Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за водната гимнастика?
Какво е мнението за участието в срещата на Софийските мами?
Какво е мнението за участието в лекцията за кърменето в МД?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за водната гимнастика?
Форумът изразява различни мнения за водната гимнастика. Някои от участниците изразяват желание да я опитат, но се притесняват от гъбичките в басейна. Други споделят положителни впечатления, като подчертават, че водната гимнастика създава страхотно настроение и е подходяща за бременни. Освен това има и участници, които споделят своя опит и препоръчват водната гимнастика, като подчертават положителните емоции, които тя предизвиква.
-
Какво е мнението за участието в срещата на Софийските мами?
Форумът показва голям интерес към участието в срещата на Софийските мами. Участниците активно се записват за събитието и изразяват желание да се срещнат и общуват. Срещата се очаква с нетърпение, като участниците са развълнувани от възможността да се запознаят лично и да споделят опит и впечатления.
-
Какво е мнението за участието в лекцията за кърменето в МД?
-
Какво е мнението за посещаването на йога за бременни?
-
Какви са преживяванията на бременните жени с различни лекари и болници?
и уж с модерната апаратура всичко се вижда...Весел и щастлив ден на всички!
. А аз съм така от самото начало, неискам да ви обяснявам през какво съм минала, на моменти бях кошмар и за самата себе си. Сега се опитвам да си налагам контрол доколкото мога. Последно ревах, че ми е малък корема и са ми овиснали циците
, а после се бъзиках сама със себе си, че като родя "ще имам това което има 50 годишна жена, а няма 25-годишно момиче - пъп между циците"
Не се спира. Едва и измери докторът крачето да ни каже за пореден път, че сме дългокраки 
Някой ползвал ли го е? Коремът ми започна да се опъва болезнено, но най накрая се светнах, че явно си пресушавам кожата с обикновени сапуни и душ-гелове и после се опитвам да наваксам с мазила