ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 177
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,момичета!Във Варна днес времето е страхотно-пече слънце,птички пеят и аз току що се връщам от разходка.Обаче ми идва да завия от болка в краката.Вече незнам какви обувки да си сложа.Краката не ми се подуват все още,а целите са в пришки.Викам му на моя-искам да ходя боса,а той само се смее-ужас.А като знам какво става като се постопли още малко/нали голямата ми дъщеря е родена през юли/ ми се иска да идва по-бързо времето на чехлите.Аз за бебето все още нищо не съм купувала мисля има време,а и са ми поостанали някои неща от каките.Пък и оня ден чух нещо,което ми прозвуча като виц едва ли не.На една мама и казвали до последно,че бебето е момче и цялата рода накупила мъжки принадлежности, а то взело,че се родило момиче- ooooh!и уж с модерната апаратура всичко се вижда...Весел и щастлив ден на всички!

# 256
На една мама и казвали до последно,че бебето е момче и цялата рода накупила мъжки принадлежности, а то взело,че се родило момиче- ooooh!и уж с модерната апаратура всичко се вижда...Весел и щастлив ден на всички!

Мм да и на една колежка в София така ...Отива да черпи мъжа след раждането и като го питат как се казва бебето и той отговаря, че още не знаят защото мислили мъжко име само - всички паднали от смях Laughing ако не бяха колеги, които познавам от години щях да реша, че  виц Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 11:56 от Майра

# 257
  • София
Ние сме измислили унисекс Joy

# 258
Момичета вижте какво четох досега.Още имам сълзички от смях в очите.Тези от вас които имат някакви проблеми да четат внимателно,че да не стане някоя беля.http://kafence.com/?id=328

# 259
ДуциHug

Pearl, и мен нещо са ме хванали хормоните. Не си сама!! В неделя мъжо монтира огледало в цял ръст в коридора. Вчера като се видях - и викам, леле, ама аз съм погрозняла. И той ми се хили и ми вика "ами, да" уж на майтап. Обаче междувременно вече бях ревнала, хълцаща и сополива... Ужас...

Днес съм бясна. Чакам едни пари от НОИ за болничен от януари. Още не са преведени и разбрах защо - от счетоводната фирма, с която работи фирмата още не са занесли болничните ми в НОИ!!!!  #Cussing out

# 260
  • София
Момичета вижте какво четох досега.Още имам сълзички от смях в очите.Тези от вас които имат някакви проблеми да четат внимателно,че да не стане някоя беля.http://kafence.com/?id=328

"7. Състезание с жена му тип "кой има по-голям корем". Болест – развиваща се бременност. Продължителност: 6 месеца, след което той започва чувствително да изостава. "
Вече водя! Снощи ги мерихме  hahaha Joy

Дуци, само спокойно, явно не е толкова страшно това с миомите, колкото звучи в първия момент! Стискам палци да се нареди всичко!
Агата, честита рожденничка и от мен! Да ти е жива и здрава и все така сладка!   bouquet

# 261
  • София
Мдаааа, любимите хормони непрощават на никого  #2gunfire. А аз съм така от самото начало, неискам да ви обяснявам през какво съм минала, на моменти бях кошмар и за самата себе си. Сега се опитвам да си налагам контрол доколкото мога. Последно ревах, че ми е малък корема и са ми овиснали циците  Blush, а после се бъзиках сама със себе си, че като родя "ще имам това което има 50 годишна жена, а няма 25-годишно момиче - пъп между циците"  Joy

# 262
  • София
Агата, да ти е жива и здрава хубавицата, и много да слуша мама и тати.  Grinning

# 263
  • София
Само да се отчета. Видях бебка. Страшно е шавлива.   261uu Не се спира. Едва и измери докторът крачето да ни каже за пореден път, че сме дългокраки Heart Eyes

Исках да ви питам, някой има ли мнение за количките Bеrtoni? Защо са толкова по-евтини от другите? Само защото са българско производство или наистина са по-скапани. По-конкретно тази заглеждам http://www.bertoni-bg.com/Atlanta-3.html

# 264
# 265
Момичета, най-добрата терапия за хормоните е шопинг терапията!!!  Mr. Green Пазарувайте на воля и не страдайте от предразсъдъци!

Сега се връщам от центъра - ходих да занеса билничния на работодателя и пообиколих магазините. Купих си страхотен сутиен, бикини и козметика. Взех си ето това http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=171 и продавачкте ме затрупаха с брошури и тестери!  newsm47 Някой ползвал ли го е? Коремът ми започна да се опъва болезнено, но най накрая се светнах, че явно си пресушавам кожата с обикновени сапуни и душ-гелове и после се опитвам да наваксам с мазила Crazy

Сега съм в чудесно настрение!

Добре, че не ходя на работа - през колкото закусвални минах, толкова пъти си купих по-нещо тестено Blush

И аз ползвам от няколко години масичка за сервиране на закуска в леглото за лаптопа Party

# 266
Агата, Честит Рожден Ден на малката ти принцеска  bouquet! Да ти е жива и здрава и много да те радва и слуша Hug

Пумичка, не съм ползвала количка на Бертони, но като ги срещам по градинките, мнението ми е, че са много чупливи и паянтови. Да не говорим точно този модел как скърца. Бях се зачудила как изобщо би могло да спи бебе в нея при този шум ooooh!

Момичета, аз нещо започнах да се панирам за раждането Rolling Eyes. От толкова много информация за АГ болници и възможности се зачудих накъде да се насоча. Нещо не ми се дават 800 лв за Шейново. Ако ще плащам предпочитам поне и условията да са добри, защото там определено не са. Зачудих се дали има някоя от вас, която да се е насочила към Токуда без да ходи там на ЖК. Интересуват ме условия, цени, дали мога да родя там без да съм ходила там на ЖК и без да си избирам екип (защото така или иначе не познавам никой от лекарите там). Ако някой има такава информация, ще съм много благодарна ако я сподели Hug. Знам че има много теми по форумите, но прочетох доста противоречиви мнения и съвсем се обърках.

# 267
Благодаря за пожеланията на всички Simple Smile

А аз също се интересувам от Токуда, мога ли да родя там, без да съм заявила прекалено рано...Чух, че вече има голям наплив...Ще гледам да проверя как стоят нещата там, но все пак ако някой има инфо ще е добре да сподели Wink

# 268
Хора, тези, които искате да раждате в Токуда без да сте ходили там на ЖК, поинтересувайте се още от сега - не е рано, напротив, защото братовчедка ми миналата година не знаеше нищо и отиде да ражда там. Върнаха я, и й се наложи да роди в Майчин дом. Затова още от сега се информирайте как може да стане това, за да не дойде времето и да е късно.

За Токуда в момента напливът е голям и си изпечете работата още от сега, може би е най-добре на място да се отиде и да се пита и разгледа.

# 269
Агата и Астарта, аз съм се ориентирала към Токуда ,но там си ходя на ЖК частно.До колкото знам, трябва поне 1-2 месеца да те следят там в края на бременността.Аз си ходя и по ЗК другаде, а там платено ,защото по ЗК няма часове доста месеци напред.Моята лекарка се казва Герганова и не е от най-нашумелите ,но пък това е голям плюс ,защото по лесно се взимат часове за прегледи,а е много спокойна и разбрана жена.Моя приятелка роди там януари и е доволна, но тя беше при Лазарова.Условията там от гледна точка на удобство и хигиена едва ли ги има, в която и да е друга болница.А лекарите и целия персонал са отмъкнати от другите АГ болници в София.Ако нещо ви интересува питайте.Там раждането нормалното с направление е 800лв,защото си избираш екип.

Общи условия

Активация на акаунт