Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 092
  • 642
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Ако сме в някое детско заведение  и аз ще мога да дойда инъче едва ли.
Момичета, а взехте ли нещо направено от децата в Брестовица?

# 391
Мамчета,тъй като времето ни притиска,ще си позволя аз да определя срещата.Нека да е утре на обичайното място от 18ч,за да могат да дойдат и работещите мами.

Луси,още не сме ги взели.Тази седмица ще се видим с Генова и тя ще ми ги даде.

# 392
  • Русе
Момичета, искам да помоля всеки да ми прати по едно съобщение колко покани е продал. Дори и да не е продал, всеки, който е взел покани, да ми пише. Благодаря!  Hug

За срещата - ще направя всичко възможно да дойда. Имам по това време друга среща, но ще се опитам да направя някоя акробатика и да мина поне за малко.

# 393
  • Русе
Момичета вече съм на линия,прибрах се.Даже снощи взех плакатите от духчето и днес съм си ги залепила където трябва.Щях да отида и до магазина за украсата да се разбера с човека, но се наложи да се прибирам и не успях.Затова ще видя с Мона да се разберем коя ще успее да мине.И ПОСЛЕДНО КАЗАХМЕ ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ ДА ИМА ТЕХЕН ЩАНД С КОСТЮМИ ПОД НАЕМ НАЛИ?За да знаем какво да кажем на човека.На срещата и аз ще дойда но малко ще закъснея че мъж ми е до 18.00 на работа, а и трябва да мина да взема надписа утре от жената, който е готов, но и тя каза да е след 17.00 часа, така че първо ще мина оттам и така ще дойда, да ме изчакате  Grinning.

# 394
Ако е топло и сте навън ще дойда с малкия иначе няма как.

# 395
  • Русе
Илиянка, моля те, прати ми на лични имената на дарителите, за да ги напиша в грамотите.

# 396
И аз ще съм с деца.
1.Имаме предложение от ТВ" Делта "за интервю в сутрешния блок и инфо във Вечерните новини.
Имате ли желание за още реклама непосредствено преди карнавала?Утре трябва да дам отговор.
има ли желаещи да дадат интервю?

2.Трябва да се обадя за потвърждение и на двойката от народните танци.Какво да им кажа?

3.За утре пригответе готовите неща,че няма никакво време да се опишат и направят цени.А и трябва да знаем с какво разполагаме.
Лека вечер!

ps ima 3 kostюma w Prodawalnika,kojto ne e skolasal...

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 22:41 от mona25

# 397
  • Русе
Също така ако ще имаме баджове ще се наложи да ми поизпратите и по някое име Simple Smile))) а може и никове да пишем  Joy Поне ще се нагледаме на учудени майки  Shocked "Джастаааааааааа", "Кабзииииииииииии"  Joy
Та? Баджове? Или ще си личим понеже сме маскирани?

Аааааааа и като казах маскирани. Ако искате всеки да си каже какъв ще е, за да не се дублираме  newsm78

# 398
Сега се прибирам. Екип 3 имаше ли среща днес?

Утре от екип 3 кои ще дойдат на общата среща?

МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО ДОЙДЕ УТРЕ В 18 часа НА СРЕЩАТА ДА НОСИ КАКВОТО ИМА ЗА ЩАНДА  bouquet

# 399
Здравейте да драсна и аз два реда....наистина от Делта ни чакат за тази седмица ...така, че се разберете кои иска да отиде.
Мона ако поддържаш връзка с някой в Тж-то те моля да си ни връзката и да уредиш деня на гостуването, понеже сега ми е невъзможно.
Освен това мисля, че е редно да поканим медиите на самия карнавал- нека го отрзаят...би било добре за нас и би спечелило доверието на русенци за в бъдеще.
Моля ви някоя да се заеме да напише едно кратко съобщение с отправена покана към медиите, да ми пише на лични и аз ще й пратя имейлите на всички електронни, радио, печатни и тв медии.
Ще направя всичко възможно да мина утре около 18ч. през кафето...аз ще съм в театъра от сутринта до посред нощ, но не знам дали ще успея да изляза.
Хайде отивам да спя.....ползотворна и успешна среща Hug

# 400
моля от екип 3 ако имате маски да ми запазите най-хубавата за момиче.а това момиче прави някои неща за щанда,аз съм говорила с mona 25,но все пак ви моля за малко търпение,в сряда се надявам да ги предам нещата.а утре съм от 7 до 22 на работа,така че няма да мога да дойда.пишете подробно какво сте решили Hug

# 401
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ок, Аничка, ще запазим

утре ще има ли на срещата плакати в някого, да взема още малко, че моите три вече ги похарчихме

от екип 3 и аз ще дойда на срещата, а как мина днес на Фемили, късно видях информацията за уговорката

# 402
мими аз имам плакати,мини утре,когато ти е удобно да вземеш,аз цял ден съм там,няма мърданеее Sick Joy

# 403
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
добре, само че аз съм на работа, но мъжът ми ще мине да ги вземе, така и така той се е амбицирал да ги разпространява Simple Smile

# 404
Момичета стискайте ми палци в 9ч. ще имам изпит  newsm01.

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт