ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 199
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Добро утро,
Какво слънце пече супер.., днес ми е по-ведро от вчера..

Благодаря ви, дано наистина изсъхне това нещо Praynig

Дуци, ще изсъхне, мила, на мен ми намериха киста в началото 4 см. и до 4-тия месец я нямаше..Бебето расте и такива образувания изчезват тъй като организма храни само него  Wink
А колкото до обръщането - в 5-ти месец е мнооого рано, бебето ще се обръща още десетки пъти ..То си танцува в корема сега  Laughing
Спокоен и усмихнат ден на всички!! Hug

# 241
  • София
Добро утро и от мен!!   bouquet
днес наистина е слънчево и спокойно. Чувствам се и наспала се, което вече е рядко явление при мен.   Nature Sunny

#MiltiДобре дошли на новите мами!   Hands Thumbsup
Дуци и аз така знам, че изчезват ако не то почти е изсъхнало и се маха лесно особенно ако е със секцио - дори няма да разбереш.  babydust7
А за въртенето на бебчетата знам, че сега обичали да се люлеят на пъпната връв - и определено се забавляват  Mr. Green

Aelia и аз се записах за петък в Тина Киркова от 11ч. - ще се видим там  Grinning

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 10:01 от ine

# 242
  • София
Дуци, и мен Марков ми поднесе тази неприятна новина. Цял ден след прегледа ми беше сдухано, вместо да се радвам, че ще имаме девойка. После бая четох и сега съм доста по-спокойна. Възелчетата растат най-много в първите месеци на бременността, после се свиват. За разлика от кистите обаче не изчезват напълно. Можеш цял живот да си караш с тях, само ако пораснат се махат. На теб са ти казали, че ще ти ги махнат, защото при секцио така или иначе те отварят. На мен ми каза, че не е задължително да се махат на този етап. Въобще не ги мисли, бременността ги стимулира и затова се виждат.  Hug
Аз след 30 минути съм на преглед и нямам търпение вече.
А тази нощ докато си спях ми потече кръв от носа Shocked

# 243
Дуци, вярвам, че всичко ще е наред и този възел ще изчезне от само себе си. Както казва Весито, и аз имах една едричка киста в единия яйчник в началото на бременността, а сега и помен от нея няма. Не мисли за лоши неща, нали щерката е здрава и расте спокойно Simple Smile

За петък за Тина Киркова и аз съм в групата. Искам и да обядваме заедно после, дано само ви позная от снимките, че нали не съм ви виждала досега...  Blush

# 244
Шада, не се притеснявай, щом те следят редовно, не вярвам да се появи проблем. Пожелавам ти всичко да е наред   bouquet

Дуци, четох доста оптимистични прогнози за случаи като твоя, до края на бременността и особено през последните месеци (чрез хормоните) има много голяма вероятност организмът ти и сам да се справи с "нашественика". Не го мисли, все пак не е нищо непоправимо Simple Smile  Hug

Аз за мен не знам какво да кажа. До сега бях спокойна и позитивна през тези месеци. За първи път имам спад в настроението, което ме държи 2 дни вече. Никой не ме дразни, не се чувствам обидена или ядосана - нищо такова, наистина нямам от какво да се оплача. Просто ми е тъпо и не ми се говори с никой, какво ми стана не знам. А те хората се чудят как да ме накарат да се почувствам добре, мъжът ми само се върти около мен да ме прегръща. А аз като някакъв пубер в депресия... нито ми се реве, нито ми се смее, нищо не ми се прави. Вчера разглеждах декорации за детски стаи и ми беше много приятно, поне 10 идеи ми дойдоха. И след това си казах... "ето няма никакво време, бебето ще се роди, а ние няма да сме готови". А всъщност осъзнавам колко са тъпи тези мисли, защото сме в чисто нов апартамент, всичко ни е готово, няма нужди от ремонти и такива хамалогии... само да залепим разни весели фризчета и картинки по стената, звездички на тавана... нищо кой знае колко трудоемко, майка му стара... Оф, какво ми става... оглупявам, хора... Нямам никакви проблеми (да чукна на дърво!!!), толкова обичана, спокойна и доволна се чувствам... защо хормоните ми играят номерца?!

Но наистина времето лети! Остава толква малко! Баси... аз съм бременна и чакам своето бебче, което ще се роди скоро... помощ!

П.П. Прочетох си поста и мисля, че ме хваща нещо като сценична треска  Banghead

# 245
  • София
Да увелича момичешката банда на mona - 31г., София - с термин 18 юли може да и сложите розов бебок  stork-girl   Peace Макар и да не ни посещава често - детективите не спят  Laughing
Marselito - сигурно ще ни разпознаеш - поне 3-4 ще сме и вече се познаваме - така, че направо се присъединяваш  bowuu

# 246
Добро утро,

завиждам ви за хубавото време Wink Тук пак е мрачно с превалявания и духа страхотен вятър.

Аз рано-рано бях на преглед - всичко е наред, хемоглобина е паднал малко, но още е над нормите и няма да пия желязо Simple Smile Пак ми взимаха кръв ама така ми се спеше, че не попитах за какво  Embarassed Тоя път без кафе го бях докарала кръвното до 110-70 - явно вече е по-височко принципно. Взех си и бележката вече официално за работодателя - след 20.5 излизам по майчинство (Тук е 6 седмици - 42 дни преди термин)

Дуци, стискам палци да се свие Hug

Пърли, аз преди няма и месец преди да се роди бебето боядисвах с големия тумбак - не изпадай в депресии за такива неща от сега Hug Hug

# 247
Перлена, нещо хормоните ти правят номера, не им се давай, излизай бързо на слънце и хапни нещо сладичко за повдигане на настроението Simple Smile
Аз се чувствам доста по-добре, благодарение на прочетеното тук и една обилна закуска Blush

Момичета, на кой телефон звъните в Т.Киркова, защото никой не ми вдига на този, който е даден в сайта newsm78

# 248
  • Sofia
защо хормоните ми играят номерца?!

Но наистина времето лети! Остава толква малко! Баси... аз съм бременна и чакам своето бебче, което ще се роди скоро... помощ!

П.П. Прочетох си поста и мисля, че ме хваща нещо като сценична треска  Banghead

Ехе Пърлче, ма ти си късметлийка че чак сега те хващат хормоните. Моят мъж горкият, през какво мина.... Confused
Пък то беше студено, мрачно, а на теб сега с една разходка на слънчице ще ти мине Sunglasses

И аз все се чудя дали няма да сме на тичане в последния момент да купуваме неща. Аз все още нищо не смея да купувам, даже и шапка нямам още Thinking Вие пазарувате ли за бебето вече?

Защо изчезна Нип? Мила, идвай да си споделяш понякога, липсваш ни Hug

# 249
  • София
Ох, аман. Вчера май е бил кофти ден и за самия Марков да поднася неприятни новини.
Аз бях с моя прияелка, една мацка от септемврийките, която си тръгна доста разтревожена
от кабинета на Марков. Откри и два миомни възела, единия от които 2,7 см., с предна плацента
и допълнително трябва да и се прави серклаж. Милата така се разтревожи, всичко и потъна и сега
вижда черната страна на нещата. И аз се порових за инфо относно миомите, и също прочетох
обнадеждаващи мнения. 

# 250
  • София
Дуци звънях на 9202031 и казваш вътрешен 238
или на 9202036  - но там никой не вдигна
обаче казаха че освен отворени врати има и училище което е от 11 до 13 и е по подробно - аз май там се записах

# 251
Нип  Hug Hug Hug Желая ти много сили да превъзмогнеш мъката  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Всичко ще е наред с вас занапред Simple Smile

Пърли, Дуци, много благодаря за пожеланията. Йоанна вече е голяма кака, получи комплект за помагане на мама в чистенето - миниатюрна метличка с лопатка, кофичка и парцал с дръжка, всичко това се покатерва на една количка с колелца за разнасяне из къши, голямо метене падна вчера.....Чудя се дали да не я включа и днес Laughing

За Тина Киркова, ще дойда за да се видим, иначе нямам особени интереси към болницата и инфото, слушала съм го. Даже направо ще дойда ако мога, няма да се записвам. В четвъртък ще звънна на моя лекар да си запиша час за консултация, дано не съвпадне с курса. Плаща ли се сега за училището? Аз ехограф няма да си правя тогава /нали той вече е платен/

Снимките са много хубави, чакам с нетърпение на Саксофонката, че снимах децата Simple Smile

На всички желая хубаво настроение и позитивни мисли.

# 252
Дуци, на този телефон в сайта звънях аз, но вместо да искам вътрешен номер, ги молех да ме свържат с кабинет 121. И така ми се получи.... newsm78

Пърли, не изпадай в такива настроения, моля те, я какво е слънчице навън!  Hug Излез на една разходка, купи си цветя, обади се на мъжа ти да си побъбрите, покани някоя приятелка на кафенце и готово!   bouquet

Ние в момента правим ремонт в апартамента, където ще гледаме бебето и ще живеем от юни-юли нататък и като гледам сега каква бомба е паднала там и колко работа ме чака по чистене и подреждане, ми настръхва козината. Ама разчитам на това, че съм пълна с енергия и се чувствам много добре и гледам да не се шашкам много за дреболии  Sunglasses

# 253
Записах се за училището, петък, 14-ти март, 11 часа трябва да съм в 121 приемен кабинет Simple Smile

# 254
Pearly, при мен тези настроения са доста чести  Wink вече го побърках моя мъж .... може би затова замина командировка  Laughing
Последната ми изцепка беше в събота, разхождахме се в Скай Сити и аз като се поогледах наоколо реших, че съм най-дебелата и грозната ииииииииии като ревнах  Laughing ред сълзи,  ред сополи, а той милия само се върти около мен и не знае какво да прави hahaha

Общи условия

Активация на акаунт