БЕБЕТА ЮНИ 22 :-)

• 12 080
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ, МИЛИ МОМИЧЕТА

Пожелавам ви да сте щастливи, усмихнати, много обичани и желани!!!

Приятен и изпълнен с хубави емоции ден!

# 256
Добро утро и честит празник на всички бъдещи мами.
Днес е нашия ден, възползвайте се максимално.
 newsm51 smile3525

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА !    bouquet   Весело и щастливо прекарване на вечерта. Пожелавам на всички да се почустваме най-обичани и красиви (каквито и сме си ) през този специален ден.  smile3521 smile3521 1dating

# 258
Честит 8-ми март!   newsm51

Желая ви много здраве, много слънчево настроение, с което да радвате хората, които обичате и които ви обичат! Желая ви да сте толкова щастливи, колкото съм аз в момента, заобиколена от любимите ми хора! И нека в очакването на желаното детенце да не забравяме, че освен майки сме и жени, любими, които имат достатъчно обич и топлина в сърцето си и за всички други хора, които ни обичат и се нуждаят от нас!

Бъдете щастливи!  smile3525

# 259
Честит празник и от мен Hug
Нека всички днес бъдем усмихнати и с много настроение, независимо дали празнуваме или не...thumbsup

Кори ,май никой не ги пие тия лекарства. Какво ти казаха, че те боли? В крайна сметка разбрали се? Защото мен като ме боляха бъбреците ме болеше кръста и стомаха в долната част. Изследванията си бяха иначе ок, ама пиех неоринал и се оправих. Дали от него или бебето ме е натискало не се разбра Thinking

# 260
  • варна
 Добро утро и от мен, да сте весели и обичани и много щастливи не само днес newsm51.

# 261
4EСТИТ 8-МИ МАРТ   bouquet Винаги да се 4увствате желани и много оби4ани жени и майки   Heart Eyes

# 262
Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquet!

По бТВ дават "Огледала" и промяната е една бременна мама, която е бременна за четвърти път Heart Eyes
Гледайте го, ако имате възможност. Много е интересно.

Да бъдем винаги женствени, нежни и обаятелни в този мъжки свят!

# 263
  • Miami
Кори ,май никой не ги пие тия лекарства. Какво ти казаха, че те боли? В крайна сметка разбрали се? Защото мен като ме боляха бъбреците ме болеше кръста и стомаха в долната част. Изследванията си бяха иначе ок, ама пиех неоринал и се оправих. Дали от него или бебето ме е натискало не се разбра Thinking
katentze и при мен се оказа, че не е от бъбреците и изследванията ми са ок. От бебчето е нещо, нещо като контракции на матката, много се втвърдява матката. Както и да е, дано от тези лекарства се оправя  Praynig

# 264
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ-МАМИ!!!

Желая ви само положителни емоции, много, много да сте обичани и нека не само днес, а всеки ден да ви бъде като празник!

# 265
  • И аз не знам къде...
Честит празник, момичета   bouquet!

Аз винаги съм приемала 8 Март като празник на майката най-вече и до сега не съм си го бройла много за мой празник  Blush! Дано догодина всички да го празнуваме точно като празник на майката с щастливо прохождащи малчовци покрай нас  Praynig!

Кори, аз тъй като идвам от друг подфорум и имам вече доста дружки в различни месеци на отчетни, та ги наглеждам там, и да ти кажа че всички които пият този Гинипрал се оплакват от треперене и казват, че е гаден препарат, но помага за намаляване на контракциите. Щом на едното момиче и ги е спряло почти в началото на 9 месец явно е силничък и си действа  Peace.

Честито на  In4oka bouquet! Много сте сладки и много весело решение с тази рокличка с бордо  Peace!

Хубав ден, момичета  Hug!

# 266
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА

Желая ви приятно прекарване и много усмивки!!!

# 267
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Бъдете все така красиви и обичани!

In4oka, честито още веднъж   bouquet Страхотна булка си, много си красива пу-пу Hug

Аз днес се чудя какво да правя  newsm78 Милото лепи тапети и не ме пуска да му правя компания, защото целият апартамент мирише на ацетон от лакирането на паркета вчера. Така че май ще се занимавам с малко интелектуален отдих - кръстословици и судоку  Joy

Весел празник на всички и много прегръдки  Hug

# 268
  • по света
                Честит празник на всички,желая ви да сте много обичани жени!

# 269
  • Стара Загора

Честит 8-ми март!

Общи условия

Активация на акаунт