което сте написали....аз малко поизоставам с нещата, но в момента ми е малко напрегнато. Сонка честита ти племеница  1stroller

Хм... трябва да дам картичките на някого...но наистина нямам физическата възможност....ще гледам да го измисля.
 Благодаря на всички писали ми на ЛС....всичко съм прочела- ще отговоря скоро  Peace

Целувки и приятна седмица на всички  Flowers Four Leaf Clover

# 381
И мен ме устройва среща след 18.00 часа във вторник или сряда.

# 382
аз съм свободна утре и сряда следобяд,а във вторник преди обяд и немога да се измъкна,защото съм на работа другото време,така че когато е удобно на мнозинството и ще стискам палци и аз да мога да дойда тогава Grinning

# 383
На снимките има толкова много усмивки...........  Grinning Grinning Grinning
и щастливи очички.....

# 384
Момичета от Екип 3,една обедна среща след12.30 на Фемили днес или утре?Пишете най-късно до12.00.

Който има артикули за щанда може да ги оставя в оптиката на Борисова/срещу Икономическия/ ,на Ралица.

Пратете ми парола на лични и къде е албума от Брестовица,моля.

# 385
Днес мога да дойда на Фемили 12.40ч.,да изпратя каката на у-ще и съм там.

# 386
Мен по принцип ме устройват дневните срещи, но ако се направи в 18 ще се информирам от форума.
Ще трябват ли още флаери да печатам или за сега са достатъчни?

# 387
Днес мога да дойда на Фемили 12.40ч.,да изпратя каката на у-ще и съм там.
ok и аз идвам.Силвето ,Мимито ,вие?

# 388
В сряда ще ми дадат нещата от Леонардо Да Винчи, на кого да предам. Съжелявам, че закъсняваме, но колежката беше болна.

# 389
В сряда ще ми дадат нещата от Леонардо Да Винчи, на кого да предам. Съжелявам, че закъсняваме, но колежката беше болна.

Маги,виж кои са от екип 3 на първа стр.

Какво става със срещата?Нямаме време,момичета,дайте да решаваме бързичко!

Общи условия

Активация на акаунт