ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 781
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
eli_dechkin видях че си от русе затова те съветвам да си поръчаш кухня от "Евродом"!

# 136
  • Русе
eli_dechkin видях че си от русе затова те съветвам да си поръчаш кухня от "Евродом"!

newsm78
Дай повече инфо.

# 137
  • София
Някой имали идея -  могат ли да бъдат поставени - едно до друго - хладилник и вградена фурна????
И другият ми въпрос е - Удобно ли е вградената фурна да е на второ ниво???

# 138
  • София
По принцип не е много добре да са един до друг хладилник и печка. Вградените уж по-малко греят наоколо, но все пак...

# 139
Дидка, преди време /в 4-та тема/ ми беше показала две зелени кухня.Вече не  се отварят.Можеш ли да  ги пуснеш пак,плз.  Praynig

Качих де що имах кухни в зеленкО

# 140
  • Варна
Кога изписахте 7 станици за 1 седмица... newsm78 има да чета, чета.... Sick Sick Sick

БРАВО НА ВАС!!!  bouquet

# 141
Малиии, проспала съм 8 страници от новата тема!

# 142
  • София
Разстоянието между печката и мивката трябва да бъде достатъчно голямо, за да не може да се допреш едновременно с едната ръка до печката, а с другата - до мивката. В случай, че водопроводната инсталация е от метални тръби, а печката е офазена, може да се направи верига и да протече електрически ток. Това води до тежки травми, дори до смъртни случаи.

# 143
  • Русе
Дидка,   bouquet

# 144
  • София
Аз само да поясня, че горният ми пост не го писах аз, а майка ми, която определено доста повече от мен разбира от техники Blush... та да не обера аз нейните точки Wink

# 145
Маринова фирмата към която се обърнах аз е ИВ 2000 на пътя от Враца за Ботевград точно на изхода на Мездра (и аз обясних Simple Smile)Цените са от 40до 70 лв без обработка ,като казаха че за различната обработка са различни цените .Ще видим какви са като стигнем до там,засега сме на закупуването на уредите .Остана ни плота и аспиратора

# 146
  • На село
ZuzyM, благодаря за пояснението! Сега вече ми се изясни защо всъщност има такава разлика в цените!

# 147
Някой имали идея -  могат ли да бъдат поставени - едно до друго - хладилник и вградена фурна????
И другият ми въпрос е - Удобно ли е вградената фурна да е на второ ниво???
Няма никакъв проблем да са едно до друго след като става въпрос за вградена фурна тъй като за нея има специален шкаф и страницата ги разделя!За фурна на горен ред е въпрос на личен избор не на всеки е удобна!

# 148

newsm78
Дай повече инфо.

Производствената база е на адрес Христо Ботев 4 това е в самото начало на Русе телефона им е 082 860 950!Аз имам мебелно студио и работя с тях страшно са коректни изработват предимно кухни и холово обзавеждане от ПДЧ :МДФ: ФУРНИРОВАН МДФ и работят предимно с вносно пдч!Новак съм тук и незнам как да кача снимки!Ако искаш ми пиши на e-maila mebeli_hd@abv.bg и ще пратя снимки!

# 149
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Как вървят цените на гранита и защо е за предпочитане пред обикновения плот?

Общи условия

Активация на акаунт