БЕБЕТА ЮНИ 22 :-)

• 12 080
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Miami
Кори, аз тъй като идвам от друг подфорум и имам вече доста дружки в различни месеци на отчетни, та ги наглеждам там, и да ти кажа че всички които пият този Гинипрал се оплакват от треперене и казват, че е гаден препарат, но помага за намаляване на контракциите. Щом на едното момиче и ги е спряло почти в началото на 9 месец явно е силничък и си действа  Peace.
Мерси за инфото dari75 Hug И аз се поразрових в другите отчетни теми и разбрах някои работи за това лекарство Peace

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, момичета   Hug

Желая ви прекрасно настроение, да получаваме и раздаваме любов и красота  Wink

# 272
  • София
Ѝ4естит 8ми март и от мене моми4ета. само хубави емоции да ви съпътват през цялото време
на мене днес ми е едно такова мързеливо....малко и маи сам хремава и само лежа и мързелувам. ама след малко мисля да се поразходя че ме хва6та секлета ве4е.
кажете нъакои лек за болно гарло. не ме боли ама ка6лям и имам маи доста хра4ки....гадно...

# 273
Честит 8-ми март на всички, желая ви много, много любов и весело изкарване на празника!  bouquet Hug

# 274
Честит празник и от мен  Hug

Pretty_Galina и In4oka, много сте красиви, и изглеждате много щастливи... Само така да продължава и за напред!!!

Разградската среща е била във Ванесата, нали  Wink еййй, всичко разпознавам! Ще се постарая през пролетта да огрея и в Разград (че майка вече ми се сърди...)

Аз тук нещо понастинах... от грижи за мен свекъра така стопли снощи, че сме заспали само с един чаршаф, и посред нощ сме умрели от студ... сега ми тече носа, и ми сълзят очите... май само това е, и гледам да се оправя само с осцилококцинум и чайчета, пък да видим.

Взех си нош па за всеки случай, ако нещо ме изненада по пътя, да си имам подръка... никога не съм пила подобни лекарства, може ли да ме светнете в общи линии при какви оплаквания по колко се пие? Мисля, че няма да ми е  нужно, не все пак като се затрия на майната си, да съм си подсигурена...

Хайде, ще чета редовно!  Mr. Green

Приятно прекарване и до скоро!

# 275
честит 8-ми март на всички мами и кандидат-мами Hug
приятно изкарване на всички тази вечер,айде чао за сега от мен,че съм на сватба тази вечер и отивам да се оправям  4470

# 276
Цитат
Взех си нош па за всеки случай, ако нещо ме изненада по пътя, да си имам подръка... никога не съм пила подобни лекарства, може ли да ме светнете в общи линии при какви оплаквания по колко се пие? Мисля, че няма да ми е  нужно, не все пак като се затрия на майната си, да съм си подсигурена...
Пие се при някакви болки-кръст, корем, дори и леките контракции успокоява.Може да се пие до 2 по 3, само че вече в по тежки случаи. Ако те заболи нещо се пие  едно Peace- аз така правя.

# 277
зДРАВЕЙТЕ  Hug
На мен днес ми е мн криво ,защото моят мъж е на работа и няма с кого да изляза .И както на всеки празник ,ще си стоя със малката в къщи Sad
Пожелавам ви весело изкарване и мн положителни емоции   bouquet

# 278
  • Разград
Честит 8-ми Март! Желая ви любов по-силна от всяка буря на Света! Желая ви детенце сладко по-сладко и от мед дори! Желая ви живот изпълнен с радост, смях и светлина! Желая ви път обсипан със чудни приказни цветя!

# 279
Честит 8ми март на всички бъдещи и настоящи майки!!! newsm51

Честито и на вече омъжените Pretty_Galina и In4oka  smile3525

Аз днес се разходих, въпреки че таткото е на работа и го призовах към 15:30 да ме прибере от една кръчмичка на плажа като свърши службата newsm53
Днес майка ми почти да ме депресира. Тя е 156см. висока (колкото мен) и е родила 4 деца (3 бременности). Беше качила до 70кг. и тази зима се захвана с йога и сега е 65кг. А то аз сега съм 64кг т.е. + 12 Sad. Е поне ме успокои че покраи бебето бързо се сваля.

# 280
  • Пловдив
http://images24.snimka.bg/005324619-big.jpg
Честит празник! Желая на всички догодина да гушкат по едно такова ангелче!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 18:29 от Milenita_

# 281
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!    bouquet
Много любов и щастие и юни на всички ни по едно мъничко съкровище.  baby_neutral

# 282
добро утро Simple Smile

малее след вчерашния празник май всички си доспиват Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 283
  • София
ааа kaka maya и аз съм ранобудна днес. спинка ми се ама се събудих 4е съм със запу6ен нос. сега пия чай4е и после може пак да полегна 4е като гледам мажлето ми как сладко спинка...

офиоли - вземи си Но6 па. ако те приболи много може и по 2 хап4ета на веднъж да пие6. и ако ти се надуят и отекат краката от полета както стана при мене /въпреки 4е аз летях към 15тина 4аса де/ като се настани6 в стаята ги вдига6 на високо и масаж с лед. няма по-добро средство от това.

# 284
май е време за нова темичка Simple Smile

аз няма да рискувам вече да се издъня и за това ще изчакам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт