ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 068
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Откъм Варната
...всеки ден минавам един маршрут- от бреглница, селиолу през генералите за центъра...

Да любим маршрут, направо си е сървайвър, даже и по малките улички не се минава от коли на пътя и коли на тротоара

# 196

аз смятам да изляза,но с колата ще се спусна в морската да не стане като оня ден как ме валя дъжда Sick ако някой ще слиза да свирка ина4е сама ще си джъткам Outta Joint
Ей само за банкети значи се обаждаш Mr. Green

# 197

аз смятам да изляза,но с колата ще се спусна в морската да не стане като оня ден как ме валя дъжда Sick ако някой ще слиза да свирка ина4е сама ще си джъткам Outta Joint
Ей само за банкети значи се обаждаш Mr. Green

аз само докато написах 4е ще изляза и то заваля ooooh! цял ден се търкалях в леглото

# 198
  • морето и сините вълни :)
я да ви покажа аз при нас кой кара Влака Joy Joy Joy
да му мисли мойта ГЪРБИНА

# 199
ani-bani, хубавичко са те подредили! И аз бях така едно известно време.
daninka,  bouquet, фен съм ти на стила!
Di, докато захапя, че това за 3-тото беше за мен и...стана утре. Колкото Колята повече ме тормози, толкова повече ми се иска едно моме, ама няма  Money, уви!
Пръжнах филийки, направих на бебето една здравословна попара, да ама то заляга на столчето, върти се, крие си лицето и не ще. От време на време се показва, за да сочи филийките и да крещи като чайка. Накрая си изядох попарата, а той-1 филия със сирене. От сега ме командва, не ща да мисля през пубертета какво ще е!

# 200
Здравей те мацки,днес май ще става за разходка Peace

# 201
Здравей те мацки,днес май ще става за разходка Peace
Май май...

# 202
  • Варна
аз пък за късмет ще съм заета днес  Close

# 203
...Обаче и на мен ми се струва. че май май  Cry е намаляла кармата....

Покакво съдиш че ти е намаляла кърмата, казвай бързо да помагаме
Кали, всичко е наред. Аз като бях най-зле майка ми я преспиваше със шише и тя милата реши малко да протестира, ама нали ми е добричка пак при мама накрая  Hug
А иначе мислех че е намаляла, щото пропусках няколко кърмения подред и обикновенно чувствах после доста напрежение, но сега не се случи  newsm78

# 204
Къде сте супермами  newsm78
С някой се срещнахме из морската ама вече е тъмно и студено да не се разхождате на фарове ?  Joy
Франческа май ни подмина днес като бърз влак  Cry

# 205
Спешъл поздрав от Ники
Варненския Зоопарк
http://dvv1.multiply.com/video/item/1/VideoDJ.3gp

# 206
С някой се срещнахме из морската ама вече е тъмно и студено да не се разхождате на фарове ?  Joy
аааааааааа нахранихме момчетата с по едно пюренце-мюренце срещу ФК и после- полека лека с танцувална стъпка нагорце по hahaha маршрутчето към дома.Аз даже взех и щерката от школото ,минахме за форнетки/за подържане на телесата/ и така се дотътрихме към 18 и половина...........чак до фарове не стигнахме Joy Joy

Спешъл поздрав от Ники
Варненския Зоопарк
http://dvv1.multiply.com/video/item/1/VideoDJ.3gp

Ама вие върти-сучи върти -сучи все покрай пауна се ежите...............АААААААА Петс..другият път на разходката да грабнеш и ти едно фото-мото да се документАЛИЗИРАМЕ Party

# 207

Стига бе къде това,как ви подминах ooooh! ама аз неmоже да не съм те видяла голяма съм патка Outta Joint
ама днес не ми е ден малкия отказа да яде и пюрета повръща Tired но пък пропи АМ странна работа Thinking
извинявам се Embarassed

# 208
ФранЧеска мина покрай мен и още 5-6 мами на главната алея (лявата лента) по посока от Пантиона към Летния театър беше с едно момиче без количка  Joy  Извиках след теб ама не ме чум много бързо вървяхте. Ние бяхме заели почти цялата алея  Mr. Green

Петс..другият път на разходката да грабнеш и ти едно фото-мото да се документАЛИЗИРАМЕ Party [/color]

Задължително другият път сме с фото ааааааааа и ние да покажем нашите пауни  Joy    Joy 

DZ  пауните са много готини гледах клипчето със зяпнала уста. Особено белия много е красив и как сте ги случили разперени и двата   Hug

# 209
да подминах ме една банда майки с коли4ки,моя мноог хлен4еше аи ми е едно притеснително,защо отказва да яде Tired в4ера на обяд повърна ,днес също на обяд повърна.Следобяда испи 90 АМ към 7 ве4ерта 130АМ и заспа.Неизглежда да  еболен много е жизнен търкаля се на спалнята играе си крещи ,смее се оба4е неще да яде... Cry

Общи условия

Активация на акаунт