ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 202
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Минавам да ви видя, а вие така сте овесили нослета, че...! Я се вземете в ръце  Hug

И да ви се похваля - ще ставам и леля, и вуйна  Grinning Сестра ми е бременна с първо и сестрата на мъжа ми също! Имат еднакви термини - през октомври.  Simple Smile (Уникално е, че са забременяли, когато ние загубихме бебчето... Божа работа, нали?!)

Кетито, понеже видях, че си на легло - спокойствие и само спокойствие... Аз бях така един месец с първото. Четях книжки, разглеждах списания, гледах телевизия и... голям купон - плетях... Много странно занимание за 19-годишно момиче, но ми действаше успокоително на нервната система. Давам ти идея  Simple Smile И да ти кажа... не остават 4 месеца... След 3 месеца и вече спокойно може да се ражда  Simple Smile

Стискам ви палци на всички!  Hug

# 211
И да ви се похваля - ще ставам и леля, и вуйна  Grinning Сестра ми е бременна с първо и сестрата на мъжа ми също! Имат еднакви термини - през октомври.  Simple Smile (Уникално е, че са забременяли, когато ние загубихме бебчето... Божа работа, нали?!)
Стискам ви палци на всички!  Hug

Ей, здравей, как си Hug
Моята приятелка така е забременяла, когато аз направих аборта. Сега си има бебе, а аз пак съм бременна Simple Smile Дано и ти скоро се похвалиш, колко остана да се пазиш?
Стискам ти палци и аз Hug

# 212
  • София
Malkonosle, не се тревожи за малкия корем! И аз съм с много малък корем и като гледам тук на другите майчета коремчетата и се плаша - дали пък нещо не е наред с моето човече?  newsm78 Днес съм на преглед при Марков и се надявам да ме успокои!  Praynig

Julie.k, гледам те на снимките и много ти се радвам, защото се познаваме Simple Smile Аз съм Милена Генова от АИИ!  Heart Eyes Много се радвам, че чакаш бебче през юли и ти желая само хубави емоции и страхотна госпожичка след някой и друг месец!
Поздрави!

Я виж ти, каква изненада само!  Hug Много се радвам и аз за теб, добре че се разконспирира  Laughing Не се притеснявайте с Malkonosle за коремите - това, че изглежда малък, не значи, че бебето е твърде малко или му е тясно. Отделно, че всички тук сме за юли, но някои за началото, други за края - ами това си е месец разлика!
Стискам палци за прегледа, да кажеш как е минал! Марков е много търпелив, обяснява бавно и спокойно и пита дали е ясно всичко - аз даже се притесних, че нямах въпроси  Laughing И да споделиш после мома ли ще имаш или момък!*  Mr. Green
* A, сега видях, че вече знаеш - момък ще е! Много хубаво!

Peaches, радвам се, че фамилията ви нараства  Hug Ти ще успееш ли хем с лелинските, хем с вуйнинските (ама дума измайсторих!) задължения?  Mr. Green Успех на мамите!

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 16:05 от julie.k

# 213
  • Варна
ami Kazvam se Kristina ot Varna, na 26 sym, termina mi e na 7mi july Grinning

# 214
Марселито, от колко ти е часа? Аз съм от 18 Simple Smile

Агата, честит ви празник Hug
Да е жива и здрава Йоанна!

# 215
  • София
Абе длъжен е работодателя ама...
Не ме е спрял човека, обаче все се налага да ми звъни за нещо "спешно" докато съм на преглед и това ужасно ме натоварва. Предпочитам да си стоя в офиса и да си върша "спешните" задължения, вместо да ме пита по телефона "Тони, ти днес ще ходиш ли ИЗОБЩО в офиса?"  Mr. Green
Разчистих си кутията, имах 3 съобщения, как така е пълна не ми е ясно  newsm78

# 216
  • София
ketito, радвам се, че си по-добре Hug Аз издържам на лежането благодарение на лаптопа, от който не се отделям по цял ден:)
Така че не е никак лоша идея, ако можеш си вземи да се разсейваш из нета, да гледаш филми и да пишеш във форума... Цените им са доста паднали, съвсем приличен лаптоп може да се купи за около 900 лева.
Докато лежа и не шавам много, много и аз се чувстам добре, но веднага щом опитам да свърша нещо различно се сковава корема:(
А така ми се искаше да спортувам и да работя активно до края! Почти свикнах с новия режим, но това обездвижване е наистина ужасно! Откакти съм на легло започнах да качвам много бързо килограми, до 16та седмица бях +3; сега само за 6 седмици съм качила 5 #Crazy Но най-важното е да износим здрави бебчета до края, после ще се развижваме, ще слабеем и работим.

# 217
  • Варна
Mili mami, nqkoi moje li da me upyti kak da se svyrja s d-r Ivan Tanev ot Vrana. Iskam da rajdam pri nego v AG a ne znam kyde mu e kabineta.Kak moga da si zapi6a 4as pri nego. Ako nqkoi ima info molq da mi otgovori. Blagodarq vi predvaritelno.

# 218
     Marselito, успех на прегледа и да пи6е6 как е минал  Simple Smile
     Peaches,  съвсем скоро си мислих zа теб  Grinning а ето,4е си тук с две страхотни новини  Grinning
  Как искам и аz да стана скоро леля  Grinning ,но брат ми  не  мисли zа такива не6та  Mr. Green
   От днес zапо4вам един ве4ерен курс  Confused  Дове4ера мъжът ми 6те сложи Михи да спинка,а преди това ,6те трябва и да го нахрани.....дали 6те се справи  newsm78  

# 219
Не се притеснявайте за малките коремчета, щом бебчовците са добре, значи така трябва да бъде! Hug  Хем и не ви тежи!  Wink А в моето тумбаче са 2 броя ( дано да са добре милите!  Praynig ) и за това расте така бързо.
kris_iv, не съм чувала за този лекар, но ще попитам (имам позната която работи там) и като имам резултат ще ти пиша на лични. Ти защо избра точно него?
катче, кетито, аз също лежа и откачам! Само ме притеснява, дали тези компютри не се отразяват зле на бебетата!?  newsm78  Тази идея с плетенето никак не е лоша!  Thinking

# 220
  • непостоянно
Здравейте момичета Hug

Пътувах си до София малко инцидентно и по-рано от предвижданото, затова искам да се извиня, че така изчезнах миналата седмица и си оставих работата по темичката недовършена Embarassed Искам и да благодаря на ПърлИ, която е пуснала новата темичка и е оправила нещата и нанесла всички розови и сини бебчета в списъчето  bouquet

Бях на преглед. Слава Богу всичко е наред Praynig Щерката расте и хубавее Flutter

А сега ще гледам да наваксам малко и с четенето Wink

# 221
  • София
Уф,най накрая се изтърколи този лош понеделник Whistlingили поне работната част от него,вече съм по-усмихната...отивам да почивам.Пожелавам и на вас приятна вечер Hug

# 222
Peaches, много се радвам на новината, че ще ставаш едновременно леля и вуйна. Леко бременеене на сестра ти и на сестрата на мъжа ти (не знам как се казваше, малко съм скарана с този вид роднински връзки). А на теб - ти си знаеш - много скоро да се похвалиш и този път никакви проблеми до края Hug

Нип, съжалявам за едното бебче Sad. Дано нямаш повече никакви проблеми до края. Сега трябва да бъдеш силна заради момченцето, което расте в теб Hug

Емзи, на болничните листове поне на мен с първата бременност винаги пишеха едно и също - заплашващ аборт, това си е стандартна диагноза май за бременните, които искат да ползват болнични.

Дуци, ще чакаме да разказваш как е минало при Марков. И не си мисли за никакви изненади, колкото четох за него във форума, не открих нито един случай на сгрешен пол.

Пърли, оправяй се бързо, че другата седмица съм се наточила за дъъъълги разходки из нашия квартал Grinning

Ивонче, а теб да те попитам, като си беше в София, защо не ни уважи срещата с присъствието си, а Crossing Arms?

И накрая, добре дошли на Мариана, Пролет и Крис ив Hug. Лека бременност до финала.

# 223
Дуци, аз бях при Марков от 16ч. Мина много добре, всичко прегледа човекът, наистина е много мил и спокоен, както всички, които сте ходили при него досега, казвате...
Попита ме откъде съм научила за него и аз казвам: "От форума!", а той се засмя Simple Smile
Оплака се шеговито, че някой днес му е хакнал сайта и се чудихме кой е този злосторник  Thinking

Успокои ме, че не усещам много отчетливо бебето, защото плацентата ми е предна и то първо рита в нея. Голям срамежливец иначе този мой момък - криеше се упорито, малко го побутнахме, ама не помръдна много и сега имам само една снимка, да се отсрамим с нея пред таткото.

Марков ме успокои и за лютото, че то нали ми е мания - "Няма проблеми", казва, "яж каквото ти душа иска!"
Ей такива доктори обичам, да не се втеляват!
Айде почивайте всички, че днес явно не е бил добър ден за много от вас.   bouquet

Забравих да поздравя с добре дошли новите мами и да кажа колко се радвам, че Peaches намина насам да се похвали с такива добри новини!

Добре завърнала се и на Ивончето, винаги е удоволствие да видя твоята снимка със сладкото тумбаче и усмихнатата Йоанка Simple Smile  Heart Eyes

# 224
Бях на преглед. Слава Богу всичко е наред Praynig Щерката расте и хубавее Flutter

Нека, това й е работата  Hug

Пърли, оправяй се бързо, че другата седмица съм се наточила за дъъъълги разходки из нашия квартал Grinning

Говори ми  Simple Smile Няма да се дам така лесно (надявам се!).

Агата и нейната сладурана да се чувстват поздравени и от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт