ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 200
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Уф,най накрая се изтърколи този лош понеделник Whistlingили поне работната част от него,вече съм по-усмихната...отивам да почивам.Пожелавам и на вас приятна вечер Hug

Искрено ти завиждам. Mr. Green
Аз все още съм на работа и така до 19.00 часа. Направо не издържам вече. Иска ми се да се прибера час по-скоро при съпруга си, защото той цял ден е почивка и да се мушна под завивките и да се гушна в него. Blush
Толкова се размечтах, а има още 1 час и половина. Heart Eyes
Да ви се оплача и аз. Днес ми направиха място в рейса вече за втори път. Явно ми личи вече доста. preggo Едновременно се радвам, но в същото време и самочуствието ми е малко смъкнато, но какво да се прави. Важното е да отгледаме здрави бебоци пък после ще му мислим за предишната визия.
Лека вечер и от мен! Peace

# 226
Здравейте и от мен!

Най-после мога и да пиша.Днес успях само да ви чета от време на време.На работа пак беше пълна лудница и вече твърдо реших да си взема болничен  най-скоро време.Споделих с една колежка,че малко ми е гузно така да се "измъкна" в болничен,а тя ми вика -ти луда ли си ,я си гледай бебето и здравето !
Понеделникът и за мен беше доста неприятен,освен в работата.От сутринта кръвното ми беше ниско.Едвам успях да се облека и да оправя малкия за градина.Пих едно кафе и малко ми светна,но през целия ден се чувствах като парцал.И корема ме подпира вече-работя предимно седнала.И се задъхвам,и сърцето ми бие много бързо.....и за капак,като се изтеглих +6кг.......абе направо....незнам!Хайде стига съм се оплаквала!Виждам,че не съм се чувствала само аз така! Mr. Green

Да кажа ,и добре дошли на новите мами!  bouquet
Лека вечер!

# 227
За тези, които се интересуват от пелените за многократна употреба, ето един сайт - има много интересна информация и подробни обяснения! Има и каталог в PDF формат!

Пърл, ако мислиш, че ще е полезно прибави линка към началната стражица   bouquet

http://www.bambinomio.bg/

# 228
Мами, да ви се похваля : днес за пръв път бях на йога за бременни в центъра за за съвременни родители  Simple Smile И да ви кажа честно много добре се чувствам  Party мисля и в сряда да го посетя  Simple Smile

# 229
Цитат
Пърл, ако мислиш, че ще е полезно прибави линка към началната стражица  bouquet

http://www.bambinomio.bg/

При "За бебето" го сложих

# 230
  • София
... нооооо, то при мен все има и едно но, тя смята че околоплодните води са повече отколкото трябва да бъдат Sad  някои да е чувал нещо по въпроса или може би вече станалите мами ...случвало ли ви се е???

Shada, в книгата "Какво те чака, когато чакаш дете", стр. 545, е споменато за околоплодните води. Ще цитирам началото:
"Хидрамнион (или полихидрамнион): Околоплодните води в матката са прекалено много. Повечето случаи на хидрамнион са леки и преходни, просто резултат от временна промяна в нормалния баланс на производство на амнионна течност."
Установява се с ултразвук, симптомите са: оплаквания в областта на корема, лошо храносмилане, подуване на краката, задухване или хемороиди. (Често казано, тези симптоми ми изглеждат като съвсем типични за бременна жена  Laughing Може би имат предвид, че са по-силно изявени?)
Свързват това състояние с някои заболявания като например диабет на бременността - няма смисъл да ги изброявам, ако ти беше застрашена от това, лекарката щеше да види и да каже. Така че не се притеснявай, тя ще си има едно наум при следващия преглед - ако има съмнения за евентуални неприятности, няма как да не ти каже. А най-вероятно следващия път всичко ще си е в нормата!  Hug
Лека и спокойна вечер!

# 231
Добро утро на всички. Джулс, ти си ме изпреварила с инфото - и аз мислех от същата книга да търся  Wink

Много съм хепи  Laughing Спрях магнерича (щото ми свърши и забравих да купя) и имах късмет в тоалетната. Май наистина има връзка  Party Уф, съжалявам, че с това почвам дърдоренето сутринта.

С една приятелка днес ще ходим от 17.00 на гимнастика за бременни във фитнес център "Младост", ако на някой му се идва.

За петък съм съгласна за обяд след училището. Но не знам колко ще мога да остана, тъй като ще трябва да взимам сестра ми от летището.

# 232
Привет и от мен.
Имам малък миомен възел, който може би ще се наложи да ми изстържат по време на секциото. Много ми е тъпо cry
Бебето е седалищно, за това ме боли долу ниско, когато ме рита и имам чувството, че ще се покаже някое краче от...ъъъ, сещате се къде. Имало шанс да се обърне, но за мен е все тая. Всичко е на шест иначе, плацентата се е вдигнала, само тая миома Confused Майка ми беше с нас и каза, че и тя имала няколко, баба ми също, но техните се свили и напълно изчезнали само от билки. Аз билки сега не мога да пия, остава вариант с махането. Пфу #Puppy dog

# 233
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Аз малко със закъснение се включвам със снимките от срещата ,но бях Панталей пътник  Laughing
Качих ги на албумчето ни.

http://july2008.multiply.com/photos/album/11/snimki_ot_pizza_Hut_09.03.2008#
Сега се отправям назад в писанията от темата за да ви изчета  Sunglasses

# 234
Добро утро ,дами!
Желая ви лек и спокоен ден!/И дано не е като вчерашния,с неразположения/
Дуци,съжелявам мила,че така се е получило при теб,но не се притеснявай ,всичко ще е ок!

Днес отново съм сама на работа и вече взе да ми писва от всичко  #Cussing out!Ох,още малко...........

# 235
julie.k много ти благодаря за инфото  Hug

Дуци, не е опасно щом са го видели....лошото е когато  лекари не видят възелчетата и те стават големи, тогава е опасно а пък сега при теб ще го следят  Hug На една позната също и откриха по време на бременността и в последствие се оказа , че то е изсъхнало докато бебчето е растяло ... така че споко, ако не се абсорбира от само себе си ще го махнат при секциото  Praynig

# 236
  • София
Добро утро и от мен в тази слънчева утрин Joyднес настроението ми е супер...без особена причина,дано не ми се стовари нещо лошо само,заключ JoyИскам да ви попитам,някой знае ли кога се обръща бебето...най-често?

# 237
Искам да ви попитам,някой знае ли кога се обръща бебето...най-често?

Ами да  се включа и аз - до колкото знам се обръща някъде седми-осми месец. Може и в последния момент да се обърне. Но още е рано. Прекалено малко е човечето и има място да се върти, както си поиска. Моята госпожица я намирам винаги в най невероятни пози по време на преглед  Grinning

# 238
Най-сетне ви изчетох.
Добре дошли на новите мами и от мен   bouquet
На  залежалите момичета с лаптопи в леглото, ще дам един съвет за удобство  Wink.Вземете си таблички за сервиране в леглото,но с крачета, и на тях слагайте лаптопите.Така няма да подгряват тумбаците, а и на вас ще ви е много удобно.А ще имате и на какво да ви сервират закуска в леглото  Mr. Green.Аз ползвам от 2 години такава масичка и ми е супер удобна, да не говорим, че мъжът ми си взе и за него за служебния лаптоп.

Дуци,за възлите не се притеснявай.По скоро се радвай, че е засечено навреме.Аз имам братовчедка, на която и откриха доста по сериозни неща по време на секциото чак.Всичко ще е наред.  Hug

А вчерашния ден май наистина е бил кошмарен за всички ни.Щом дори и мен ме хвана кофти настроението.
Днес се надявам да сме всички весели и усмихнати ,и с по-малко ядове.    bouquet

# 239
Благодаря ви, дано наистина изсъхне това нещо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт