БЕБЕТА ЮНИ 22 :-)

• 12 080
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Честито на младоженците - Иночка и Прити Галина   bouquet- дълъг и щастлив семеен живот и пълна къща с бебешоци  Hug

panterkata66 Честити сини гащички   bouquet

АБЕ МамИ ,какво стана вие спряхте ли се нанякое име или....
Аз не мога да измисля и тва е  newsm78 .Аз сякаш   искам Даниел,а моят мъж иска Виктор и незнам.То има още време ,но като знам на малката веднага го измислих ,а сега......
Мн сложна зада4а Simple Smile

При нас е същата дилема, дори преди време го коментирах и тук във форума - и аз съм за Даниел, а мъжа ми е за Виктор, а каката като я питам все едни такива имена измисля свързани с герои от филми  Joy . Много трудна задача ми се вижда това с имената  ooooh! и колкото повече мисля, все повече се разколебавам и нищо не ми харесва  newsm78 а времето си минава, а аз не искам в родилното да ми се налага да мисля име на бебето Naughty.

Мили мамчета искам да ви пожелая весело изкарване на утрешният празник и много положителни емоции, да се чувствате много специални и обичани. Аз от днес съм се настроила празнично - и дори получих първите си подаръци Heart Eyes - моите ученици ме изненадаха доста приятно с един огромен букет рози, което ме зареди с доста положетилни емоции. Надявам се тези положителни емоции да продължат по дълго време  Simple Smile, тъй като и мъжа ми ми поднесе изненада за празника -  организирал е пътуване до Гърция и преди малко ми каза за това, за да имам време да се приготвя, а къде, какво, защо - подробностите все още не са ми известни. Голяма изненада беше за мен  hahaha и се настроивам за наистина приятно изкарване на празника. Това е за сега от мен - като се върна ще кача снимки от Гърция /ако ме побере обектива на апарата  hahaha
Лека вечер и целувки по тумбачетата  Hug

# 241
маристута забравих да кажа 4е гласувах за вас.страхотни сте
Ами тя дъщеря ми измисля мн имена Simple Smile всеки ден разли4ни

# 242
Е Галикакато измислите име,сподели Simple Smile ,кое от двете Simple Smile
мн ми стана мило 4е децата са типодарили голям букет,аз ако бях щях да се разпла4а,нали съм си ревла.
Весело изкарване в Гърция и мноого снимки  Laughing

# 243
Благодаря за милите думи, момичета!!!  Hug

Маристута имаш 5 точки и от мен, ще гледам да пускам глас до края всеки ден, за да сте начело накрая!

Аз сложих малко снимки в албума, знаете, че нямахме професионален фотограф, но и така се виждаме! Laughing

# 244
In4oka току що разгледах снимките ти - била си много красива булка, и роклята ти е страхотна, много сте сладки - да сте много много щастливи и винаги така влюбени   bouquet

# 245
Ин4ока страхотна булка си,направоо грееш   bouquet.

# 246
само да кажа че току що гледах снимките на In4oka - супер са... поздравявам те за решението в бордо и бяло - невероятно е   newsm10 newsm10 страшно ми допадна  newsm10

# 247
Здравейте! Hug

Първо и аз да кажа- In4oka   наистина си прекрасна булка newsm10.Желая ти много щастлив семеен живот!!! Hug
Трънче,аз иначе не спя по корем,както и сега,просто като се обърна на една страна и бебо ме зарита и си мисля,че съм го затиснала.Иначе само настрани спя Peace
katentze  аз отново съм със сладолед пред компютара newsm62!
Пожелавам ви весел празник утре!Ние много не сме привърженици на този празник и незнам още какво ще правим.Най-вероятно ще сме в нас Thinking!

# 248
Оле не споменавайте сладолед ,и аз си хапвам доста от него ,но в момента нямам ....Но постоянно ми се прияжда и си купувам.Миша ние защото термина ни е на 22 юни и затова сигурно го мелем така тоя сладолед  Joy

# 249
Миша щом ти се хапва продължавай PeaceГоляма си сладуранка.Аз пък съм се запасила с 2 кутии във фризера за всеки случай Mr. Green Ама нещо много не ми се прияжда newsm78
Сигурно ако нямах във фризера нямаше да е така Joy
Аз сега съм на тема разкрасителна процедура и съм с една маска на лицето и приличам на извънземно, защото цветът и е зелен...ох с кви глупости ви занимавам само...

# 250
Ей, най-после сложих в албумчето обещаните снимки от Разград; и малко актуализирани снимки на растящото коремче Party Flutter.

На мен днес ми беше много празнично. Още от сутринта, като отивах пеша на работа, навсякъде цветя, все едно се разхождаш в цветна градина... Heart Eyes

И аз не уважам много празниците от рода на 8-ми март, ден на трудовата жена, но пък няма лошо да имаме още един повод за усмивки и пролетни емоции!
Дано да не завали Praynig

Присъединявам се към фенките на сладоледа Mr. Green; обожавам всякакви разновидности и се успокоявам, че съдържа калций и е по-полезен от разните вафлички и бисквитки hahaha

Hug

# 251
Миша ние защото термина ни е на 22 юни и затова сигурно го мелем така тоя сладолед  Joy

Не бях забелязала,че сме на една дата. Crazy Е,супер Peace

Гледате ли Слави!???Леле...какви луди има ooooh! .
Сега ще резгледам и снимките от Разград!!! Simple Smile

# 252
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МАМЧЕТА
Да сте живи ,здрави и много щастливи и да сте много обичани и то не само на този ден  newsm51
ХАЙДЕ Лека нощ от мен Simple Smile

# 253
добро утро Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ Simple Smile БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ СЕ ЧУСТВАЙТЕ ЖЕНИ - ЖЕЛАНИ И ОБИЧАНИ Simple Smile  newsm51 mamma

желая на всички един прекрасен ден   bouquet

# 254
  • Miami
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЦКИ  newsm51

Ние няма да празнуваме никъде, защото мен ме боли още стомаха и кръста, продължавам да пия Гинипрал, верапамил и магнерот, обаче от този гинипрал много се разтрепервам и трябва като го изпия да си полежа Sad Абе гадна работа, ама няма как. Някоя от вас пие ли ги тези лекарства? Аз ви питах преди, но никой не ми отговори, сигурно не пиете, и по добре де Simple Smile

Айде приятен ден на всички, разходете се в това хубаво време и заради мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт