Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 082
  • 642
  •   1
Отговори
# 435
отивам при аничка

# 436
Snegina можеш ли да ме изчакаш 1-2 дни?

ок, дай знак като си готова.
Но имай пред вид, че нещата са доста...

# 437
  • Русе
Бъчи и в мен има, аз живея до училище Възраждане,прецени от кого ти е удобно и пиши

# 438
Момичета ако има нещо, което мога/трябва да направя моля ви някоя да ме подсети, че вече май съм изперкала.В последно време само мога да чета ЛС...така, че ако има нещо, което успея да направя-пишете ми моля вииии

# 439
Привет, момичета! Най-после се заварнах! Казвайте къде какво трябва? Екип 1, среща кога и къде правим?

# 440
Привет, момичета! Най-после се заварнах! Казвайте къде какво трябва? Екип 1, среща кога и къде правим?

Екип 1 в неделя 8 сутринта в Рига да нареждаме масите и украсата и всичко необходимо  Hug

P.s.  Това е новия ми ник  Hug.Свалила съм най-новото от пайнер за дисковете, кажете има ли заявки за друга музика, конкретни певци, да знам какво да търся и какво са записвам.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 21:43 от Ива_Николова

# 441
  • Русе
Освен четирите фирми от плаката и ВиК, за кой друг да правя грамоти? Ивка спомена за жената от детския магазин. Как се казва (ако ще е лично за нея грамотата, а може и име на фирмата)?
А за Щуромания (дано не бъркам името)???

# 442
Деб утре ще питам как е точно името на фирмата и ще ти пиша за грамота.

# 443
Да ,не е зле да пишем украсата осигури Парти магазин...едикой си./вж, на календарчетата,които ви дадох ,че моите свър6иха.Може да се споменат и медиите.

# 444
  • Русе
Mona, аз питам за грамота. Ще има ли и за този магазин, който осигури украсата? Казвайте, че  няма време. Календарчета нямам в мен  newsm78

# 445
  • Русе
Значи!
Объркала съм магазините. Не Щуромания, а Марти.
Първоначално бяхме решили да има грамоти за големите дарители. Ива помоли да има и за жената от Пиколино, която още от Коледния базар прояви желание да ни помага с каквото може. Дъгата от балони също е трудоемка и скъпа, затова мисля, че е редно да има и за Парти магазина грамота (нали от там е дъгата... Rolling Eyes) Много се обърках вече, много грамоти, много нещо. Затова моля да не разчитате на мен да помня на кого трябва да дадем, имена и т.н, понеже напоследък не ми е възможно  Blush Просто ми изпратете имената на човека или фирмата, които да напиша в самата грамота. Още веднъж се извинявам, но изгубих вече всякаква ориентация.  ooooh!

# 446
Момичета ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ-астрономическа.Пожелавам от тук нататък само хубаво време и усмивки по лицата на всички дечица Hug

# 447
Значи!
фирмата, които да напиша в самата грамота. Още веднъж се извинявам, но изгубих вече всякаква ориентация.  ooooh!
парти магазин Марти тел .082 82 66 00-шдуь е шевеодхь пэец аь яе дфьасц юь спехьшь рюь;дшд аилхеюхьп

# 448
  • Русе
Значи!
фирмата, които да напиша в самата грамота. Още веднъж се извинявам, но изгубих вече всякаква ориентация.  ooooh!
парти магазин Марти тел .082 82 66 00-шдуь е шевеодхь пэец аь яе дфьасц юь спехьшь рюь;дшд аилхеюхьп
Joy

# 449
  • Русе
Значи!
Joy
не мога да се въздържа,сори Embarassed   Joy hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт